22/6/10

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΓΩΝΑ

ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ «Π»
Για το πώς έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου, ενώ στερείται βασικού τίτλου σπουδών, όπως βεβαίωσε το ΔΙΚΑΤΣΑ.Επιστολή του προέδρου του Αρείου Πάγου στην υπουργό Παιδείας και τι απάντησε

Με την κυρία Θάλεια Δραγώνα, την ειδική γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, ασχολείται η Δικαιοσύνη, έπειτα από ΑΜΕΣΗ παρέμβαση του προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιου Καλαμίδα, μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «ΠΑΡΟΝ» για το ότι η κυρία Δραγώνα εξελέγη καθηγήτρια ενώ στερείτο βασικού τίτλου σπουδών, όπως έχει βεβαιώσει το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Όπως μας ενημέρωσε με επιστολή του ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, στις 16 Φεβρουαρίου είχε στείλει, με αφορμή το δημοσίευμα του «Συναξαριστή» στο φύλλο του «Π» της 14ης Φεβρουαρίου, επιστολή στην υπουργό Παιδείας, από την οποία ζητούσε «να μας γνωρίσετε αν συννόμως ή όχι αναγνωρίστηκε το διδακτορικό δίπλωμα της κ. Θάλειας Δραγώνα κι αν συννόμως ή όχι αυτή εξελέγη ως καθηγήτρια πανεπιστημίου».

Την απάντηση της υπουργού Παιδείας ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Καλαμίδας διαβίβασε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, ο οποίος ήδη την έστειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Εισαγγελέα κυρία Ράικου, με την παραγγελία να διερευνηθεί η νομιμότητα της εκλογής της κυρίας Δραγώνα ως καθηγήτριας πανεπιστημίου και η πραγματική διάσταση της υπόθεσης.

Φεύγει η Δραγώνα;
Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, έπειτα από συζητήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας (για τις οποίες πιθανότατα έχει ενημερωθεί και το Μαξίμου), η κυρία Δραγώνα, μετά και την παρέμβαση του προέδρου του Αρείου Πάγου (που ήρθε να προστεθεί στο βαρύτατο γι' αυτήν κλίμα που έχει δημιουργηθεί όχι μόνο στη Θράκη, αλλά και στην κοινή γνώμη όλης της χώρας), που πλέον κάνει δύσκολη την παραπέρα παραμονή, πρόκειται να αποχωρήσει οικειοθελώς...

Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα...
Η παρέμβαση του προέδρου του Αρείου Πάγου προκλήθηκε από το άρθρο του «Συναξαριστή», στο φύλλο της 14ης Φεβρουαρίου, με τίτλο «Ζητείται Νομιμότητα και Επιστημοσύνη», στο οποίο σημειωνόταν:

«Υπάρχουν Δικαστές στο Βερολίνο»… Δυόμισι αιώνες μετά, όταν μεσούσης της πεφωτισμένης Δεσποτείας του Φρειδερίκου Β’ του Μέγα (1712- 1786) της Πρωσίας, ο πρώσος χωρικός με την παροιμιώδη αυτή φράση του εξέφραζε τη βεβαιότητά του για τη Νομιμότητα στο κράτος του και παρέπεμπε στους «Φύλακες του Νόμου», παραμένει απορίας άξιο αν ο σημερινός Απλός Έλληνας Πολίτης έχει αυτήν τη βεβαιότητα και αυτήν τη δυνατότητα…

«Υπάρχουν άραγε Δικαστές στην Αθήνα;» Υπάρχουν «Φύλακες του Νόμου»; Υπάρχει Νομιμότητα στο λυκαυγές του 21ου αιώνα μ.Χ.;

Στην απορία του Απλού Έλληνα Πολίτη καλούνται ν' απαντήσουν οι φύσει και θέσει «Φύλακες της Νομιμότητας», ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου…

Η κορυφή της Ελληνικής Δικαιοσύνης ασφαλώς και είναι αδιανόητο να επικαλεσθεί άγνοια για την παραβίαση της Νομιμότητας στην περίπτωση της κ. Θάλειας Δραγώνα, ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας και καθηγήτριας ΑΕΙ.

