24/10/10

Παραίτηση Δραγώνα στο υπουργείο Παιδείας.

Παραιτήθηκε από τη θέση της Ειδικής Γραμματέως του Υπουργείου Παιδείας η κ. Θάλεια Δραγώνα! Σύμφωνα με πληροφορίες του onalert, χθες βράδυ έγινε γνωστό σε κύκλους του υπουργείου Παιδείας ότι «η κ.Δραγώνα θα υποβάλει τη παραίτησή της τη Δευτέρα».

Η κ.Δραγώνα είχε δεχτεί παλαιότερα σφοδρές επιθέσεις για τις παρεμβάσεις της στο θέμα της εκπαίδευσης της μειονότητας της Θράκης,για την απόφασή της να κλείσει τη Παιδαγωγική Σχολή Θεσσαλονίκης,αλλά και για ένα από τα πολλά βιβλία που είχε γράψει με τίτλο «Τι είναι η Πατρίδα μας». Οι απόψεις της περί μη ύπαρξης ελληνικής ταυτότητας πριν από το 19ο αιώνα είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και μέσα στη Βουλή.

Η ίδια σε συνεντεύξεις της σε ΒΗΜΑ και ΑΥΓΗ σε ανύποπτο χρόνο είχε εκφράσει την ικανοποίησή της που θα εργαζόταν και πάλι για το εκπαιδευτικό της Θράκης:
“Ομολογώ ότι είναι συγκινητικό για μένα που θα ασχοληθώ, ανάμεσα στ’ άλλα, με το ίδιο αντικείμενο για το οποίο έχω αναλώσει μεγάλο μέρος της ζωής μου, μέχρι την εκλογή μου στο κοινοβούλιο. Ενδεχομένως γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός μου ανέθεσε αυτή τη θέση. Η ενασχόλησή μου με την εκπαίδευση της μειονότητας στη Θράκη είναι έργο ζωής. Έχουν εμπλακεί από το 1997 δεκάδες ειδικοί από σχεδόν όλα τα πανεπιστήμια της χώρας και εκατοντάδες συνεργάτες τόσο της πλειονότητας όσο και της μειονότητας”,είχε πει σε συνέντευξή της στην ΑΥΓΗ, ενώ απαντώντας στις επιθέσεις που είχε δεχτεί ,έλεγε ότι “δεν δίνω σε κανένα το δικαίωμα να μου εκδώσει πιστοποιητικό πατριωτισμού”.

Η κΔραγώνα είχε κληθεί να αντιμετωπίσει και τον διωγμό ελληνίδας δασκάλας από μεινοτικό χωριό της Θράκης. Η κ.Χαρά Νικολοπούλου,κόρη του προέδρου του Αρείου Πάγου,είχε εκδιωχτεί από το μειονοτικό χωριό Μεγάλο Δέρειο. Η κ.Νικολοπούλου είχε δεχτεί ακόμη και βίαιη επίθεση εναντίον της . Η κ.Θάλεια Δραγώνα κατηγορήθηκε από την δασκάλα αλλά και από μεγάλη μερίδα του Τύπου ότι αντιμετώπισε σχεδόν με αδιαφορία το ζήτημα.

Παρόλες αυτές τις περιπέτειες η κ.Δραγώνα δεν είχε υποβάλει παραίτηση και φέρεται έτοιμη να το κάνει τώρα.Πολλοί μπορεί να συνδέσουν αυτό το γεγονός με την κατάσταση που επικρατεί στη Θράκη κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου. Πολλοί ψηφοφόροι και των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη πολιτική που ασκούν τα δύο μεγάλα κόμματα στη περιοχή.Προσπαθώντας να χειραγωγήσουν ένα μικρό αλλα απ΄ ότι φαίνεται αποτελεσματικό κομμάτι της μουσουλμανικής μειονότητας που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα,έχουν ξεχάσει τον υπόλοιπο μουσουλμανικό και χριστιανικό πληθυσμό στο έλεος των ακραίων στιχείων. Για ποιους λόγους παραιτήθηκε η κ.Δραγώνα ,προς το παρόν μόνο εκείνη το ξέρει.
http://www.onalert.gr/

95 σχόλια:

  1. Να το δούμε πρώτα και μετά ας το θεωρήσουμε ως μία πολύ καλή είδηση. Η ανάρτηση δεν κάνει αναφορά στο ποινικά μεμπτό της εν λόγω κυρίας, η οποία χωρίς αναγνωρισμένο τίτλο από το Deree ως πρώτο πτυχίο έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου (διέθετε διδακτορικό από το παν/μιο ASTON). Η απόφαση του ΔΙΚΑΤΣΑ αναγνώριζε το διδακτορικό της (μοναδική περίπτωση) χωρίς την ύπαρξη πτυχιακού τίτλου αναγνωρισμένου από το ελληνικό κράτος. Εάν δεν κάνω λάθος εκκρεμεί και εισαγγελική έρευνα εις βάρος της για το εν λόγω θέμα, σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο του Πρώτου Θέματος.

    Εάν όντως συμβεί ( και δεν την δούμε απλά να αναβαθμίζεται σε αναπληρωτή Υπ. Εξωτερικών) θα είναι μία ομολογουμένως καλή είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ξεκουμπίδια, Δρακώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στόν αγύριστο να πάει ελπίζωντας ότι δεν θα ξαναακούσουμε γι'αυτήν. Αντε να παίρνει σειρά και ο φλούφλης ο πρωθυπουργός.
    Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί έγινε; Της έκοψε τά κονδύλια τό Προξενείο της Κομοτηνής; Ή μπορεί νά τήν κάνουν οι Τούρκοι πρόξενό τους στή Θράκη. Πού θά βρούν καλύτερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Για ποιους λόγους παραιτήθηκε η κ.Δραγώνα ,προς το παρόν μόνο εκείνη το ξέρει."

    Ελα ντε! Λες και δεν ειχε νομιμα αναγνωρισμενους τιτλους σπουδων η κυρια! Ανακαλεστε την παραιτησης σας κ. Δραγωνα!

