6/6/10

Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ

..Η πολιτική του Τελ Αβίβ είναι ακριβώς αυτή. Ολα αυτά τα εγκλήματα, που παραβιάζουν τις θεμελιωδέστερες αρχές του Διεθνούς Δικαίου, διεπράχθησαν από το κράτος του Ισραήλ μέσα σε ένα 24ωρο! Εμείς οι Ελληνες θέλουμε η χώρα μας να έχει φιλικές σχέσεις με ένα κράτος τόσο βάρβαρο, που συμπεριφέρεται πολύ χειρότερα και από τους... «κατσαπλιάδες» Σομαλούς πειρατές, οι οποίοι τουλάχιστον δεν σκοτώνουν ούτε βασανίζουν όσους απάγουν;..
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Πειρατεία σε διεθνή ύδατα της Μεσογείου. Εν ψυχρώ δολοφονία με ριπές όπλων τουλάχιστον εννέα και Κύριος οίδε πόσων ακόμη φιλειρηνιστών από δεκάδες χώρες, που αποπειράθηκαν να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους της Γάζας. Δεκάδες τραυματίες από σφαίρες. Εγκατάλειψη επί ώρες μερικών βαριά τραυματισμένων πάνω στα πλοία χωρίς ιατρική βοήθεια μέχρι να πεθάνουν. Απαγωγή επτακοσίων και πλέον ανθρώπων. Βίαιη μεταφορά τους στο Ισραήλ υπό την απειλή των όπλων. Φυλάκιση των απαχθέντων. Ξυλοδαρμοί, ηλεκτροσόκ, βασανιστήρια, κλοπή όλων των αντικειμένων αξίας που είχαν πάνω τους...

Η πολιτική του Τελ Αβίβ είναι ακριβώς αυτή. Ολα αυτά τα εγκλήματα, που παραβιάζουν τις θεμελιωδέστερες αρχές του Διεθνούς Δικαίου, διεπράχθησαν από το κράτος του Ισραήλ μέσα σε ένα 24ωρο! Εμείς οι Ελληνες θέλουμε η χώρα μας να έχει φιλικές σχέσεις με ένα κράτος τόσο βάρβαρο, που συμπεριφέρεται πολύ χειρότερα και από τους... «κατσαπλιάδες» Σομαλούς πειρατές, οι οποίοι τουλάχιστον δεν σκοτώνουν ούτε βασανίζουν όσους απάγουν;

Αν η Τουρκία δρούσε στο Αιγαίο κατ' αυτόν τον τρόπο -κουρσεύοντας δηλαδή στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου ελληνικά πλοία και δολοφονώντας και απάγοντας τους επιβάτες τους για να τους φυλακίσει στην Τουρκία- θα μας άρεσε η διεθνής κοινότητα να αδιαφορούσε ή να έδειχνε «κατανόηση» για τα... «συμφέροντα ασφάλειας» της Αγκυρας; Οχι, προφανώς. Η διασφάλιση ζωτικών εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας προϋποθέτει την τήρηση της διεθνούς νομιμότητας. Πέρα από τις θέσεις αρχών - κάτι που δεν είναι καθόλου αμελητέο.

Η Ελλάδα αυτοϋπονομεύεται όταν συνεργάζεται με κράτη σαν το αιμοσταγές Ισραήλ, που παραβιάζει συστηματικά το διεθνές δίκαιο. Μας προκάλεσε τεράστια πολιτική ζημιά το γεγονός ότι πλοίο υπό ελληνική σημαία έπεσε θύμα κρατικής πειρατείας, δεκάδες Ελληνες πολίτες απήχθησαν και μεταφέρθηκαν βιαίως στο Ισραήλ όπου φυλακίστηκαν, χωρίς η κυβέρνηση Παπανδρέου να διαμαρτυρηθεί ακαριαία και εντονότατα, όπως όφειλε, στέλνοντας αμέσως και πολεμικά ελληνικά αεροσκάφη στον τόπο της πειρατείας, έστω αναγνωριστικά. Ετσι θα δράσει δηλαδή και αν η Τουρκία απαγάγει ελληνικό πλοίο στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου;

Μοιραίο λάθος του Δ. Χριστόφια, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποδείχθηκε η απόφασή του να μην επιτρέψει την επιβίβαση στα πλοία των φιλειρηνιστών Ελλήνων και Ευρωπαίων βουλευτών και ευρωβουλευτών που είχαν μεταβεί στην Κύπρο γι' αυτόν τον σκοπό. Οι ξένοι βουλευτές πήγαν απλούστατα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και μπήκαν στα πλοία από εκεί, προσφέροντας κάποια έμμεση νομιμοποίηση στο κατοχικό τουρκικό καθεστώς. Οι Αραβες δυσαρεστήθηκαν βλέποντας τη Λευκωσία να δρα ως όργανο του Ισραήλ. Ας ελπίσουμε αυτή η δυσαρέσκεια να μην εκδηλωθεί με αθρόες αναγνωρίσεις από αραβικές χώρες του παράνομου ψευδοκράτους, κατά το πρότυπο του Κοσόβου.

Πολιτικά ανήθικοι παράγοντες ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα πρέπει να αδιαφορήσει για την εγκληματική φύση της πολιτικής του Ισραήλ και την καταπάτηση κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου από το Τελ Αβίβ και να προσπαθήσει να κερδίσει την εύνοιά του. Να γίνει η Ελλάδα στενός σύμμαχος του Ισραήλ, τώρα που αυτό τα χάλασε με την Τουρκία, εισηγούνται. Προφανώς στη βάση αυτή διεξήχθησαν και οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ελλάδας - Ισραήλ, που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση Παπανδρέου, καθώς συνέπεσαν με την πειρατεία και τα εγκλήματα του Τελ Αβίβ.

Βαυκαλίζονται οικτρά όσοι έχουν απλώς αυταπάτες στο θέμα αυτό και δεν υπηρετούν άλλους στόχους. Η συμμαχία με την Τουρκία και μόνο με αυτή μπορεί να παράσχει στο Ισραήλ το στρατηγικό βάθος που έχει ανάγκη. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι για το Ισραήλ τίποτα περισσότερο από μια αδιάφορη, πολιτικά υποτελής χώρα! Γι' αυτό και το Τελ Αβίβ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αγκυρα, αδιαφορώντας για τα αφελή όνειρα της Αθήνας.