Δημόσια έγγραφα τα οποία ήλθαν στο φως της δημοσιότητας (βεβαίωση ΔΙΚΑΤΣΑ) πιστοποιούν ότι «Η ενδιαφερόμενη (σ.σ.: η κ. Θάλεια Δραγώνα) στερείται βασικού τίτλου σπουδών».

Η απορία του Απλού Έλληνα Πολίτη εστιάζεται εν προκειμένω όχι βεβαίως στις επιστημονικές απόψεις της κ. Δραγώνα -η ελευθερία της επιστημονικής σκέψης και των επιστημονικών απόψεων αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας- αλλά κυρίως στο ποιοι νόμοι και από ποίους παραβιάσθηκαν στη διαδικασία εκλογής της κ. Δραγώνα στο αξίωμα της καθηγήτριας Πανεπιστημίου, ενώ εστερείτο, κατά την ομολογία του ΔΙΚΑΤΣΑ, «βασικού τίτλου σπουδών»!»

«Και αυτά μεν ως προς τη Νομιμότητα, αλλά η Ανώτατη Παιδεία στη χώρα μας, κατά κοινή παραδοχή επαϊόντων και μη, παρουσιάζει και πρόβλημα, σε οξύτατο βαθμό, Ποιότητας…

Ο Απλός Έλληνας Πολίτης διερωτάται, ομού μετά της κ. Άννας Διαμαντοπούλου, αν τα εκάστοτε τιτιβίσματα περί μεταρρυθμίσεων (;) και αξιοκρατίας (;) έχουν εφαρμογή στα ΑΕΙ και το διδακτικό προσωπικό τους.

Ο Απλός Έλληνας Πολίτης είναι αναντίρρητο ότι σέβεται τους πανεπιστημιακούς δασκάλους. Διευκρινίζει όμως urbi et orbi ότι ο βαθμός του σεβασμού του απορρέει και μόνο από τον βαθμό Επιστημοσύνης του διδακτικού προσωπικού των ΑΕΙ.

Απαιτεί να πληροφορηθεί από την υπουργό Παιδείας αν και σε ποιον βαθμό λειτουργεί η αξιολόγηση των πανεπιστημιακών δασκάλων… Αν και σε ποιον βαθμό εφαρμόζεται η σχετική νομοθεσία… Αν και σε ποιον βαθμό η επιστημονική αρτιότητα των πανεπιστημιακών αντικαθίσταται από τη συμμετοχή των τελευταίων σε “λέσχες” δημοσιογραφικών συγκροτημάτων και ρηχής επιφυλλιδογραφίας!

Ο Απλός Έλληνας Πολίτης την εποχή του διαδικτύου έχει την ευχέρεια, πολλώ μάλλον η υπουργός Παιδείας, να παρακολουθεί την Επιστημοσύνη των συγκεκριμένων δασκάλων…»

«Η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, με θητεία στην Εσπερία, ακόμη και αν επικαλεσθεί “δυσκολίες” στην ικανοποίηση της ευλόγου αυτής απορίας του Απλού Έλληνα Πολίτη, δεν είναι δυνατόν να διασκελίσει το αίτημα αυτό ως προς τους πολυπληθείς επιστημονικούς συμβούλους της…

Ο γόος του Απλού Έλληνα Πολίτη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα ΑΕΙ της Χώρας συμπυκνούται σε δύο και μόνο λέξεις: Νομιμότητα και Επιστημοσύνη».

