27/5/10

Οργή και θλίψη Σημίτη για "τις αθλιότητες" συνεργατών του έστω και με καθυστέρηση

Έστω και με καθυστέρηση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ανακάλυψε επ ευκαιρίας της εξεταστικής για την Siemens τις "παρανομίες και τις αθλιότητες" των τότε στελεχών της κυβέρνησής του και εκφράζει τη θλίψη και την οργή του με σχετική ανακοίνωση. Η δήλωση του Κώστα Σημίτη έχει ως εξής:
«Η Βουλή ανταποκρίθηκε με την σύσταση των Εξεταστικών Επιτροπών στην αυτονόητη απαίτηση της ελληνική κοινωνίας για διαλεύκανση σειράς υποθέσεων που δηλητηρίασαν την πολιτική ζωή του τόπου, έβλαψαν την λειτουργία της δημοκρατίας, ζημίωσαν δημόσια περιουσία και σκίασαν πρόσωπα.

Η πρόοδος των εργασιών των εξεταστικών επιτροπών φέρνει στο φως παρανομίες και αθλιότητες για το επιβαλλόμενο ήθος σε μια ευνομούμενη πολιτεία. Θλίβομαι και εξοργίζομαι, επειδή τέτοιες πράξεις εκκολάφθηκαν και κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ 1996-2001. Πράξεις που προσβάλλουν το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας, αμαυρώνουν τα έργα της τότε κυβέρνησης και τις προσπάθειες όλων όσων εργάσθηκαν και προσέφεραν για μια καλύτερη Ελλάδα. Πράξεις ασυμβίβαστες με τους αγώνες μας και την ηθική μας.

Συγκαλύπτουν ότι τα χρόνια αυτά έγινε ένα σημαντικό έργο τόσο για την ανόρθωση της οικονομίας, όπως το δείχνει η ένταξη στην ΟΝΕ, τα μεγάλα δημόσια έργα, οι επιδόσεις σε πολλούς άλλους τομείς και για το κύρος της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο. Όλη η Ελλάδα δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Με θάρρος και επιμονή πρέπει να αποκαταστήσουμε την ποιότητα μιας κοινωνίας που επιδιώκει ο ελληνικός λαός και κάθε πολίτης που σέβεται τον εαυτό του.

Θέλω να πιστεύω ότι η διαδικασία των Εξεταστικών Επιτροπών θα ενισχύσει το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και το κράτος δικαίου και δεν θα αφήσει περιθώρια για αντιπαραθέσεις εντυπώσεων και συμψηφισμούς σκοπιμοτήτων».
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/17645

36 σχόλια:

  1. Ο Τάσος Μαντέλης, υπουργός Μεταφορών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ επί πρωθυπουργίας Σημίτη, καταθέτοντας αργά το μεσημέρι στη Βουλή, παραδέχθηκε πως έλαβε «χορηγία» από τη Siemens, αλλά υποστήριξε ότι ... αυτός πήρε "τα λίγα" και ότι του την έχουν "στημένη" άλλα στελέχη του κόμματός του γιατί "θέλουν να ξεπλύνουν μίζα ύψους 10 εκατ. μάρκων στην πλάτη του», φωτογραφίζοντας κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ της περιόδου των κυβερνήσεων Σημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχουτο μωλέ δεν κατάλαβε τίποτα.

    Ή ανίκανος και λίγος (το λιγότερο) ή ήξερε, ας διαλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τον πιστέψαμε τώρα. Όταν βοούσε ο κόσμος για τα σκάνδαλα αυτός έλεγε ότι όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα και έκανε το κορόιδο. Πίσω πίσω τον έπιασε και αυτόν η οργή. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NAI NAI, ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΑΒΟΥΡΙ! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ...ΚΑΙ.....!!

    ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ.......ΑΝΤΕ...ΤΩΡΑ ...ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!$%$#@%$%&^^&

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ...12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΑΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''οποιος εχει στοιχεια να παει στον εισαγγελεα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έλεος, εξηγήστε στον κύριο Σημίτη ότι δεν απευθύνεται σε κάφρους... Άκου οργή και θλίψη. Η ευθύνη του είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για την ζημιά που υπέστη η χώρα μας και για το πλιάτσικο των ομοίων του. Άλλες εποχές θα τους εκτελούσαν με συνοπτικές διαδικασίες. Δικαίωση θέλουμε, να εφαρμοστούν οι νόμοι θέλουμε, όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα. Προσβάλω και τους κροκόδειλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Ο Τάσος Μαντέλης, παραδέχτηκε πως η Siemens ήταν ο χορηγός του – υπερήφανος χορηγός. Είναι το δεύτερο πρωτοπαλίκαρο του Κώστα Σημίτη – το πρώτο ήταν ο Τσουκάτος- που αναγκάζεται να ομολογήσει πως τα ‘πιανε. Υπάρχουν, όμως, και κάτι άλλα παλικάρια που πολλοί τα ξεχνάνε:



    Τώρα που οι κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη αποδεικνύονται πουλημένες, βρομερές και τρισάθλιες, να μην ξεχάσουμε τους βαρόνους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα παπαγαλάκια τους, οι οποίοι μας είχαν γανώσει τα αυτιά με το μεγαλείο του Κώστα Σημίτη, για να μας πείσουν πως ο Σημίτης δεν ήταν αυτός ο συφοριασμένος φελλός που βλέπαμε όλοι μας, αλλά ο κορυφαίος πολιτικός όλων των εποχών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

    Θα εμφανιστούν στην τηλεόραση ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής –και οι υπόλοιποι αστέρες- και θα είναι έξαλλοι με τον Τάσο Μαντέλη.

    Συγγνώμη, ποιοι ήταν αυτοί που έγραφαν και έλεγαν πως ο Κώστας Σημίτης ήταν ο κορυφαίος Έλληνας πρωθυπουργός όλων των εποχών; Μα, οι Πρετεντέρηδες, οι Καψήδες, οι Χατζηνικολάου, οι Αναστασιάδηδες και οι υπόλοιποι τηλεαστέρες. Φαντάζομαι πως δεν τους πλήρωνε κάποιος για να το λένε –για όνομα του Θεού-, αλλά το πίστευαν. Ο Πρετεντέρης, μάλιστα, έπαιρνε μέρος και στον πρωινό καφέ στο Μαξίμου – τον έπαιρνε σκέτο γιατί είναι γλυκό αγόρι.

    Ο Κώστας Σημίτης είχε μοιράσει πολύ ωραία την πίτα με τα έργα και τα δισεκατομμύρια στον Λαμπράκη, τον Μπόμπολα, τον Κόκκαλη –και τους υπόλοιπους εθνικούς ευεργέτες- και αυτοί ανέλαβαν, μέσω των σφουγγοκωλάριών τους να του φτιάξουν την αγιογραφία. Εν τω μεταξύ, όλοι τους έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και η Ελλάδα οδηγείτο στην πτώχευση.

    Ας μην τα περιμένουμε όλα από το Θεό. Πήρε κοντά του τον μεγάλο Χρήστο Λαμπράκη –τον σπουδαίο αυτό Έλληνα και ευπατρίδη της ελληνικής δημοσιογραφίας-, αλλά μην περιμένουμε να τους πάρει όλους κοντά του, για να ξεβρομίσει ο τόπος. Ας κάνουμε κι εμείς κάτι.

    Ας τελειώνουμε με τους μεγαλοεκδότες, τους καναλάρχες, τα παπαγαλάκια και όλο αυτό το καρκίνωμα που ξέσκισε αυτή τη χώρα και δεν την αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Τελειώστε τους, πριν σας τελειώσουν.

