28/5/10

«Δεν απολογούμαι για το χθες»

Την πόρτα της εξόδου έδειξε ο Αντώνης Σαμαράς σε Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο

Αθήνα: «Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνοντας επισήμως την Επιτροπή Αξιολόγησης υποψηφίων του κόμματος.

«Αν δεν το έχετε καταλάβει, εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια καινούργια Νέα Δημοκρατία. Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Όποιος -το ξεκαθαρίζω- έχει βλάψει την παράταξη, δεν θα είναι μαζί μας. Αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο» πρόσθεσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Αντίδραση Ρουσόπουλου

Αμεση και σε οξείς τόνους ήταν η αντίδραση του Θόδωρου Ρουσόπουλου, κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά ότι δεν σεβάστηκε τις εν εξελίξει διαδικασίες στη Βουλή και στο κόμμα.

«Είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες, που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του» δήλωσε ο κ. Ρουσόπουλος.

Τόνισε, επίσης, «δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ. Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα» και πως «η αλήθεια και το ήθος του δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις».

«Προσδοκώ να κριθώ από τη δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητες τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους και θα δικαιωθώ πλήρως. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Σαμαρά, και εσείς αυτό το γνωρίζετε», συμπλήρωσε.

Πηγή: news.in.gr
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

15 σχόλια:

  1. Και αυτός στο χθές μέσα δεν ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε θελει να απολογειται για το χθες, να εκανε δικο του κομμα, αντι να διεκδικησει ενα ηδη υπαρκτο.

    Απο τη στιγμη που ηγειται της ΝΔ, τοτε, οπως και ο Παπανδρεου, θα απολογουνται και για χθες και για αντιπροχθες.

    Το ελλειμμα στο 13,7% δεν το πηγε ο Κανενας. Υπηρχε κυβερνηση.

    Οπως και οταν ηταν ο Μαντελης Υπουργος, υπηρχε αλλη κυβερνηση.