Το σχέδιο του Ερντογάν είναι όντως μεγαλεπήβολο και γι’ αυτό φοβίζει το Ισραήλ. Αποσκοπεί στη συμπαράταξη Τούρκων, Αράβων και Ιρανών, με την Αγκυρα ως εκπρόσωπο του μουσουλμανικού κόσμου. Είναι φαιδρό να νομίζει κανείς ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου μπορεί να αποτελέσει το... αντίβαρο για το Ισραήλ σε μια τέτοια εξέλιξη.
EΘΝΟΣ

33 σχόλια:

  1. Αντί να προσκυνούμε τον Πατισάχ, ας πάρουμε μαθήματα αποφασιστικότητας. Οι Ισραηλινοί δεν έκλεψαν τα φρούτα και τα πορτοφόλια απο τους Ιρανότουυρκους ισλαμιστές και τις Ιρανδές αδερφές. Την χώρα τους υπερασπίζονται. Εγώ απλά ζηλέυω.

    Το πολύ προσκύνημα θα μας φέρει πίσω στα σύνορα του 1897. Αλλά δεν πειράζει πολύ υποθέτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίγυπτος:
    Στο στόχαστρο όσοι έχουν παντρευτεί Ισραηλινούς
    Αιγυπτιακό δικαστήριο κάλεσε την κυβέρνηση να εξετάσει το ενδεχόμενο αφαίρεσης της υπηκοότητας Αιγυπτίων οι οποίοι έχουν παντρευτεί Ισραηλινούς και Ισραηλινές, εάν οι γάμοι τους "απειλούν" την εθνική ασφάλεια της χώρας. Το δικαστήριο κάλεσε το υπουργείο Εσωτερικών να παρουσιάσει στοιχεία σχετικά με όλους τους γάμους. "Κάθε περίπτωση πρέπει να ερευνηθεί χωριστά και λαμβανομένων υπ' όψιν των ατομικών ελευθεριών και της ασφάλειας του έθνους", ανέφερε απόφαση του δικαστή Μοχάμεντ αλ Χουσεινάι. Δικηγόρος είχε υποστηρίξει ότι οι Αιγύπτιοι και οι Αιγύπτιες που έχουν παντρευτεί Ισραηλινούς και Ισραηλινές ίσως αποτελούν απειλή για την Αιγυπτιακή εθνική ασφάλεια, διότι θα μπορούσαν να είναι κατάσκοποι για λογαριασμό του Ισραήλ. Η Αίγυπτος διατηρεί στενές διπλωματικές και οικονομικές σχέσεις με το Ισραήλ μετά την σύναψη ειρηνευτικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο χώρες πριν 30 χρόνια, (ΑΥΤΌΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗ ΑΣΦΑΛΗ ΝΟΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)και μετά από τέσσερις πολέμους.

    Ευχή:
    ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα μακρηγορήσω. Απλώς εκφράζω την θλίψη μου για την φτήνια και ρηχότητα του άρθρου, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να φέρει τον τίτλο "Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τι προτείνεις ρε μάγκα Δελαστίκ;
    Επειδή το Ισραήλ τελικά θα τα βρει με την Τουρκία, εμείς να μην κάνουμε τίποτα.
    Και επειδή η Γη θα καταστραφεί σε 5 δις χρόνια, να δώσουμε τώρα αυτό το μικρό κομμάτι που λέμε Ελλάδα στους Τούρκους, κορόιδα θα τους πιάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 06 Ιουνίου 2010 6:13 μ.μ.

    Για την ευχή που εξέφρασες θα μπορούσες να απευθυνθείς σε πιό ειδικούς «δημοσιογράφους» όπως ο κ. Δήμου που ειδικεύεται σε άρθρα με τίτλο: "Η Δυστυχία του να είσαι χαφιές".....των δολοφόνων εβραίων φυσικά και να μην σε πιστεύει κανείς.


    Μιχαήλ Μιγιωνής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Οι Ισραηλινοί δεν έκλεψαν τα φρούτα και τα πορτοφόλια απο τους Ιρανότουυρκους ισλαμιστές και τις Ιρανδές αδερφές."



    Συμφωνώ. Αλλά ριχνε εδώ κι εκει και καμια ματιά στην Ιστορία της Μεσης Ανατολης. Ξεκίνα απ' το '46-'47 και θα δείς τι έχουν κλέψει και πώς οι "πορτοφολάδες" που αναφέρεις.


    Φρατζέσκος Μπλεκερέρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα και τα χρήματα τους έκλεψαν οι εβραίοι κατσαπλιάδες. Και τις πιστωτικές κάρτες. Τις οποίες έσπευσαν οι κάτοχοί τους να ακυρώσουν για τον φόβο των...Ιουδαίων.
    Εδώ το λέμε στην κυριολέξία !!!

    http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=201135

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καθε Δελαστικ και οποιος προοδευτικος Εθνομηδενιστης, ας διαβασει τον Νταβουτογλου, μπας και καταλαβει τι σημαινει Θουκυδιδης και Αποδομησμος για την σημερινη καταντια της ελληνικης κοινωνιας.