    (Εννοείται πως κανείς τους δεν πρόκειται να πάει στη φυλακή. Αφενός τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και αφετέρου έχουν όλοι στοιχεία για τους υπόλοιπους, οπότε είναι όλοι ασφαλείς. Θα βάλουν φυλακή τον Βαζαίο, τον τραγουδιστή.)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά θρασύς ο Αρχιερέας της διαπλοκής, ο πολιτικός νάνος που με την αρωγή του κατεστhμένου των ΜΜΕ έγινε πρωθυπουργός! Δύο απ' τους τέσσερις Σημιτοφύλακες Τσουκάτος, Μαντέλης έχουν ήδη παραδεχτεί ότι τ' άρπαξαν. Κι αυτός βγαίνει και κάνει δηλώσεις ότι θλίβεται κι εξοργίζεται !! Αιδώς Αργείοι. Αιδώς ξετσίπωτε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά έχει πολύ μεγάλο θράσος ο πρωθυπουργός των Ιμίων, της Μαδρίτης και της παράδοσης Οτζαλάν, για να μιλά μετά από δέκα χρόνια, όταν σχεδόν το σύνολο του περιβάλλοντός του ήταν διεφθαρμένο.
    Να μην τους αναφέρουμε έναν-έναν τώρα, αφού δεν έχουμε 'ατράνταχτα' στοιχεία.
    Άλλωστε, αν ανοίξιε η πόρτα της φυλακής για Μαντέλη και Τσουκάτο, τότε θα λυθούν τα στόματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουτε κι αυτος δεν ηξερε τιποτα???
    Σαν τον Κωστακη ενα πραγμα και το Τζεφρυ του "λεφτα υπαρχουν"
    Το ποιο αστειο ειναι που εχουν βρει τα προβατα και μιλανε ακομα.....
    Ως ποτε ομως? Ο καιρος γαρ εγγυς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρεπει να αρχισουν να μπαινουν στη φυλακη μερικοι. Μονο τοτε θα εμφανιστουν και οι υπολοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αν το ανακάλυψε τώρα, μαζί μας ... τόσο το χειρότερο
    δεν εξιδανικεύει κανέναν στα μάτια μας η επίκληση της άγνοιας
    αντιθέτως αν είχα τον σημίτη (με πεζά) σε κάποια υπόληψη την έχω χάσει τελείως
    Κρίμα .
    Ας φέρουν πίσω τα χρήματα και να πάνε στην ευχή της Παναγίας

    jordan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ὄχι μέ σφαίρες οὔτε μέ κρεμάλα, μέ τά δόντια καί τά νύχια τό κάθαρμα αύτό μαζί μέ τούς ἄλλους.

    Δημεύστε τους τίς περιουσίες, ὄλα πίσω καί μετά ἔξω ἀπό τήν χῶρα νεοταξικά ἀνθρωπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. >>Συγκαλύπτουν ότι τα χρόνια αυτά έγινε ένα σημαντικό έργο τόσο για την ανόρθωση της οικονομίας, όπως το δείχνει η ένταξη στην ΟΝΕ, τα μεγάλα δημόσια έργα, οι επιδόσεις σε πολλούς άλλους τομείς και για το κύρος της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο. Όλη η Ελλάδα δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα...<<


    μα καλα τι λεει ο δοκτωρ ;
    μπορεις να απαντησεις σοβαρα σε αυτα που λεει ;

    εγω δεν θα πω τιποτα για τον μαντελη οταν ο σημιτης λεει αυτα.
    ακομα υποστηριζει οτι ηταν κατορθωμα η ενταξη στην ΟΝΕ ;

    μονο για οσκαρ μεγαλυτερης απατεωνιας μπορει να θεωρηθει αυτη η συγκαλυψη και η δολοπλοκια με την γκολντμαν σακς ;
    ολη η ευρωπη μας κοροϊδευει για τις αλχημειες του δοκτωρ τεχνοκρατη και τωρα πληρωνουμε και συνεπειες της δικης του πολιτικης

