28/8/10

Ο αντιπρόεδρος του Ιράν δηλώνει ότι το οθωμανικό κράτος έκανε Γενοκτονία στους Αρμενίους

Iran, Turkiye'yi canevinden vurdu!
Ο αντιπρόεδρος του Ιράν δήλωσε ότι πριν από 100 χρόνια, την οθωμανική περίοδο, εφαρμόστηκε Γενοκτονία εις βάρος των Αρμενίων
Ο αντιπρόεδρος του Ιράν Χαμίντο Μπαγκέι (Hamid Baghaei) είπε ότι πριν από 100 χρόνια, την οθωμανική περίοδο, εφαρμόστηκε "Γενοκτονία" εις βάρος των Αρμενίων. Έτσι, για πρώτη φορά ένας Ιρανός αξιωματούχος χρησιμοποίησε τη λέξη "Γενοκτονία" για τα γεγονότα του 1915.
Με βάση το ειδησεογραφικό πρακτορείο News.am, σε εκδήλωση που έγινε στην Τεχεράνη, με αφορμή την 70ή επέτειο της κατοχής του Ιράν από τις στρατιωτικές δυνάμεις των συμμαχικών χωρών, ο Μπαγκέι συνέκρινε τα όσα έζησαν οι Ιρανοί την περίοδο εκείνη, με όσα έζησαν οι Αρμένιοι το 1915.
Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο Μπαγκέι είπε: "Πριν από εκατό χρόνια το Οθωμανικό Κράτος εφάρμοσε πολιτική γενοκτονίας εναντίον των Αρμενίων. Σήμερα το Οθωμανικό Κράτος δεν υπάρχει. Όμως παρόλα αυτά οι Αρμένιοι περιμένουν συνγώμη και αποζημιώσεις από την Τουρκία".
Τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν αντιμετώπισε με ευαρέσκεια η Αρμενία.
Ο Giro Manoyan, επικεφαλής του τμήματος πολιτικών σχέσεων του κόμματος ARF (Αρμενική Επαναστατική Ομοσπονδία) που βρίσκεται στην αντιπολίτευση, δήλωσε ότι αν και το Ιράν δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα τη Γενοκτονία, Ιρανοί αξιωματούχοι την έχουν αναγνωρίσει με δηλώσεις τους στο παρελθόν.
Όμως, είναι η πρώτη φορά που τόσο υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος του Ιράν προβαίνει σε μια τέτοια δήλωση, σημείωσε ο Μανογιάν.

47 σχόλια:

  1. Τι γίνεται ρε παιδιά και άπαντες ασχολούντε με τη γενοκτονία μόνο των Αρμενίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κίκο
    ασχολούνται με τη γενοκτονία των Αρμενίων γιατί οι δικοί μας πολιτικοί αντί για τα θύματα, δικαίωσαν τους Γενοκτόνους Τούρκους, με στεφάνια στον τάφο του ακατανόμαστου αρχισφαγέα των Ελλήνων, με πολιτικές που οδηγούν στη ραγιαδοποίηση και τη λησμονιά, πολιτικές τους δόγματος 'σφάξε με πασά μου ν' αγιάσω'.
    Φυσικά, βλέποντας αυτά οι διπλωμάτες μας, πλειοδοτούν των πολιτικών, απαξιούν να μιλήσουν για Γενοκτονία και λοιδορούν εκείνους που μάχονται για την αναγνώρισή της.
    Τί λες, μετά από αυτά ποιος ξένος να μιλήσει για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Θράκης και της Ανατολής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρουσα είδηση. Πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση της Τουρκίας, η οποία στήριξε το Ιράν.
    Τελευταίως, οι επιλογές της Τουρκίας δεν της βγαίνουν σε καλό. Τα έβαλε με το Ισραήλ και τσαλακώθηκε άγρια το ηγεμονικό της προφίλ. Εκτός αυτού, το γεγονός έγινε αιτία να αναγνωρίσει η αμερικανική Γερουσία της Αρμενική Γενοκτονία.

    Υποστηρίζει το Ιράν κι αυτό την "αδειάζει". Είχαν ρέντα τόσα χρόνια οι Τούρκοι. Όλα τους έβγαιναν. Τους εγκατέλειψε η τύχη τους τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ.
    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΙΑ ΣΟΥΗΔΗ
    ΒΟΥΛΕΥΤΙΣ ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Υ Π Ε Ρ ΤΗΣ
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ
    ΣΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ..ΦΕΤΟΣ.
    ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ,ΟΣΟΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ "ΒΟΥΛΗΣ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ",ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΕΑΝ ΔΕΝ
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ 1994?ΜΙΑ ΑΠΛΗ
    ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο Κ.ΧΥΤΗΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ
    ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ,
    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ
    ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κικ
    Να συμπληρωσω σ'αυτα που σου ειπε ο Σαββας. Ιστορικα γεγονοτα οπως οι γενοκτονιες εναντιον του απανταχου Ελληνισμου, των Αρμενηδων και αλλων λαων γινονται αλισιβερισι (ακομα και με χρηματα) στα τραπεζια διαπραγματευσεων απ τους ξεπουλημενους πολιτικαντηδες και δη "ελληνες" πολιτικαντηδες.
    Ενα προσφατο γεγονος: Οταν το Αμερικανικο Κονγκρεσσο (επι του νεο-Νερωνα γενοκτονου Μπους του νεωτερου) ηταν ετοιμο να ψηφιση για την γενοκτονια των Αρμενιων οι εβραιοι στην Ουασινγκτον επετρεψαν στα τοτε φιλαρακια τους Τουρκαλαδες, να δουν και να δωροδοκησουν ενα πραγματικο γουρουνι με ολη την σημασια της λεξης που τοτε συμπτωματικα ηταν ο Speaker of the House. Και το ονομα αυτου John Dennis "Denny" Hastert. Αν δεν απατωμαι το ποσο που τσακωσε ο χοιρος ηταν 50.000 δολαρια για να βαλη το νομοσχεδιο στο συρταρι. Ετσι και εγινε.
    (πηγαινε σ' αυτο το σαϊτ http://www.justacitizen.com/ για περισσοτερες πληροφοριες)

    Αλλα γιατι εθελοτυφλουμε και παμε πισω σε τοσο παλιες γενοκτονιες;
    Εδω αυτο που γινεται σημερα απ' τους εβραιους στην Παλαιστινη δεν ειναι εθνοκαθαρση και γενοκτονια;
    Στο Ιρακ, Αφγανισταν;
    Που ειναι ο ΟΗΕ και οι αλλοι βαρυγδουποι Παγκοσμιοι οργανισμοι;
    Θα σου πω εγω που ειναι:
    Βοσκουν στις τσεπες των οβριων.