    Εχετε πολλα να προσφερετε ακομη στη Θρακη!

    http://www.youtube.com/watch?v=0vR6Lzff_Ng

    http://www.youtube.com/watch?v=ZbZN0n-l5og

    Η Ελλαδα σας χρειαζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κακο ειναι οτι τετοιου ειδους υποκειμενα δεν εξαφανιζονται, περνουν στο παρασκληνιο οπου μπορουν και δρουν ανενοχλητα χωρις κριτικες. Ευχομαι να γυρισει στην κουζινα της, γεματη απο ανατολιτικους "μεζεδες"

    Hercules!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είναι θέμα πατριωτισμού και κανείς δεν μπορεί να εκδώσει τέτοιο για κάποιον, είναι θέμα παραβιάσεις της συνθήκης της Λοζάνης εκτός και αν ΔΕΝ ισχύει ? εκτός και αν συμφωνήσουν να ξαναλειτουργήσει ως χριστιανικός ναός η Αγιά Σοφία όπως στο Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ όπου λειτουργεί ο Ναός της Αναστάσεως Δεν υπάρχει μειονότητα στην Θράκη για αυτό χρειάζεται να μαθαίνουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΓΓΛΙΚΑ υποχρεωτικά όπως και στην Γερμάνια απξ και εφάπαξ όλοι όσοι κατοικούν στην Ελλάδα δηλώνοντας όρκο πίστεως στον Ελληνικό Δημοκρατικό Ευρωπαϊκό Χαραχτήρα του Κράτους.

    Ελπίζουμε η παραίτηση της να γίνει δεχτεί και να πάει στα σύνορα του Μεξικού όπου και εκεί μπορεί να συμβάλει με την γνώση που απόκτησε τα τελευταία χρόνια έχουν σοβαρά προβλήματα στην μεθόριο και εκεί οπότε μπορεί να συμβάλει με την εμπειρία της.


    Ροζα-Λια Εσκενάζυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επιτελους , ουσττττττττττ απο εδω .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και η Χαρα να παει στη θεση της!!!!
    Που ειναι η μπαλα οεο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχώς οι εσωτερικές αντιδράσεις και το εγωιστικό προφίλ δεν την άφησαν να συνεχίσει το καταστρεπτικό έργο της. Η παιδία μας δεν σταματά στους κάθε λογής δοσίλογους αλλά ίσως να είναι και ο τρόπος για να αφυπνιστούν οι πραγματικοί γνώστες και συνεχιστές τις πραγματικής Ελληνικής ιστορίας. Ήταν πολύ <> για να αλλάξει το αρχαίο Ελληνικό ποτάμι κατά τα δικά τις πρότυπα. Περιμένουμε τον επόμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιτέλους!

    Ελπίζω μονάχα να μην έρθει ίδιας αντίληψης ή χειρότερο φρούτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτελους!!!!!!!!!!! Στα τσακιδια κοριτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η παραίτηση δεν αποτελεί και συγχωροχάρτι. Ο Λαός ποτέ δεν θα ξεχάσει την προδοσία που η Δραγώνα έχει ήδη επιτελέσει σε αυτόν τον τόπο. Εσεται ήμαρ και μέτρα έχουν ήδη παρθεί για τον λαιμό της Δραγώνα. Η θέση της στο ικρύωμα έχει ήδη κλείσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο καλό και στο αγύριστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προφανώς, η τελευταία της απροκάλυπτη πια επίθεση κατά της παιδείας, με την πρότασή της να γίνει το μάθημα της Ιστορίας προαιρετικό στο λύκειο, ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

    Άντε να αρχίσουμε να ξεβρωμίζουμε, αν και το ψάρι βρωμά από το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έφυγε Δρακώνα, μένουν οι Δράκωντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Θάλεια παραιτήθηκε για να αναλάβει σύμβουλος του Ταγίπ για θέματα τουρκικής εκπαίδευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κλαψ σνιφ κλαψ σνιφ κλαψ σνιφ κλαψ σνιφ κλαψ σνιφ κλαψ σνιφ μπουχουχού σνιφ οχιιιιιιιιι!!!.......
    Γιατί μας το κανες αυτό?
    Γιατί?! Στα τσ...α! Καιρός ήταν.
    Αφήστε με να ονειρεύομαι τη θέση της Δραγώνα να την αναλαμβάνει η
    κ.Νικοπούλου...ξέρω...άπιαστο όνειρο.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το πρόβλημα δεν είναι οι ιδέες της εν λόγω κυρίας, μπορεί να τις κρατήσει για τον εαυτό της, όσο το γεγονός ότι ο ΄Ελληνας φορολογούμενος καλείται να πληρώσει φόρους για να μισθοδοτούνται άτομα μέσα στο υπουργείο παιδείας τα οποία ευαγγελίζονται ιδεολογίες εθνομηδενισμού, εθνοδιάλυσης και εθνουποτέλειας.
    Το κατεστημένο του εθνομηδενισμού μπορεί να κρατίσει τις ιδέες του όχι όμως και να τις επιβάλλει ως επίσημη ιδεολογία του κράτους.
    Οι απόψεις τις περί οθωμανικής αυτοκρατορίας μοιάζουν να έχουν αντιγραφεί με καρμπόν απο τους επίσημους προπαγανδιστικούς και σκοταδιστικούς μηχανισμούς του τουρκικού κράτους.
    Ερωτηματικά προκαλεί η ανάδυσή της στην συγκεκριμένη θέση καθώς δεν δίεθετε όπως δεκάδες φορές έχει ειπωθεί τον ανάλογο τίτλο σπουδών ενώ είναι τεράστια τα ποσά που διαχειρίστικε για προγραμματα του υπουργείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. AΝΑΣΤΑΣΗ,επιτέλους ένας σύγχρονος θυλυκός Εφιάλτης,ένας θυλυκός Πήλιος Γόύσης πάει ατον αγύριστο αλλά για μένα δεν φταίει αυτό το σύγχρονο μίασμα του ΕΘΝΟΥΣ αλλά αυτοί που την έβαλαν στην θέση που την έβαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Την κ. Φραγκουδακη στη θεση της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @4:08 μ.μ.

