30/7/10

Νεκρός 35χρονος επιλοχίας σε τροχαίο στη Ρεντίνα

Νεκρός 35χρονος επιλοχίας μετά από σύγκρουση ενός στρατιωτικού οχήματος και μιας τουρκικής νταλίκας

Ένας νεκρός επιλοχίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε χθες στις 23:00, όταν στρατιωτικό τζιπ, στο οποίο επέβαιναν έξι στρατιωτικοί συγκρούστηκε με τουρκική νταλίκα. Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως συνέπεια το θάνατο του 35χρονου επιλοχία, το σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου στρατιωτικού, αλλά και τον ελαφρό τραυματισμό των υπολοίπων.

Τα αίτια που προκάλεσαν στο δυστύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ,ΑGELIOFOROS.GR

6 σχόλια:

  1. συγκλονιστηκες εικονες που θα μου στερησουν τον υπνο για πολλες μερες. ενα μεγαλο μπραβο στα υπολοιπα παιδια για την ψυχραιμια και την βοηθεια τους. περαστικα στον δευτερο σοβαρα τραυματια Αντωνη και στα αλλα παιδια. ετυχε να ειμαι ο πρωτος περαστικος απο εκεινο το σημειο. και παλεψαμε με τα υπολοιπα παιδια να τους κρατησουμε στη ζωη. μακαρι να μην σας τυχει ποτε κατι αντιστοιχο.

    Αλκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θυμήθηκα τους αξιωματικούς του τουρκικου στρατου που μεταμφιέζονταν σε φορτηγατζίδες για να κόβουν ελεύθερα βόλτες μέσα στην Ελλάδα και να τραβάνε φωτογραφίες.
    θυμήθηκα και τους άλλους που πετούσαν μαύρα σκυλιά στην εγνατία το βράδυ για να προκαλέσουν ατυχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΗ..ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ..Ο ΑΝΤΩΝΗς ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ 424 ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ...ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ..Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ....ΤΡΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ....ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΛΗΠΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ...ΣΑΣ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ 424 ΣΤΡ.ΝΟΣΟΚ/ΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΟΙΔΗΜΑ)ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ..ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.