17/9/10

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ "ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΔΒΚ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ WERL ΚΑΙ DUESSELDEROF

O "ψευτο-υπουργός" Εξωτερικών Hüseyin Özgürgün του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ δήλωσε ότι η γερμανική αστυνομία και η μυστική υπηρεσία άρχισαν έρευνες για τις επιθέσεις κατά των "Προξενείων" του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ στις γερμανικές πόλεις Werl και Dusseldorf.

Ο ψευτο-ΥΠΕΞ τόνισε ότι οι επιθέσεις στα "προξενεία" του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ σ’αυτες τις γερμανικές πόλεις πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά.Αξιολογώντας τις επιθέσεις αυτές ο υπουργός Özgürgün επέστησε την προσοχή στην μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο εν λόγω πόλεις και είπε ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για δύο ξεχωριστές επιθέσεις ότι είναι ένα μέρος μιας διοργανωμένης ενέργειας κατά των γραφείων αντιπροσωπείας του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ.

Σημείωσε δε ότι περιμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας της γερμανικής αστυνομίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών Özgürgün υπενθύμισε επίσης ότι υπάρχουν τώρα πέντε προξενεία του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ στη Γερμανία, όπου οι πρόξενοι είναι αξιοπρεπείς προσωπικότητες και επιχειρηματίες από το παράνομο ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ.

Εξηγώντας ότι κατά την επίθεση στο "προξενείο" στην πόλη Dusseldorf η σημαία της του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ σχίστηκε στα δύο, ο κύριος Özgürgün είπε ότι η γερμανική αστυνομία και η Μυστική Υπηρεσία διερευνούν το επεισόδιο.

Εξέφρασε την ελπίδα του όπως συνεληφθούν οι δράστες και προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης το συντομότερο δυνατό.Το "προξενείο της Δημοκρατίας' στην Werl υπήρξε χθες ο στόχος δύο κουκουλοφόρων μοτοσικλετιστών οι οποίοι εισήλθαν στο "προξενείο" ζητώντας την κατέβαση της σημαίας του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ μπροστά από το κτίριο.

Οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν τον εργαζόμενο Hakan Keçeci με ρόπαλο μπεϊζμπολ.
ΒRT,http://www.kathimerini.com.cy

15 σχόλια:

  1. εχει αναγνωρισει η γερμανια την ΤΔΒΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστεύεις ανώνυμε 9:10 ότι έχει καμιά σημασία σε σχέση με την επίθεση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν προξενεία της "ΤΔΒΚ" στη Γερμανία, αν η Γερμανία δεν έχει αναγνωρίσει την "ΤΔΒΚ" ως κράτος;;;
    Αναρωτιέμαι λοιπόν και εγώ, και ας μην έχει σχέση με την επίθεση (...ίσως και να έχει..):
    Έχει αναγνωρίσει η Γερμανία την "ΤΔΒΚ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 17 Σεπτεμβρίου 2010 9:10 π.μ. + 11:30 π.μ.

    Εκτός της Τουρκίας και των Σκοπίων, κανένα άλλο κράτος στον κόσμο δεν αναγνωρίζει το ψευδοκράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμαι ο 9¨10 και επανερχομαι με την ερωτηση μου .ΕΧΕΙ αναγνωρισει μελος της ΕΕ την ΤΔΒΚ?αν οχι ΓΙΑΤΙ υπαρχουν προξενεια της ?καποιος προσπαθησε να διατρεβλωση την ερωτηση και μιλησε για επιθεσεις.ΠΟΣΩΣ με ενδιαφερει αν καηκαν η' αν εξατμιστικαν .ΕΔΩ βγαινει σαφεστατα κατι που επιμελως μας κρυβουν.οτι δηλαδη η γερμανια την εχει αναγνωρισειτην ΤΔΒΚ και οι πολιτικοι μας μας το αποκρυβουν ΚΑΙ τιθεται το ερωτημα ΠΟΣΕΣ αλλες (φιλες και συμμαχες χωρες)το εχουν κανει ,αν οχι de facto αλλα de giure?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (Eκτός της Τουρκίας και των Σκοπίων, κανένα άλλο κράτος στον κόσμο δεν αναγνωρίζει το ψευδοκράτος.)
    και τοτε ΓΙΑΤΙ διατηρουν προξενεια? μα τοσο μακακες μας θεωρουν ,(μερικοι ισως και να ειναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τόσο ανώνυμε 11:56 αφού την κάναμε και παρεμπόριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν είμαι ο μόνος ο οποίος φωνάζω οτι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος είναι οι Έλληνες πράκτορες του τέταρτου Ράϊχ, οι υπόλοιποι πατριώτες με τις παρωπίδες έχουν βγει για κυνήγι Μασόνων, Σιωνιστών, Κομμουνιστών και άλλων τους οποίους ο ήρωάς τους Χίτλερ έβαζε στους φούρνους. Η Ελλάδα από το 40 μέχρι σήμερα είναι στην ουσία στα χέρια φανερών και κρυφών Ναζιστών και δουλική αποικία της Γερμανίας. Ο Γερμανοφασισμός και ο Ισλαμοφασισμός είναι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Οι μεγάλοι διαχρονικοί εχθροί του Ελληνισμού είναι ο Γερμανορατσισμός, το Ισλάμ και κανένας άλλος.
    http://ellinikesaxies.blogspot.com σχετικά με τη συνεργασία Γερμανίας και Ισλάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστεύω ότι πρόκειται για γραφεία σύνδεσης και όχι προξενεία.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 11:56 π.μ.