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Δικαιο εχεις που με κατηγορεις για πωρωμενο. Ειμαι πωρωμενος για την εξορυξη της αληθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επανερχόμαστε στην αιτία του κακού. Αυτό που έχω αναφέρει όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Οι κατευθυντήριες γραμμές της εξωτερικής μας πολιτικής που δίνει η πολιτική ελίτ της χώρας(ανεξαρτήτως κόμμτος). Όταν κάποιος είναι διπλωμάτης ή στρατιωτικός δίνει όρκο στη σημαία. Υπηρετεί το εθνικό συμφέρον μέσω των εντολών που δέχεται από την εκλεγμένη πολιτική ελίτ του τόπου. Νομικά τα χέρια των διπλωματών και των στρατιωτικών είναι δεμένα διότι οι εντολές είναι για να εκτελούνται αν είναι δυνατόν όπως ακριβώς(λέξη προς λέξη) διατυπώνονται. Όταν λοιπόν κάποιος είναι διπλωμάτης ή στρατιωτικός ότι και αν σκέφτεται μέσα του ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι διαταγές που δέχεται είναι ενάντια στο εθνικό συμφέρον. Αν θέλει να παραμείνει στη θέση του "κάνει τον Γερμανό". Διαφορετικά ή παραιτείται ή τον αποστρατεύουν ή του κάνουν πόλεμο νεύρων μέχρι "να τον σκάσουν". Υπάρχει και μια άλλη έμμεση επιλογή που ο κύριος Καλεντερίδης την έζησε από πρώτο χέρι στη Κένυα σχεδόν μέχρι το τελευταίοο στάδιο της. Να αφήσουν άλλους να πάνε να δημιουργήσουν ένα "ατύχημα". Φυσικά ελίχθηκε όσο μπορούσε και απέφυγε το τελικό στάδιο μέσω της δημοσιότητας και επέζησε.
    Για ποια αναγνώριση γενοκτονιών μιλάμε? Είμαστε εμείς ικανοί με αυτούς που ψηφίζουμε να θίξουμε τέτοιο θέμα?
    Εδώ παρατάνε δικούς μας ανθρώπους, έναν ταγματάρχη και έναν πρέσβη, μέσα στα σκοτάδια σε μια σκοτεινή πίσω πύλη αεροδρομίου κάπου στην Αφρική.
    Παράτησαν έναν ταγματάρχη και έναν διπλωμάτη μέσα στους μαύρους με τις μασέτες και τις απειλές από τους μαύρους για "ατυχήματα".
    Τους νοιάζει νομίζετε για απλούς ανθρώπους που σφαγιάστηκαν σε χωριά και σε πόλεις "κάπου στην Ανατολή" πριν αρκετά χρόνια?
    Στη Κένυα τους πρόδοσαν πιο πρόσφατα! Τα σαπρόφυτα!
    Ποιος διπλωμάτης και ποιος στρατιωτικός θα ρισκάρει μετά το τομάρι του για έναν σκοπό?
    Τι λέμε τώρα?
    Που ζούμε?
    Ποιο όραμα μας δίνουν?
    Την αράζει ο άλλος στο στρατολογικό γραφείο, με κομπλεξικό ύφος χιλίων καρδιναλίων, πας να του μιλήσεις και έχει κοιλιά εγκύου στον ένατο μήνα! Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα γαλόνια και να έχει γυαλισμένη στολή!
    Σάπιζει όλο το διπλωματοστρατιωτικό σύστημα παρόλο που υπάρχουην πατριώτες άνθρωποι. Τι να κάνουν όμως ρε παιδιά?! Το μόνο που μένει να κάνουν αφού γυρίσουν στη πατρίδα προδομένοι είναι ή να ξεσηκώσουν τον κόσμο ενημερώνοντας τον μέσω του λόγου (βιβλίων, ίντερνετ κτλ)ή να κάνουν κάτι πιο άμεσο(για τους πιο ανυπόμονους τύπους). Τι πράγμα? Μα ότι έκανε ο John Rambo όταν γύρισε προδομένος στη βάση του επιτυγχάνοντας (όσο μπορούσε υπό εκείνες τις συνθήκες) την αποστολή του.
    Για τους ανυπόμονους, προδομένους τύπους στρατιωτικούς και διπλωμάτες προτείνω λοιπόν το παρακάτω όταν γυρνάνε ζωντανοί στη βάση τους:

    http://www.youtube.com/watch?v=ii5jR9uC1s0


    Φιλικά, Γιώργος φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη (αποστέλων το μήνυμα από Χαλκιδική, από το Laptop του κολλητού, μετά τη τελευταία βουτιά για αυτό το καλοκαίρι..μπρρ πλησιάζει εξεταστική Σεπτεμβρίου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιους γενοκτονους Παλαιστινη


    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επειμένεις να με αποκαλείς κικ,αυτά στα οποία αναφέρεσαι δεν τα γνωρίζω για τις ΗΠΑ,θα συμφωνήσω όμως ότι γενοκτονίες συνεχίζουν να γίνοντε απο τους συνηθισμένους νταβατζήδες του πλανήτη.


    Η πόρωση ποτέ δεν οδήγησε σε κανένα θετικό αποτέλεσμα,θα μπορούσες κάλιστα να είσαι περισότερο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου απέναντι σε άλλους συνομιλητές σου,οπωσδήποτε και εγώ πιστεύω ότι ανάμεσα μας σχολιάζουν και κάποιοι βαλτοί του Ισραήλ αλλά δεν συμφωνώ να πετάς ταμπέλες έτσι αβίαστα σε οποιονδήποτε θεωρείς εσύ Εβραίο,σου το λέω αυτό γιατί δεν αποκλείω όπως και στην περίπτωση μου να αδίκησες και άλλους με τους χαρακτηρισμούς σου,και το άδικο πρέπει να γνωρίζεις πόσο άσχημο είναι.

    Επείσης θεωρώ τιμή για όποιον έχει το θάρος να αναγνωρίσει το λάθος του και όχι ένδειξη αδυναμίας.


    ΥΓ.
    Το έχω γράψει και παλαιότερα,οι Ισραηλινοί και μόνο με τη διάδοση της πληροφορίας ότι υπάρχει ολόκληρη υπηρεσία που μπαίνει στα ιστολόγια για διάδοση φιλοισραηλινών σχολίων έχουν καταφέρει το μισό σκοπό τους,μόνο τον αποπροσανατολισμό που επιτυγχάνει απο το βασικό θέμα του άρθρου φτάνει,μόνο που μας βάζει και τρωγόμαστε μεταξύ μας φτάνει,μόνο που έσπειρε τη διχώνεια και τη καχυποψία ΦΤΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 28 Αυγούστου 2010 4:10 μ.μ.

    Εσύ, που είσαι πάντα παρών για να μετριάζεις αρνητικά σχόλια κατά των Τούρκων, για να μιλάς για "γενοκτονία" Παλαιστινίων και παρασιωπάς τα όσα συμβαίνουν στην Β. Ήπειρο κατά των Ελλήνων, σε ποιανών τις τσέπες βόσκεις;

    Δεν είναι προφανές ότι προσπαθείς ξανά να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΡΤΥΡΩΝ...ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ!28 Αυγούστου 2010 στις 5:39 μ.μ.