    Φτανει πια με το γνωστο "αλλαξαμε αρχηγο, βυθιστηκαμε στην κολυμβηθρα του Σιλωαμ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να διαγραφεί πρώτος ο Καραμανλής και οι λοιποί κλέφτες στην συνέχεια!
    Τον Νοέμβριο ο Σαμαράς θα είναι Πρωθυπουργός,αφού προηγουμένως η συμμορία του ΓΑΠ θα πτωχεύσει την χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντωνη αξιζεις θαυμασμου για το θαρρος σαν ανδρας. Σε παρακολουθω και σε θαυμαζω. Το γεγονος οτι διεγραψες ενα ολοκληρο παρακρατος που ευρισκε στεγη κατω απο την ΝΔ, θα πρεπει να σου αναγνωρισθει σαν ηρωικη πραξη. Στα Χανια ο Ντον Μητσοτονε ειχε επιβαλλει το δικο του κρατος. Ειχε φτιαξει το δικο του βιλαετι χρησιμοποιωντας την ΝΔ σαν οχημα. Με το που διεγραφει η θυγατερα του, επεσε συρμα στο παρακρατος και διεγραφει μαζικα. Στην πραγματικοτητα ειχαν κανει την ΝΔ μητσοτακικο μαγαζι στην Κρητη. Ολο το κομμα επανδρωμενο απο γλυφτες του νονου. Ο βολουδακης αξιζει θαυμασμου διοτι ειχε την τολμη να μπει στο στομα του λυκου,εκει δηλαδη που ηταν μαζεμενο ολο το
    σκυλολοϊ και να τους φτυσει. Ουρλιαζαν βεβαια αυτοι διαφορα
    αλλα ποιος τους ακουει. Ειδικα αυτος ο πανμεγιστος ηλιθιος Βουρβαχης, μεγας γλυφτης του ψηλου (υπαρχει μεσα απο αυτον), και τι δεν ειπε για τον Σαμαρα τον "προδοτη" (δες ποιοι μιλανε). Αποδειχτηκαν γελοιοι αλλα και τραγικοι, διοτι ακολουθουν τον νονο στον χορο του ζαλογγου. Αυτο που φανηκε περιτρανα ειναι οτι ο μητσοτακης ηταν ενα ξενο σωμα στην ΝΔ. ενα καρκινωμα, που επρεπε να αφαιρεθει. Μπραβο Σαμαρα που ειχες το θαρρος να το κανεις. Βεβαια λυπαμαι αυτους που εξαναγκασθηκαν να διαγραφουν υπακουοντας στους αγραφους νομους της μαφια. Ολοι αυτοι ειναι ξοφλημενοι πολιτικα διοτι περα απο την πολιτικη αυτοκτονια της νονας, ειναι ανεπιθυμητοι ανθρωποι οι μητσοτακικοι εδω στην Κρητη. Ανθρωποι ποινικοι, του σχοινιου και του παλουκιου, παλιοτομαρα κατα κανονα. Τυπικοι μαφιοζοι. Η διαγραφη της νονας απο την ΝΔ ειναι εξελιξη πολυ μεγαλης σημασιας για τον τοπο μας.
    Ευγε Σαμαρα, ο τοπος μας εχει αναγκη απο ηρωες σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι ρε μεγάλε δεν ήταν,
    και ξέρω ότι σας πονάει εσάς τους ντορικους καιτους καρατζαφυρικους αλλά τι να κάνουμε.
    έτσι είναι η ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξι είσαι φιλαράκι με τον ΓΑΠ αλλά γιατί καταστράφεις την παράταξη για να βγει ο Βγενόπουλος; Τι βλακείες είναι αυτές που κάνεις; Μαλλον πάτε να βγάλετε βγενόπουλο προθυπουργό με τις βλακείες που κάνετε; Δεν είναι αύριο το πρωί εκλογές. Εχεις χρόνο να δεις. Δες τα στοιχεία και την δικαιοσύνη και μετά αποφάσισε. ΜΠαίνεις στο παιχνίδι της συνενοχής. Μπορούσες να μην τον βάλεις υποψήφιο όταν θα γίνουν εκλογές. Μπράβο για τα κατορθόματα. Εχεις άσχτους πολιτικά δίπλα σου ή είσαι μέρος του παιχνιδιού. Λέω πολλά αλλά δεν ξέρουμε πλέον. Να έχετε υπόψην ότι και οι κουμουνιστές λένε να βγεί ο βγενόπουλος, με την κατάντια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πολιτικό σύστημα στην χώρα χρεοκόπησε τα κόμματα εξουσίας είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσουν . Δεν θα υπάρχει κανένας μηχανισμός κόμματος έτσι όπως τον είχαμε ζήσει τέρμα το βαθύ ΠΑΣΟΚ και βαθειά ΝΔ ούτε δήμαρχος στην άνω ραχούλα δεν θα επιβιώσει Ίσως η Ελλάδα να έχει ακόμα ελπίδα και να βρεθεί κάποιος με όραμα και θέληση και πάνω από όλα με καθαρό κόμμα … τον καλύτερο να βάλεις μέσα στα 2 κόμματα εξουσίας δεν θα τραβήξει είναι σάπιο και υπονομεύει το σύστημα
    Άντε να δούμε τι θα γίνει οτα θα μιλήσει ο Μαντελης !!!

    mx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ εύστοχη η λιτή ερώτηση-παρατήρηση του 28 Μαΐου 2010 9:04 μ.μ.:

    >Και αυτός στο χθές μέσα δεν ήταν;<

    Ασφαλώς και ήταν. Συμμετείχε στην κυβέρνηση (όχι μόνο στο κόμμα) μαζί με τους Παυλίδη, Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη, των οποίων "τις συμπεριφορές" (καμαρώστε ελληνικά!) κατακρίνει τώρα, από θέσεως ισχύος.

    Τότε άχνα δεν έβγαζε ο Αντωνάκης, διότι έπρεπε πρώτα να διασφαλίσει την αρχηγία, αφ' ενός και αφ' ετέρου δεν διακινδύνευε να ξαναβρεθεί στον δρόμο άνεργος, αφού ποτέ του δεν έκανε δουλειά, να τον τρέφει η γυναίκα του.

