27/5/10

Ελληνοισραηλινή αεροπορική άσκηση-Η άσκηση «Μίνωας 2010» θα συνεχιστεί μέχρι και τις 3 Ιουνίου

Όταν η Τουρκία αρνήθηκε να κάνει ασκήσεις μαζί με το Ισραήλ στα τουρκικά εδάφη η χώρα αυτή άρχισε να διεξάγει κοινά γυμνάσια με την Ελλάδα.Η αντίδραση της Τουρκίας στην πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα και η σκόπιμη διπλωματική κρίση του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών είχε προκαλέσει ένταση μεταξύ των δυο χωρών.Η Τουρκία αντιδρά στην απομόνωση που εφαρμόζει το Ισραήλ στη Γάζα.

Ενώ το Ισραήλ ο εναέριος χώρος του οποίου δεν είναι κατάλληλος για ασκήσεις των πολεμικών αεροσκαφών προτίμησε την Ελλάδα.Η πολεμική αεροπορία της Ελλάδας ανακοίνωσε ότι η αεροπορική άσκηση με την επωνυμία «Μίνωας 2010» θα συνεχιστεί μέχρι τις 3 Ιουνίου.Ο ελληνικός τύπος έγραψε ότι τα γυμνάσια θα διεξάγονται στο Αιγαίο και στη ηπειρωτική χώρα.TRT-Φωνή της Τουρκίας

Ελληνοϊσραηλινή άσκηση ταράζει την Αγκυρα

Την αντίδραση της Τουρκίας, σε χαμηλό διπλωματικό επίπεδο, προκάλεσε η κοινή ελληνοϊσραηλινή άσκηση με την ονομασία «Μίνωας 2010», η οποία διεξάγεται από χθες και ως τις 3 Ιουνίου σε Αιγαίο, Ιόνιο και ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό που ενόχλησε την τουρκική πλευρά είναι ότι μέρος της άσκησης διεξάγεται και πέραν του 25ου μεσημβρινού, κάτι που παγίως προκαλεί «αλλεργία» στην Αγκυρα. Στην άσκηση, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της στρατιωτικής συνεργασίας Αθήνας- Τελ Αβίβ, συμμετέχουν πέντε ισραηλινά F-16 και πέντε F-15, τα οποία σταθμεύουν στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα. Οι κοινές ελληνοϊσραηλινές ασκήσεις περιλαμβάνουν σενάρια εναέριας μάχης, προσβολή στόχων αλλά και εναέριο ανεφοδιασμό (στον οποία θα συμμετάσχουν ισραηλινά ΚC-707). Σύμφωνα με πληροφορίες, η άσκηση θα ξεκινήσει από την Κρήτη, ενώ μέρος της θα εκτελεσθεί και κοντά στον Αγιο Ευστράτιο.

Ισως αυτός να ήταν και ο λόγος της τουρκικής διαμαρτυρίας, όπως είχε εκφραστεί και παλαιότερα με τη νατοϊκή άσκηση «Νoble Αrcher», καθώς καθώς η Αγκυρα επιμένει να θεωρεί τον Αγιο Ευστράτιο αποστρατιωτικοποιημένο νησί.

Το δημοσίευμα του «Αδέσμευτου Τύπου»
Επιβεβαίωση για το φάλτσο του Τελ Αβιβ.

Πλήρως δικαιώθηκε ο «Α.Τ.» ως προς το δημοσί­ευμα για ότι το Τελ Αβίβ απαίτησε σης κοινές αε­ροναυτικές ασκήσεις με τη χώρα μας να μην ανα­πτυχθεί δράση ανατολικό­τερα από τον 25ο μεσημ­βρινό για να μη δυσαρεστηθεί η… Τουρκία.Το Ισ­ραήλ δεν ήθελε να πετάξει με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία σε περιοχές που αμφισβητεί την κυριαρχία μας η Άγκυρα και καθημερινά σχεδόν γίνον­ται παραβιάσεις από την Τουρκική Πολεμική Αερο­πορία. Η Σάμος, που ήθε­λε να εντάξει το Ελληνικό Πεντάγωνο στις ασκήσεις, δεν μπήκε. Οι ασκήσεις θα διεξαχθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στη… Στερεά Ελλάδα κα στο Ιό­νιο Πέλαγος.

