5/7/10

Να μπούνε φυλακή οι άνθρωποι της Ντόρας, για να σπάσει το απόστημα. Δεν έχουν θέση στη βουλή άθλιοι και στυγνοί εγκληματίες!

http://assets.tanea.gr/files/2009-06-28/thumbs/davou_450x.jpg
ΥΠΟΘΕΣΗ «ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»
Χαμένοι διάλογοι εμπλέκουν «ανθρώπους της Ντόρας»

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ
Νέες διαστάσεις και πολλά ερωτήματα δίνει στην πολύκροτη υπόθεση του λεγόμενου «συνδικάτου του εγκλήματος» (Βλαστός, Τρομπούκης κ.ά.) η αποκάλυψη κρυφών, χαμένων στη δικογραφία, διαλόγων από τις υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων, που κατέγραψε η ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα, σ' ένα από τα περίπου 100 συνολικά cd, που υπάρχουν στην επίμαχη δικογραφία, ο κατηγορούμενος Γ. Τρομπούκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας «Κερκετεύς», φέρεται να συνομιλεί με άτομα που δηλώνουν ότι γνωρίζουν πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος της Ντόρας Μπακογιάννη. Σκοπός των συνομιλιών αυτών, σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονται, είναι να αποτραπεί ο ξαφνικός έλεγχος που έκαναν, τον Απρίλιο του 2009, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ στο κατάστημά του και να αποφευχθεί η ενδεχόμενη ποινική του δίωξη ακόμη και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Ανάμεσα σε αρκετές συνομιλίες ο Η.Θ., γνωστός του Γ. Τρομπούκη, φέρεται να γνωρίζει και να επικοινωνεί, όπως τουλάχιστον ο ίδιος ισχυρίζεται, με συγκεκριμένα πρόσωπα του περιβάλλοντος της κ. Μπακογιάννη. Ενα από τα πρόσωπα που κατονομάζονται είναι ο Δ. Ζαφειριάδης, για τον οποίο ακούγεται ότι ο Η.Θ. προέτρεψε να ζητήσει από τον διευθυντή του γραφείου της κ. Μπακογιάννη, τον Παν. Αντωνόπουλο, να παρέμβει τηλεφωνικά προς έναν από τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το υπ' αριθμόν 21 cd της δικογραφίας, το οποίο επισήμως δεν έχει απομαγνητοφωνηθεί από την ανακρίτρια, προκύπτει ότι ο Η.Θ. (με συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμούς) επικοινωνεί αρκετές φορές με τον Γ. Τρομπούκη ζητώντας πληροφορίες και ονόματα ελεγκτών.

Σε μία από τις συνομιλίες τους αναφέρεται ότι πράγματι έγινε το επίμαχο τηλεφώνημα από τον κ. Αντωνόπουλο στον «μυστήριο ελεγκτή» του ΣΔΟΕ και πως το θέμα φαίνεται να λήγει ευνοϊκά για τον κατηγορούμενο σήμερα επιχειρηματία. «Τον παίρνει τώρα», φέρεται να λέει κάποια στιγμή ο Η.Θ., ενώ λίγα λεπτά αργότερα, σε μια άλλη σύντομη συνομιλία του με τον Γ. Τρομπούκη, τον ρωτά «εάν έληξε ο συναγερμός» και του ανακοινώνει περιχαρής ότι επικοινώνησε μαζί του για το θέμα η ίδια η Ντόρα!

Η όλη επιχείρηση, σύμφωνα με όσα λέει στις υποκλαπείσες συνομιλίες ο Γ. Τρομπούκης, διευθετήθηκε μέσα σε 2 ώρες με ένα «τριχίλιαρο». Ο Γ. Τρομπούκης ακούγεται να λέει αργότερα στον Π. Βλαστό πως «έπεσαν κάτι μηνυματάκια εκεί, πήραν από το γραφείο της Μπακογιάννη και μου έκαναν ειδική έκπτωση». Οπως φέρεται μάλιστα να ομολογεί σε άλλο τηλεφώνημα ο επιχειρηματίας, κινδύνευε να κατηγορηθεί για ξέπλυμα, καθώς του βρήκαν δέκα επιταγές με ενάμισι εκατομμύριο ευρώ.

Από τις συνομιλίες προκύπτουν και τα ονόματα δύο ελεγκτών του ΣΔΟΕ που φέρονται ότι ενήργησαν τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στην «Κερκετεύς» του Γ. Τρομπούκη. Η «Ε» επικοινώνησε με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις επίμαχες συνομιλίες.

Ο Η.Θ. δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά δεν αρνήθηκε ότι γνωρίζει κάποια άτομα από το περιβάλλον της κ. Μπακογιάννη.