Εξάλλου στις 6 Ιουνίου ο «Συναξαριστής» επανήλθε στο θέμα, σημειώνοντας ότι αυτές τις ώρες της βαθιάς οικονομικής κρίσης, που «η χώρα οδεύει προς την καταστροφή, η επιστημονική κοινότητα εμφανίζεται (;) να τελεί σε “χειμερία νάρκη” για τα τεκταινόμενα»:

«Η πνευματική ηγεσία σε περιόδους εθνικών κρίσεων, παντού και πάντοτε, έδιδε το “παρών” και διασάλπιζε το “δέον γενέσθαι”… Προς τι η σημερινή αιδήμων σιωπή;
Αλλά και οι θεματοφύλακες της νομιμότητας, η ηγεσία του Αρείου Πάγου, όταν κατά σκανδαλώδη εξοργιστικό τρόπο παραβιάζεται η νομιμότητα (περιπτώσεις της “καθηγήτριας” πανεπιστημίου κ. Θάλειας Δραγώνα, ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας, για την οποία το ίδιο το ΔΙΚΑΤΣΑ πιστοποιεί ότι στερείται “βασικού τίτλου σπουδών”, αλλά και πλειάδας άλλων “καθηγητών” ΑΕΙ, που στερούνται διδακτορικού τίτλου σπουδών, στοιχείου sine qua non, αλλά αναδείχθηκαν παρανόμως στο αξίωμα του καθηγητή ΑΕΙ), τι πράττουν;

“Υπάρχουν Δικαστές στο Βερολίνο”; Ιδού η απορία…»
ΠΑΡΟΝ

17 σχόλια:

 1. Υπάρχουν ;;;; Αϊντε λοιπόν στο καλό αλλά αφού το έκανε το στραπάτσο. Αν γίνουν γενικές εκλογές μαζί με τις δημοτικές ελπίζω να τα λάβετε όλα αυτά τα προδοτικά της δραγώνα, υπ'οψιν σας.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στις 6:37' π.μ., πριν δηλαδή αναρτηθεί αυτό εδώ το σχετικό με την Δραγώνα, είχα στείλει αλλού το παρακάτω:
  -------------------
  Όποιος έχει χρόνο 32' λεπτών για ...χάσιμο, να ακούσει τι λέει το ...φαινόμενο Δραγώνα στον σκαι 100,4 από το 54:06' έως το 85:30' στον σύνδεσμο:

  http://www.skai.gr/player/Radio/?MMID=201725

  Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων!
  -Να μη το ακούσουν μικρά παιδιά-
  τζιμης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν αποδειχθεί του λόγου το αληθές τότε ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Ένοχος είναι ο πρωθυπουργός, η Υπουργος Παιδείας (ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) και Πολιτισμού... Ποιες είναι οι μεγιστές ποινές που προνοούνται αν αποδειχθούν ένοχοι?
  Πώς είναι δυνατό να εμπιστευόμαστε την Αγωγή και την Εκπαίιδευση της νεολαίας που είναι η μελλοντική βάση της κοινωνίας μας σε αυτούς τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.

  ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΩΝ ΓΟΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.
  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΧΗΜΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!

  Μετα διερωτώμαστε λοιπόν για την αξιοκρατία και γιατί κάνουν διορισμούς στο δημοσιο και σε αλλες ιδωτικές δουλειές παραθετοντας πτυχια μαϊμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να δώσει πίσω όλους τους μισθούς που πήρε από το δημόσιο και να γίνει έλεγχος στη διαχείρηση των 17 εκατομμυρίων ευρώ που διαχειρίστηκε αυτή η κλίκα των σκοτεινών προσώπων που δεν ξέρουμε από ποια κέντρα στηρίζονται.
  Άπλετο φως στην υπόθεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πότε μια χουντική κυβέρνηση, η οποία καταπατα συνταγματικά δικαιώματα η οποία δεν ενδιαφέρεται να αποδώσει δικαιοσύνη παρα μόνο να καλύψει τα ακάλυπτα , έχει δώσει λόγο σε κανέναν δια της δημοκρατικής οδού;