    Μάλλον ο εν λόγω εικονιζόμενος τα "φορτώνει" όλα στους ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ...και βγάζει λάδι τους Τούρκους.
    Ξύπνα Καλενετρίδη!
    Έλληνες και Εβραίοι είναι ΑΔΕΛΦΙΑ!(με την κυριο-λεκτική έννοια ...του "εξ ΑΙΜΑΤΟΣ!")
    Και το πιο κοντινό τους Ελληνικό γένος μετά τους Σπαρτιάτες, με τους Εβραίους είναι...οι Πόντιοι!
    Για πές μας Σάββα...τι ομάδα αίματος είσαι;
    Άν ήσουν παλικάρι εφάμιλλο του Νίκου Γεωργιάδη τον Οτσαλάν θα τον εκτελούσες με μια σφαίρα στον αυχιένα...αλλά προτίμησες ως γνήσιος απόγονος των Εβραίων-Σπαρτιατών Καταδρομέων (Σκυρίτης Λόχος)...να τον παραδώσεις...γιατί είδες το Συμφέρον του Ελληνισμού μακροπρόθεσμα.
    Το Ελληνικό Έθνος έχει απονήμει τον τίτλο του "ΑΞΙΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ" μέχρι σήμερα μόνο σε δυο άτομα: ΣTON ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ.
    Ο τρίτος θα είσαι εσύ...ως ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ!
    ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΠΡΟΧΩΡΑ!
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
    ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΜΦΕΡΟΝ"...ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
    Ηδη υψηλόβαθμα Στελέχη του Εβραϊκού Έθνους σε θεωρούν "πολύτιμο ΣΤΟΙΧΕΙΟ" στα μελλοντικά ΔΡΩΜΕΝΑ!
    Και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο των Αθηνών σε ευγνωμονεί...ΑΤΥΠΩΣ... ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την καχυποψία σου...γιατί...
    ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ...ΒΗΜΑ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΑ 1828-1829 ΜΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟ
    ΓΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΤΗΝ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΕΤΣΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ,ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ
    ΡΟΛΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ
    ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ "ΖΗΤΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ
    ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΘΕΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ
    [ΓΚΡΟ]ΓΡΑΦΕΙ""Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΗΠΩΣ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ
    Κ Α Ι Ρ ΟΥ."
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,-ΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ
    ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ
    ΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...ΚΑΙ ΤΑ
    ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΜΒΡΑΗΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    ΞΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ?
    ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ
    ΦΙΛΟΞΕΝΟ ,ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...
    ΓΙΑΤΙ ?ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ?
    ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
    ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ,ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΜΒΡΑΗΜ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΤΑΧΑΤΕΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΚΑΙ
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗ...Ν ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ?ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 28 Αυγούστου 2010 5:39 μ.μ.
    ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σάββα όλα κι όλα.
    Εδώ [28 Αυγούστου 2010 5:39 μ.μ.]
    χρειάζεται ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    Εγώ έδωσα τα ρέστα μου. Πήδηξα απ το μπαλκόνι. Μόνο ενας Σιδηρούντιος ή άντε ένας Sterg μπορεί να οραματιστεί κάτι τέτοιο.
    Πιθανόν και "είς φοιτητής" του εξωτερικού δαμάζων την Ελληνικήν γλώσσαν.


    Ένωσις
    Εβραϊκού και Λακε-δαιμόνιου
    αδελφάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή ρε παδιά να απαντήσω και να πω τί;
    Ό,τι και να πω, ανώφελο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. skal

    Και πολύ καλά θα κάνεις,τζάμπα κόπος.


    Τελικά έχει κανείς ιδέα γιατί ο εν λόγω αξιωματούχος και κατ'επέκτασιν το Ιράν κάνει μια τέτοια ενέργεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Ιρανο-Τουρκικο "πουλοβερ" πλεχτηκε νυχτα,στη ζουλα και γρηγορα,χωρις προβα και ηδη αρχισε να ξηλωνει και σε δευτερο σημειο μετα απο το Ισραηλ να τωρα και στο Ιραν.



    >@Κικο

    "δεν συμφωνώ να πετάς ταμπέλες έτσι αβίαστα σε οποιονδήποτε θεωρείς εσύ Εβραίο,σου το λέω αυτό γιατί δεν αποκλείω όπως και στην περίπτωση μου να αδίκησες και άλλους με τους χαρακτηρισμούς σου,και το άδικο πρέπει να γνωρίζεις πόσο άσχημο είναι."<
    -------------
    -------------
    Το να σε αποκαλει "εβραιο" δεν σημαινει οτι σε αδικησε και μη το παιρνεις κατακαρδα.Ειπαμε ,δεν ειναι τοσο...τραγικο λαθος να εισαι. Αλλα ο Ομαντεον βρηκε και κανει και δεν θα σταματησει εκτος και αν δηλωσεις την...αληθεια.Πες του και εσυ κατι ...αλλο ,ξερω εγω,
    αποκαλεσε τον..."μητσοτακη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. >Μόνο ενας Σιδηρούντιος ή άντε ένας Sterg μπορεί να οραματιστεί κάτι τέτοιο.
    Πιθανόν και "είς φοιτητής" του εξωτερικού δαμάζων την Ελληνικήν γλώσσαν.<

    Ή ένας απατεώνας ομαδέον, που δεν δαμάζει την δική του γλώσσα με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαββα δεν χρειαζεται να του απαντησεις.Ελαβε ηδη την πρεπουσα απαντηση.

    ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕΛ668-669 ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ
    ΔΗΜΗΤΡΗ Κ ΝΙΚΟΛΗ,"ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΤΟΥ 1821.ΣΥΓΚΡΑΤΙΣΟΥ,Η ΑΓΝΟΙΑ
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ
    ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΣΙΠΥΛΟΣ...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ
    ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΙ
    ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ,ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥ
    ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ
    ΑΛΟΓΟ .ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΞΕΡΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτος ξερει τι λεει αλλα ο Σαββας
    δεν γνωριζει γιαυτο θεωρω το αρθρο
    προβοκατορικο.


    @ 5.39 μμ
    Ακου ρε φιλε η μεγαλος προβοκατορας
    εισαι η η βιασυνη σου σου εχει τρελλανει το μυαλο.Αυτα που εγραψες
    για τους Skiritae αναφερονται στον Ξενοφωντα και οχι μονο διοτι αναφερονται και οι Τραπεζουντιοι απο αλλους.Το τι γραφει ομως η ιστορια και το ποτε το ξεφουρνιζεις εσυ μεσα στην πονηρεια και στην τρελλα σου και για πιο σκοπο,ιδια αν ο απεναντι σου δεν γνωριζει κατι αυτο μονο εσυ το ξερεις γιατι το κανεις.
    Αν εισαι ακροδεξιος εισαι επικινδυνος διοτι δεν ελεγχεις τον εαυτον σου.Αν εισαι απο υπηρεσια και θες να κανεις ζημεια λαθος ωρα διαλεξες μπαγασα.Αν ,αν ,αν.Αν εχεις αρ....δια μπες και δωσε αντρικια ερμηνεια στην παρεμβαση σου. Φιλικα sterg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ανώνυμος είπε...
    Σάββα όλα κι όλα.
    Εδώ [28 Αυγούστου 2010 5:39 μ.μ.]
    χρειάζεται ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    Εγώ έδωσα τα ρέστα μου. Πήδηξα απ το μπαλκόνι. Μόνο ενας Σιδηρούντιος ή άντε ένας Sterg μπορεί να οραματιστεί κάτι τέτοιο.
    Πιθανόν και "είς φοιτητής" του εξωτερικού δαμάζων την Ελληνικήν γλώσσαν.