Η μόνη υπο­χώρηση που έκανε το Τελ Αβιβ είναι να εισέλθουν οι δύο Πολεμικές Αεροπο­ρίες, για λίγο, στον εναέ­ριο χωρο της Ικαρίας και να γίνει ο ανεφοδιασμός των αεροσκαφών τους νό­τια από τη Χαλκιδική.Καμία σχέση με Λή­μνο…
Ευτυχώς που δεν τους επιτρέψαμε να πετάξουν κοντά στα ραντάρ της Πο­λεμικής Αεροπορίας και γενικά να τα εντάξουν στιςς ασκήσεις. Γεγονός που θα επέτρεπε σε ξένους να διαπιστωθεί η ισχύς του ελληνικού συστήματος αεράμυνας και μετά από μελέτες οι τυχόν αδυναμίες του.Το πρώτο μέρος των κοινών αεροναυτικών ασκήσεων ολοκληρώνεται σήμερα και το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί από τις 31 έως και τις 3 Ιουνίου.Το Τελ Αβίβ έστειλε πέντε μαχητικά F-15 και άλλα πέντε F-16.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ – ΣΕΛ.6 – 27.05.2010-http://nationalpride.wordpress.com

Ελληνοϊσραηλινή άσκηση: Σενάρια, περιοχές και αποτελέσματα
Με μικτά σενάρια COMAO, CAP και air-refulling συνεχίστηκαν σε τρεις περιοχές του ελλαδικού χώρου οι ελληνοϊσραηλινές αεροπορικές ασκήσεις. Στο Βόρειο Αιγαίο στην περιοχή της Ψαθούρας, έγινε ανεφοδιασμός ελληνικών και ισραηλινών μαχητικών από αεροσκάφη τάνκερ Β707, στην Κεντρική Ελλάδα είχαμε ασκήσεις προσβολής στόχων επιφανείας και στο νότιο Ιόνιο ασκήσεις ναυτιλίας και εικονικές εμπλοκές. Αξιοσημείωτο: Η τουρκική Αεροπορία δεν τόλμησε να μπει στο Αιγαίο κατά τις ώρες της ελληνοϊσραηλινής άσκησης.

H συγκεκριμένη φάση αφορούσε εναέριο ανεφοδιασμό στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά το απόγευμα σχηματισμός αποτελούμενος από 8 συνολικά τουρκικά αεροσκάφη, πραγματοποίησε 1 παράβαση των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας και 1 παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου. 4 από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.

Σε ότι αφορά την άσκηση ΜΙΝΩΑΣ 2010, η εμπλοκή σε διάφορα σενάρια των ελληνικών F-16 με τα ισραηλινά F-15 αποτελούν ένα από τα πιό ενδιαφέροντα σημεία.

Οι Ισραηλινοί έχουν εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες της Π.Α. και από τις δυνατότητες συνεργασίας με τους πιλότους της Π.Α. ακόμα και στα πιο ακραία σενάρια. Τα δέκα ισραηλινά μαχητικά (5 F-16 και 5 F-15) που εξορμούν από την 115 Π.Μ. στον Σούδα ενδιαφέρονται κυρίως για άσκηση με σενάρια COMAO (με μικτά πακέτα προστασίας-προσβολής) έναντι των «αμυνομένων» των οποίων το ρόλο παίζουτν ελληνικά μαχητικά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

19 σχόλια:

  1. Αν βγάλει "άκρη" κανείς με την αντιφατικότητα των ειδήσεων και ειδικά των σχολίων, ας μας το πεί και 'μας μπας και καταλάβομε τι απο όλα αυτά ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία μέρα μετά την ξαφνική «εξόρμηση» εκατομμυρίων βατράχων στην Εγνατία Οδό, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να προκληθούν τροχαία ατυχήματα, ο τουρκικός Τύπος βοά ότι πρόκειται για «οιωνό» μεγάλου σεισμού σε Τουρκία και Ελλάδα.


    zougla.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...το Τελ Αβίβ απαίτησε σης κοινές αε­ροναυτικές ασκήσεις με τη χώρα μας να μην ανα­πτυχθεί δράση ανατολικό­τερα από τον 25ο μεσημ­βρινό για να μη δυσαρεστηθεί η… Τουρκία."

    Ναι, αλλά πως θα γίνει; Και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ; Σε οποιοδήποτε πρόγραμμα συνεργασίας και δίνεις και παίρνεις, αλλοιώς τι νόημα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 ζεύγη απο F15 και Φ16 περασαν σήμερα απο την Τρίπολη...μπορούσες να τα διακρίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. APOKALYPTIKO

    Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, Κ.Μανούσος
    27-05-2010 15:51:34
    Παραιτήθηκε σήμερα το πρωί από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, (ΕΑΣ) ο Κωνσταντίνος Μανούσος πυροδοτώντας μία ακόμα κρίση στην πολύπαθη ελληνική αμυντική βιομηχανία. Ο Κ.Μανούσος βρισκόταν στην θέση αυτή από τον Σεπτέμβριο του 2006 και παρέμενε μέχρι και σήμερα όντως «άνθρωπος» της προηγούμενης κυβέρνησης. Οι λόγοι της παραίτησής του έχουν να κάνουν περισσότερο με το γεγονός ότι δεν ήθελε να «χρεωθεί» την κατάρρευση των ΕΑΣ των οποίων η παραγωγική δραστηριότητα στην παρούσα φάση πλησιάζει επικίνδυνα το «μηδέν».

    Έχοντας καλή σχέση με το περιβάλλον Μεϊμαράκη, ήρθε αρκετές φορές σε σύγκρουση με τον νυν Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Ευάγγελο Βασιλάκο, αφού κάποιοι από το συγκεκριμένο περιβάλλον τον προωθούσαν για την θέση αυτή στην ΓΔΑΕΕ.

    Σε ότι αφορά το μέλλον πιθανόν η αντικατάστασή του να οδηγήσει σε αλυσιδωτές αντικαταστάσεις σε ΕΑΣ, αλλά και στην ΕΑΒ που ακόμη, κοντά ένα χρόνο μετά τις εκλογές εξακολουθούν και βρίσκονται τελώντας σε απόλυτη απραγία οι προηγούμενες διοικήσεις…

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί κ.κ. Διαχειριστές του Infognomonpolitics.

    Παρακολουθώ και επισκέπτομαι την ιστοσελίδα σας τακτικά. Μερικές φορές σχολιάζω σε ορισμένες αναρτήσεις σας.
    Με λύπη μου όμως διαπιστώνω ότι υπάρχει ένας αριθμός ατόμων οι οποίοι υποθέτω ότι είναι εβραϊκής καταγωγής και οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να επιβάλουν στους υπόλοιπους αναγνώστες μια θετική γνώμη ή ακόμα και την προπαγάνδα τους για οτιδήποτε αφορά το κράτος του Ισραήλ. Όταν δεν τα καταφέρνουν καταφευγουν, όπως στην ανάρτηση,
    Απέλαση Ισραηλινού διπλωμάτη από την Αυστραλία,
    σε αισχρές ύβρεις όχι μόνο εναντίον του προσώπου του σχολιαστού της αντίθετης γνώμης αλλά και συγγενικών του προσώπων τύπου,
    "Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    "Μωρή τω πνεύματι" να πεις τη μάνα σου, αλήτη.
    25 Μαΐου 2010 4:59 μ.μ."