  Οσο δεν υπάρχει έντιμος ηγέτης, από το λαό, να κάνει την ανατροπή τόσο θα βουλιάζουμε.
  Κανείς δεν πρόκειται να δώσει λόγο σε κανέναν γιατι όλοι αυτοί θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους και κληρονομικό δικαίωμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Επίσης να διωχθεί για αντιποίηση επαγγέλματος, και να διωχθούν – και να τιμωρηθούν - μαζί της όσοι υπέγραψαν τον διορισμό ενός απόφοιτου υποχρεωτικής εκπαίδευσης – επί της ουσίας αυτά είναι τα τυπικά της προσόντα, απόφοιτος Λυκείου – σε θέση πανεπιστημιακού καθηγητή.
  Αρκετά πια με τον εμπαιγμό και τον εξευτελισμό !
  Ευτυχώς που άρχισε να κινείται η Δικαιοσύνη !
  Καλημέρα σε όλους,
  ΡΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ἡ μεγάλη ζημιὰ γίνεται ἀπὸ τὶς δημόσιες θέσεις ποὺ ἔχει καταλάβει καταχρηστικῶς μέχρι τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ἡ οἰκονομικὴ κρίση θὰ βγάλη πολλὰ στὴν φόρα.
  Καταλαβαίνει κανείς πόσο εὐάλωτη εἶναι ἡ κ. Θ. Δραγώνα.
  Ἄντε νὰ κυβερνήσης μὲ τέτοιους ἀνθρώπους.
  Οἱ μισθοί, ἡ οἰκονομικὴ ζημία εἶναι τὸ λιγώτερο κακὸ ποὺ ἔχει κάνει αὐτὴ ἡ κυρία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μια και μιλάμε για σκάνδαλα, να και ένα σκάνδαλο ουσίας.
  Όταν το προσωπικό των ΤΕΙ ,για να ανωτατοποιηθούν τα ΤΕΙ, έπρεπε να εμφανίσει εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος διδακτορικό βρέθηκε η λύση από τους αναλφάβητους. Και ήταν η "αγορά" διδακτορικού από τη μάνα της υποκρισίας την Αγγλία.
  Μίλησε κανείς;
  Όχι βέβαια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οι μισθοί με τους οποίους πληρώθηκε όλα αυτά τα χρόνια είναι αποτέλεσμα παραπλανητικών στοιχείων που παρουσίασε στην δημόσια διοίκηση. Άρα είναι παράνομα χρήματα τα οποία εφόσον διαπιστώνεται η παρανομία πρέπει να επιστραφούν στο Δημόσιο. Άρα όλοι οι μισθοί της για όλα τα χρόνια υπηρεσίας της τους οποίους πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο θα πρέπει να επιστραφούν με τους νόμιμους τόκους. Αν ο υπεύθυνος δημόσιος λειτουργός που διαπιστώνει την παρανομία δεν δράσει προς αποκατάσταση των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου ζητώντας αποζημίωση από τον παρανομούντα διαπράττει ο ίδιος αδίκημα. Η ίδια η Υπουργός Παιδείας θα πρέπει με πράξεις της να δράσει υπέρ του ελληνικού δημοσίου για την ζημιά που έγινε από την υφιστάμενή της. Δεν φτάνει η «παραίτηση» για να έχουμε πραγματική απονομή δικαιοσύνης πρέπει να υπάρξει επιστροφή χρημάτων ακόμα και με την χρήση της κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Μόνο τότε θα υπάρξει επαρκής απονομή δικαιοσύνης προς γνώση και συμμόρφωση των επόμενων που θα αποτολμήσουν να ζητήσουν καλοπληρωμένα δημόσια οφίκια με παραπλανητικούς τίτλους σπουδών.-

  Ελευθέριος Β.

  ΥΓ Ας μην λέμε «έλα μωρέ τώρα, μόνο αυτά βλέπετε;»… Από κάπου πρέπει να αρχίσουμε και το σωστό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να αρχίζει κανείς από την κορυφή έτσι ώστε να αποκτήσει την ηθική νομιμοποίηση. Όταν έχουμε την χώρα σε αυτή την κρίσιμη οικονομική κατάσταση δεν δικαιούμαστε να αποστρέφουμε τα μάτια σε τέτοιου είδους παρανομίες εξ’ αιτίας προσωπικών ή πολιτικών συμπαθειών. Ναι λοιπόν, να επανεξεταστούν όλοι όσοι φέρουν τίτλους σπουδών που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν με ενδιαφέρει να κλειστούν στην φυλακή. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι να επιστραφούν τα χρήματα που πήραν για τους ψεύτικους τίτλους σπουδών που παρουσίασαν. Όποιο και αν είναι αυτοί, όπου και αν ανήκουν ιδεολογικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΗ,ΜΕΤΑ ΑΛΛΗ,ΑΛΛΗ...ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο Καραμανλής, εκτός της ζημιάς που έκανε με την ανικανότητά του στην Ελλάδα και λόγω της οποίας οδηγήθηκε ο Γιωργάκης στην πρωθυπουργία, έβλαψε σοβαρότατα την χώρα με τον να αφήσει άθικτο όλον αυτόν τον συρφετό των ανθελλήνων, αντί να τον ξηλώσει.