    Ένωσις
    Εβραϊκού και Λακε-δαιμόνιου
    αδελφάτου.
    28 Αυγούστου 2010 7:08 μ.μ.
    ----------------
    ----------------
    Οσον αφορα εσενα, το τι γραφεις και η ταυτοχρονη ανωνυμια σου, μου δινεις το δικαιωμα να σε αποκαλεσω
    καφρο και να σου υποσχεθω οτι εις το εξης θα γραφω μονο οσα μπορει να αναλυσει η κουτρα σου ,δηλαδη
    οσα καταλαβαινεις και απο την TV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 28 Αυγούστου 2010 7:38 μ.μ.
    Επαληθευεις φιλε μου το σχολιο της Ένωσις του Εβραϊκού και Λακε-δαιμόνιου αδελφάτου.
    Το ονομα ειναι Όμαδεον (ο τονος στο πρωτο "Ο")και οχι στο "ε".
    Μαθε να "δαμαζης" εστω και με την παλαμη που χρησιμοποιης για να γραφης.


    @ Sterg (28 Αυγούστου 2010 7:21 μ.μ.)
    Μην συγχιζεσαι και κανε παιγχνιδι.
    Ατομικα γιουρουσια δεν ειναι καλα για την ομαδα. Δες γυρω σου ο Galias απο δεξια, το Christo στην αμυνα, ο Κοεν δεξι εξτρεμ, και το Δημοβλητο στον παγκο. Προπονητης σας, ο ΜΠΡΟΥΝΟ. Εντεκαδα εχετε ρε παιδια και ο διαιτητης δικος σας και πληρωμενος. Γιατι χωλαινει ετσι η ομαδα; Μηπως πρεπει να μεσολαβησης για καμια μεταγραφη απο Ιρλανδια Sterg; Εχουν καλο ποδοσφαιρο αυτοι.

    Τα ξαναλεμε.




    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ονομα ειναι Όμαδεον (ο τονος στο πρωτο "Ο")και οχι στο "ε".
    Μαθε να "δαμαζης" εστω και με την παλαμη που χρησιμοποιης για να γραφης.
    Α)Ταδε εφη ομαδεον filius cannum ferociarum ignoramus demens semper! Καμαρωστε "επιπεδο" διαλογου !προφανως την συμβουλη που δινει την εφαρμοζει και ο ιδος σε καθημεινη βαση!
    Β)Για να πουμε κατι στα σοβαρα τωρα απο οτι φαινεται η Τουρκια μαλλον εχει κανει μια τρυπα το νερο.Αντε και αν τελικα αναγνωριστει απο ολους η Γενοκτονια των Αρμενιων ελπιζω να βρουμε το θαρρος να θυμισουμε στον Κοσμο τι ακριβως συνεβη στην Μικρα Ασια και στον ΠΟΝΤΟ
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ομαδεον
    Αφου ξεκαθαρισεις την θεση σου,γιατι ηδη τα φωτα στρεφονται σε σενα απο διαφορους, για το σχολιο,
    και αυτο με στενοχωρει γιατι ειχα αλλα ...ονειρα για το μελλον σου για να μη χαραμιζεσαι ,μετα θα σου κανω επισημη προταση στρατολογησης γιατι σε θεωρω χρησιμο να εισαι εσυ αυτος που προτεινεις με το αζημιωτο φυσικα.
    Η προταση που εκανες παραπανω ητανε
    "Μηπως πρεπει να μεσολαβησης για καμια μεταγραφη απο Ιρλανδια Sterg;"
    Φιλικα sterg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Sterg
    Χαμπατις και μπατιςχα.
    (προγενεστερη ομονοιακη διαλεκτος)
    Ο καθεις στο ειδος τους και ο Λουμιδης στον καφε του. Εσυ εισαι διαπιστευμενος στις μεταγραφες και στο τμημα εμφυλιων. Πουθενα αλλου.

    Τωρα πως τακιμιασες με το Christo και γυριζεις ξημερωματα και μαλιστα με μινι κουστοδεια σπιτι μπορεις να μου πεις;

    Τετοια δικαιωματα δινεις, κι ο κοσμος θα νομιση οτι εισαι απ' τσ' αλλς, οπως το "υβραιϊδιον" filius cannum ferociarum ignoramus demens semper φανφακουλο, Christo απο Γκουανταλαχαρα Μεξικο!!
    Ολε-ολε και ξανα-μανα ολε!!!


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Sterg
    Επειδη το λινκ δεν "βγαινει" σου παραθετω ενα αλλο λινκ απο την Telegraph για να αυτοθαυμαστητε εσυ και το Christo.

    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/greece/5385619/British-men-dressed-as-nuns-stand-trial-in-Crete.html



    Ειλικρινα,

    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ STERG.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ,ΝΑ
    ΑΠΑΝΤΩ ΔΗΘΕΝ ...ΑΝΤΡΑΣ ΚΤΛ
    ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ
    ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ
    ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ.ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙ?
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ
    '74?ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΙΒΛΙΟ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΝ
    ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ.
    Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ ΛΕΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ 5.39 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Τωρα πως τακιμιασες με το Christo και γυριζεις ξημερωματα και μαλιστα με μινι κουστοδεια σπιτι μπορεις να μου πεις;

    Τετοια δικαιωματα δινεις, κι ο κοσμος θα νομιση οτι εισαι απ' τσ' αλλς, οπως το "υβραιϊδιον" filius cannum ferociarum ignoramus demens semper φανφακουλο, Christo απο Γκουανταλαχαρα Μεξικο!!
    Ολε-ολε και ξανα-μανα ολε!!!"


    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη

    Ο γνωστος υβριστης- τρολλ-τουρκοπρακτορας-καρπαζοεισπρακτορας ομαδεον απο το Καφρισταν σε ολο το μεγαλειο προφανως επιθυμοντας διακαως να δικαολογησει τον "τιτλο"¨του που ειναι ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (ως πιστος mawali-mozarab Ισλαμολαγνος τουρκοπρακτορισκος φυσικα) κα ας μην μου τον αποδιδει σε μενα. Οσο για το αρρωστημμενο σεναριο με την κοουστοδια μαλλον τον χαρακτηριζει οπως επισης και η χρηση του ιταλικου ρηματος μαλλον εκφραζει μια διακαη και ανεκπληρωτη επιθυμια του εστω και σε "positonie passiva" (χρησιμοποιωντας την ιδαι γλωωσα με αυτον) η οποια εκφραζει και την σχεσεη του με τα Τουρκομογγολικα αφεντικα του.Παντως ιταλικο ρημα (και κριμα κιολας γιατι η Ιταλικη ειναι ποιητικη γλωσσα) αυτος βιασμους το αλλο ισλαμολιγουρικο τρολλ μιαλμε για πολυ "πεινασμενα" ατομα!Ασς τους στειλουν οι προισατμενοι τους της ΜΙΤ κανενα "ghoulam" (με την εννοια που εχει ο ορος αυτος στο Κορανι τους και οχι με την εννοια που αυτος ο οπος αποκτησε επι Φατμιδων )? "Αμαρτια απο τον Αλλαχ τους" ειναι!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ "Δαμαστην της παλαμης* προς επιτευξιν παλινδρομικης κινησης",
    Χρηστο Βουλγαρη απο Λονδινο


    Εισαι και το πρωτο αλογο.
    Σε παιζω σ' ολες τις κουρσες Γκανιαν!!!!
    Νασαι καλα εθνικε φοιτητη μας!!
    Πολλα φιλια στις εγγλεζες καλογριες τον Galia και υπολοιπη αμαξοστοιχια.
    Χρηστο ζεις!!!!
    Εσυ μας οδηγεις!!!!