    Παναγιώτης Ήφαιστος, Νταβουτόγλεια αφυπνιστικά ερεθίσματα
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_4016.html

    Ν. Λυγερός, Το περσικό σύμπλεγμα της Τουρκίας
    http://www.lygeros.org/5815-gr.html

    Pipes, "Turkey is not longer an ally but a problem, an opponent"
    http://www.danielpipes.org/8455/flotilla-raid-war-for-world-future

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πειρατεία σε διεθνή ύδατα της Μεσογείου.// O ελενχος εγινε πειρατια///Εν ψυχρώ δολοφονία με ριπές όπλων τουλάχιστον εννέα και Κύριος οίδε πόσων ακόμη φιλειρηνιστών από δεκάδες χώρες, που αποπειράθηκαν να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους αποκλεισμένους Παλαιστίνιους της Γάζας. Δεκάδες τραυματίες από σφαίρες.[εννοει γριζους λυκους με λοσταρια,και αλλα καλουδια]////Μας προκάλεσε τεράστια πολιτική ζημιά το γεγονός ότι πλοίο υπό ελληνική σημαία έπεσε θύμα κρατικής πειρατεία [παπαριζιες,περη πειρατιας δεν μασ ειπαι περι λυτρων ο μπαγασας]///Μοιραίο λάθος του Δ. Χριστόφια, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποδείχθηκε η απόφασή του να μην επιτρέψει την επιβίβαση στα πλοία των φιλειρηνιστών Ελλήνων και Ευρωπαίων βουλευτών και ευρωβουλευτών που είχαν μεταβεί στην Κύπρο γι' αυτόν τον σκοπό.[Πραβο ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον προεδρο Χριστοφλια και σε αλλα τετοια//// Οι ξένοι βουλευτές πήγαν απλούστατα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και μπήκαν στα πλοία από εκεί, προσφέροντας κάποια έμμεση νομιμοποίηση στο κατοχικό τουρκικό καθεστώς=οτι κυριοι αυτοι γραφουν στα παλια υποδηματα τους την ευλευθερη Κυπρο.////Βαυκαλίζονται οικτρά όσοι έχουν απλώς αυταπάτες στο θέμα αυτό και δεν υπηρετούν άλλους στόχους. Η συμμαχία με την Τουρκία και μόνο με αυτή μπορεί να παράσχει στο Ισραήλ το στρατηγικό βάθος που έχει ανάγκη. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι για το Ισραήλ τίποτα περισσότερο από μια αδιάφορη, πολιτικά υποτελής χώρα!/////υπετελης χωρα πρεπει να ειμαστε κατα τον δελεαστικ αυτο θελει να ειναι υποτελης στον τουρκο οθωμανολαγνος ,και ειδικος στα προσοντα βαθους των τουρκων.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Ισραηλινοί έφτιαξαν το κράτος τους με την ψυχή στο στόμα, μετά από το φρικιαστικό ολοκαύτωμα το οποίο ήταν πολύ χειρότερο από ότι μπορούμε να φανταστούμε, όπως πολύ χειρότερη ήταν η Κατοχή στην Ελλάδα από αυτό που μας έμαθαν οι Ταγματασφαλήτες που κυβέρνησαν. Με αυτό που έγινε οι Εβραίοι έχασαν σχεδόν κάθε ελπίδα πως υπάρχει ανθρωπιά στην ανθρωπότητα. Κάτω από τεράστια ψυχολογική πίεση αποφάσισαν να φτιάξουν μία χώρα δικη τους για ένα και μόνο λόγο, για να μπορέσουν να ζήσουν χωρίς το φόβο ότι αύριο θα τους σφάξουν πάλι κάποιοι σαν τους Ναζιστές. Αδίκησαν με την απόφασή του να πάρουν γη άλλων, όμως αν μπούμε μέσα στην ιστορία θα δούμε ότι σχεδόν όλοι οι λαοί μέσα από αμυντικούς ή επιθετικούς πολέμους υπάρχουν σήμερα. Οι Ισραηλινοί μέσα στην απελπισία τους και το φόβο τους είναι που κάνουν τα εγκλήματα. Δεν πήγαν στην Παλαιστίνη για να σκοτώνουν αμμάχους, πήγαν για να φτιάξουν σπίτια για να ζήσουν τα δικά τους παιδιά με ασφάλεια. Δεν πήγαν για να φτιάξουν καμία αυτοκρατορία, πήγαν για να φτιάξουν ένα καταφύγιο, μήπως και γλυτώσουν από το αρρωστημένο μίσος που πολλοί έχουν γι' αυτούς, μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικοί στην πίστη τους. Αν δεν γίνει μία σοβαρή συμμαχία ανάμεσα σε Εβραίους, Αλεβί Κούρδους, Έλληνες, Χριστιανούς και Αθέους, ο ένας μετά τον άλλο από εμάς θα πέσει στα χέρια του Ισλαμοφασισμού. Αυτή είναι η άποψή μου. Η εντύπωση που έχω για τους Εβραίους είναι ότι εάν κάποιος είναι δίκαιος μαζί τους, πάντα τιμούν την φιλία τους. Δεν τους έχω για τέρατα, δεν τους έχω για θηρία, τους έχω για ανθρώπους που τους αξίζει να υπάρχουν και με το παραπάνω, διότι πολλά καλά έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα. Οι Εβραίοι, σε αντίθεση με την πλύση εγκεφάλου που μας έχει γίνει, είναι οι αδικημένοι εδώ και πολλούς αιώνες. Μόνο αν αισθανθούν ότι έχουν ασφάλεια θα σταματήσουν. Ασφάλεια διαρκείας θα αποκτήσουν μόνο μέσα από βαθιές συμμαχίες, τόσο σε πολιτικοστρατιωτικό, όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο. Η λυκοφιλία τους με τους Τούρκους είναι κατα την άποψή μου αδύνατον να κρατήσει. Το Κοράνι είναι καθαρό, διδάσκει την εξόντωση των Εβραίων. Τώρα, εδώ και λίγες δεκαετίες, είναι η εποχή που όλοι οι Μουσουλμάνοι μαθαίνουν να διαβάζουν και που μπορούν να έχουν όλοι στο σπίτι τους το Κοράνιο. Τώρα υπάρχει το βιομηχανοποιημένο βιβλίο. Αυτό έχει αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το παρελθόν, και βοηθάει πολύ το Ισλάμ να γυρνάει στις Κορανικές του ρίζες και τον αρχικό του επεκτατισμό. Με Μουσουλμάνους μόνο περιστασιακά θα μπορέσουν να επιβιώσουν οι Εβραίοι, ακριβώς όπως μόνο περιστασιακά επιβιώσαμε και εμείς με τους Τούρκους. Αντί να εξετάσουμε την ιστορία μας σε βάθος, αναμασούμε την προπαγάνδα του Τρίτου Ράϊχ που κουβαλούν μέσα τους οι αμετανόητοι απόγονοι των ακροδεξιών Ταγματασφαλητών. Αυτοί ελέγχουν ακόμα την Ελλάδα, αυτοί της έχουν κάνει λοβοτομή στην διάνοιά της, και αυτοί είναι που την έχουν καταληστέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ελληνολάτρης Δημόκριτος (το λέει και τ’ όνομα του) πάντα μας ανοίγει τα μάτια.
    Να ‘ναι καλά το παληκάρι.
    Μας παραθέτει συνέχεια στην ιστοσελίδα του «Άραβα» Ντανιέλ Πάϊπς και του επισης «΄Αραβα» Μάρτιν Κρέϊμερ «παρατηρητές» και οι δυο τους των Αμερικανικών πανεπιστήμιων-για τυχόν κρούσματα «αντι-αραβισμού» και αντι-Παλαιστινιασμού- οι οποίοι μας αποκαλύπτουν ότι η Τουρκία δεν είναι σύμμαχος πιά αλλά πρόβλημα. Τίνος σύμμαχος και τίνος πρόβλημα είναι δεν μας αναφέρουν. Ας ρίξουμε τα χαρτιά να μάθουμε ή τέλος πάντων ας ρωτήσουμε καμία καφετζού.