    Α ρε πολιτικάντηδες της δεκάρας, βρεγμένη σανίδα που χρειάζεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οχι μόνον ήταν, αλλά έγραψε μαύρες σελίδες προδοσίας και ίδρυσε και δικό του κόμμα το ΠΟΛΑΝ ,αν θυμαμαι καλα .... δλδ ειναι πρόεδρος σε 2 κόμματα !!!!Αντε και εις ανώτερα αλαφουζάκη...Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιο χτες?Το γενικο και αοριστο?Δε τον λενε Μαντελη,ουτε Σημιτη,ουτε καπως αλλιως(Α!Ουτε Δρακουμελ).
    Εδεμ δεν υπηρχε ποτε.Ουτε η Γη αρχισε να γυριζει χτες και προπερσι.Ανθρωποι περιβεβλημενοι με το μανδυα του ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ειτε ειτε, ηταν και θα ειναι παντα(για να κανουν τις δικες τους δουλειες-τρωκτικα).Στο ΠΑΣΟΚ-ειναι το θεμα-τωρα τι θα κανουν,που κυβερνουν...Γιατι αυτοι εχουν τη μοιρα μας,στα χερια τους και οχι ο Σαμαρας, μα ουτε και η Αλεκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 29 Μαΐου 2010 1:28 π.μ.

    Οποιος δεν πιστεύει τις βλακείες που σας πασάρουν τα ζωντόβολα που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια είναι κατ'ανάγκην ντορικός ή καρατζαφυρερικός;
    Αντε ρε ξυπνάτε και βγάλτε τις κομματικές διόπτρες μπάς και αλλάξει κάτι σε τούτο τον έρημο τόπο.
    Τώρα πάλι άν είσαι απο τους παρατρεχάμενους και αυλικούς τότε είσαι το ίδιο εχθρός της Ελλάδας όπως και εκείνοι.
    Με τον ίδιο τρόπο μας δουλέυουν τόσα χρόνια.
    Μόλις ο κόμπος φτάνει στο χτένι κάνουν ανακαίνηση στη βιτρίνα αλλά η βρώμα μένει στο βόθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://img541.imageshack.us/img541/1497/99060149.jpg

    ΠΑΣΟΚ: AΘΩΟΙ!
    ΝΔ : AΘΩΟΙ!

    Ελληνικος Λαος: Ενοχος, να πληρωσει τη χρεοκοπια, γιατι χρωσταει της Μιχαλους και θα απολογειται για χρεη 30 ετων.

    Κακομοιρη Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σαμαράς μπορεί να είναι καραδεξιός και μαθητής του Αβέρωφ (πού στο διάολο τον θυμήθηκα κι΄ αυτόν), αλλά η κοινωνία τού έχει πιστώσει ότι ξεπάστρεψε ένα από τα αισχρότερα πολιτικά τζάκια που λυμαίνονται τόσα χρόνια τον τόπο, μία το '93 με τον πατέρα και μία τώρα με την κόρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για ολα φταινε οι Αμερικανοι. Προκειται για συνομωσια εκδικησης του Καραμανλη για το ανοιγμα στη Ρωσια.

    - Οι Αμερικανοι εβαλαν τον Ρουσοπουλο και τον Αγγελου να ειναι δεξι και αριστερο χερι του Καραμανλη.

    - Οι Αμερικανοι εβαλαν τον Παυλιδη Υπουργο.

    - Οι Αμερικανοι εβαλαν τους Αλογοσκουφη και Παπαθανασιου υπουργους Οικονομικων, ωστε να εκτροχιασουν το ελλειμμα.

    - Οι Αμερικανοι εβαλαν τη Μπακογιαννη υπουργο Εξωτερικων, ωστε να συνεχιστει η πολιτικη υποτελειας.

    - Οι Αμερικανοι εβαλαν την κ. Γιαννακου να υπερασπιζεται το βιβλιο Ιστοριας και μετα επεβαλαν στον αλυγιστο Καραμανλη την επαναπροωθηση της στο Ευρωκοινοβουλιο.


    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ!!! Αρκετα πληρωσε τα σπασμενα η Ν.Δ. Δε θα απολογουμαστε καθε μερα για το χθες!

    Μονο ο λαος θα πληρωνει για το χθες μεχρι τα δισεγγονα του.

    Αλλα εν τελει, ο καθε λαος, εχει τους πολιτικους που του αξιζουν. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δε χρωστουν τιποτα για το χθες.

    Ατιμοι Αμερικανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΗΣΟΥΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΧΘΕΣ;

    ΑΥΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;

    ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ, ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.