    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους
    γενοκτονους, Παλαιστινη



    * Χρησταρα μη μου πεις, και γα..μπιπ τους τιτλους ε;
    You are the master of your domain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειναι παντως αξιο προσοχης οτι οταν εμφανιζεται το προαναφερομενο τρολλ (η εναλλακτικο το a το επιπεδο της συζητησης πεφτει κατακορυφα θα ελεγε κανεις οτι αυτη ειναι η "αποστολη " του! Αλλα αληθεια ποιος οφελεται αραγε? Η οπως θα το ελεγε και ο Κικερωνας "Α qui bonno"? (ποιος οφελειται?)
    ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΣΙ ΤΗΝ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΣΤΩ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ "ΑΤΟΜΟΥ" ΑΥΤΟΥ!

    Χρηστος Βυλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ Omadeon
    >Τωρα πως τακιμιασες με το Christo και γυριζεις ξημερωματα και μαλιστα με μινι κουστοδεια σπιτι μπορεις να μου πεις;<
    ----------
    ----------
    Θελω να σου απαντησω γιατι αντιλαμβανομαι οτι μονο αυτο το ρημαδι το διαδικτυο εχεις για παρεα
    αλλα μερικες φορες δεν καταλαβαινω
    την μαλλιαρη γλωσσα του διαδικτυου
    που χρησιμοποιεις ,οπως το παραπανω
    καντο σε πιο απλη γλωσσα,πραγματι δεν καταλαβα αυτα τα δικα σου περι
    "κουστοδειας".

    Σου στελνω επισης ενα δικο μου σχολιο πριν λιγες ημερες και θελω
    εκτεταμενη απαντηση με την δικη σου θεση διοτι με ενδιαφερει πολυ

    >Επειδη πρεπει παντα να σκεφτομαστε
    χωρις φανατισμους που αλλοιωνουν το αποτελεσμα εχω να καταθεσω καποιες σκεψεις που μπορει να λιθοβοληθω απο καποιους φιλους εδω
    αλλα παταξον μεν ακουσον δε.
    Αν θεωρησωμε οτι τελειωνει η αυτονομια της Δυτικης Οχθης, και οχι μονον ,και στην θεση τους δημιουργειται ενα δι-εθνικο κρατος- Ισραηλ απο Παλαιστινιους και Εβραιους ΙΣΟΤΙΜΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,χωρις να υπαρχουν αυτα που τους χωριζουν δηλαδη ουτε κυριαρχια ισλαμ ουτε κυριαρχια ιουδαισμου που θεωρουνται πλεον καταλοιπα αιωνων και δεν εχουν σχεση με τον Πλουτο και ευημερια των 2 αυτων λαων πλεον.Θυμιζω τα ευρωπαικα κρατη απο αιωνες εως και προσφατα (πχ Βορεια Ιρλανδια) βρισκονταν συχνοτατα σε λουτρο αιματος και τωρα επιδιωκουν την Ενωση.Τι θα γινοτανε στο διεθνικο κρατος του Ισραηλ με συνεργασια Εβραιων και Παλαιστινιων.
    Αρχικα ο προυπολογισμος της αμυνας
    του Ισραηλ (7% του ΑΕΠ) αξιας δις
    ευρω που συναγωνιζεται σε ποσοστο ΑΕΠ τριτοκοσμικες χωρες οπως η Ερυθραια θα επεφτε κατακορυφα και το χρημα θα επενδυονταν παραγωγικα.
    Λογω της εσωτερικης ηρεμιας και ασφαλειας οι επενδυσεις απο το εξωτερικο θα ανεβαιναν αμεσα σε μεγαλα υψη.Ανεργος δεν θα υπηρχε.
    Το Ισρηλ αυτο θα ξαναποκτουσε τον ρολο του και αντι πλεον να κατηγορειται θα γινοτανε πρωτυπο για μιμηση αλλων χωρων.
    Το κρατος αυτο, μια συγκλειση Ισλαμ
    και Ιουδαισμου (παιδιου και μαννας)
    θα μεγαλουργουσε εφαρμοζωντας στην πραξη τον Θειο Νομο που ισχυριζονται αμφοτεροι οτι τιμουνε.
    Με το Ισραηλ ενδιαμεσο προς την Δυση και προς την Ανατολη μεσω των 2 ισοτιμων συνισταμμενων του θα ητανε το πιο απαραιτητο κρατος του κοσμου.Τα γραμματα θα ανθιζανε ξανα
    και αυτη η περιοχη που εδωσε πολιτισμο στο παρελθον θα ξαναβρει τον δρομο της στην πρωτοπορεια του ανθρωπινου συστηματος.Και δεν υπαρχει μεγαλυτερη ικανοποιηση για αυτους τους δυο που θα εκπληρωνουν και θα εφαρμοζουν επι της Γης τον Θειο Νομο.

    26 Αυγούστου 2010 11:51 π.μ.<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σοφολογιοτατε το ghoulam του Κορανιου ειναι το ιδιο με το golem της Ιουδαϊκης παραδοσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. sterg διαβαζοντας την αναλυση σου της 30 Αυγούστου 2010 7:22 π.μ.,νομιζω οτι ηρθε η ωρα να θεσω και σε εσενα το ερωτημα. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @30 Αυγούστου 2010 11:46 π.μ.
    -------
    Οχι φυσικα.το μονο που ειμαι "ειμαι ενας απο εσας" αλλα προσπαθω να τηρησω και το μετρο αλλα και να μη απορριψω κανενα απο τα σχολια σας γιατι τοτε πιστευω
    οτι θα αδικησω τον ιδιο μου τον
    εαυτο. Ολοι κατι εχωμε να συμπληρωσωμε για ενα θεμα και ολους
    πρεπει να τους ακουμε ασχετα αν
    μερικες φορες μπορει να...βγαινουμε απο τα ρουχα μας.Το μυστικο ειναι αμεσως...να τα ξαναφοραμε και να συνεχιζωμε να ακουμε.Ο μεγαλος μου εχθρος ειναι
    αυτος που δηλωνει "καποιος" και δεν εχει την ελαστικοτητα αφου ακουσει λογικα επιχειρηματα και τα τσεκαρει να μη περναει στο επομενο βημα της αυξημενης γνωσης (πολυπλοκοτητας) και να πεταει τα ποδια σαν γαιδαρος μη θελοντας να ακουσει αλλον εκτος απο την δικη του φωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς ειδικον σπεσιαλιστα για θεματα Β. Ιρλανδιας, sterg.

