31/5/10

Ενταση στις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις.Ματαιώνονται τα κοινά γυμνάσια στο Ιόνιο

Εκτακτη σύσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ

Διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ προκλήθηκε αιφνιδίως μετά την πρωτοφανή επίθεση ισραηλινών καταδρομέων κατά διεθνούς νηοπομπής ανθρωπιστικής βοήθειας στην οποία μετείχαν και Έλληνες.

Διάβημα στον Ισραηλινό πρεσβευτή στην Αθήνα Αλί Γιαχία έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας, ενώ και ο πρεσβευτής της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ διαμαρτυρήθηκε στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών.

Πέρα από τη δυσανάλογα μεγάλη χρήση βίας από τους Ισραηλινούς κομάντος που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 19 άνθρωποι (αυτός είναι ο αριθμός των νεκρών σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ενώ τα διεθνή πρακτορεία κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς), υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό σημείο που αφορά τις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις.

Οι ισραηλινοί «ράμπο» έκαναν ρεσάλτο σε πλοίο με ελληνική σημαία το οποίο έπλεε σε διεθνή ύδατα. Η επιχείρηση αυτή δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από το διεθνές δίκαιο. Το ελληνικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» που μετέφερε τρόφιμα και φάρμακα στους πολιορκημένους από τις ισραηλινές δυνάμεις Παλαιστινίους κατοίκους της Γάζας, είχε ελεγχθεί πριν αποπλεύσει από την Ελλάδα. Οι λιμενικές και τελωνειακές αρχές της χώρας είχαν ελέγξει το φορτίο του υπό ελληνική σημαία πλοίου και έτσι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η νηοψία, το ρεσάλτο και πολύ περισσότερο η χρήση βίας από τους ισραηλινούς κομάντος.

Κυρίως όμως ο θάνατος δεκάδων ακτιβιστών από πυρά ισραηλινών στρατιωτών έκανε σαφές στην ελληνική κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να κάνει «business as usual» με το Τελ Αβίβ. Υπό την πίεση των γεγονότων, η ελληνική κυβέρνηση διέκοψε τα κοινά αεροπορικά γυμνάσια ελληνικών και ισραηλινών μαχητικών, ενημερώνοντας παραλλήλως τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Αθήνα ότι ο αρχηγός της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας δεν είναι καλοδεχούμενος στην Ελλάδα. Ο Ισραηλινός πτέραρχος επρόκειτο να φτάσει στην Αθήνα την Τρίτη, στο πλαίσιο της συνεκπαίδευσης αεροπορικών δυνάμεων από τις δύο χώρες. Με τον τρόπο αυτό, αντί της προώθησης της στρατιωτικής συνεργασίας, Αθήνα και Τελ Αβίβ βρίσκονται στη δίνη μιας πολιτικής και διπλωματικής κρίσης.

"Αυτή τη στιγμή προέχει η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών και η ασφαλής επιστροφή τους στην πατρίδα", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στους πολίτες που συμμετείχαν στην ανθρωπιστική αποστολή στη Γάζα. Για τον σκοπό αυτό, πρόσθεσε ο κ. Δρούτσας, συνεργαζόμαστε με όλους τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το Ισραήλ έχει την υποχρέωση να μας παρέχει όλες τις πληροφορίες για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών καταδίκασε τη χρήση βίας από τις ισραηλινές αρχές, τονίζοντας ότι "δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη χρήσης τέτοιας έκτασης βίας". "Την καταδικάζουμε και ακριβώς αυτό ήταν το μήνυμα που μετέφερα στον πρέσβη του Ισραήλ σήμερα το πρωί, τον οποίο κάλεσα στο γραφείο μου και του ανακοίνωσα ότι η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε τη διακοπή της κοινής στρατιωτικής άσκησης καθώς και την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο επίσκεψης του αρχηγού της ισραηλινής αεροπορίας εδώ", συμπλήρωσε.

