31/5/10

Η στρατιωτική πτέρυγα του PKK ανακοινώνει:33 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν τις τελευταίες 4 ημέρες

Το ΡΚΚ προειδοποιεί ότι μετά την 1η Ιουνίου επιθέσεις θα αυξηθούν


Η 1 Ιουνίου είναι 7η επέτειος της δήλωσης του ΡΚΚ με την οποία τερμάτισε την 5 έτη μονομερή εκεχειρία.

33 τούρκοι στρατιώτες και φρουροί των χωριών σκοτώθηκαν σε πρόσφατες συγκρούσεις στο Βόρειο Κουρδιστάν, ανακοίνωσε ο Λαικός Στρατός (HPG), η στρατιωτική πτέρυγα του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος PKK ενω οι νεκροί απο την πρόσφατη επίθεση εναντίον της ναυτικής βάσης στην Hatay ανέρχονται σε επτά και δεν περιλαμβάνονται στον ανωτέρω αριθμό.

"Οι συγκρούσεις είναι αντίποινα για τις επιθέσεις και για την στρατιωτική εισβολή του τουρκικού στρατού", ανέφερε η δήλωση και κατηγόρησε τον στρατό ότι αποκρύπτει την πραγματική αλήθεια.

33 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις στο Σιρνάκ, Χακάρι, Siirt και Μαρντίν, ανέφερε η δήλωση. 16 σκοτώθηκαν σε μία επίθεση στην επαρχία Σιρνάκ στη Uludere στις 26 Μαΐου.

Ο HPG δήλωσε επίσης οτι οι επιθέσεις στην επαρχία Σίιρτ κατά του Pervari είχε στόχο εκείνους που είναι υπεύθυνοι για το "σκάνδαλο βιασμών".
2 στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Pervari την Πέμπτη.
Οκτώ αγόρια, 13 ως 14 ετών, από οικοτροφείο για άπορα παιδιά, βίασαν ένα αγόρι 2 ετών και ένα κορίτσι 3 ετών, αφού πρώτα εκβίασαν με φωτογραφίες την ξαδέλφη του αγοριού.Καταγγέλλεται ακόμη ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τα νήπια και ότι το κοριτσάκι υπέκυψε, ενώ το αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά.Τα περιστατικά συνέβησαν τον Απρίλιο του 2009, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι έρευνες της αστυνομίας.

Φρικτά μαθήματα της σκληρής ζωής, με αντάλλαγμα σοκολάτες ή λίγα κέρματα, έπαιρναν κορίτσια σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης της τουρκικής επαρχίας Σιίρτ,,Η κόλαση των συνολικά εφτά κοριτσιών, ηλικίας 14 με 16 ετών, ξεκίνησε το 2008, όταν μια δεκατετράχρονη βιάστηκε στο γραφείο των δασκάλων από τον υποδιευθυντή του σχολείου. Λίγο μετά το τέλος των μαθημάτων την ίδια μέρα ο ίδιος άντρας κακοποίησε και τη μικρότερη αδερφή της. Μόλις λοιπόν μαθεύτηκε ότι τα δύο μικρά κορίτσια είχαν ήδη χάσει την «τιμή» τους, οι επίδοξοι βιαστές άρχισαν να κάνουν ουρά. Αρχικά το συμβάν μαθεύτηκε στο σχολείο της τουρκικής επαρχίας Σιίρτ, όπου δρούσαν ανενόχλητοι εκπαιδευτικοί αλλά και μαθητές, ενώ σύντομα οι φήμες διαδόθηκαν και εκτός σχολείου. Πέραν των δύο αδελφών, άλλες πέντε κοπέλες έπεφταν θύματα αλλεπάλληλων βιασμών από περίπου δέκα συμμαθητές τους και δεκάδες άλλους άντρες. Κάθε φορά που τις βίαζαν οι διεστραμμένοι άντρες τούς πρόσφεραν μάλιστα και αμοιβή, δίνοντας τους 2 ή 3 ευρώ ή μερικές σοκολάτες και μπισκότα, ώστε να εξαγοράσουν τη σιωπή τους.

Ο Δήμαρχος του Pervari της Siirt και διάφοροι άλλοι αξιωματούχοι επιχείρησαν να καλύψουν τα περιστατικά αυτά υποστηρίζει ο HPG.
Firatnews.com.Espresso.gr,

2 σχόλια:

  1. Σε ποιον αιώνα ζουν αυτοί εκεί, τόσοι βιασμοί σεκταριστικό !
    Θεόφιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΙ
    ΕΜΕΙΣ...αλλά που τέτοια τύχη.:-)

    FREE KURDISTAN
    VIVA PESHMERGE


    ΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.