    μιλαει ακομα που επρεπε να βρει τρυπα να κρυφτει ;

    για τον τσουκατο ; θα μας πει κατι ;
    ή θα επαναλαβει τα ιδια για τον μαντελη ;

    και το χειροτερο απο ολα ξερετε ποιο ειναι ;

    πληρωνουμε ακομα για το ιδρυμα του που φερει και το ονομα του
    τι εχει να προσφερει αυτο το ιδρυμα ;
    να παει να το φτιαξει σε καμια χωρα σαν αυτη που ειναι ο μαντελης να τους διδαξει πως να μαγειρευουν στοιχεια και να χειραγωγουν τα πληθη

    αξιολυπητος

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. έλεος, εξηγήστε στον κύριο Σημίτη
    giannisg5 φανταζομαι το κύριος το είπες γιατί σου ξέφυγε. Αλλιώς όλοι οι κύριοι θα πρέπει να παρεξηγηθούν.Εκτός αν το είπες λόγω γεννετικού υλικού αν και εδώ θα κάνω ένσταση ανήκει στην κατηγορία των ερμαφρόδυτων ερπετοειδών .

    Τώρα αν κάνω την χαζή ερώτηση τι προβλέπει το σύνταγμα για την προδοσία του έθνους θα θεωρηθώ γραφική...Στην αρχή έλεγα ότι πρέπει να δικαστούν πρώτα να καταδικαστούν και να φυλακιστού για εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδος.
    Τώρα σκεπτόμενη πιο σοβαρά προτείνω να τουφεκιστούν ή να θανατωθούν δια απαγχονισμού και μετά να δικαστούν αφού δημευτούν και οι περιουσίες τους.

    Το ότι ο λαός σε αφήνει Σημίτη και περπατάς ελεύθερος ακόμα σημαίνει είτε ότι πάθαμε όλοι τη νόσο των τρελλών αγελάδων ή ότι έχουμε πολλές αντοχές και ανοχές ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρόσκληση σε Δημόσιο Διάλογο

    Η Ελλάδα μπροστά στην Επόμενη Μέρα.
    Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ με απόλυτη συναίσθηση ευθύνης και πλήρη συνείδηση λόγων και έργων, παρουσιάζουν σε ανοικτή εκδήλωση και θέτουν σε δημόσιο διάλογο τις θέσεις τους για την υπέρβαση της Κρίσης.

    ΡΙΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ.

    ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

    ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.

    ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    Τετάρτη 2 Ιουνίου 7μμ, Ξενοδοχείο Αμαλία, Σύνταγμα .

    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    Ειναι σημαντικο οσοι μπορουμε να παμε. Για περισσοτερα www.dimokratikoi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο Πήλιο ανενόχλητο έφτασε σκάφος με λαθρομετανάστες!
    27-05-2010 13:59:02
    Στο Πήλιο (!) χωρίς καμία ενόχληση έφτασε σκάφος με 23 λαθρομετανάστες, ανάμεσά τους και τρία ανήλικα παιδιά και πλήρωμα δύο αλλοδαπούς εντοπίστηκε χθες το βράδυ ενώ έπλεε δύο ναυτικά μίλια από την ακτή «Βενέτο»! Το ιστιοφόρο σκάφος με την ονομασία Vigri έπλεε με σημαία Αυστρίας.

    Όπως προέκυψε από την ανάκριση των λαθρομεταναστών, οι δυο αλλοδαποί - διακινητές τους είχαν παραλάβει από την περιοχή Ερντέκ της Τουρκίας και θα τους αποβίβαζαν σε ακτή της Μαγνησίας.

    Οι λαθρομετανάστες φιλοξενούνται σε χώρο στον Αγιόκαμπο.