    Για τον ΤΑΛΩΣ έχουμε ξαναγράψει. Έχει μια δυσκολία το παιδί, να γράφει Ελληνικά αλλά με την επιμονή του στο τέλος θα τα καταφέρει να μας πείσει. (Ότι ξέρει να γράφει) Εξ άλλου η πρεσβεία στην Αθήνα παρέχει δωρεάν μαθήματα Ελληνικής στους «άραβες» Διασπορίτες




    Ισρααλήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τσαρλατανε, "Ισρααλήτης" ...

    Μεχρι να βρεις την "καφετζου να σου τα ριξει", συνεχιζε να ριχνεις μια ματια στους

    "... τσαρλατάνους που είναι ειδικοί στο ΑΒΓ..."
    (Π. Ηφαιστος, 5.6.2010. Οι τούρκοι "στρατηγικό βάθος" και εμείς ΑΒΓ....)

    Και μην ξεχνας βεβαια τον Ianus
    - Turkey, http://www.danielpipes.org/comments/173796
    - The forgetful dupe or the Chester Concession - a story worth popularizing, http://www.danielpipes.org/comments/102162

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κύριος Δελαστίκ είναι ας μου επιτραπεί η έκφραση Μα....ας. Το να εκφράζεις την γνώμη σου δεν είναι κακό.Αλλα εάν πρόκειται να βλάψω την χωρα μου τότε θέλει συζήτηση.
    Πρώτα δεν έγινε πειρατεία στα "μεμετια" αλλα νηοψία. Εγώ το βρίσκω στην παρούσα κατάσταση τελείως φυσικό. Σε μια περιοχή όπου υπάρχει εμπόλεμη κατάσταση επιβάλλεται.Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι μεταφέρεται ανθρωπιστική βοήθεια.Και αν είναι έτσι γιατί αρνήθηκαν να καταπλεύσουν στο Ισραηλινό λιμάνι για έλενχο.Τι είχαν να φοβηθούν αν ήταν καθαροί. Αν ας πούμε αν, μεταξύ Ελλάδος Τουρκίας υπήρχε εμπόλεμη κατάσταση.Τα "μεμετια" θα επέτρεπαν πλοία που είχαν προορισμό Ελληνικά λιμάνια χωρίς έλενχο? Δεν νομίζω.


    Ας πάψουμε να είμαστε ραγιάδες και ας κοιτάξουμε "επιτελοuς" μια φορα τα συφέροντα τις πατρίδας μας. Το να μην μας πειράζει που οι ακτιβιστές και μάλιστα μέσα και Έλληνες, αποχώρησαν από κατεχόμενο λιμάνι Κυπριακό,βλέπουμε ποσο πουλημένα τομάρια είναι μερικοί. Δυστυχώς αυτοί είναι μειοψηφία και όμως ποσο κακό κάνουν.Το χειρότερο όμως είναι ότι προβάλλονται από τα μέσα μαζικής ενημερώσεις λέγοντας διαφορες αρλούμπες τις οποιες υποτίθεται συμμεριζόμαστε όλοι εμείς.

    E λοιπόν δεν είναι έτσι.Οι κύριοι αυτοί,είτε δημοσιογράφοι είτε προοδευτικοί είτε πέστους όπως θέλετε, δεν εκφράζουν την πλειοψηφία αλλα κάτι αρρωστημένα και πουλημένα μυαλά.Τα οποια αν κινδυνέψει η πατρίδα θα την κάνουν πρώτοι,σε ασφαλή μέρει.
    ΠX. Παρίσι ,Λονδίνο,Ρώμη,κτλ. Θα κάνουν λέει όπως έκαναν πάντα αγώνα για όλους εμάς.Και οταv ησυχάσουν τα πράγματα θα έρθουν να ζητήσουν και αμοιβή για τον δύσκολο αγώνα τους. Έτσι ήταν πάντα και οι ραγιάδες, (εμείς δηλαδή )θα τους έχουμε και για πρότυπο.....Χωρίς όμως εμενα. Ας βρούν αλλα κορόιδα.Αν εξαρτόταν από εμενα τώρα οι κύριοι αυτοί απλός δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

    Καιρός είναι λοιπόν να ξυπνήσουμε και να αλλάξουμε την τύχει αυτού του τόπου.