    Αυτό βέβαια αποδεικνύει και την ψυχοσύνθεση των εβραίων αυτών.
    Αυτό που βλέπω λοιπόν είναι ότι η τακτική αυτή έρχεται σε τελεία αντίθεση με την κατ' επανάληψιν διακήρυξη σας ότι θέλετε να κρατήσετε το Infognomonpolitics σε υψηλό επίπεδο και δεν αναρτήτε όλα τα σχόλια.
    Στην προκειμένη περίπτωση του παραδείγματος του βωμολόχου που προανέφερα δεν αναρτήσατε την απάντηση μου η οποία ομολογώ ταίριαζε για το πρόσωπο του βωμολόχου. Αν και ο σαρκασμός δεν συνεπάγεται υποχρεωτικά σε ύβριν.
    Ελπίζω εις το μέλλον η προσπάθεια σας της διατηρήσις σε υψηλό επίπεδο του Infognomonpolitics να είναι διπλόδρομος και όχι μονόδρομος.



    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >Με λύπη μου όμως διαπιστώνω ότι υπάρχει ένας αριθμός ατόμων οι οποίοι υποθέτω ότι είναι εβραϊκής καταγωγής και οι οποίοι με κάθε τρόπο προσπαθούν να επιβάλουν στους υπόλοιπους αναγνώστες μια θετική γνώμη ή ακόμα και την προπαγάνδα τους για οτιδήποτε αφορά το κράτος του Ισραήλ.<

    Αλλά δεν διαπιστώνεις καθόλου ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι, οι οποίοι προσπαθούν να φιμώσουν την αντίθετη άποψη και το κάνουν όχι από κριτική διάθεση στην πολιτική του Ισραήλ, αλλά από καθαρό αντισημιτισμό.

    Να επιβάλουν, με την ανοχή των διαχειριστών, ένα καθεστώς φασιστικής λογοκρισίας, για όποιον δεν συμμερίζεται τις απόψεις τους.

    Δεν στρέφονται δηλαδή κατά της πολιτικής ενός κράτους, αλλά κατά της εθνικότητας των κατοίκων του και των ομοεθνών τους έξω από το κράτος αυτό. Ρατσισμός του χειρίστου είδους, ο οποίος διέλαθεν της επιλεκτικής αντιλήψεώς σας.

    Όσο για τις ύβρεις, ... στο σπίτι του κρεμασμένου... κλπ. Ας παρέθετες, ω τρισμέγιστε και τον λόγο που ανάγκασε τον άλλον να απαντήσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Διαχειριστές

    Άσχετο, αλλά αξίζει τον κόπο να το αναδείξετε.

    Αυτές από την μία και οι Ρουσόπουλοι, Τσουκάτοι και Μαντέληδες από την άλλη. Το θεωρώ όχι απλώς κοινωνικό αίσχος, αλλά θλιβερό.

    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 27 Μαΐου 2010 5:23 μ.μ.

    Δηλαδή, εσένα δεν σε πείραξε ο πρώτος που έγραψε "μωρή τω πνεύματι",
    σε πείραξε ο δεύτερος που απάντησε...

    Και ούτε καν σε πείραξαν οι συνεχείς απειλές για νέο Ολοκαύτωμα που εκτοξεύουν συστηματικά κάποιοι.