    Για να κρατας αρχειο με τα σχολια σου, πρεπει να θεωρης εαυτον εναν και μοναδικον.
    Και μαλιστα το κομματι που μας ξανα-μοστραρισες πρεπει να τοχεις σαν το ευαγγελιο σου.
    sterg και ξερο ψωμι.
    Αυτοθαυμασμος! Γι αυτο σου λεω! Βιοι παραλληλοι με τον επωνυμον εθνικον φοιτητη μας εκ Λονδινου δαμαστην της παλαμης προς επιτευξιν παλινδρομικης κινησης.
    Καθε φορα που εχεις γενεθλια πρεπει να στελνης συγχαρητηριο τηλεγραφημα στους γονεις σου.
    Να κοιταζεσαι στον καθρεφτη σου υπερηφανα και να λες:
    Εγω ειμαι και μετα απο εμενα το χαος! η αντε, ο Σαρκοζι και η Καρλα.
    Καποιος σου 'κανε την ερωτηση αν εισαι Πεντηκοστιανος.
    Εγω θα σε ρωτησω στα ισα αν συγγενευεις και με τον φιλο μου το Γιωργο Σιδηρουντιο.

    sterg, να μιλησουμε ομως και λιγο σοβαρα.
    Επειδη φαινεσαι καλος ανθρωπος θα σε συμβουλευα να αλλαξης αμεσως τηλευαγγελιστη και να πεταξης ολες τις TουΒουλες που εχεις στο σπιτι απ' το παραθυρο. Ολες! Επαναλαμβανω ΟΛΕΣ!
    Και προσεξε μην μου χτυπησης τον Galia που πιθανον να περνα απο κατω και αρχισει αναρθρες κραυγες περι αντισημιτισμου, νεο-εθνικισμου, νεο-ναζισμου, ισλμοφασισμου, νεο-εμβολιασμου (κατα της γριππης των χοιρων) ραβινικου παροξυσμου κλπ. κλπ.



    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη




    ΥΓ.
    Και προσεχε την ορθογραφια του ονοματος μου και τον τονο ε; Μην μας τραβαει ο/η αλλος στα δικαστηρια παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @"Omadeon"
    --------
    Δεν απαντησες στο βασικο μου ερωτημα για την θεση που παιρνεις
    στο θεμα περι ισοτιμου δι-εθνικου
    ισραηλο-παλαιστινιακου κρατους και
    στον ρολο που θα μπορουσε αυτο να εχει.Φυσικα μια τετοια λυση , και αυτη η λυση συζητειται ηδη,θα σε αφηνε ανεργο.
    Το δευτερο ερωτημα που αν θελεις απαντας,διοτι κανεις αναπηρος δεν θελει να συζητα την αναπηρια του,ειναι γιατι επιμενεις να ταυτιζεσαι με εναν σοβαρο bloger τον OMADEON πλασαριζομενος σαν "ομαδεον της... ιερουσαλημ " και αλλα τετοια κουραφεξαλα που καταβαζει η κεφαλα σου.
    Το τριτο ερωτημα ειναι γιατι επιδιωκεις να σε χεζουν ολοι προκαλωντας τους παντες με δηθεν
    extreme θεσεις που τις χρησιμοποιεις για να εστιαζεις το
    χεσιμο των αλλων στο προσωπο σου.
    Μπορει να επιδιωκεις το αντιθετο
    αλλα στο τελος αυτο βγαινει.
    Το τεταρτο ερωτημα μου ειναι, και αν θες μου λες, τι παιδικη ηληκια περασες και εμαθες να επικοινωνεις με τους αλλους γυρω σου μονο με το
    μισος και την ειρωνια που βγαζεις
    αν και καταλαβαινω οτι και αυτη
    μηχανισμος επικοινωνιας με τους αλλους ειναι αν και με (-) προσημο.
    Το συμπερασμα που απο μακρυα μπορω να υποψιαστω ειναι οτι εισαι ενα ενα δειγμα πληγωμενου" λυκου" που μεσα απο την ανωνυμια του διαδικτυου και με την απελευθερωση
    που προσφερει η ανωνυμια αυτη, δρας
    οπως δρα στο γηπεδο το καθε χουλιγκανακι που περιμενει καθε
    Κυριακη να γινει "καποιος" αλλα χωρις το κοστος του επωνυμα πρατοντα τα εκνομα.εδω το πληθος και η ανωνυμια δρα για σενα στο διαδικτυο.
    Περιμενω τις απαντησεις σου και μη θεωρησεις οτι σε εβαλα στον καναπε του ψυχαναλυτη.Απο ενδιαφερον για την πορεια σου τα λεω μαζι σου γιατι βλεπω οτι...τουλαχιστον στο διαδικτυο προσπαθεις να ξεχωριζεις απο τους αλλους για να φτιαξεις "ταυτοτητα",κατι που θεωρειται φυσιολογικο στους εφηβους
    που φτιαχνουν χιλια δυο για να φυγουν απο την "μαζα" των υπολοιπων
    και να ειναι οι "ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ".Αν εισαι νεαρος συγχωρα με και υπεθεσε οτι τιποτα δεν εγραψα εδω γιατι ολα αυτα θα τα θεωρουσα φυσιολογικα,αληθεια ποσο χρονων εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σοφολογιοτατε το ghoulam του Κορανιου ειναι το ιδιο με το golem της Ιουδαϊκης παραδοσης;
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΜΥΜΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ¨: Σαφως και οχι!Το golem των Εβραιων ειναι το αντιστοιχο των "αυτοματων" του Ομηρου (δηλαδη το ειδος των μηχανων που τωρα αποκαλουμε ρομποτ)Απο την αλλη το goulam του Κορανιου ειναι αυτο που λαχταρας διακαως να σε δαμαση δια των παλινδρομικων του κινησεων γιατι δεν σε κοβω να θελεις τα huri (ουρι)Παντως στην περιοδο των Φατμιδων ο ορος goulam απεκτησε την εννοια του σκλαβου-στρατιωτη, αντιστοιχη του ministerailis στην Δυση και οι goulam με το περασμα του χρονου εξελιχθηκαν στους Μαμελουκους οι οποιοι εγιναν τα αφεντικα της Αιγυπτου και ιδρυσαν και την ομωνυμη δυναστεια αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "sterg"

    Βλεπω μετα λυπης μου να εχης χαλκοπρασινισει απο τα πολλα βιαγκρα. Σταματα τα.
    Βιαγκρα και εβραιοπορνοκαναλα δεν ειναι πολυ καλος συνδυασαμος. Θα σε χτυπησουν στα νεφρα μπορει και στην καρδια. Βγες εξω να σε παρη λιγος αερας.
    Παντως εισαι ζωντανο παραδειγμα (προς αποφυγην βεβαια)
    εκεινου που αυνανιζεται περαν μιας ορισμενης ηλικιας.
    Κανεις μπαμ απο χιλιομετρα μακρυα.
    Χαιρετισματα στο Christo.