    Φιλικά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι προσπαθειες γενιτσαροποιησης απο την Ελληνικη πολιτεια απεδωσε αρκετους καρπους δεδομενου οτι ο γενιτσαρισμος αποτελει τον καθοδηγητη στη προσπαθεια προσυλητισμου στην οθωμανολατρεια.
    Το εν λογω αρθρο ειναι κακο οχι τοσο για το περιεχομενο,δικαιωμα του να πιστευει οτι θελει,οσο για τη παρουσια του παραλογου σε ρολο βιαστη της νοημοσυνης.
    Η εν κατακλειδι συμπερασματολογια αγωνιωδους αποτροπης "ανοσιων συμμαχιων" μεσα απο κακοφτιαγμενα και κουτοπονηρα ηθικα επιχειρηματα,ψευτοδιλημματα και αυθαιρετες διαπιστωσεις,ειναι ξεκαθαρα προπαγανδιστικου χαρακτηρα με επιθυμητους αποδεκτες εκκολαπτομενους γνωστες και χρησιμους ηλιθιους.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Δελαστίκ κάνει πάντα σωστές και εύστοχες παρατηρήσεις. Όλοι όσοι πιστεύουν πως η Ελλάδα έχει να κερδίσει αν πράξει τώρα άμεσα μία στρατηγική ή οποιουδήποτε άλλου είδους συνεργασία με το Ισραήλ σφάλλουν. Το μόνο (και τίποτα άλλο ουσιαστικό) που θα καταφέρει σε αυτήν την περίπτωση θα είναι να χάσει και την λίγη εναπομείνασα επιρροή (άρχισε να φθίνει από την δεκαετία του 90' και μετά) την οποία μπορεί να ασκήσει στους Παλαιστινίους. Ταυτόχρονα βλέπουμε πως η "σύγκρουση" μεταξύ Τουρκίας- Ισραήλ δεν φαίνεται να επεκτείνεται σε συμφωνίες αγοραπωλησιών οπλικών συστημάτων που έχουν συνάψει οι δύο χώρες, πράγμα που σημαίνει πως είτε πρόκειται για "κρίση" παροδική είτε για διένεξη περιορισμένη σε συγκεκριμένα ζητήματα μεταξύ των δύο χωρών. Πιθανότατα το Ισραήλ είναι ενοχλημένο με την προσέγγιση Τεχεράνης-Άγκυρας. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στην Άγκυρα με την διαφαινόμενη συνεργασία των Ισραηλιτών και των Κούρδων, και μάλλον σε αυτά τα θέματα εντοπίζεται η διαμάχη των 2 χωρών. Πως θα μπορούσε η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί όλα αυτά προς όφελος της; Απλούστατα δεν θα μπορούσε. Την στιγμή την οποία δεν ασκεί ουσιαστική επιρροή στους Κούρδους (λόγω του χειρισμού που έγινε στο θέμα Οτσαλάν) και την στιγμή την οποία κάθε πιθανή κίνηση του Ισραήλ και της Τουρκίας ενέχει τον κίνδυνο της προβοκάτσιας, βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον το καλύτερο που έχει να κάνει η Ελλάδα είναι να περιμένει να δει εάν όντως θα βαθύνει η ρήξη ή όχι (το πιθανότερο είναι όχι) εάν βαθύνει θα μπορέσει ίσως να προσκομίσει οφέλη τώρα όμως δεν χρειάζεται να ανακατευτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 07 Ιουνίου 2010 5:03 π.μ.

    Πολύ σωστός ο συλογισμός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "sterg είπε...
    Η "πορεια για την Γαζα" ητανε σχεδιασμενη και το Ισραηλ ειχε δυο
    επιλογες...την εξης μια,να απομονωθει.Και αυτο για να δρασει απομονωμενο και με την "κατακραυγη"
    δηθεν Δυσεως+Κινας ,κατα του Ιραν.
    Για ακομη μια φορα αναγκαζουν το Ισραηλ να βγαλει τα καστανα απο την φωτια,κατι που δεν τολμουν οι υπολοιποι.Ητουρκια παιζει τον ρολο
    της σε αυτη την απομονωση του Ισραηλ ενω δειχει και ..."ανθρωπινο" προσωπο προς το Ισλαμ ,αντικαθιστωντας την Αιγυπτο σε αυτο και προαγοντας τα δικα της
    γεωπολιτικα σχεδια,μηπως καποια ημερα αντικαταστησει το Ισραηλ στην περιοχη,διοτι αυτο ονειρευεται
    αυτη η τοσο...πολιτισμενη χωρα.Τοτε ομως ,και αν υπαρχωμε εμεις,να δουμε τι ειχαμε και τι χασαμε αντικαθιστωντας το Ισραηλ με την Τουρκια,διοτι παντα θα υπαρχει αμεσα η ...δια αντιπροσωπου
    στην Ανατολικη Μεσογειο ενα φρουριο της Δυσης"
    ----------------------------
    Μεταφερω προηγουμενο σχολιο μου σαν
    απαντηση σε καποιους φανατισμενους
    αλλα ασχετους ελληναραδες αδιορθωτους που ζημιωνουν τον χωρο
    αυτον.
    Πραβο Σιδερουντιε,εχεις Ψυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και μια ερωτηση προς τον "Ταλω".
    -------------------------------
    Τον ερωτω και να απαντησει ευθεως
    αν εχει η οχι στενη συγγενεια με
    τον γνωστο παρανοικο συγγραφεα που
    παριστανει τον "αντισιωνιστη" τα
    τελευταια χρονια ενω η πραγματικοτητα γιαυτον ειναι τελειως διαφορετικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Iσλαμοφασισμός + "ελληνική" αριστερά= Love forever.

    Οι αριστεροί πλέον στην Ελλάδα έχουν χάσει κάθε επαφή με τη πραγματικότητα και τη σοβαρότητα.
    Παλαιότερα ξεπουλιόντουσαν για μερικά ρούβλια, σήμερα για μερικές τουρκικές λίρες...
    Έλεος πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η θέση που έχω εκφράσει επανειλλημένα, προτείνει ουδετερότητα και άγρυπνη παρακολούθηση των εξελίξεων. Δεν έχουμε λόγο να εμπλακούμε στο σκυλοκαβγά, πριν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός της προπαγάνδας, ούτε να πάρουμε το μέρος κανενός, παρά μόνο αυτού που θεωρείται Διεθνές Δίκαιο.

    Με εκπλήσει όχι τόσο το φιλοισραηλινό πάθος ορισμένων, αλλά περισσότερο το ότι κλείνουν τα μάτια στις ασχήμιες που έχει διαπράξει και συνεχίζει να διαπράττει το Ισραήλ εις βάρος ενός μικρού λαού, των Παλαιστινίων.