Ο Δημ. Ζαφειριάδης, από την άλλη, μας ανέφερε ότι γνωρίζει και έχει κοινωνικές σχέσεις με τον Η.Θ. για πάνω από 20 χρόνια. Υποστήριξε ότι αποκλείεται να του έχει ζητήσει ποτέ να παρέμβει σε υπόθεση του Γ. Τρομπούκη, δεν θυμόταν ωστόσο εάν του είχε ζητηθεί κάποια άλλη χάρη σε σχέση με ελέγχους του ΣΔΟΕ. «Ακόμη και εάν μου είχε ζητηθεί», προσθέτει, «είμαι σίγουρος ότι δεν έκανα καμία παρέμβαση».

Αλλά και ο Παν. Αντωνόπουλος επισημαίνει στην «Ε» ότι πέραν του Η.Θ., τον οποίο γνωρίζει, δεν έχει καμία άλλη εμπλοκή ή ανάμιξη στα όσα λέγονται περί παρέμβασής του στον διεξαγόμενο έλεγχο.

Ωστόσο, εάν οι τηλεφωνικές συνομιλίες που υπέκλεψε η ΕΥΠ αποτελούν νόμιμο ανακριτικό υλικό, βάσει του οποίου έχουν απαγγελθεί βαριές κατηγορίες, προκαλεί απορία η αβελτηρία των δικαστικών αρχών να ερευνήσουν τη βασιμότητα όσων αναφέρονται στα συγκεκριμένα αποσπάσματα.

Η «Ε» δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει την αλήθεια των λεγομένων και κυρίως την πιστότητα του περιεχομένου των υποκλαπεισών από την ΕΥΠ συνομιλιών. Ιδίως όταν οι ενδιαφερόμενοι τις διαψεύδουν. Γι' αυτό και δεν τις υιοθετεί. Ο ουσιαστικός αποδεικτικός έλεγχος είναι αποκλειστικό έργο των ανακριτικών αρχών, που θα πρέπει να λάβουν υπόψη όλα τα δεδομένα (αξιοπιστία μαρτύρων που είναι κατηγορούμενοι, εγκυρότητα αποδεικτικού υλικού κ.ά.).

Μια πιθανή ανακριτική ενέργεια για επιβεβαίωση της βασιμότητας των όσων ακούγονται θα ήταν ίσως η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών των συγκεκριμένων ελεγκτών του ΣΔΟΕ που έκαναν τον έλεγχο, ώστε να φανεί με ποιους συνομίλησαν εκείνη την ώρα.

«Τα στοιχεία αυτά αποτελούν τεράστιο ηθικό θέμα, πέρα από την όποια ποινική αξιολόγηση για παρανομίες ή παραλείψεις άλλων οργάνων και δυστυχώς και της ανάκρισης», σχολιάζει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Φρ. Ραγκούσης, εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων στην υπόθεση. «Από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε ότι οι συνομιλίες είχαν δοθεί επιλεκτικά», συμπληρώνει, με σκοπό να συσκοτιστεί η αλήθεια. Ο ίδιος ζητεί διενέργεια ηλεκτρονικής πραγματογνωμοσύνης στο υλικό των υποκλοπών και προτείνει να τεθεί ο Γ. Τρομπούκης, «τον οποίο πολλοί προτιμούν αφερέγγυο στη φυλακή», όπως λέει, υπό καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Είναι γεγονός ότι το θέμα των υποκλοπών στην υπόθεση αυτή είχε προβληματίσει από την αρχή. Η ΕΥΠ είχε δεχτεί τα πυρά, κυρίως κυβερνητικών παραγόντων, για τον τρόπο με τον οποίο προχώρησε στις αποκαλύψεις συνομιλιών, όπου εμπλέκονταν διάφορα πολιτικά πρόσωπα και γνωστοί επιχειρηματίες. Δεν είναι προφανώς τυχαίο ότι λίγο μετά την «επιτυχία» εκείνη της ΕΥΠ ο τότε διοικητής της, Γ. Κοραντής, αποπέμφθηκε μετά πολλών επαίνων για να πάρει τη θέση του ο εισαγγελέας Δημ. Παπαγγελόπουλος.