Ο κ. Δρούτσας κάλεσε τον κ. Γιαχία στο γραφείο του και ζήτησε επίσημη ενημέρωση και εξηγήσεις για τις στρατιωτικές ενέργειες του Ισραήλ. Επίσης, η ελληνική πλευρά δήλωσε ότι την ευθύνη για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών φέρει το Ισραήλ, ενώ κατά πληροφορίες ο κ. Γιαχία δήλωσε αδυναμία να προσφέρει ασφαλή ενημέρωση.
Διπλωματικές πηγές στην Αθήνα αναφέρουν ότι θα ήταν αδιανόητο να μην υπήρχε ενημέρωση από τους Ισραηλινούς στην περίπτωση που μεταξύ των θυμάτων περιλαμβανόταν και κάποιος Έλληνας.

Ο κ. Δρούτσας είχε το πρωί τηλεφωνική επαφή με τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου για το θέμα, ενώ μετά τη δήλωσή του, αναχώρησε από το υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις νεότερες εξελίξεις.

Ο αρχηγός της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας κ. Ευάγγελο Βενιζέλο εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα θλιβερά αυτά γεγονότα.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έχει ενεργοποιήσει τη μονάδα διαχείρισης κρίσεων ενώ οι πολίτες που έχουν συγγενείς στα καράβια μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό 210 36.81.730.

Την ίδια ώρα, με απόφαση του υπουργείου Αμυνας, διεκόπη η ελληνο-ισραηλινή άσκηση με την επωνυμία "Μίνωας 2010", που επρόκειτο να ολοκληρωθεί στο Ιόνιο στις 3 Ιουνίου, με αφορμή την επίθεση στο διεθνή στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστίνιους στη λωρίδα της Γάζας. Είναι η δεύτερη φορά που γίνονταν κοινά γυμνάσια με το Ισραήλ. Τα ισραηλινά μαχητικά βρίσκονται στην 115 Πτέρυγα Μάχης και θα επιστρέψουν στο Ισραήλ σήμερα ή αύριο.

Όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ματαιώθηκε και η προγραμματισμένη επίσκεψη του ισραηλινού αρχηγού ΓΕΑ στην Ελλάδα η οποία θα πραγματοποιείτο με αφορμή την ελληνο-ισραηλινή άσκηση με την επωνυμία "Μίνωας 2010".

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 19.00 μ.μ. έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα για όλα όσα συνέβησαν στα διεθνή χωρικά ύδατα στη Γάζα. Σε ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία «Ενα Καράβι για τη Γάζα» ζητάει η ελληνική κυβέρνηση να ενεργήσει για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών του Στόλου της Ελευθερίας.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

29 σχόλια:

  1. Ενταξει Πρωτο Ψεμα.I GUT THE MESSEGE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκαλύψεις Κύπριας ευρωβουλευτού για πράκτορες της ΜΙΤ στη νηοπομπή για την Γάζα
    31-05-2010 20:49:40
    «Ακόμη και μέλη της τουρκικής ΜΙΤ βρίσκονταν στα πλοία προς τη Γάζα», που κτυπήθηκαν σήμερα από το Ισραήλ δήώσε η Κύπρια ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στο ΡΙΚ . Η Κύπρια ευρωβουλευτής αφού καταδίκασε την ισραηλινή επίθεση, διατύπωσε σοβαρές καταγγελίες γύρω από την αποστολή στη Γάζα.
    Δήλωσε ότι από την αρχή είχε εκφράσει την αντίθεσή της στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και είχε αρνηθεί να λάβει μέρος, «γιατί υπήρχαν πληροφορίες ότι μέσα στις ανθρωπιστικές οργανώσεις είχαν παρεισφρύσει άτομα, που δεν είχαν καμιά σχέση με αυτές».
    Τα παραπάνω ήταν γνωστά εδώ και αρκετές ημέρες και φαίνεται καθαρά ότι στην πλάτη μιάςε καθαρά ανρθωπιστικής αποστολής παίχθηκε παιχνίδι από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες. Αφιερωμένο στους αφελείς Έλληνες κυβερνώντες...