    Eτσι ετσι,αυτο θα γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λέτε να την διώξανε γιατί ο ΟΜΑΔΕΟΝ σε προηγούμενο σχόλιο του [24 Οκτωβρίου 2010 2:38 μ.μ.] την κατηγόρησε δημοσίως ότι δεν μαθαίνει τα ελληνόπουλα σωστά την ελληνική γλώσσα;

    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο καλό και να μην μας γράφει.

    Αυγερινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. όχιιιιιιιιιιι όχι Θάλεια!! μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! μη μας το κάνεις αυτό! δεν είναι δίκαιο!

    στον αγύριστο τομάρι του κερατά!

    Κωστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. - Αγανακτήσαμε ώσπου να τη' «φάμε»… και τελικά τη’ χαριστική βολή έδωσαν οι δημοσκοπήσεις των αυτοδιοικητικών, από τις οποίες θα περιμένωμε κι’ άλλες -πολλές- θεραπευτικές κινήσεις, εφ’ όσον -πια- το έδαφος έγινε για ορισμένους «κινούμενη άμμος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
    ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
    "ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 13ο ΑΙ.Π.Χ.
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ,ΟΤΙ ΑΠΟΙΚΙΣΕ Ο ΑΡΚΑΣ
    ΠΕΝΘΙΛΟΣ[ΣΤΡΑΒΩΝ XIII,1,3],ΓΥΙΟΣ
    ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ
    ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΕΤΑ
    ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ]ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ.Ο ΓΥΙΟΣ
    ΤΟΥ Π Ε Ν Θ Ι Λ Ο Υ ΕΧΕΛΑΟΣ Η
    ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΑΠΟΙΚΙΣΕ ΤΗ ΣΕΣΒΟ ΚΑΙ ΤΑ
    ΑΠΕΝΑΤΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.
    Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΛΑΟΥ ,Ο ΓΡΑΣ[ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΙΙ 21] ΗΤΑΝ ΟΙΚΙΣΤΗΣ
    ΑΠΟΙΚΙΩΝ ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΡΑΝΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ,ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
    ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΜΥΘΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ
    ΟΡΦΕΑ,ΓΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΩΣ ΠΟΙΜΕΝΑ
    ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ
    ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΜΥΘΙΚΗ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΑΙΟ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ
    ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΑΝΑΜΒΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ
    ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ
    ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΕΙΡΙΟ.ΚΑΤΟΠΙΝ Ο
    ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΑΙ
    ΤΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ,ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ
    ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ,ΟΠΟΥ
    ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ
    ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Ο Ρ Φ Ε Α
    [ΔΙΟΔΩΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΩΤΗΣ VI 82,KAI
    P OLAGIA "ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑ".

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ
    ΔΙΑΘΗΚΗΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΑ,
    "ΑΓΚΑΙΟΣ=ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΟΡΦΙΚΑ
    ΔΙΑΙΟΣ,ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ...Κ.Α."
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ.
    ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μηπως είναι παραίτηση σκοπιμότητος?

    Να, βρε παιδί μου, να κάνει λιγο ψυχοθεραπεία ο Ελληνας και να μην βγάλει όλη τη χολή του στην κάλπη...

    Λεω...

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα'πρεπε να την εχουν διωξει εδω και πολυ καιρο κι'οχι να περιμενουν να φυγει απο μονη τηs. Μαλλον θα'πρεπε να μην υπαρχει απο την αρχη στο υπουργειο τετοιο προσωπο. Με τον καλπικο τιτλο τηs, αυτον τηs καθηγητριαs πανεπιστημιου, τι θα γινει θα εξακολουθει να τον κατεχει; Και δεν θα παει φυλακη για απατη; Ακου καθηγητρια πανεπιστημιου χωριs πτυχιο. Τελικα η Ελλαδα εχει πολυ σαβουρα. Να σαs πω την αληθεια δεν θα'θελα να ξαναγυρισω στην Ελλαδα, θα αισθανομουν σα να κανω αλμα μεσα στον βουρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μὴν στεναχωριέστε Θάλειες Δραγῶνες ὑπάρχουν πολλἐς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εύγε Έλληνες μου! Εύγε!
    Το λέω και το εννοώ!
    Σπάνια εμφανίζεται τέτοια ομοψυχία 100% επί των 23 σχολίων απέναντι σε ένα τέτοιο θέμα.

    Ίσως να υπάρχει ακόμη ελπίδα, αν κοιταχτούμε επιτέλους μεταξύ μας για όσα μας ενώνουν...

    Όμως ας μην ξεχνάμε, πως ακόμη και αν το φίδι χωθεί στην τρύπα του, παραμένει πάντα επικίνδυνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. EPITELOUS !!!!!!!!!!!!!!!
    AS PAEI STO KALO!!!!!!!!!!

    PROSEXETE OMOS, DRAGONES YPARXOUN (DYSTYXWS) POLLES KAI POLLOI.

    TA MATIA MAS 14!

    Nikos - Berolino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ

    24 Οκτωβρίου 2010 5:59 μ.μ.
    Τη γνώση της Ιστορίας πρέπει να τη μεταφέρουμε εμείς στα παιδιά μας , εν ανάγκη να ψάξουμε να μάθουμε ποιοι ήμαστε.Πάντως εγώ στα δικά μου θα τους μάθω ότι δεν είναι παιδία του αδαμ και της ευας (γενικώς απο τη γενιά των εβραίων που αποτελεί ύβρη αλλά υποτιμεί και τη νοημοσύνη μας) αλλά παιδία του Δευκαλίωνα , του Ορφέα , του Ηρακλή , του Θησέα , του Αχιλλέα , του Λεωνίδα , του Μ. Αλεξάνδρου , του Κων/νου Παλαιολόγου , του Κολοκοτρώνη και άλλων πολλών Ελλήνων που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δόξα το θεό!Το καλύτερο νέο από όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ!Μακάρι να ισχύει!Μη τη βάλουν πουθενά αλλού και αρχίζει και μοιράζει εδάφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΣ ΌΨΟΝΤΑΙ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Λύκος

    Στα τσακίδια να πάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δεν δίνω σε κανένα το δικαίωμα να μου εκδώσει πιστοποιητικό πατριωτισμού”.εδώ γελάμε.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υπό παραίτηση η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα;
    (ANA) – 36 λεπτά πριν

    Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε σήμερα ότι η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα υπέβαλε την παραίτησή της στην υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, και ότι η υπουργός θα αποφασίσει αύριο η μεθαύριο αν θα την κάνει αποδεκτή. Η παραίτηση της Θάλειας Δραγώνα -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φημολογίες- οφείλεται σε διάσταση απόψεων, αφού η ειδική γραμματέας φέρεται να έχει προτείνει να μετατραπεί σε προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στο νέο τύπο λυκείου. Η υπουργός Παιδείας, όμως, που ρωτήθηκε πριν από λίγες ημέρες είπε ότι δεν απαντά σε "διαρροές" και σε φήμες και ότι η ίδια θα ανακοινώσει τις αλλαγές στο λύκειο, μέσα στο Νοέμβριο. Ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου στη Βουλή, είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση το μάθημα της Ιστορίας να είναι προαιρετικό. Μ.Π.

    © 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Υπό παραίτηση η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα;
    (ANA) – 36 λεπτά πριν

    Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε σήμερα ότι η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα υπέβαλε την παραίτησή της στην υπουργό Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, και ότι η υπουργός θα αποφασίσει αύριο η μεθαύριο αν θα την κάνει αποδεκτή. Η παραίτηση της Θάλειας Δραγώνα -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες φημολογίες- οφείλεται σε διάσταση απόψεων, αφού η ειδική γραμματέας φέρεται να έχει προτείνει να μετατραπεί σε προαιρετικό το μάθημα της Ιστορίας στο νέο τύπο λυκείου. Η υπουργός Παιδείας, όμως, που ρωτήθηκε πριν από λίγες ημέρες είπε ότι δεν απαντά σε "διαρροές" και σε φήμες και ότι η ίδια θα ανακοινώσει τις αλλαγές στο λύκειο, μέσα στο Νοέμβριο. Ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου στη Βουλή, είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση το μάθημα της Ιστορίας να είναι προαιρετικό. Μ.Π.

    © 2010 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το έγκλημα συνετελέστη,τώρα μαζεύουν τους συνεργούς και τα ίχνη.

    Προσωπικά θα ήθελα να περάσει απο πλήρη έλεγχο η κυρία ακόμη και για το τελευταίο σέντ πρίν γίνει δεκτή η παραίτηση,μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος ας πάει σπίτι της,ή στον εισαγγελέα.


    Αν δεν κάνω λάθος αυτό ίσχυε στην αρχαία Ελλάδα,οποιοσδήποτε αξιωματούχος διαχειριζόταν δημόσιο χρήμα πριν την αποχώρηση απο το αξίωμα περνούσε απο πλήρη έλεγχο,αν ήταν καθαρός μπορούσε να αποχωρήσει.

    Αυτό δεν το λέω μόνο για την κα Δραγώνα,πρέπει να γίνει κανόνας απαράβατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κλαψ!
    Θα μου λείψει η γλυκειά φατσούλα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. RE PAIDIA TO SXOLAIO GIA TON FILODIMO DEN TO BALATE!!!!!
    PARAKALO NA TO BALATE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συμφωνώ με τον "konion",*Δραγώνες* υπάρχουν ακόμη πολλοι με αυτούς τι κάνουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποιος τη(;) διαδεχεται; Ο Δημητρας ο Δημου η ο Ζαν Κοεν; Της παρεας θα ειναι και ο/η/το επομενο(ς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ετσι οπως παει το θεμα αυτο με τοσα σχολια αν διναμε 1 ευρω για το καθενα , θα ειχαμε λυσει και το οικονομικο.και επι του θεματος ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ οπως λεει και ο καλος μας ανθρωπος

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. στα τσακιδια!!! Διαμαντοπούλου και Τζέφρυ, σειρά σας τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κατ΄αρχήν να πάει.........
    Κατα δεύτερον σε κάποια εφημερίδα έχει γραφεί ότι ήθελε να γίνει το μάθημα της Ιστορίας ΄΄ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ΄΄.
    Ξέρει κανένας να μας διαφωτίσει,ποιός της τα ΄΄χώνει΄΄;
    Σε ποιό μαγαζί τρώει ψωμί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Να της ευχηθώ κι εγώ (τι άλλο;) να πάει στο διάολο !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. μη χαίρεστε!δεν παραιτήθηκε! φήμες είναι. θα δουμε αν θα παραιτηθεί. και αν θα κάνει δεκτή την παραίτηση η υπουργός.
    αλλα το πρόβλημα η δραγώνα είναι; δεν είναι η συγκεκριμένη πολιτική;
    για την πολιτική αυτή δεν είναι αρμόδια η υπουργός και ο πρωθυπουργός;
    μήπως δεν υπάρχουν κι αλλες δραγώνες; ένα σωρό.
    και γιατί παραιτείται;
    προφανώς για να πάρει ψήφους η κυβέρνηση παραπάνω γιατί βουλιάζει. εδώ πασόκοι βρίζουν και τους στελνουν στον εξω απο δώ. και δεν κατάλαβα. τι σημαίνει κι αν παραιτηθεί η δραγώνα; ποιός την κάλυπτε τόσο καιρό; δεν είχε πλάτες η παγώνα να κάνει αυτά που εκανε;
    ρε μη μασατε τόσο ευκολα.
    στον αγύριστο να πάει αλλα μη μασατε.
    αν αυτά που έκανε η κυρία τα κανει η διπλανή της;
    είναι θέμα κυβερνησης και πολιτικής γραμμής. δεν είναι θέμα δραγώνα
    αν της όποιας δραγώνα της έλεγε η υπουργός κόψε τις μαλακίες και εργάσου για την πατρίδα θα μπορούσε να κανει κιχ το σκιάχτρο;
    πόσο επιπόλαιοι είμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. MHΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΘΑ ΠΑΕΙ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ουστ και να μην την ξαναδούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η θυσια της Ιφιγενειας του οθωμανισμου.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. --Ποιος τη(;) διαδεχεται; Ο Δημητρας ο Δημου η ο Ζαν Κοεν; Της παρεας θα ειναι και ο/η/το επομενο(ς).--