    Ακόμη είναι ενοχλητική η τακτική του να χαρακτηρίζονται Οθωμανολάγνοι, όσοι εν πάσει περιπτώσει δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσέγγιση της Ελλάδας με το Ισραήλ. Γιατί; Δεν μπορεί κάποιος να μην είναι με τους μεν αλλά ούτε με τους δε;

    Ο Σιδηρούντιος που έχει κάνει την μάχη με την "Οθωμανολαγνεία" σημαία της υποστήριξης προς το Ισραήλ, έχει βάλει πολύ νερό στο κρασί του και πολύ στάχτη στα μάτια του για να μη βλέπει τα ισραηλινά εγκλήματα και να τα δικαιολογεί με το Ολοκαύτωμα.

    Και ερωτώ, έως πότε θα πληρώνει η ανθρωπότητα το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και μέχρι πότε θα αποτελεί το τέλειο άλλοθι του Ισραήλ για όσα εγκληματικά κάνει. Πρώτη φορά βλέπω έναν λαό να "πουλάει" την τραγωδία του με τέτοιο τρόπο.

    Τέλος σε αυτό που γράφει ο Σιδηρούντιος: "Οι Ισραηλινοί μέσα στην απελπισία τους και το φόβο τους είναι που κάνουν τα εγκλήματα."
    Θα του απαντούσα πως δε μου λέει τίποτα αυτό, αφού είναι βέβαιο πως η απελπισία και ο φόβος των Παλαιστινίων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από το δικό τους.

    Ακόμη γράφει: "Το Κοράνι είναι καθαρό, διδάσκει την εξόντωση των Εβραίων."

    Τι λες κ. Σιδηρούντιε, απροκατάληπτε και μεγάλε "αναλυτή";
    Το Ταλμούδ των Εβραίων και τα όσα αναφέρει εναντίον των Χριστιανών το αποσιωπάς; Ε, βέβαια!

    Ούτε με τους Μογγόλους, ούτε με τους Χαχάμηδες. Και άσε τους χαρακτηρισμούς για Οθωμανολάγνους και ταγματασφαλίτες εις βάρος όσων διαφωνούν με εσένα. Τι είσαι εσύ, κριτής και αξιολογητής των πάντων; Ήμαρτον πια Συναγωγή το κατάντησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ φιλε ΑΠΕΛΛΗ.

    Μπερδεύεις το συναίσθημα με την σκληρή πραγματικότητα. Οι πρακτικές τις χώρας μας μέχρι τώρα υποστηρίζοντας δήθεν το διεθνές δίκαιο μας έφερε σε αυτή την κατάσταση,δηλαδή να χάνουμε ενώ έχουμε δίκαιο.Καιρός είναι λοιπόν να αναθεωρήσουμε τους Στρατηγικούς μας στόχους μακροπρόθεσμα.
    Αν ανατρέξεις στην ιστορία θα διαπιστώσεις ότι σοβαρές χώρες μικρές μεγάλες δρούσαν πάντα με το δικό τους συνφέρων.
    Όσοι επικαλούνται το διεθνές δίκαιο,για να λυθούν διαφορα προβλήματα έχουν οι ίδιοι το πρόβλημα.
    Εμείς έχουμε πολλά δικα μας ας μην επωμιστούμε και άλλον.
    Όσο για τον μικρό Παλαιστινιακό λαό δεν είναι τόσο μικρός αφού είναι άραβες.Άρα είναι αρκετά μεγάλος αλλα βλέπεις τα "σινφεροντα" τον αράβων είναι διαφορετικά από αυτόν τον παλαιστινιων.Εξάλλου οι διαφορες οργανώσεις δεν θα τις πω τρομοκρατικές (Χαμάς,fatah και ότι άλλο υπάρχει εκεί)χρησιμοποιούν αυτό το λαό και πιστεύω μέχρι ένα σημείο τον θυσιάζουν για να πετύχει τον σκοπό τους.
    Έτσι ήταν πάντα και δεν νομίζω ότι κάτι θα αλλάξει στο μέλλον.Οι καταπιεσμένοι θα αναζητούν το διεθνές δίκαιο αλλα δεν θα το βρίσκουν.Κάποιοι θα τους χτυπάν στην πλάτη και θα τους λένε έχετε δίκαιο.Τίποτε άλλο. Καλά είναι να μην ανήκουμε σε αυτούς που χτυπάν την πλάτη.Άλλωστε 35 χρονια αυτό μας λένε για την Κύπρο,ασπάζονται τις θέσεις μας στο Αιγαίο αλλα μέχρι εκεί. Η ειρήνη δεν εξασφαλίζεται με διαδηλώσεις αλλα με δυναμική και πολλές φορες και με αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και μια ερωτηση προς τον "Ταλω".
    -------------------------------
    Αν εισουν πειο σαφης , εχω ενα θειο συνγραφεα ,αλλα δεν κερδησε προσφατα δικη , αν σου λεει τιποτα.ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ Απελλή, ο Εβραίος θα σε αφήσει και τον Θεό να του βρίσεις, και τον Μωυσή, και κάθε κριτική να του κάνεις. Κριτική δεν θα σε αφήσει να κάνεις ο μουσουλμάνος. Οι ίδιοι μεταξύ τους οι Εβραίοι είναι άνθρωποι κάθε σχολής και κάθε σκέψης. Υπάρχουν και οι φανατικοί, οι περισσότεροι όμως δεν είναι. Δεν εχω πάει ποτέ στο Ισραήλ αλλά γνωρίζω ότι εκεί μπορέι ο καθένας να πει και να γράψει ότι θέλει. Οι Εβραίοι δεν έχουν μείνει θρησκευτικά κολλημένοι σε κάνενα ιερόθρησκευτικό κείμενο, και δέχονται και διορθώσεις και αλλαγές, είναι ανοιχτοί σε κριτική. Για τους σωστούς Χριστιανούς δεν έχουν μίσος αλλά συμπάθεια. Τους έχουμε θάψει άδικα.
    Και τα δίκαια των Παλαιστινίων εμείς δεν τα έχουμε βοηθήσει, Κάνουμε αδικίες ενάντια και στους Εβραίους και στους Παλαιστίνιους σαν λαός έχουμε ένα χαμηλό επίπεδο αντίληψης του τι πραγματικά συμβαίνει τόσο στον κόσμο όσο και μέσα στην ίδια μας την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όταν κάποιος απαντάει με το πατερναλιστικό επιχείρημα ότι:

    "Μπερδεύεις το συναίσθημα με την σκληρή πραγματικότητα."

