29/8/10

Αντ. Σαμαράς: «Το μνημόνιο σκοτώνει την ελληνική οικονομία»

«Το μνημόνιο δεν εξυγιαίνει τα δημόσια οικονομικά. Σκοτώνει την ελληνική οικονομία και διαλύει την ελληνική κοινωνία» υπογραμμίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα Real News ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέρχεται στην πρότασή του για "άλλο μίγμα πολιτικής", με μέτρα που θα καταπολεμούν ταυτόχρονα το έλλειμμα και την ύφεση, θα μηδενίσουν το έλλειμμα σε δύο χρόνια και θα ρίξουν το χρέος στο 100% του ΑΕΠ ως το 2013, έναντι του 150% που προβλέπει με βάση την πολιτική του μνημονίου.
«Με το δικό μας σχέδιο θα απαλλαγούμε από τους περιορισμούς του μνημονίου, ώστε να ακολουθήσουμε πολιτική ανάπτυξης. Οχι μοιράζοντας παροχές από δανεικά, αλλά με μείωση φορολογικών συντελεστών και δραστική κατάργηση στρεβλώσεων, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας», σημειώνει ο κ Σαμαράς.
Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευησης ασκεί προσωπική κριτική κατά κ. Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι η πολιτική του μας οδηγεί στον φαύλο κύκλο της ύφεσης, ενώ αντίθετα η πολιτική πρόταση της ΝΔ σε έξοδο από την κρίση με ανάκαμψη και ανάπτυξη.
Η Ν.Δ. δικαιώνεται καθημερινά για την επιλογή της να καταψηφίσει το Πρόγραμμα του Μνημονίου, υποστηρίζει από την πλευρά του ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Kοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, Ιωάννης Βρούτσης, καθώς όπως αναφέρει, η πολιτική του μνημονίου οδηγεί στην υπονόμευση της αποτελεσματικότητας του ίδιου του σχεδίου διάσωσης.
«Ο εφιαλτικός συνδυασμός των δυσβάσταχτων οικονομικών μέτρων και των περικοπών παραγωγικών δαπανών από τη μια πλευρά, αλλά και της κατεδάφισης του κοινωνικού κράτους και της εργατικής νομοθεσίας από την άλλη, οδηγεί σε βαθιά ύφεση, ανεργία, φτώχεια, ακόμη και σε φορολογική ανταρσία», επίσημαίνει ο κ. Βρούτσης, σε δήλωσή του με αφορμή τη δημοσιοποίηση του επικαιροποιημένου κειμένου του Μνημονίου, και προσθέτει:
«Οι πολιτικές του Μνημονίου στερούνται αναπτυξιακών κινήτρων, συρρικνώνουν την αγοραστική δύναμη των πολιτών και περιορίζουν δραματικά τη ζήτηση. Μειώνουν το εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, αυξάνουν τον κίνδυνο της φτώχειας, απειλούν την κοινωνική συνοχή. Ανατρέπουν τις ισορροπίες στην αγορά εργασίας, μειώνουν την προστασία των εργαζομένων, χωρίς κοινωνικά αντίβαρα. Αντίθετα, μειώνουν την ίδια στιγμή και τις κοινωνικές μεταβιβάσεις (Επίδομα Ανεργίας, Κοινωνικά Επιδόματα). Επενδύουν στην έκπτωση της εργασίας, εγκλωβίζοντας την οικονομία σε μια παγίδα χαμηλών εισοδημάτων και αναιμικών αναπτυξιακών επιδόσεων. Αγνοούν την ανάγκη για Εργασιακή και Κοινωνική Ειρήνη, κυρίως όμως πλήττουν την Ποιοτική Εργασία που αποτελεί βασική συνιστώσα για μια αναπτυγμένη οικονομία».
NAFTEMPORIKI

14 σχόλια:

  1. Οποία υποκρισία , κύριε Αντωνάκη ,πρώην υπουργέ οικονομίας της περίφημης κυβέρνησης Μητσοτάκη και πρώην υπουργέ της κυβέρνησης Καραμανλή. Κι επειδή από μπαρούφα έχουμε χορτάσει , θα ήθελα να ακούσω από τα χείλη σας μια εποικοδομητική , ολοκληρωμένη , τεκμηριωμένη και σοβαρή πρόταση , αντί αποσπασματικών κραυγών και ανεδαφικών συνθημάτων. Έλεος έχουμε μνήμη ,κρίση αλλά και εμπειρία και ξέρουμε να κρίνουμε ποτέ λέτε τρίχες . Και τώρα λέτε τρίχες
    σύντροφε Αντωνάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...τα μέτρα που θα καταπολεμούν ταυτόχρονα το έλλειμμα και την ύφεση, θα μηδενίσουν το έλλειμμα σε δύο χρόνια και θα ρίξουν το χρέος στο 100% του ΑΕΠ ως το 2013...