    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Οταν "γραφεις" μην ξεχνας να τραβας και το καζανακι γιατι πολυ μποχα βγαζεις απο ολες τις ξεχυλωμενες οπες του κορμιου σου, συμπεριλαμαβανομενων και εκεινων των ωτων σου.
    Βουρτισε και κανα δοντι και ανοιξε τις πορτες και τα παραθυρα της υπογειας γκαρσονιερας σου να ξεβρωμιση ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @"ομαδεον"
    Φαινεται οτι σε πονεσαν τα παραπανω
    και επιβεβαιωνεις διστυχε την αληθεια των γραφομενων που απευθυν
    θηκαν στο ατομο σου.Αρκει αυτο και ευχομαι για να μη κρεμαστεις στο τελος της αθλιας ζωης σου να τα λαβεις υπ'οψην εστω και υβριζοντας τους παντες καθ'οδον.Μονο μια κουβεντα ασημαντο ανθρωπαριο.Εισαι
    μια διστυχης υπαρξη και χρειαζεσαι
    και ψυχιατρικη βοηθεια.Τετοιοι σαν
    και την διστυχη υπαρξη σου υπαρχουν
    πολλοι γυρω μας που αφου δουνε τα αδιεξοδα τους τελικα το ριχνουν στη
    πρακτικη να αρπαζουν καμμια τσαντα
    απο γριουλα η οταν νομισουν οτι με
    γαλωσαν τα τετοια τους αντε να ληστευσουν και κανενα super market.
    Αν ομως οι παλαιστινιοι πληροφορουνταν το ψυχοπαθολογικο ποιον ατομων σαν και εσενα που δηθεν τους υποστηριζεις αλλα στην πραγματικοτητα τους θαβεις τοτε θα σε ειχανε τελειωσει αυτοι προβοκατορισκο της πενταρας.
    Συρε να παρεις τα χαπια σου ψυχωτικε και αδιασε τον χωρο αυτον,εκτος και αν σε χρειαζεται γιαυτο και σε ανεχεται, πλαστογραφε,αυτος που ειναι υπευθυνος για το ιστολογιο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Οταν "γραφεις" μην ξεχνας να τραβας και το καζανακι γιατι πολυ μποχα βγαζεις απο ολες τις ξεχυλωμενες οπες του κορμιου σου, συμπεριλαμαβανομενων και εκεινων των ωτων σου.
    Βουρτισε και κανα δοντι και ανοιξε τις πορτες και τα παραθυρα της υπογειας γκαρσονιερας σου να ξεβρωμιση ο τοπος."

    O περιφερομενος οχετος που ασπαντα στο (κλεμενο) ονομα ομαδεον σε νεα "κατορθωματα" Απο οτι φαινεται βδεν βρηκε μεχρι στιγμης κανενα πονοψυχο ghulam να τον δαμαση δια των παληνδρομικων του κινησεων και αρχισε παλι να "ξερνα" αυτα που εχει στην ψυχη του...Αφου εχει τετοιο προβλημα δεν παει εστω στον τζιμη για να ζητησει τις "υπερεσιες" του τοσο τσιφουτης ειναι?Σπβαρα παντως η προσπαθεια του sterg να προσπαθησει να μιλησει σε πολιτισμενο υφος με τον καφρο-ομαδεον ειναι αξιεαπαινη και συναδει με τα καλυτερα στοιχεια του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ αλλα ειχε τοσες πιθανοτητες επιτυχιας οσο με εκεινη ενος παπα να κανει ΚΑΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ενα μελος των SS-Eisanzgruppen ΔΗΔΑΛΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΜΙΑ!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Nereden nereye λένε οι Τούρκοι.
    Δηλαδή από που ξεκινήσαμε και που φθάσαμε!
    Τί λέει το άρθρο που μετέφρασα και που το πήγαμε.
    Έλεος ρε παιδιά.
    Αντί να αναλύσουμε αν σημαίνει κάτι η δήλωση του Ιρανού αντιπροέδρου σε σχέση με τα τεκταινόμενα στον Καύκασο, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία και την Τουρκία, αναλωνόμαστε σε ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Skal
    Εχω παρακολουθησει τις αντιδρασεις
    σου οταν καποιος σε θηγει και αυτες ειναι αστραπιαιες και πολυ καλα κανεις.Αλλα δεν πρεπει να ξεχνας οτι περαν του "προσωπικου "
    σου θεματος εισαι ο ιδιοκτητης αυτου του ιστολογιου που σημαινει οτι στην μεταξυ των σχεση οι σχολιαστες αν παρεκτρεπονται και μαλιστα βαναυσα κατατωντας αυτο το ιστολογιο αντε μη πω τι,εισαι ο υπευθυνος υπενθυμησης οτι οιοσδηποτε εστω και προβληματικος/η αν κατορθωσει να σεβαστει τους αλλους συμμετεχει, διαφορετικα παει απο εκει που ηρθε και αφου θεραπευθει
    επιστρεφει για να προσφερει.Επισης
    η ψευδης χρηση ονοματος αλλου και αφου ηδη ο αλλος bloger ηδη στο εχει καταγγειλει επισημα ειναι πλεον ενα αδικημα που δεν πρεπει να το περνας ετσι για χαρη της ελευθερης επικοινωνιας.Σε ερωτω αν αυτον τον τυπο που βριζει ολο τον κοσμο και μαλλον δεν ειναι στα καλα
    του και τον ανεχεσαι, δεν γνωριζω γιατι,αν θα τον εκανες ποτε παρεα στην υπολοιπη ημερα σου.Μακαρι να πεις "ναι" το ιδιο θα ελεγα και εγω
    με την ιδιοτητα μου που γνωριζεις
    αλλα οι αλλοι,φοιτητες,επιστημονες,
    καθηγητες,αξιωματικοι κλπ τι θα λεγανε και γιατι να ανεχονται αυτον
    τον ανθρωπο χωρις να μπορουν να αντιδρασουν μεσα στην ανωνυμια του,και αναγκαζομενοι να τον ακολουθησουν εκει που...βρωμαει.
    Στο κατω κατω αν τον θελεις δειξε μας το δρομο να αναχωρησωμε εμεις
    και κανενα προβλημα να μη εχεις.
    Ξερεις οτι εχω αλλες ασχολιες και δεν περιμενω να γινω γνωστος απο το ιστολογιο αυτο οπου δεν χρησιμοποιω επενδυτικα το επωνυμο μου αλλα σαν αγνωστος με ενα ψευδονυμο μπηκα να προσφερω και ομοιως αθορυβα θα αποχωρησω αν το κρινω οτι ετσι πρεπει.
    φιλικα Sterg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Sterg
    η λογοκρισία είναι επικίνδυνος κατήφορος.
    Τώρα, όταν απαντώ, δεν βρίζω ακόμα και εκείνους που με προσβάλλουν.
    Αν ο Ομαδεον προσβάλλει κάποιον, που δυστυχώς το κάενι πολλές φορές, να μην του δίνουμε σημασία ή όταν απαντάμε να μην του δίνουμε 'πάτημα' για να ακολουθεί διαδικτυακή βεντέτα.
    Όσο για το Ομαδεον, δεν μπορύμε εμείς να του απαγορεύσουμε τη χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Skal
    >Τώρα, όταν απαντώ, δεν βρίζω ακόμα και εκείνους που με προσβάλλουν<
    Εγω παντως ποτε δεν ειπα σε καποιον
    που διαφωνω "Ξερεις σε ποιον μιλας?"που ειναι δικα σου.
    Οσον αφορα το παρα πανω που εγραψες
    ειναι ευκολο να τσεκαριστει απολυτα
    οποτε χρειαστει,τον τροπο τον σπουδαζεις εκει που τον διδασκουν.