    Υπονοώντας ότι ο ίδιος έχει ευρύτερη αντίληψη και πιο στέρεα λογική από τον ανόητα συναισθηματικό, εκείνο που μένει είναι να αποδειχθεί του λόγου σου το αληθές. Και επειδή δε μπορεί, επειδή κινείσαι στο χώρο της εικοτολογίας, θεωρώ πως επί της ουσίας δεν μου απάντησες. Το δίκαιο του ισχυρού που υπερασπίζεσαι με αφήνει ιδεολογικά αδιάφορο. Άλλωστε όλος ο ανθρώπινος πολιτισμός το σκοπό αυτό έχει, δηλαδή να μετριάσει την δύναμη του ισχυρού απέναντι στους αδύναμους. Αν σου αρέσει ο νόμος της ζούγκλας δικαίωμα σου είναι.

    Τα ίδια πάνω κάτω και για τον κ. Σιδηρούντιο. Λόγια πολλά αλλά κενά περιεχομένου. Εδώ μιλάμε για Κράτος απόλυτα Θεοκρατικό και εσύ μου λες ότι δεν είναι κολλημένοι στα ιερά τους βιβλία και ότι αγαπούν όλους τους ανθρώπους. Και δεν έχεις πάει στο Ισραήλ!!
    Ίσως υπάρχουν Εβραίοι που είναι μια χαρά άνθρωποι, όμως αυτοί δεν έχουν λόγο στις αποφάσεις της χώρας τους. Οι Σιωνιστές Εβραίοι που ελέγχουν πραγματικά τη χώρα, απέχουν πολύ από όσα "αφελώς"; υποστηρίζεις.
    Επαναλαμβάνω: Ουδετερότητα στο σκυλοκαβγά. Δεν έχουμε καμμία δουλειά να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο κράτη τρομοκράτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ 05.03
    Μπορεί αύριο να αναλάβουν στην Τουρκία αντιισλαμιστές κεμαλοφασίστες. Μεθαύριο όμως η τουρκία θα είναι ισλαμοφασιστικό χαλιφάτο. Δεν είμαι προφήτης, αλλά πάω ένα στοίχημα. Εγώ έχω βάλει το όνομά μου σε αυτό το στοίχημα. Εσύ τι βάζεις ;
    Πρέπει σαν χώρα και σαν λαός να δώσουμε ένα νεύμα κατανόησης και για τους Ισραηλινούς, και για τους Παλαιστίνιους, και να μην είμαστε μονόπλευροι. Οι Ισραηλινοί το φωνάζουν, θέλουν να ανοίξουν πόρτες επικοινωνίας και συνεργασίας με την Ελλάδα. Εάν η Ελλάδα όμως είναι ψόφιος κοριός, θα κάνουν ότι μπορούν, και υποχωρήσεις ίσως, για να κρατήσουν την συμμαχία με Τούρκους. Εάν η Ελλάδα είχε ανθρώπους πατριώτες στο στρατό και την πολιτική, σήμερα Τουρκία δεν θα υπήρχε. Ο Ελληνικός λαός είναι μαχητής και ηρωϊκός, έχει όμως για σειρά δεκαετιών πατάτες ηγέτες.

    Άλλο πράγμα το δίκιο των Παλαιστινίων και άλλο τι ζηταέι ο ισλαμοφασισμός. Η Οθωμανολαγνική σκυλαδοκουλτούρα στην Ελλάδα είναι προϊόν της Ισλαμοτουρκικής προπαγάνδας. Υπάρχει η Τουρκία βαθιά μέσα στο Ελληνικό κράτος. Στην Ελλάδα επιρροή δεν έχει το Ισραήλ, αλλά η Τουρκία, το Γερμανικό, το Αραβικό, το Κινεζικό, και το Ρωσικό χρήμα. ¨οσοι λένε για τις σιωνοσκευωρίες και μασονοπλεκτάνες, τα λένε αυτά γιατί παίρνουν παραθρησκευτικό ανατολίτικο χασίσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δηλαδή το πρόβλημα της Ελλάδας είναι να διαλέξει εγκληματία σύμμαχο;;
    Γιατί πρέπει να διαλέξουμε έναν από τους δύο;;
    Και από πότε υποστηρίζεις αυτομάτως τον Α αν καταδικάζεις τον Β;;
    Θλιβερή επιχειρηματολογία....

    Νομίζω ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΥΧΗ η σύγκρουση μεταξύ δύο εγκληματικών κρατών.

    Δεν έχουμε καμμία δουλειά ούτε με τους μεν ούτε με τους δε.

    Όσο ασχολούνται μεταξύ τους αφήνουν ήσυχους εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιδηρούντιε, έχεις ΤΡΑΓΙΚΑ λαθεμένη αντίληψη για το Ισραήλ.

    Είσαι τυχερός που δεν είσαι Υεμενίτης ή Αιθίοπας Εβραίος στο Ισραήλ...
    Πολλώ μάλλον αλλογενής ή αλλόδοξος...
    Κι ακόμη πιο τυχερός που δεν είσαι Ρωσοεβραίος στο Ισραήλ..
    Μπορεί να μη σε έβαζαν ούτε σε δικό τους νεκροταφείο..

    Ρώτα, διάβασε και επισκέψου την χώρα, ρίξε μια ματιά στα κείμενά τους έστω κι από μετάφραση και μετά ξανασκέψου τα περί ελευθερίας στο Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "οσοι λένε για τις σιωνοσκευωρίες και μασονοπλεκτάνες, τα λένε αυτά γιατί παίρνουν παραθρησκευτικό ανατολίτικο χασίσι."