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός είναι ο διάολος που έβαλε την αποστολή με τα πλοία να πέσει μαζί με την άσκηση; Θα πάρουν στροφές τα μυαλά μας; Ενωμένοι Έλλαδίτες, Εβραίοι, Αρμένιοι, Κούρδοι, Κύπριοι, Κόπτες, και άλλοι της περιοχής μπορούμε να έχουμε τις ΗΠΑ στο πιάτο, και να κάνουμε τον Ισλαμοφασιμό και Κεμαλοφασισμό αρχαιολογικό παρελθόν. Έχουμε όλοι στην ουσία το ίδιο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιδηρούντιε, τρπάπεζες, πολυεθνικές, εβραίοι της αμερικής (κυβερνούν την αμερική) και αλλα πολλά. Άρα μην τρελένεσε με αυτά. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ οι κύπριοι ξέραν τι γίνεται στην ελλάδα όλοι κοιμούνται. Γιατί να μην πάνε μόνα τους τα ελληνικά πλοία? Γινεται χαμός από τις δηλώσεις τις τελευταίες μέρες. Εγώ δεν ξέρω, οι αρχηγοί των κομμάτων οφείλουν να ξέρουν. Ο τσίπρας είναι συνυπεύθυνος στο σκηνικό αυτό, χωρίς να ξέρει τι του γίνεται για εξωτερική πολιτική. Αστους να βγάλουν τα μάτια τους και μην γίνεσαι μέρος του προβλήματος. Ασε να καταρίψουν μερικά τουρκικά αεφη, για να τους κοπούν τα πολλά πολλά με το αιγαίο και να γίνει και μείωση των εξοπλισμών. Με ένα ζμπάρο δυο τριγώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Σιδηρούντιε" ξέχασες να αναφέρεις τους "Ανρομέδιους" και τους κατοίκους του Ωρίωνα!Και αυτοι μπορουν να συνεισφέρουν στο "μεγαλεπίβολο" σχέδιο σου!Εμπρος λοιπόν ας αναφωνησωμεν ομοθυμαδόν "ΓΛΟΥΓΛΟΥΓΛΟΥΓΛΟΥΓΛΟΥ"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. As afisoume to Anti-Israelismo tora stous Tourkous! Liga ta logia ke chamili toni.
    Apo tous Palestinous den echoume kanena ofelos. As afisoume tin Angira na gini o ekprosopos tou islamikou kosmou ke na prospathisoumw na ta vroume me tous Evraious.

    To symvan ine stimeni provokatsia. I antidrasi ne men ypervoliki alla to Israil ine kratos pou proton sevete ton eafto tou ke defteron xeri pos na ferete apenanti stous Islamistes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως οι ισραηλιτες μικρη χωρα αλλα εχουν κοτσια οχι σαν τις πουλημενες δικες μας εκαστοτε ηγεσιες που με την παραμικρη κριση ''κλανουν πατατες'' οπως τοτε με τα ιμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος διάβολος μας θέλει τελείως απομονωμένους.
    Είμαστε περικυκλωμένοι πάνταχόθεν από εχθρούς και χάνουμε ίσως και την τελευταία ευκαιρία να κάνουμε έναν σύμμαχο (και μάλιστα ισχυρό).
    Σενάρια υποθέτω υπάρχουν πολλά για το ποιά είναι τα αίτια ,αλλά δυστυχώς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
    Κάτω απ' όλες τις συνθήκες κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ποιο ενθερμος υποστηρικτης φιλο-ισλαμικης προπαγανδας η Ελλαδα!

    Διεκοψε την Ελληνο-Ισραηληνη ασκηση και ακυρωσε την επισκεψη του Iσραηλινου Αρχηγου αεροποριας!

    <>
    Ξεχνουν την Πολη, Κυπρο, Ιμια και .... .... .... .... ....!

    Εγκωμιαζουν του Ατατουρκ και υποστηριζουν τον Ερντογαν!

    του χρονου σας ευχομαι να γιορτασετε μαζι το Ramazan kai Şeker Bayramı στην Ακροπολη.

    Ξερετε που σας εχουν γραμμενους τουρκοελληνες οι Ισραηλιτες;
    σ εκεινα που δεν εχετε.

    Schalom Alejchem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία, συνταχθήκαμε με την προβοκάτσια των τούρκων ....ωρέ που πάτε ;;; Ο μαθητής του μετερνίχου (ο εξ αυστρίας δρούτσας) δεν έμαθε τίποτε ;;; Μα τόσο τίποτε ;;;Καληνύχτα μας.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ξερετε που σας εχουν γραμμενους τουρκοελληνες οι Ισραηλιτες;
    σ εκεινα που δεν εχετε."


    Εμεις να δειτε που σας εχουμε γραμμενους!