    @ Χρηστο απο Λονδινο
    Εργολαβια σε πηρα στην πλατη μου αλλα αξιζει τον κοπο ,συνεχιζομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Skal
    Οπως (σου) εχω επαναλαβει πολλακις και στο παρελθον ο εποικοδομητικος διαλογος ειναι και το ζητουμενο του ιστολογιου σου.
    Εποικοδομητικος διαλογος ομως γινεται μονο με οσους εχουν καποια κοινη λογικη και γνωση στο οποιο θεμα. Οι υπολοιποι ειναι ειτε ηλιθιοι ειτε προβοκατορες. (π.χ. Ο/Η ΜΑΡΤΥΡΩΝ...ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΑΙΜΑ!)
    Με αυτους ΔΕΝ μπορεις να κανης ουδενα διαλογο. Πρωσωπικα και τις δυο κατηγοριες τους θεωρω εχθρους της πατριδας μου ιδιως οταν προκειται για θεματα εξωτερικης πολιτικης και δη θεματα που αφορουν τους εβραιους γενοκτονους της Παλαιστινης και τους υποστηρικτες τους. Τους αξιζει το ξεσκεπασμα, ο γελως και η περιφρονησις. Οι ηλιθιοι βεβαια δεν το αντιλαμβανονται και επιμενουν, οι δε εγκαθετοι προβοκατορες εμμενουν για τους δικους καταφανεστατους τους λογους.

    Οπως πολυ σωστα επισημανες "που ξεκινησαμε και που φτασαμε!" Δες το πρωτο μου σχολιο απευθυνομενος στον Κικο σχετικα με την αναρτηση.
    Αλλα οι σεσημασμενοι σαγιανιμ μολις ακουσουν "Παλαιστινιος" και "Παλαιστινη" παθαινουν αναφυλαξια.
    Κοιταξε πως μου επιτιθενται οι σαγιανιμ, με γιουρουσια.
    Αν και ειμαι δηκτικος στους σαγιανιμ αυτους και τους εχω αποκαλεσει πολλακις κατι που τους αξιζει δηλ. "ελεεινους και αθλιους", δεν θυμαμαι να εχω χρησιμοποιηση στο παρελθον γλωσσα βοθρου, η stergιακη γλωσσα οπως ο ....φιλος μας.
    Θα παρατηρησες δε οτι δεν ξεκολλουν απ' το να σου ζητουν να με λογοκρινης. Ειναι παγια η τακτικη των δημοκρατων εβραιων και εβραιοπληκτων εναντιον αυτων που ομιλουν την γλωσσα της αληθειας οπως εγω. Αυτο τους ποναει περισσοτερο. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ο μοναδικος εχθρος τους. Τουναντιον, ΠΟΤΕ μου δεν σε παρεκινησα να τους λογοκρινης.
    Ασε τους σαγιανιμ να "γραφουν". Ετσι αυτοξεφτυλιζοπνται προς τερψιν ημων των πραγματικων Ελληνων. Αν παρατηρησες τους πειραζει περισσοτερο (και κανουν θεμα συνεχεια σκουζωντας με τις βουβουζελες τους) που "υποτιθεται χρησιμοποιω" το ψευδωνυμο καποιου αλλου, παρα τον ιδιον τον αλλον.
    Το αλλο που παρατηρω ειναι οτι οι ηλιθιοι εχουν και ελειψη χιουμορ καθ' οτι ηλιθιοι, και χρησιμοποπιουν ο'τι μισος τους εχει απομεινη απ' τα κεντρικα τους γραφεια του "Φεστιβαλ Μισους" που διατηρουν στο Συνταγμα.
    Διαβασε με προσοχη το "σχολιο" του "Χρηστου απο Λονδινο/sterg" (μην ανυσηχεις ο ιδιος ειναι) της 31 Αυγούστου 2010 8:22 π.μ. και φαντασου τις κοκκινιλες στην φατσα του οταν εγραφε τις αρλουμπες του. Θα εσπασε τα πληκτρα.
    Με "προκαλει για συζητηση" επι του Παλαιστινιακου και μιλαει για "εμφυλιους και διεθνικα κρατη" ο σαγιαν προσπαθωντας να μου παρουσιαση το προβλημα σαν χθεσινο και οχι οτι η εθνοκαθαρση του Παλαιστινιακου Λαου εχει αρχισει απ' το 45-46.
    ("σχολιο" 30 Αυγούστου 2010 7:22 π.μ.)
    Μ' αλλα λογια μου λεει ο κουτοπονηρος οτι η ισραελοχαβουζα του ηταν εκει απο ...αιωνες και τωρα σαν χουβαρντας "δινει την μιση Παλαιστινη πισω" στους...Παλαιστινιους για να φτιαξουν κρατος. Γι αυτο σου λεω δεν ειναι δυνατον να κανης διαλογο με δαυτους.
    Οποια η διαφορα των ελληνοφωνων σαγιανιμ τυπου sterg/Galia κλπ. με τις θεσεις του συμμετεχοντος στην κυβερνηση Νετανιαχου, ταλμουδιστη τραγοραβινου Ovadia οχι μονον για τους Παλαιστινιους αλλα και για ολους τους ΜΗ εβραιους (δηλ. συμπεριλαμβανωμενων και των Ελληνων).
    Ζω σε σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους γη, και τους βλεπω καθημερινως στην ζωη μου. Ξερω καλα ποιοι ειναι και πουθε πορευονται οπως θα ξερης και συ. Αλλα λογαριαζουν χωρις τον ...ξενοδοχο.





    Όμαδεον
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Η Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια μας εχει ανακυρηξει πολλους υπηρετες Της μετα θανατον σε Ισαγιους, Ιεραποστολους και Χρυσοστομους.
    Απο τουδε και στο εξης και κατοπιν της βοθρογλωσσας που χρησιμοποιει ο Sterg εγω τον ανακυρησω σε ισαξιον ...."Σκατοστομο".
    Αξιος!!!! Αξιος!!! Αξιος!!!
    Χωρις ουδεμιαν παραξηγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στο εχω ξαναπει "ομαδεον" τρελος
    για δεσιμο εισαι και σε ανεχονται στο ιστολογιο γιατι ανεβαζεις την αναγνωσιμοτητα.Ο ελληνας καυγα ζηταει για να μπει να παρακολουθησει εκ του ασφαλους και απο το σπιτι του.Γιαυτο σε ανεχονται εδω τρελοβαλμενε και δεν το καταλαβαινεις γιατι εισαι και τρελος με διαγνωση πλεον αλλα και τυφλος απο το παθος και την εγκληματικη σου κακια μαζι με την καθημερινη σου δυστυχια.Δεν θα επανελθω "ομαδεον" και πολυ σου πηγε ο τζαμπα ενημερωτικος διαλογος
    για την παθηση σου,αν ησουν μονο τρελος θα σε ανεχομουνα αλλα εισαι και τρομακτικα κακος στα ορια του καταμαυρου,ξερεις σιγουρα τι ειναι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "Σκατοστομος".
    Αξιος!!!! Αξιος!!! Αξιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σουςςςςςςςςςςς.Θα ξυπνησεις τους αλλους νοσηλευομενους διπλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.