    Άσε κύριε Σιδηρούντιε μου, μην κουράζεσαι....δεν θα ψωνίσω σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ ΑΠΕΛΛΗ
    Το δίκαιο του ισχυρού είναι νομος τις φύσης. Εγώ δεν έχω ιδεολογία και κουραφέξαλα. Το επάγγελμα μου ήταν πιλότος στην Πολεμική Αεροπορία. Αυτό έμαθα. Και αν θα χρειαστεί οποτε με καλέσει η Πατρίς,θα είμαι παρόν.Χωρίς ιδεολογία αλλα με ιδανικά που εσύ δεν έχεις. Γιατί μάλλον ανήκεις στο "κλυπ" τον "νεοφαντασμενον" προοδευτικών νομίζοντας ότι προσφέρεις έργο στην ανθρωπότητα. Σε πληροφορώ αγαπητέ ότι είσαι ένας χέστης που τρέμει και μόνον τι λέξη κρίση ποσο μάλλον πόλεμος.

    Ναι αγαπητέ συμπατριώτη εγώ δεν φοβάμαι ούτε την κρίση ούτε τον πόλεμο αλλα ούτε και το θάνατο,με αυτόν χόρεψα πολλές φορες tango. Πάψε λοιπόν να το παίζετε εσύ και κάτι ομοϊδεάτες σου πονόψυχοι διότι δεν πουλάτε.

    Για εμενα πρώτα η Πατρίδα με κάθε κόστος. Θα θυσιάσω αν χρειαστεί ακόμα και τα 4 παιδιά μου. Για εμενα δεν το συζητώ. Τη ζωή μου την διάθεσα πριν 34 χρονια στην υπηρεσία του Έθνους.

    Για δες ανατολικά οι σύμμαχοι μας,βγήκαν πάλι κρουαζιέρα στο Αιγαίο.Εσύ σκέψου τους καταπιεσμένους να δούμε εσένα ποιος θα σε σκεφτεί.Οι Παλαιστίνιοι δεν νομίζω.

    Αλλα τι λέω εσύ θα δόσης την μάχη από τας Ευρώπας. Πάντα έτσι γίνεται.
    Αντιστασιακοί βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Εμμανουήλ
    Σύμφωνα με αυτά που βλέπω, το Ισραήλ και οι Εβραίοι γενικότερα έχουν από μικρή έως μηδαμινή επιροή στα περισσότερα μέρη του κόσμου, εκτός από τις ΗΠΑ.
    Στο έγκλημα, δεν νομίζω να μπορέσουν ποτέ να περάσουν τους Κεμαλικούς, τους Ναζιστές, τους Σταλινικούς, τους Μπουσικούς, τους Σανταμικούς, τους Μαοϊκούς και πολλούς άλλους. Το ότι η Ελλάδα γλύφει πολλούς από τους παραπάνω μεγαλοεγκληματίες δεν σας πειράζει; Οι Εβραίοι σας μάραναν;
    @ Απελλή
    Ξόδεψες ότι οικονομίες είχες και δεν σου έμεινε τίποτα να ψωνίσεις και από εμένα. Εγώ τι γνώμη μου λέω, γιατί πρέπει να είμαστε όλοι ενάντια στους Εβραίους; Είναι εύκολη η λύση να τα ρίξουμε όλα τα βάρη σε ένα μαύρο πρόβατο, και να μην βλέπουμε τα δικά μας στραβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "07 Ιουνίου 2010 12:08 μ.μ.

    Ανώνυμος είπε...
    Και μια ερωτηση προς τον "Ταλω".
    -------------------------------
    Αν εισουν πειο σαφης , εχω ενα θειο συνγραφεα ,αλλα δεν κερδησε προσφατα δικη , αν σου λεει τιποτα.ΤΑΛΩΣ "
    ----------------------------------
    Αν δεν λεγεσαι Ταλως και ο πατερας
    σου Ιωαννης ξεχνα το.


    Επισης για οποιον δεν πειθεται για την κακοποιηση των Ισραηλινων στρατιωτων μπορει να ανοιξει την κατωτερω φωτογραφια και να δει τον τρομο στα ματια του κακοποιημενου απο το πληθος Ισραηλινου στρατιωτη.
    Αυτος ο νεαρος πιστευω οτι και αυτος εχει μια μαννα οπως φυσικα και οι Παλαιστινιοι .

    http://yfrog.com/0j003cnlj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εσύ Απελλή που έχεις πάει στο Ισραήλ και τους γνωρίζεις καλύτερα από εμένα τους Εβραίους, πες μου να μάθω τι είναι ο περιβόητος Σιωνισμός, τι ζητάνε αυτοί; Πίνουν αίμα από βαρέλια; Σύμφωνα με μία στατιστική που διάβασα πριν από μερικά χρόνια, περίπου το 30% των Ισραηλινών είναι άθεοι, και αυτό έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια. Στη Γαλλία το ποσοστό αθέων είναι περίπου 50%.
    Από ότι θυμάμε σε μία Γιουροβίζιον έκαναν πλάκα με σκίτσα για τους ίδιους τους προφήτες τους και την ίδια την θρησκεία τους. Μέχρι να το κάνουμ εμείς αυτό και οι Μουσουλμάνοι θα μας πάρει μάλλον χρόνια. Μήπως όσοι μισούμε τους Εβραίους γενικά είμαστε στόκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ενω κατεβαζοντας τα σωβρακα σε ενα κρατος τοσο φιλικο και δημοκρατικο,οπως η τουρκια,κανουμε πολυ καλα.Ετσι Κε Δελαστικ;.Ανυπομονω να διαβασω το επομενο αρθρο σας οπου θα προτεινετε να παραχωρησουμε στους τουρκους την Ελληνικη επικρατεια,διοτι λογω οικονομικης δυσπραγιας δεν μπορουμε να ξοδευουμε χρηματα για αγορα οπλων,συντηρηση στρατου κλπ.Προταση που θα υιοθετηση αμμεσως το ΔΝΤ και συμπασα η πολιτικη ηγεσια.Αν μαλιστα προτεινετε να εκμεταλλευτουνε οι μπουνταλαδες τουρκοι τα πετρελαια και τα ορυκτα του Ελληνικου Αιγαιου ,ονειρευτητε υπουργικο θωκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.