    Οι διακινητές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φυλετικές συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνας με δώδεκα τραυματίες και τέσσερις συλλήψεις! Πεδίο μάχης ανάμεσα σε αλλοδαπούς έγινε σήμερα η περιοχή περί την Ομόνοια, από Πακιστανούς, Αφγανούς και άλλους λαθρομετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατι θλιψη; Οταν ψηφιζαν τον νομο περι ασυλιας των κλεφτων τι ειχε κατα νου;να προστατεψει τους κλεφτες απο τους υπουργους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν ο Σημιτάκος έλεγε να πάμε στον εισαγγελέα εμείς οι πολίτες και να καταγγείλουμε τους κλέφτες, γιατί δεν πήγαινε ο ίδιος που είχε την δυνατότητα να έχει όλα τα στοιχεία στα χέρια του;
    Το Ευρωπαικό Ινστιτούτο που μετρά την διαφθορά σε κάθε χώρα της Ε.Ε., του είχε κοινοποιήσει την ετήσια έκθεση του με την οποία και τότε έφερνε την Ελλάδα ...πρωταθλήτρια των διεφθαρμένων καθεστώτων. Γιατί δεν καλούσε να του δώσουν την έκθεση που είχαν κάνει ερευνώντας τις σχέσεις πολιτών και εταιριών με το ελληνικό δημόσιο;
    Οι εκθέσεις αυτές αφορούσαν στοιχεία από 4.500 υποθέσεις που είχαν δηλωθεί ότι υπάρχει διαφθορά, με συνεντεύξεις Ελλήνων και ξένων πολιτών, εταιριών, οργανισμών κλπ.
    Μία τέτοια έκθεση θα πάρει και φέτος ο Γιωργάκης και θα κάνει κι αυτός την ίδια ...γαργάρα που έκαναν οι προηγούμενοι, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες και λοιποί σωτήρες μας της τελευταίας 40ετίας.
    Είναι δυνατόν να δημοσιεύονται επί δεκαετίες αυτά τα αρνητικά στοιχεία για την χώρα μας και να μη βάζει στο Ινστιτούτο αυτό τις φωνές η εκάστοτε κυβέρνηση, ότι με αυτόν τον τρόπο μας γίνεται δυσφήμιση και αποθαρύνονται οι ξένοι επενδυτές; Αλλά τι να πούνε; Να τους αναγκάσουν να βγάλλουν τα στοιχεία στη φόρα με ονόματα, διευθύνσεις, ποσά κλπ;
    Σημειωτέον ότι η έκθεση δεν λέει ότι τα παίρνουν μόνο οι χαμηλοί υπάλληλοι. Μιλάει γιά ΟΛΟ το φάσμα του Δημοσίου και της πολιτικής, χωρίς να εξαιρεί υπουργούς και πρωθυπουργούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι τουλάχιστον χυδαίο να λέει πρώην πρωθυπουργός ότι είναι ο τελευταίος και μόνος κάτοικος αυτής της χώρας που δεν γνώριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Καραμανλής ο ελάχιστος είναι ακόμη χειρότερος, διότι, αφού διέλυσε το κράτος, ... κρύφτηκε. Τον κατάπιε η γη.
    Όταν τον κάλεσαν να μιλήσει επιτέλους, είπε ότι θα το κάνει όταν θέλει εκείνος. Συνεχίζει να είναι σεμνός και ταπεινός. Και φυσικά ανύπαρκτος.