    Και αλήθεια, πως κατάλαβες ότι ο "κακός" σχολιαστής είναι "εβραϊκής καταγωγής", εξ ου και ο "κακός χαρακτήρας" του;
    Εδώ ο Χίτλερ δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τους "Αρείους" από τους Εβραίους και επέβαλε να φορούν το κίτρινο αστέρι. Εσύ την έχεις τελειοποιήσει τη μέθοδο και ξεχωρίζεις εκ του μακρόθεν;

    Και αυτό που σε πείραξε το θυμήθηκες κάτω από την παρούσα άσχετη ανάρτηση;;;

    Προφανώς, κάποιοι τραβάνε μεγάλο ζόρι όταν βλέπουν στο Αιγαίο να πετάνε και μη τουρκικά μαχητικά...
    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μία συνεργασία και φιλία μεταξύ ενός Έλληνα και ενός Εβραίου, που πήγε την ανθρωπότητα πολύ μπροστά, Δείτε το βιντεάκι στη συμερινή ανάρτηση :
    http://ellinikesaxies.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τό ἐπόμενο Ὁλοκαύτωμα ἀφορᾶ ὅλους μας.
    Γιατί θά λάβουμε μέρος ὅλοι.
    Τό ποιοί θά καοῦν θά τό δείξει τό μέλλον. Οἱ ἐμεῖς οἱ αὐτοί.

    Τώρα βέβαια οἱ μέν τό λένε καί τό ξαναλένε λές καί ἔτσι θά τό ἀποφύγουν, ἐνῶ οἱ ἄλλοι στωϊκά τό περιμένουν χωρίς ἀναφορές σέ προηγούμενα (πραγματικά) καί χωρίς νά νομίζουν ὅτι θά τήν γλυτώσουν.
    Κάποιοι νομίζουν ὅτι μποροῦν νά στήν Ἑλλάδα νά δημιουργήσουν ἑνοχές τόσο εὔκολα ὅπως στίς δυτικές κοινωνίες τῶν λίγοτερο τῶν 1000 ἐτῶν βάθους ἰστορίας.

    Πάντως γιά νά μήν τά πολυλογοῦμε, νομίζω ὅτι κατά βάθος συμφωνοῦμε στό ἐξῆς. Καί οἱ μέν καί οἱ δέ, τούς ἄλλους, δέν ἔχουμε κανένα πρόβλημα νά τούς γενοκτονήσουμε. Συμφωνῆτε ὅτι θά τό εύχαριστηθοῦμε. Ἡ διαφορἀ εἶναι ὅτι ἐμεῖς τό λέμε δέν τό κρύβουμε. Ἄν μᾶς δώσει ἡ ἱστορία τήν εύκαιρία νά -διασκεδάσουμε - μέ τούς Τούρκους για παράδειγμα- ἄν καί ἐγώ προσωπικά προτιμῶ τά καθολικά σκατά- τό λέμε ἀπό τώρα δέν θά ἀρνηθοῦμε.
    Λοιπόν τά εύκόλως ἐνοοῦμενα παραλήπονται. Τό ξέρουμε καί τό ξέρετε τό ἴδιο καλά. Τί μᾶς τό θυμίζεται κάθε τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προφανώς, κάποιοι τραβάνε μεγάλο ζόρι όταν βλέπουν στο Αιγαίο να πετάνε και μη τουρκικά μαχητικά...