    الله أكبر


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAPOIA KENTRA APO THN TOYRKIA , ISRAHL,KAI ELLADA DEN THELOYN THN SYMMAXIA ELLADOS ISRAHL ETSI APLA.TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήταν βιαστική κίνηση η διακοπή της κοινής άσκησης και οπωσδήποτε λάθος.

    Η διένεξη ήταν τουρκοϊσρηλινή. Εμείς τι παριστάνουμε; Τους συνηγόρους της Τουρκίας; Γιατί;

    Τώρα το βλέπουν και στην κυβέρνηση, αλλά είναι αργά πια. Τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται εν θερμώ. Δεν έχουμε πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πραγματικος οβριος.
    Ο φιλελλην.
    Δειτε τον στις 01 Ιουνίου 2010 6:16 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΓΑΠ απέδειξε ότι έχει πλεον προσδέσει την Ελλάδα στο δόγμα Νταβούτογλου. Σε μια Ελλάδα που είναι πλεον χωρίς ερείσματα στη διεθνή σκηνή, μόνο ηλίθιος ή πράκτορας θα διέκοπτε την Ελληνοισραηλινή άσκηση.

    Τα πραχθεντα συνομολογούν την επελθούσα φιλανδοποίηση.

    NE MUTLU YUNAN DIYENE.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΕΚΟΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ;

    Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, Ή ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΤΗΠΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ, Ή ΠΡΙΝ;

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ετοιμαστείτε για απίστευτες καταστάσεις με αυτήν την κυβέρνηση. Εκ του προχείρου, ή είναι εντελώς ηλίθιοι ή εντελώς άσχετοι με θέματα προπαγάνδας - επικοινωνίας. Πως βέβαια να μην είναι κάποιος τόσο μπερδεμένος όταν συμβουλεύεται think tanks με απόψεις επιπέδου μαθητών Δημοτικού Σχολείου (αν και κάποιοι μαθητές με μαθηματικό μυαλό ενδεχομένως να είναι καλύτεροι)._Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ὅλα αὐτὰ εἶναι γιὰ ἐσωτερικὴ κατανάλωση, σὲ κανὰ δυὸ μῆνες θὰ 'χη ξεχαστεί τὸ γεγονός.
    Ὅλοι γνωρίζουν πῶς γιὰ ἄλλη μιὰ φορὰ οἱ ἀκτιβιστὲς παίζουν τὸ παίγνιο κάποιων ἡγεμονικῶν δυνάμεων τῆς περιοχῆς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είστε με τα καλά σας μωρέ???
    Καταδρομική επιχείρηση σε διεθνή ύδατα σε πλοία με ελληνική σημαία??
    Φυσικά και έπρεπε να σταματήσει η άσκηση και η επίσκεψη του Ισραηλινού ΓΕΑ.
    Αυτό δεν σημαίνει τίποτε για μια μελλοντική συνεργασία με το Ισραήλ αλλά την παρούσα στιγμή σωστά έπραξε η κυβέρνηση.
    Δηλαδή εσάς Ελληναράδες μου δεν σας ενοχλεί το γεγονός οτι οι Ισραηλινοί κάνανε ρεσάλτο σε ελληνικά πλοία?
    Θα τρελαθούμε εντελώς πια!!!!

    "Κοινός Νούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    Έτσι είπε χθες ο Βενιζέλος και ακύρωσε και την επίσκεψη του Ισραηλινού ΓΕΑ στην Αθήνα. Ηλιθιότητα και ερασιτεχνισμός άνευ προηγουμένου!!
    Και μετά περιμένουμε να μας πάρουν στα σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μίνω δε πα να λες ό,τι θέλεις!!! Δίκιο έχει ο Εβραίος και το ξέρω και το ξέρεις και το ξέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το θεμα ειναι οτι ο κερδισμενος της υποθεσης βγαινει ο Ερντοκλαν, παρα τις ανθρωπινες απωλειες, (χεστηκε για αυτο....)
    Βγαινει το Ισραηλ (που επεσε στην παγιδα) αιμοβορο (οχι οτι δεν ειναι βεβαια) και η Τουρκια φαινεται σαν το θυμα που πηγε να δωσει ανθρωπιστικη βοηθεια.
    Οι γενοκτονιες Αρμενιων, Ποντιων και Ελληνων δεν ξεχνιουνται ομως...
    Ο καιρος γαρ εγγυς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ειπε: "Ξερετε που σας εχουν γραμμενους τουρκοελληνες οι Ισραηλιτες; σ εκεινα που δεν εχετε."