    Για τον απατεώνα Σημίτη, ο οποίος παρέδωσε την Ελλάδα στην Γερμανία με συνεργασία του αδελφού του, έχω κατ' επανάληψη γράψει και δεν θ' ασχοληθώ περισσότερο. Ο ανθρωπάκος αυτός έπρεπε να είχε οδηγηθεί στου Γουδή και όχι να κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα να πολιτεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για την κομπίνα με τη Goldman Sachs και το ρόλο της στην παραποίηση στοιχείων για να μπεί η Ελλάδα στην ΟΝΕ (έτσι όπως μπήκε) είπε καμμιά κουβέντα; (ή μήπως θα το θυμηθεί αργότερα κι αυτό;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aλήθεια τι εκτίμηση που νιώθουμε όλοι μας για αυτή τη νερόβραστη καρικατούρα την ξινισμένη μαιμού που ήταν η αιτία για τον αρχικό ξεπεσμό της χώρας μας....
    Μετά τις παραγραφές, αφου πια δεν κυνδυνεύει κανείς λόγω ασυλείας βγαίνει ο πρωτομάστορας της διαπλοκής και της παρακμής και μας λέει πως λυπάται και θλίβεται για την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος και περιουσίας. Δε λέει πουθανά για την κατάντια της χώρας μας και ποιός είναι υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση ο μπάσταρδος. Μόνο το δημόσιο χρήμα τον ενδιαφέρει και το θεαθείναι.
    Ειναι τυχερός που ζεί σε αυτή τη χώρα και όχι σε καμία άλλη που δεν έχει καταργηθεί η θανατική καταδίκη.Αυτός τυχερός και εμείς άτυχοι,γιατί θα κυκλοφορεί ανάμεσά μας ελεύθερος μέχρι να ψοφήσει.
    Τελικά επαληθευεται το παλαιό ρητό
    (Τα σκατά και οι φελοί πάντα επιπλέουν)
    ευχαριστω για τη φιλοξενία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καιρός κάποιοι να σηκωθούν από τους τάφους τους
    http://ellinikesaxies.blogspot.com/2010/04/blog-post_7702.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν έφυγε, τελικά, ο Τ.Μαντέλης - Δηλώσεις του on camera (βίντεο)
    27-05-2010 19:51:34
    Στην Ελλάδα βρίσκεται και δεν έχει δραπετεύσει τελικά στο εξωτερικό ο πρώην υπουργός Μεταφορών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης. Η σχετική φημολογία περί "δραπέτευσης" παρέμεινε τελικά φημολογία και ο ίδιος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, απ'όπου και το απόσπασμα:
    DEFENCE NET

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτόν να τον βάλετε στο ίδιο κελλί με Pan-Kάlos, Λυμπέρη, Αρσένη κλπ. 200.000 ευρω δεν είναι τίποτα μπροστά σε παράδοση εθνικής κυριαρχίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σιγά σιμητάκο, μην σκίσεις το καλσόν σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κατιναριό αχ βρε Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κοιτάξτε την γαμψή μύτη (με κλήση προς τα κάτω) του Σημίτη. Θα καταλάβετε και την καταγωγή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ 27 Μαΐου 2010 8:53 μ.μ.

    Τι εννοείς "δεν έφυγε"; Εκτός Ελλάδος; Δεν μπορεί, διότι του έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Για κακούργημα κατηγορείται, δεν είναι παίξε γέλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σε δύο μέτωπα πολεμούσε σήμερα η Πολεμική Αεροπορία
    27-05-2010 18:38:34
    Σε δύο μέτωπα επιχειρούσε σήμερα η Πολεμική Αεροπορία: Στο ένα, στο μέτωπο του Αιγαίου, είχαμε τέσσερις παραβιάσεις από δεκαέξι τουρκικά μαχητικά από τα οποία ήταν οπλισμένα τα μισά και δύο παραβάσεις των κανόνων FIR
    Στο δεύτερο μέτωπο, αυτό των πυρκαγιών είχαμε 5 CL-215 και δύο CL-415 να επιχειρούν στην Δάβλια Λιβαδειάς και δύο CL-415 στο Κόρμπι της Βάρης…

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η θλίψη καθυστέρησε 2-3 φάσεις και χάσαμε επεισόδια!
    Κρίιιμα!!!! Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όταν ένας αστυφύλακας δεν κάνει σωστά την δουλειά του, τον μεταθέτουν και τον θέτουν σε διαθεσιμότητα όχι μόνον αυτόν, αλλά και τους προισταμένους του. Διώκονται δε και ποινικά.
    Τι έχουν να μας πουν για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητος?
    Εδώ υπάρχει ΑΣΥΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.