Το ΠΑΣΟΚ είχε επισημάνει τότε ότι η αλλαγή φρουράς σκόπευε στον έλεγχο ανεπιθύμητων διαρροών και στον κομματικό χειρισμό ακόμη μιας κρίσιμης υπόθεσης, οι αποκαλύψεις της οποίας είχαν και άλλες παράπλευρες απώλειες, που έφταναν στις αυλές των υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή.
ΕΝΕΤ

9 σχόλια:

 1. Very interesting information about the "Golden Girl", which info otherwise would be "burried" by the media!

  P.S. Sorry but I cannot write with Greek letters.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
  Η λίστα της ξεφτίλας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος και των βουλευτών μας. Διόρισαν τα παιδιά και τους συγγενείς τους στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε" και διαμαρτύρονται που θα απολυθούν! Όταν τα γράφαμε μας έστελνε διάψευση ο Σ.Χατζηγάκης!


  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


  Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ
  *

  Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης
  *

  Σκιαδάς Χρήστος, γιός του γ.γ. Του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης
  *

  Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ
  *

  Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του κ. Μαγγίνα
  *

  Σουφλιά Βαϊτσα και Σουφλιάς Κων/νος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
  *

  Τρίκας Γεώργιος, “οδηγός του κ.Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη”
  *

  Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του κ.Χατζηγάκη
  *

  Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ “Μπακαρά” στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. “Σημειωτέον,πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την “ΑΓΡΟΓΗ”, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ”, είπε ο κ.Παγκαλος
  *

  Σταμέλος Κων/νος, στέλεχος του κ.Μπασιάκου
  *

  Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του κ.Χατζηγάκη
  *


  Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του κ.Στυλιανίδη
  *

  Σπαθή Χριστίνα, κόρη του κ.Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης."


  ""Η ΕΦΗ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥ(ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥ)ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ(ΚΟΡΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ),ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ,ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ...
  ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Παρατηρήσεις επί συγκεκριμένων Βιογραφικών Σημειωμάτων του
  Πίνακα προσληφθέντων του 2009:
  �� Η Ε.Α. δικηγόρος, απόφοιτος το 2007, με πρώτο βαθμό συγγενείας
  υφυπουργού της τότε κυβέρνησης διατελέσασα μάλιστα ειδικός
  συνεργάτης του εν λόγω Υφυπουργού για το χρονικό διάστημα 2005-
  2007, πριν λάβει το πτυχίο της, προσλαμβάνεται με μονοετή
  επαγγελματική εμπειρία υποστήριξης έργων Κτηματογράφησης (Ιούνιος
  2008- Ιούνιος 2009).
  �� Η Ξ.Ε. α′ βαθμού συγγενής υφυπουργού της τότε κυβέρνησης
  προσλαμβάνεται με απόφαση Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου. Ενώ
  στο πρακτικό πρόσληψής της γίνεται αναφορά σε ειδικότερη εισήγηση
  του Γενικού Διευθυντή, η εισήγηση αυτή δεν επισυνάπτεται στο εν
  λόγω πρακτικό."


  για ολα αυτα κανενας δεν ηξερε τιποτε ;
  θα τα διορθωσουν τωρα με τον σαμμαρα ;

  μια συμορια ειναι ολοι τους εκει μεσα
  για ποιον να πρωτογραψεις ;
  ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλλετο ...
  αλλα εκει μεσα ποιον να βρεις

  γι'αυτο μενουμε στο
  ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  h

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
  Η λίστα της ξεφτίλας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος και των βουλευτών μας. Διόρισαν τα παιδιά και τους συγγενείς τους στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε" και διαμαρτύρονται που θα απολυθούν! Όταν τα γράφαμε μας έστελνε διάψευση ο Σ.Χατζηγάκης!


  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


  Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ
  *

  Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης
  *

  Σκιαδάς Χρήστος, γιός του γ.γ. Του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης
  *

  Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ
  *

  Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του κ. Μαγγίνα
  *

  Σουφλιά Βαϊτσα και Σουφλιάς Κων/νος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
  *

  Τρίκας Γεώργιος, “οδηγός του κ.Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη”
  *

  Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του κ.Χατζηγάκη
  *

  Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ “Μπακαρά” στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. “Σημειωτέον,πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την “ΑΓΡΟΓΗ”, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ”, είπε ο κ.Παγκαλος
  *

  Σταμέλος Κων/νος, στέλεχος του κ.Μπασιάκου
  *

  Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του κ.Χατζηγάκη
  *


  Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του κ.Στυλιανίδη
  *

  Σπαθή Χριστίνα, κόρη του κ.Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης."