    Η ιστορία, ακόμη και η σύγχρονη, εχει μετρήσει πόσο μεγάλα τα έχουμε οι "τουρκοέλληνες" και πόσο εσεις οι εβραίοι. Οποτε ασε τη τζαμπα μαγκια και ρουφα το αυγό σου. Μια ζωή εσεις οι εβραίοι κρυβεστε στο παρασκήνιο με δολοπλοκίες και εξαγορες συνειδήσεων, σκυβοντας και γλυφοντας τις εξουσίες. Ποτε ρε καραγκιοζη πολεμήσατε να δούμε "αν τα έχετε"? Εκτός κι αν εννοείς την ανδρεία που δείχνετε σκοτώνοντας αμαχα παιδακια στη Γαζα και στην Παλαιστήνη. Μαζέψατε το χρυσό του κόσμου και τωρα το παιζετε μαγκες δείχνοντας το πραγματικό σας πρόσωπο. Αλλά τι περιμένεις από εναν λαό που θεωρεί τον εαυτο του περιούσιο (ο εσχατος ορισμος του ρατσισμού) και εχει στη θρησκεια του "το οφθαλμόν αντι οφθαλμού?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοινός νους γιατί δεν πάτε στην ιμβρο και στην τένεδο; Δεν κατηγορούν γιατί πήγατε αλλά με ποιούς πήγατε και γιατί να μπλέξετε την ελλάδα σε τέτοια σκηνικά; δεν μπορούσατε να πάτε άλλη μέρα; Αυτοί είχαν τα μπισκότα και εσείς σπίτια και θέλατε να πάτε παρέα για να τους δώσετε και την δόξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργο από Πάτρα,


    Κι εγώ σκέφτηκα μήπως η άσκηση σταμάτησε επειδή το ζήτησε το Ισραήλ, που να ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μινωα الله أكبر

    το ιδιο φωναζες και το 1453 στα Ελληνικα με Σταυρο και λιτανειες.

    γιουσουφακια σαν και σενα ειχαν ειδικη μεταχειριση τις νυχτες με φεγγαρι.

    Ο χρεοκοπημενος κοτομαγκας
    2:Ο7μ.μ
    Καθερισε πρωτα την "αυλη" σου και αλλαξε καναλη γιατι αυτο εκλεισε χρεοκοπησε.

    Schalom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 01 Ιουνίου 2010 3:54 μ.μ. αν σε ενοχλησε ο χαιρετισμός μου στα Αραβικά, μπορω να τον επαναλάβω στα Ρώσικα(μια γλωσσα και μια χωρα που "λατρευετε" εσεις οι Οβριοί)!
    Пошёл на хуй!Ёб твою мать!
    Και ενα link ετσι για να γουστάρεις!

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Flag_of_Hezbollah.svg

    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν αντέχω τους Οθωμανολάγνους... Πανίσχυρα τα γονίδια του Νοταρά και του Σχολάριου... Οι Ισραηλινοί πολεμάνε, οι Παλαιστίνιοι πολεμάνε, οι Τούρκοι πολεμάνε οι Αργεντινέζοι πολεμάνε οι Εγγλέζοι πολεμάνε ...όλοι κάτι κάνουνε για τα οποια δίκια τους... εμείς έχουμε τουρλώσει τα οπίσθια και λέμε "ανοίξαμε και σας περιμένουμε". Θαυμάζω όποιον αγωνίζεται ...δηλ. και τούρκους και εβραίους και παλαιστίνους και ταλιμπαν και αμερικάνους... είμαστε η ντροπή της οικουμένης ... με "αριστερούς" που έχουν μπαμπάδες τους ισλαμοφασίστες... Ντροπή προσκυνημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρέ παιδιά, αὐτὰ τὰ πλοιαράκια μὲ τὴν ἑλληνικὴ σημαία, νομίζω κατέπλευσαν στὴν Ἀμμόχωστο καὶ ἀπὸ ἐκεῖ ἀνεχώρησαν γιὰ τὴν Γάζα.
    Σιγὰ μὴν τοὺς κάνουμε καὶ πλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.