    Όχι. Την διαδέχεται η ελληνοπρεπής δις Galia.
    ΜΠΡΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ακόμη δεν είδαμε την παραίτηση της ! ! Ομως το πόθεν έσχες της μπορεί να γίνει και τωρα. Γιατί τα χρήματα που διαχειρίστηκε είναι πολλά και θολά.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(μεμετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σπάνια στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, υπήρξε τέτοια λαική αποστροφή προς μια κυβέρνηση. Απο τα σχόλια στα bloggs, προκύπτει οτι οι 9 στους 10 υπηκόους του μπόμπολα TV πρωτα, και του ελληνικού κράτους στην συνεχεια, αποστρέφονται μετά βδελυγμίας το βδέλυγμα που λέγεται κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά στα σχόλια για τον εθνικό εφιάλτη, που ακούει στο όνομα Δραγώνα, δεν βρήκα ούτε ένα! αν και διάβασα εκατοντάδες. Οταν λοιπόν έχει χαθεί κατά τρόπο κραυγαλέο, η δεδηλωμένη των υπηκόοων (ελλήνων και λοιπών), τότε η ευθύνη βαραίνει τον πρόεδρο της δημοκρατίας για την αποκατάσταση της τάξης. Σε αντίθετη περίπτωση η Ελλάδα μπορεί να υποστηριχθεί βάσιμα, οτι διατελεί υπο κατοχικό καθεστώς με συνεργάτες τους "κυβερνώντες". Ο κ. Παπούλιας πρέπει να προκαλέσει εκλογές, διαφορετικά είναι όχι μόνο συνένοχος αλλά κατατάσσεται αυτοδίκαια στο πάνθεον των εχθρών της πατρίδας.
    Οσον αφορά τους απλούς ψηφοφόρους, πρέπει να έχουν κατά νού ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα που να στηρίζει ψήφο προς το κατοχικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Οποιαδήποτε ψήφο προς συνδιασμούς υποστηριζόμενους έμμεσα ή αμεσα από το αυτό το μόρφωμα, ειναι ψήφος προς τους εχθρούς της πατρίδας και του εθνους των ελληνων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Οξω ρε , πουλημένες κότες με κόκορα το Γιωργάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. παμε για αλλη δραγωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η πιο δημοφιλης αναρτηση.Κοντευει
    να "φαει" και τα ..."Ισραηλινα ερωτηματικα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. κανουν την ζημια φευγουν ατιμωριτοι ετσι γινεται και θα συνεχιση.ΕΜΕΙΣ τι κανουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. gule gule talia. thank you for your services to the great turkish nation.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Poly efxaristi eidisi, an ontos paraiteitai, alla stagona ston okeano, giati gia tin politiki pou efarmose den efthynetai monon afti, alla kai oi proistamenoi tis GAP, Diamantopoulou kai Sia, oi opoioi dystyxos synexizoun na droun me kapoies alles Dragones!!!

    Xenokrates apo Biennio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η παραπαίουσα κυβέρνηση (προκηρύσσει εκλογές με όλο το πολιτικό και οικονομικό κόστος που αυτές θα έχουν τον Δεκέμβριο) φαίνεται να υπαναχωρεί στις υποχωρήσεις έναντι της Τουρκίας και των ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού πατρώνων της λόγω της διευρυμένης διαρροής στελεχών σε όλα τα επίπεδα (και φυσικά ψηφοφόρων) που θα την φέρουν σε δύσκολη θέση αφού η τοπική αυτοδιοίκηση (χωρίς καθόλου χρήματα για χειραγώγηση του λαού) φαίνεται να αναδεικνύει μια πρώτη γενιά αυτόνομων ηγετών (όχι και μεγάλες φυσιογνωμίες αλλά ανεξάρτητους) που δεν θα της επιτρέψουν να συνεχίσει το αποτρόπαιο έργο της.

    Ο λαός φαίνεται να περνάει σε μια πρώτη δειλή ανασύνταξη και η κα Δραγώνα αποφάσισε προφανώς να συνεχίσει τον "αγώνα" της από άλλα μετερίζια.

    Ας έχουμε το νού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η παιδεία εχει ντυθεί στα μαύρα!!! Η απουσία της κ. Ντραγκώνα απο τη χαραξη της πορείας της Παιδείας μας θα είναι πολύ αισθητή, την έφαγαν οι υπερπατριωτες, οι εθνικιστές, οιφασιστες, οι ελληναραδες... Οι μουσουλμανοι της Θρακης πενθουν για τον αφανισμό της... κρίμα!!!! Γιατί εκτός απο τα μετρα που πηρε για τη μόρφωση των παιδιών τους , ειχε υποσχεθεί ότι θα φορούσε και η ίδια μαντήλα σε ενδειξη φιλίας και αλληλεγγύης ενω σε μεταναστες απο το Ιραν και το ΠΟακιστανβ είχε υποσχεθεί να φορέσει μπουργκα!!! Παλιοφασίστες κόψατε το μελλον του κοριτσιού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. να παρει θεση αμεσως για την εν λόγω κυρία το ΠΑΣΟΚ, τι την έχει στο κόμμα και τη βγαζει και βουλευτή; Συμφωνουν μαζί της;
    Αλλα αυτα τα φρουτα πώς γινεται και χωνονται τόσο βαθειά στον κρατικό κορβανά δεν μπορω να το εξηγησω. Αντε να παρεουν σειρά και τα άλλα φρουτα: Αννα Φραγκουδάκη, Ρεπούτση και μερικά άλλα εδωδιμα και αποικιακά δυστυχώς μη αναλώσιμα.
    Δυστυχως αυτα τα τρωκτικά τα ταϊζουμε εμείς οι μαλάκες...
    Σιχτίρ, όπως λενε και οι φίλοιι της Δραγωνα τουρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    Τεμενος ποτε στην Αθηνα,αν ειναι να γινει βασει εθνικης σκοπιμοτητας
    ας το πανε στην Ξανθη.

    22 Οκτωβρίου 2010 8:12 μ.μ.