    Αθάνατοι πολιτικοί αρχηγοί με σχεδιασμό για το μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρέθηκα τόσες δεκαετίες, να ακούω πολιτικούς αρχηγούς να τα λένε τόσο ωραία μόνο όταν δεν έχουν κυβερνητική ευθύνη.
    Με όραμα που φτάνει μόνο μέχρι τις επόμενες εκλογές και πάντα με το σύστημα 3+1: 3 χρόνια λιτότητα επειδή οι προηγούμενοι τα έκαναν θάλασσα και 1 χρόνο χαλάρωση επειδή εμείς είμασταν οι καλοί.
    Αν όλη αυτή η αγανάκτηση που διοχετεύεται στο διαδίκτυο δεν οδηγήσει σε αποχή και μαύρισμα ΟΟΟΟΟΛΩΝ των κομμάτων της βουλής τουλάχιστον σε αυτές τις εκλογές, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Δε μας φταίει κανένα ΔΝΤ, ΕΕ, USA, UFO που δεν είμαστε ικανοί να ξέρουμε ούτε πόσους ΔΥ έχουμε...
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ Κ. ΣΑΜΑΡΑ;

    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΑΝ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΚΗΡΥΞΤΕ ΤΟΥΣ.ΜΕΙΩΣΤΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΑΣ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΥΡΣΑΡΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΜΑΣΑΖ ΣΑΣ, ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ.ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΠΑΡΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ, ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ.ΚΟΨΤΕ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ.
    ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΥΠΟΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΑΣ;ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΑΣ;
    ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΧΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΟΥΝ 200 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΥ ΠΟΥ ΑΞΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΥΣΤΡΟΙ, ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ, ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.
    ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΡΗΜΑΔΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΡΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΥΓΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
    ΠΡΩΤΟΣΤΑΣΤΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ) ΠΗΓΑΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΚΕ ΑΥΤΟ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ Μ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...τα μέτρα που θα καταπολεμούν ταυτόχρονα το έλλειμμα και την ύφεση, θα μηδενίσουν το έλλειμμα σε δύο χρόνια και θα ρίξουν το χρέος στο 100% του ΑΕΠ ως το 2013..."

    Οι παλαιοτεροι ισως θυμουνται το Μαικ Λαμάρ στην τηλεοραση...

    Επιτελους, ο φθηνος λαικισμος στην Ελλαδα, δε θα τελειωσει ΠΟΤΕ? ΜΑ ΠΟΤΕ? ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ!?

    Ξεχασε να πει πως θα δωσει και αυξησεις 5% σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό θα ήταν να έχουμε τεκμηριωμένο σχέδιο υλοποίησης για κάθε πρόταση και όχι θεωρητικό πολιτικό λόγο: μόνο τότε μπορούμε να κρίνουμε εάν παίζει κάτι τέτοιο ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάθετε οικονομικά ρε σχολιαστές του κχχχλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καί οι πολιτικοί σκοτώνουν τήν
    Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ λέω να φύγουμε όλοι οι Έλληνες για διακοπές στο εξωτερικό και να αφήσουμε τον Σαμαρά να κάνει επανάσταση, να πετάξει έξω τους λαθρομετανάστες, να διώξει το ΔΝΤ, να διώξει όλα τα λαμόγια από την ΝΔ, να βάλει την χώρα σε τροχιά οικονομικής ευημερίας…
    Εμείς τι ακριβώς θα κάνουμε!
    Α το βρήκα…δεν θα πάμε να ψηφίσουμε για να τους τιμωρήσουμε…που να τρέχεις τώρα.. Ρε είμαστε ξύπνιοι εμείς, θα την βγάλουμε πάλι στον καναπέ με μπύρες.
    Εε άμα είναι για καμιά συμβουλή, εντάξει, να το βοηθήσουμε το παιδί, μην μας πει ότι δεν νοιαζόμαστε.
    Ρε δεν θα βρεθεί ένας ηγέτης να πάρει τη χώρα στα χέρια του και να μας κάνει όλους ευτυχισμένους και πλούσιους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδω ο κ. Σαμαρας δεν ηθελε (δεν τολμησε;) να κανει βαθειες τομες στη Ν.Δ και να πεταξει εξω ολη τη σαβουρα και τα λαμογια, και οχι μονο τους κραταει αλλα σε μερικους ξαναδινει και το χρισμα για τις επερχομενες εκλογες, και θα σωσει την Ελλαδα;
    Ξεκινα πρωτα απο το σπιτι σου αγαπητε προεδρε και μετα μιλα και για τη γειτονια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρειαζόμαστε συγκεκριμένες προτάσεις και προβλεπόμενη αποτελεσματικότητα, διατυπωμένα με σαφήνεια ώστε να μπορεί να τα καταλάβει κάθε πολίτης. Χρειαζόμαστε απτά παραδείγματα εφαρμοσιμότητας των προτάσεων. Ο κόσμος βαρέθηκε πια τις αοριστολογίες των πολιτικών και αυτό καλό είναι να το ξέρουν στο εξής όλοι οι πολιτικοί. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε σχεση με το ΓΑΠ, ο Σαμαρας του ριχνει στ΄αυτια που λεμε!Ειναι ετη φωτος μπροστα το ατομο.Ουτε θα εφερνε το λαθρονομοσχεδιο,ουτε θα εφερνε τη τροϊκα,ουτε θα εφερνε τον Ερντογαν στην Ελλαδα και ουτε θα ελεγε ποτε, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΥΓ. Στη νεα δημοκρατια βαλαμε ενα λιθαρακι εκμεταλευομενοι την εκλογη του νεου αρχηγου.Σε μια περιοδο Διεθνισμου εχουμε αναγκη περισοτερες πατριωτικες φωνες-και το πετυχαμε!!!
    Το επομενο στοιχημα ειναι ΤΙ θα γινει με το πασοκ?Που εχει παει το πατριωτικο πασοκ...και ο επαναπροσδιορισμος του 'πατριωτικου' και 'εθνικου'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.