  Ούτε όμως ο Σαμαράς λέει κουβέντα γι αυτόν, ενώ τον έχει προκαλέσει από το βήμα της Βουλής ο Καρατζαφέρης να πάρει θέση, διαβάζοντάς του μάλιστα δημοσίευμα από το "Τρωκτκό", σχετικό με την Δραγώνα. Γιατί κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο ο Αντωνάκης; Ποιον ωφελεί, ποιον αβαντάρει; Τι παίζεται με το γλείψιμο στην Γιαννάκου, την προστάτιδα όλων δαύτων των γενιτσάρων;

  Έτσι ο Παπανδρέου βρήκε έτοιμο τον μηχανισμό αφελληνισμού της Ελλάδας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 1) Η λεγάμενη να φύγει απο το υπουργείο του Σόρος.
  2) Να φύγει απο την θέση που έχει στο πανεπιστήμιο.
  3) Για να διοριστεί στο πανεπιστήμιο κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια. Να υποστούν τις νόμιμες κυρώσεις.
  4) Να επιστρέψει στο κράτος όσα λεφτά πήρε τα χρόνια που έμεινε με τον νόμιμο τόκο.
  5) Να εξεταστούν οι σχέσεις της λεγάμενης με τις γνωστές ΜΚΟ και τις χρηματοδοτήσεις που έλαβε.

  Μένουν στο υπουργείο δύο ακόμα κυρίες, χειρώτερες απο την λεγάμενη. Και να φύγει θα γίνει ότι έγινε και με την κυρία Ρε-πο*σ(τ)η. Το υπουργείο ανήκει στον Σόρος. Θα βάζει και θα βγάζει όποιον θέλει αλλά η δουλειά του θα γίνεται. Προτείνω στον Τζέφρυ στην θέση της να βάλει κάποιον γνωστό ομοφυλόφιλο, μόδιστρο κατά προτίμηση. Δεν πειράζει αν δεν οδηγεί βέσπα που αρέσει στον Τζέφρυ, αρκεί να φοράει φουλάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τα Αρχαία Ελληνικά λεει ειναι νεκρη γλώσσα,και για αυτο δεν τα διδάσκουν στις πρωτες ταξεις του δημοτικού,ενω για τα αγγλικα νο προμπλεμ!! Ακου τι λέει ! Ειναι αγράμματη και ιδιωτευει(idiot)! Νεκρες είναι οι γλώσσες που δεν διασώθηκαν γραπτώς, ειναι εχθρος του ελληνισμου!
  Η εκμάθηση λεει της Ελληνικης λεει προωθει τον εγωκεντρισμό!H Ελληνική ειναι λεει μια μικρή γλώσσα idiot!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Κατσε.. Αμα καταλαβα καλα,τωρα θα βρουν ενα ανθελληνα με πτυχιο για να ξεπλενουν μαυρο χρημα μεσω του μαγαζιου που λεγεται Υπουργειο Παιδειας.Και αν καταλαβα καλα το Θρησκευματων κοπηκε γιατι η Εκκλησια (μαλλον) δεν ξανακανει μπιζνα εκει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Το κυρία αυτό και να φύγκει, το αφεντικό της θα συνεχίσει την πορεία του.

  http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_5949.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Σωστά, φύγει δε φύγει, τουρκική νομαρχία πάλι θα είμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.