  ""Η ΕΦΗ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥ(ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥ)ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ(ΚΟΡΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ),ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ,ΤΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ...
  ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Παρατηρήσεις επί συγκεκριμένων Βιογραφικών Σημειωμάτων του
  Πίνακα προσληφθέντων του 2009:
  �� Η Ε.Α. δικηγόρος, απόφοιτος το 2007, με πρώτο βαθμό συγγενείας
  υφυπουργού της τότε κυβέρνησης διατελέσασα μάλιστα ειδικός
  συνεργάτης του εν λόγω Υφυπουργού για το χρονικό διάστημα 2005-
  2007, πριν λάβει το πτυχίο της, προσλαμβάνεται με μονοετή
  επαγγελματική εμπειρία υποστήριξης έργων Κτηματογράφησης (Ιούνιος
  2008- Ιούνιος 2009).
  �� Η Ξ.Ε. α′ βαθμού συγγενής υφυπουργού της τότε κυβέρνησης
  προσλαμβάνεται με απόφαση Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου. Ενώ
  στο πρακτικό πρόσληψής της γίνεται αναφορά σε ειδικότερη εισήγηση
  του Γενικού Διευθυντή, η εισήγηση αυτή δεν επισυνάπτεται στο εν
  λόγω πρακτικό."


  για ολα αυτα κανενας δεν ηξερε τιποτε ;
  θα τα διορθωσουν τωρα με τον σαμμαρα ;

  μια συμορια ειναι ολοι τους εκει μεσα
  για ποιον να πρωτογραψεις ;
  ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλλετο ...
  αλλα εκει μεσα ποιον να βρεις

  γι'αυτο μενουμε στο
  ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ  h

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε άϊντε με τη Ντόρα σου και περιπάτει. Λαμόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
  Ωραία. Ασχολουμεθα με τα παιδιά των πολιτικών, ή των ανθρώπων τους. Ασχολούμεθα και με τους ευνοημένους υπαλλήλους της Βουλής. Έχουμε και δημοσιεύουμε τα ονόματά τους.Καλώς. Αλλά:
  Όσοι κι αν είναι οι πολιτικοί και οι παρατρεχαμενοί τους, είναι, μαζί με τους υπαλλήλους της Βουλής, μια ελάχιστη μειοψηφία. Πρόκειται θεωρώ για μια συστηματική επιχείρηση παραπλάνησης. Να στραφεί η προσοχή μας στην εντυπωσιακή μειοψφία και να μην βλέπουμε σε βάθος. Πχ η κ. Βάσω Παπανδρέου κατήγγειλε την Υ/Ξενογιανακοπουλου ότι χαρίζει εκατομμύρια στις φαρμακοεταιρίες, όπου και το μεγάλο σκάνδαλο της Υγείας. Αυτο λοιπόν μένει στα αζήτητα της προσοχής μας.
  Επισης. Τα ον΄΄οματα των παιδιών που διορίστηκαν είναι διαθεσιμα-ώστε να τραβήξουν την προσοχή μας και την οργή μας. Για δείτε όμως τι γίνεταιμε το συνδικάτο του εγκλήματος: ο κ. Τρομπουκης μιλούσε με κάποιους που έλεγαν ότι ήταν άνθρωποι της Ντόρας-δηλαδή μπορεί και να μήν ήταν. Παρατηρήσεις: 1) Οι Αρχές είναι σε θέση να μάθουν αμέσως αν ήταν ή όχι άνθρωποι του περιβάλλοντος της κ. Μπακογιάννη. 2)Γιατί δεν μαθαίνουμε κι εμείς τα ονόματά τους; Τα διορισμένα (ρουσφετολογικά) παιδιά διαπομπεύονται, όπως και οι ρουσφετολόγοι πολιτικοί. Ανώδυνο. Στο τέλος-τελος δεν εγκληματούσαν. Δουλειά τους έδιναν. Το ψητο όμως δεν ε΄ναι εκεί....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πω πω βρωμιά και δυσωδία, λαμόγια πολιτικοί, λαμόγια και οι διορισμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. h, ποια είναι η πηγή σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. 05 Ιουλίου 2010 8:14 μ.μ.

  h, ποια είναι η πηγή σου;


  ένα πουλάκι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. η οικογένεια μητσοτακη είναι ΑΓΙΑ οικογενεια,η καλύτερη στην Ελλάδα.
  τα δισ ευρώ τα έχουν βγάλει με τον ιδρώτα τους.
  τι απάτες, υποκλοπες και προδοσιες
  μου λέτε τώρα.αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.έαν ήταν αλήθεια ο μητσοτάκης θα ήταν στην φυλακή τώρα ,έτσι δεν είναι?

  ο μητσοτάκης σας πληροφορώ λοιπόν
  ότι θα χάριζε και τις τρεις συντάξεις του εάν υπήρχε οικονομικός κίνδυνος για την Ελλάδα και η ντόρα θα πετούσε μόνο με πολιτικό αεροπλάνο και όχι με το λίαρ τζετ που εμείς πληρώναμε.
  απλά δεν υπάρχει πρόβλημα.
  όλα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.