    >Ο ψευτο-ΥΠΕΞ τόνισε ότι οι επιθέσεις στα "προξενεία" του παράνομου ψευδοκράτους της ΤΔΒΚ σ’αυτες τις γερμανικές πόλεις<

    Βλέπεις ότι η λέξη "προξενεία" είναι εντός εισαγωγικών. Όχι, δεν υπάρχουν προξενικές αρχές του ψευδοκράτους. Αν άνοιξαν κάποιο γραφείο για να εξυπηρετούν Τ/κύπριους, είναι άλλο θέμα. Ούτε η "σημαία" του ψευδοκράτους είναι αναγνωρισμένη.

    Όποιος αναγνωρίσει το ψευδοκράτος, όπως η Τουρκία και η πΓΔΜ, πηγαίνει αντίθετα με τον ΟΗΕ, ο οποίος δεν το αναγνωρίζει.

    Ένα προξενείο επικυρώνει έγγραφα, πιστοποιεί, μεταφράζει κλπ. Αυτό τι ακριβώς κάνει; Αναγνωρίζονται τα χαρτιά που εκδίδει από κανέναν, ή οι όποιες επικυρώσεις του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Δυτική Γερμανία, ουδέποτε είχε αναγνωρίσει την Ανατολική και αντιστρόφως. Διατηρούσαν, όμως, γραφεία εμπορικών συναλλαγών. Το ίδιο φαντάζομαι ότι συμβαίνει και με την "ΤΔΒΚ" και ορισμένα κράτη.

    Πρισσότερα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα γραφεία σύνδεσης είναι ανάλογα με το γραφείο σύνδεσης που διατηρούμε εμείς με τα σκόπια.
    Δήμο Τσέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σχετικα με οσους ρωτουν, γιατι να υπαρχουν προξενεια αφου δεν αναγνωριστικε η "ΤΔΒΚ",

    ενα προξενειο μπορει να επικαλεστει οτι εχει ο οποιοσδηποτε και να βαλει μια σημαια μεσα στο γραφειο του (το οποιο μπορει να ειναι και ταξιδιοτικο η' λογιστικο γραφειο η' οτιδηποτε αλλο). το θεμα ειναι να το αναγνωρισει η κυβερνιση της χωρας και επισημος δεν εχει αναγνωριστει απο την Γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ούτε η Γερμανία, ούτε τα Σκόπια ανάγνώρισαν την αποσχιστιστική οντότητα στην Τουρκοκρατούμενη περιοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μόνο η Τουρκία την αναγνωρίσει το ψευδοκράτος. Δεν είναι προξενεία τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα. Ούτε θα μπορούσαν να ήταν ενόσω δεν αναγνωρίζεται το ψευδοκράτος. Μετά την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ η αναγνώριση του ψευδοκράτους είναι όχι μόνο νομικώς αδύνατη αλλά και πρακτικά αδιανόητη.

    Τι γίνεται στην πράξη είναι το εξής: Η Τουρκία δίνει σε ορισμένους τύπους που ενδιαφέρονται για τίτλο, τον τίτλο του "προξένου" της "τδβΚ". Αυτοί πάιρνουν τον "τίτλο", τοποθετούν μια σημαία του ψευδοκράτους έξω από το σπίτι τους ή το γραφείο τους και φιγουράρουν ανάμεσα στους αδαείς σαν¨"πρόξενοι". Στη Γερμανία με τα εκατομμύρια των Τούρκων, οι πρόξενοι, έστω κι αν δεν αναγνωρίζονται ως τέτοιοι από την κυβέρνηση της χώρας, έχουν το κύρος και τις προσβάσεις που τους παραχωρούν οι Τούρκοι μετανάστες και οι κυνηγοί των ψήφων τους. Άρα υπάρχει πρόβλημα έστω κι δεν αναγνωρίζονται νομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.