    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΖΟΡΙ.ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ??ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ HERON ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΔΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ?ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ?ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΟΣ?
    ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ.ΟΥΤΕ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ,ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ''ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ'' Η ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ???ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι χρήσιμη η συνεργασία με τους Οβραίους. Έχουν ικανούς πιλότους και θα βγούμε κερδισμένοι.Όπως και αυτοί. Αρκεί να διασφαλίζονται διάφορα απόρρητα θέματα κτλ.
    Πάντως αργά ή γρήγορα οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι γενικότερα αλλά και οι Οβραίοι θα αφανιστούμε απο το Ισλάμ.
    Πολλαπλασιάζονται με απίστευτους ρυθμούς παντού και μόλις αλλάξουν τα πράγματα οικονομικά-πληθυσμιακα σε ΗΠΑ και Ευρώπη το κράτος του Ισραήλ θα καταρρεύσει.
    Φυσικά οι Μουσουλμάνοι μισούν τους Οβραίους πολύ περισσότερο απο όλους.
    Αλλά και σφαγές να μη γίνουν το Ισλάμ θα επικρατήσει ως θρησκεία.
    Εκεί πάει η δουλειά.
    Τέλος δεν έχω πειστεί οτι οι σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας έχουν πιάσει πάτο.
    Τα think tanks της Ιουδαικής διασποράς δυστυχώς κοιμούνται όρθιοι και προωθούν την πολυπολιτισμικότητα.
    Δεν έχουν καταλάβει ακόμα οτι αυτό είναι εναντίον τους.
    Και οι Μουσουλμάνοι δεν είναι Έλληνες που θα πειράξουν έναν Ιουδαίο για να γίνεται βαβουρα στα μπλογκ και να περνά η ώρα. Αυτά είναι flame wars τύπου ΠΑΟvsΟΣΦΠ. Οι άλλοι σφάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά πετάξαν ή δεν πετάξαν τα Ισραηλινά αεροσκάφη ανατολικά του 25ου μεσημβρινού; Όλα τα άλλα είναι φληναφήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 27 Μαΐου 2010 7:22 μ.μ.: "Δεν στρέφονται δηλαδή κατά της πολιτικής ενός κράτους, αλλά κατά της εθνικότητας των κατοίκων του και των ομοεθνών τους έξω από το κράτος αυτό."

    Δηλ. θελεις να μας πεις, οτι αυτή η πολιτική επιβλήθηκε από τα ουράνια και δεν εχει τη στήριξη των κατοίκων του κράτους για το οποίο μιλάς και των ομοεθνών του έξω από αυτό? Θελεις να μας πεις ότι αυτοί οι κατοικοι αντιτίθενται στη γενοκτονία ενος λαού που διαπράτει αυτό το κράτος? Αν είναι ετσι αλλάζει το πράμα. Αν όχι, αραξε και μη μιλάς γιατί όχι μονο εκτίθεσαι αλλά και εκνευρίζεις σοβαρά σκεπτομενους ανθρώπους. Κι αν εισαι αυαίσθητος με το ολοκαυτωμα, δείξε το πρωτίστως στο ολοκαύτωμα που διαπρατει το κρατος που δεν ονομάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "...το Τελ Αβίβ απαίτησε σης κοινές αε­ροναυτικές ασκήσεις με τη χώρα μας να μην ανα­πτυχθεί δράση ανατολικό­τερα από τον 25ο μεσημ­βρινό για να μη δυσαρεστηθεί η… Τουρκία."

    Ναι, αλλά πως θα γίνει; Και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ; Σε οποιοδήποτε πρόγραμμα συνεργασίας και δίνεις και παίρνεις, αλλοιώς τι νόημα έχει;


    4:30,
    δίκιο έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 28 Μαΐου 2010 10:01 π.μ.

    Αν όντως έγινε κάτι τέτοιο, το λάθος είναι της Ελλάδας και όχι του Ισραήλ.
    Η Ελλάδα δεν έπρεπε να δεχτεί να κάνει ασκήσεις με τέτοιους και, για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω να ισχύει τίποτε απ' αυτά. Είναι εντελώς ανόητο να πιστεύει κανείς ότι το Ισραήλ θα ζητούσε να μην χρησιμοποιηθούν ζώνες, που η Τουρκία ... δεν εγκρίνει!!

    Μήπως δεν το απαίτησε το Ισραήλ, αλλά η Ελλάδα; Λέω, μήπως, επειδή μάς ξέρω. Δυστυχώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10:56
    Αν και παρακολουθώ τον Κο. Σταύρο Καρκαλέτση όταν μάζεψα τα ανωτέρω άρθρα δεν την είχα υπόψην μου.

    Οταν την εντόπισα την αναδημοσίευσα σήμερα.http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_7643.html

    Σε ευχαριστώ θερμά για την επισήμανση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.