    Τι λες ρε Απελλη να το πανε στην Ξανθη και γιατι δεν το πανε εξω απο το σπιτι σου στην γειτονια σου.
    Τι ειναι το τεμενος,μηπως τα σκουπιδια του σπιτιου σου που το βραδυ πετας εξω απο το διπλανο σου σπιτι εκει στην Αθηνα.Αλλα εκει κατω ετσι μαθατε ο,τι ειναι για πεταμα αμεσως να το στειλετε μακρυα σας.Ακους εκει 'στειλτο στη Ξανθη' για να μη ρυπανεις το σπιτι σου,τι ειναι εδω,φανταζεσαι οτι ειναι η χωματερη σας.
    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

    23 Οκτωβρίου 2010 6:09 π.μ.

    Ψαχνοντας το ινφογνομον βρηκα αυτα
    που μεταφερω εδω και μου εκαναν
    αλγηνη εντυποση για καποιον Απελλη
    που εγραψε.Θα επρεπε να ντεπεσαι για αυτα που εγραψες Απελλη
    ΞΑΝΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Γιατι χτυπατε ρε την δραγωνα; Τι φταίει το κορίτσι; Γιατί να μην φταίει περισσότερο εκείνςο που την διόρισε; Και κατι που δεν ξερετε. Την Γκιουλμπαχάρ που είχε βαλει το ΠΑΣΟΜΚ καποτε στη θεση της υποψηφίας υπερνομαρχη, ήταν απαίτηση της Μαργκαρετ Παπανδρεου. Και η Δραγωνα είναι φυτευτεί απο το ίδιο κυκλωμα... Ξυπνείστε πασοκάκια!!! Δειξτε τον πατριωτισμό σας!!! Θυμηθείτε λίγο τον Αντρέα και μην υποκύπτετε στα υποπτα παιχνίδια του Γκιωργκάκι...
    Αμάν πιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. @ Ανώνυμο ανορθόγραφο σκουπίδι από Ξάνθη (;)
    25 Οκτωβρίου 2010 12:52 μ.μ.

    Αποτελείς το πρώτο παράφωνο σχόλιο μέσα στην 100% ομοψυχία των Ελλήνων σε αυτή την ανάρτηση των 70σχολίων.

    Τι έγινε, επιστρατεύσατε θεμιτές και αθέμιτες μεθόδους επίθεσης εναντίον μου;

    Αυτό είναι καλό! Κάποιοι ενοχλήθηκαν, είναι σαφές.
    -----------------------------------
    Το δικό μου σχόλιο είναι αυτό:

    "Εύγε Έλληνες μου! Εύγε!
    Το λέω και το εννοώ!
    Σπάνια εμφανίζεται τέτοια ομοψυχία 100% επί των 23 σχολίων απέναντι σε ένα τέτοιο θέμα.

    Ίσως να υπάρχει ακόμη ελπίδα, αν κοιταχτούμε επιτέλους μεταξύ μας για όσα μας ενώνουν...

    Όμως ας μην ξεχνάμε, πως ακόμη και αν το φίδι χωθεί στην τρύπα του, παραμένει πάντα επικίνδυνο!"
    24 Οκτωβρίου 2010 7:08 μ.μ.

    -----------------------------------

    Βέβαια. το θέμα είναι να γνωρίζεις πως υπάρχουν πολλά φίδια, ορισμένα μάλιστα και πολυκέφαλα! Όπως και ο δήθεν Ξανθιώτης!

    Δε μας λες, εσύ που με κατηγορείς ότι:

    "ο ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    Τεμενος ποτε στην Αθηνα,αν ειναι να γινει βασει εθνικης σκοπιμοτητας
    ας το πανε στην Ξανθη.

    22 Οκτωβρίου 2010 8:12 μ.μ.

    23 Οκτωβρίου 2010 6:09 π.μ.

    Ψαχνοντας το ινφογνομον βρηκα αυτα
    που μεταφερω εδω και μου εκαναν
    αλγηνη εντυποση για καποιον Απελλη
    που εγραψε.Θα επρεπε να ντεπεσαι για αυτα που εγραψες Απελλη
    ΞΑΝΘΗ"

    25 Οκτωβρίου 2010 12:52 μ.μ.

    ----------------------------------
    που έγραψα αυτά εγώ και όλα τα υπόλοιπα που σου έκαναν "αλγηνη εντυποση"!!!! σε ποια ανάρτηση τα έχω γράψει εγώ αυτά που με κατηγορείς; Γιατί το να βάζεις μόνο ημερομηνίες δε λέει τίποτα, αν δε δίνεις και την ανάρτηση όπου είναι γραμμένα!

    Πρέπει όλοι να βλέπουν το κατάντημα στο οποίο έχετε φτάσει προκειμένου να χτυπάτε τους ιδεολογικούς σας αντίπαλους.

    Ποιος πρέπει να ντρέπεται είναι φανερό. Συν όλα τα άλλα ΚΑΙ για το επίπεδο της αμορφωσιάς σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @ Γιώργος φοιτητής Γεωπονικής

    Γειά σου βρε Γιώργο, τι γίνεται;
    Ελα, σε νιώθω, είσαι απαρηγόρητος. Κλάψ, σνίφ, και εγώ και εγώ...Μου τελειώσαν τα χαρτομάντηλα βρε παιδί μου. Τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους!!! Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. αντε γεια! αντε γεια Θαλεια και μην ανησυχεις, εμεις θα πουμε στον φιλο μας τον Jefrie να πει στο φιλο του Ταγιπ να ονομασουν την κεντρικη πλατεια της Αγκυρας πλατεια Θαλεια Δραγωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @ ΑΠΕΛΛΗΣ
    Όλοι ξέρουμε ποιά είναι αυτή η σουπιά που μας το παίζει ανορθόγραφη και καλά για να θολώσει τα νερά.
    Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΗ ,ΦΥΛΑΚΑ ,ΚΟΡΥΔΑΛΟΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 17.000.000 e.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @ Ανώνυμο από Ξάνθη (;)
    25 Οκτωβρίου 2010 12:52 μ.μ.

    ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    Τεμενος ποτε στην Αθηνα,αν ειναι να γινει βασει εθνικης σκοπιμοτητας
    ας το πανε στην Ξανθη.

    22 Οκτωβρίου 2010 8:12 μ.μ.
    -----------------------------------

    Επειδή προβληματίστηκα από αυτό που μου είπες ότι έγραψα, έψαξα μόνος μου και βρήκα όντως την ανάρτηση. Υπάρχει και είναι η παρακάτω:

    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/10/blog-post_7591.html#ixzz13NXg4lWc

    Το να πω ότι δεν είμαι εγώ ο συντάκτης του πλαστού αυτού κειμένου, είναι απλό και θα γίνω πιστευτός από όσους έχουν καταλάβει τις ιδέες μου. (άλλωστε δεν υπάρχει ούτε ένα κείμενο μου χωρίς τόνους και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!)

    Από την άλλη, προσπαθώ να καταλάβω αν ΕΣΥ, είσαι απλώς ένα αυθόρμητο διαμαρτυρόμενο θύμα μιας εις βάρος μου πλαστογραφίας, ή αν είσαι ο ίδιος ο δημιουργός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Με χαροποιει αφανταστα το γργονος οτι σχεδον ολοι 72 στους 73 συμφωνουμε οτι η αυτη η "κυρια" αποτελει υπ' αριθμο ενα δημοσιο κινδυνο για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ!το ζητουμενο ειναι να φυγει και να μην αντικατασταθει απο ατομο του ιδιου φυραματος γιατι τοτε δεν κερδιζουμε τιποτε!Παντως για αυτη την κυρια ταιριαζει αυτο που ειπε ο Κρομγουελ το 1653 οταν διελυσε το "Κοκαλιαρικο Κοινοβουλιο" λογω ανικανοτητας "Εχετε μεινει εδω περα υπερβολικα πολυ καιρο για οτι καλο και αν εχετε κανει! φυγετε σας λεω και αφηστε μας να ξεμπερδευσουμε μαζι σας"
    @Προς αξιωτιμο γιωργο απο Θεσσαλονικη Αν μαζευσεις υπογραφες για να τοποθετηθει η ΚΥΡΙΑ χαρα Νικολοπουλου στην θεση της δραγωνα εχεις την δικη μου ...
    Προς αξιοτιμη κ. Ελινα Γαλανου αν "στεναχωριεστε" τοσο πολυ για την Δραγωνα μπορειτε να την καλεσετε σπιτι σας για τον καθε της παρηγοριας βεβαια σε τετοια περιπτωση καντε 3-4 ευχελαια γιατι δεν γνωριζετε τι δαιμονια κουβαλα η Δραγωνα μαζι της
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΥΣ Α propos που λενε και οι Γαλλοι εξω απο το Βρετανικο Κοινοβουλιο εχουν το αγαλμα του Κρομγουελ ναλλον για να θυμουνται οι βουλευτες τι μπορει να συμβει αν δεν επιτελεσουν τη καθηκον τους Μηπως λεω θα ηταν μια καλη ιδεα να βαλουμε ενα αντιστοιχο αγαλμα εξω απο το δικο μας κοινοβουλιο ωστε να θυμουνται καποιοι οτι ειναι υπερετες μας και οχι τα αφεντικα μας και οτι αν δεν κανουν το καθηκον τους θα φανε σκουπα και τελιωσε η Ιστορια?
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το ότι έφυγε η Δραγώνα δεν σημαίνει απολύτως τίποτε, αφού παραμένει η κυβέρνηση που την διόρισε και το πνεύμα αφελληνισμού γενικώς.

    Τι απέγινε με την εισαγγελική έρευνα που είχε διαταχθεί, επειδή δεν πληροί τα κριτήρια (προσόντα) για να κατέχει πανεπιστημιακή έδρα; ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. "@ ΑΠΕΛΛΗΣ
    Όλοι ξέρουμε ποιά είναι αυτή η σουπιά που μας το παίζει ανορθόγραφη και καλά για να θολώσει τα νερά.
    Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε !!!
    τζιμης"
    Μπραβο "μυαλοφυγοδικε" συκοφαντη! Εκανες παλι το "θαυμα σου" αλλα κατα τ΄αλλα δε δρας "εν διατεγαμεγενη υπηρεσια" ως φτηνος προβοκατορας για να δυναμητησεις το κλιμα προς χαριν ξερεις ποιων (ονοματα δεν λεμε) η οπως θα ελεγε και ο Κικερωνας "a `qui bonno"!Μολις καρφωσες τον εαυατο σου Στην περιπτωση σου ισχυει το" θελει η αλεπου να κρυφτει αλλα η χαρα δεν την αφηνει" η οπως ειπε ο αξιτιμος γιωργος απο την Θεσσαλονικη "με τζιμηδες θα ασολουμαστε τωρα!" Μια που τοσο "καιγεσαι" να μαθης την αποψη μου "αγαπητε" τζ-ιμαμη τζαμαλ ΤζιΜΙΤ διαβασε (αν ξερεις ελληνικα βεβαια και δεν βαζεις αλλον να`στα μεταφραζει `στα αραβικα/τουρκικα, γλωσσες με τις οποιες θα εχεις μεγαλυτερη ευχερια για ευνοητους λογους)25 Οκτωβριου 5.34 & 5.46 της ιδιας ημερας
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. "διαβασε (αν ξερεις ελληνικα βεβαια και δεν βαζεις αλλον να`στα μεταφραζει `στα αραβικα/τουρκικα, γλωσσες με τις οποιες θα εχεις μεγαλυτερη ευχερια για ευνοητους λογους)

    "25 Οκτωβρίου 2010 8:15 μ.μ.
    ----------------------------------

    Βούλγαρη,

    Με το παρντόν δηλαδή, αλλά αν βάλω τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ελληνικά και την ορθογραφία σου, δίπλα στου Τζίμη έχεις χάσει κατά κράτος!
    Άστο καλύτερα, βρες κανένα άλλο επιχείρημα, αυτό δε σε συμφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Και κάτι που ξέχασα:

    Ο Τζίμης αναφέρθηκε γενικά σε μια "σουπιά" που μου έστησε μια πλαστογραφία, ΕΣΥ όμως, γιατί τσίμπησες;
    Μήπως επειδή είσαι "σουπιά" και εγώ σε είχα για "καλαμάρι";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. "Γειά σου βρε Γιώργο, τι γίνεται;
    Ελα, σε νιώθω, είσαι απαρηγόρητος. Κλάψ, σνίφ, και εγώ και εγώ...Μου τελειώσαν τα χαρτομάντηλα βρε παιδί μου. Τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους!!! Ελίνα"

    Όλα οκ Ελίνα.
    Ναι Ελίνα μου...απαρηγόρητος!Εγώ έχω ακόμα χαρτομάντηλα..ήμουν καλά εφοδιασμένος..είχα κάνει συμβόλαιο με την softex για την χάλια αυτή περίπτωση. Όλα μαύρα πάνω μου σήμερα..μαύρα γυαλιά, μαύρο κουστούμι, μαύρη γραβάτα, μαύρα παπούτσια, μαύρα χαρτομάααντηλααα κλαψ σνιφ κλαψ . Αβάσταχτος ο πόοοονοοος....κλαψ..σνιφ..κλαψ.
    Την Κυρία Νικοπούλου στη θέση της ειδικής γραμματέως και γρήγορα!

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΥΓ 1: Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!

    ΥΓ 2: Ρε παιδιά τι έχει πάλι ο Τζίμης? Μήπως θέλει να του κάνω ένα πολύ σούπερ βιντεάκι όπως τη προηγούμενη φορά για να ηρεμήσει? Άντε και έχω κέφια τρομερά. Άντε και σαν αύριο απελευθερώθηκε η Θεσσαλονίκη μας από τους Μεμέτιδες! Η γειτονιά μου γέμισε σημαίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΡΟΣ ΑΠΕ(Ι)ΛΗ (Εσυ αποφασισες να χαλασειις το κλιμα αν και συμφωνουμε για το θεμα Δραγωνα) βλεπε για τισ αποψεις μου 25 οκτωμβριου 5.34 και 5.46 αρα μαλλον δεν εχω σχεση με οποιον/α γραφει απο "ξανθη" η και εγω δεν ξερω απο που! Απλη λογικη! το ζητημα ειναι εσυ διαθετεις κοινο νου?
    Δεδομενου οτι δεν ειμαι Δοκτωρ Τζεκυλ και Μιστερ Χαιντ δεν θα μπορουσα να εγραφα αλλα τη μια και με αλλο ονομα`αλλα λογια`μετα (χωρια που ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ!ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ )
    Εξαλλου εγω ΠΑΝΤΑ γραφω με το ονοματεπωνυμο μου και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ με ψευδωνυμο¨αντιθετα με καποιους αλλους εδω περα...εσυ ας πουμε!
    Και θεωρησα οτι ο "εξυπνακιας" τζιμης αναφερθηκε σε μενα ορμομενος απο ορισμενα λαθη στην ορθογραφια...Μπραβο Σερλοκ Χολμς! Αν οι ναυτικοι ηταν σαν εσενα ολα τα πλοια θα ειχαν μπαταρει προ πολλου! Θα ειταν πολυ να ανεμενα μια συγγνωμη για την συκοφαντια?
    @Προς Γιωργο αλλα και προς διαχειρηστες:Αν πραγματικα θελουμε να αλλαξει κατι ας κανουμε κατι περα απο ευχες!"Συν αθηνα και χειρα κινει" Οπως εχω πει γιατι δεν μαζευουμε υπογραφες για την Νικολακοπουλου?Αλλιως πως περιμενουμε να παει στη θεση της Δραγωνα η περιμενουμε κανενα θαυμα οπως οι Κωνσταντινοπωλιτες στην Αλωση που περιμεναν τον Αγγελο για να` διωξει τους Τουρκους?
    Παρεπιντωντως με ολο το σεβασμο στον αξιοτιμο Γεωργιο θα μπορουσε να`στειλει καννα βιντεο στο "εξυπνακια"- (ψευτο)-"ναυτικο' μπας και ηρεμησει γιατι το εχει αναγκη απο οτι φαινεται? Επισης θα παρακαλουσα ΘΕΡΜΑ τον Καυκασιο να στειλει το εμαιλ μου στον αγαπητο Σιδηρουντιο?Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να τελειωσει εδω το θεμα με τη δημοσιευση της ααπαντησης μου προς αποκατασταση της αληθειας με οτι μετριασμους κριουν απαραιτητοι
    Μετα τιμης
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αντε πάλι!!!! Η φαγωμάρα για το αν το τζαμί γίνει στην Αθήνα ή την Ξάνθη !!!! Τι γίνεται ρε παιδιά ,το έχουμε χάσει;;;; Ολα τα σχόλια είναι ομόφωνα :στο καλό δραγώνα και δεν θέλουμε να μας στείλεις ουτε γράμμα ,ούτε κάρτα.Και αν το ΣΔΟΕ σου κάνει έλεγχο πολύ θα ήθελα να δω το πόρισμα.Φιλάκια.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ(με μετακίνηση σε νησί του ΒΑ Αιγαίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. "@Προς Γιωργο αλλα και προς διαχειρηστες:Αν πραγματικα θελουμε να αλλαξει κατι ας κανουμε κατι περα απο ευχες!"Συν αθηνα και χειρα κινει" Οπως εχω πει γιατι δεν μαζευουμε υπογραφες για την Νικολακοπουλου?Αλλιως πως περιμενουμε να παει στη θεση της Δραγωνα η περιμενουμε κανενα θαυμα οπως οι Κωνσταντινοπωλιτες στην Αλωση που περιμεναν τον Αγγελο για να` διωξει τους Τουρκους?"

    1) Έχω καταγωγή από την Πόλη 25% στο αίμα μου(12,5% Χαλκιδική, 12,5% Σμύρνη, 50% Παραμεθόρια περιοχή νομού Καστοριάς, 25% Πόλη). Δεν περιμένω κανέναν άγγελο για να απελευθερώσει την Πόλη. Όχι φυσικά ότι δεν είμαι πιστός Ορθόδοξος(φυσικά όχι και με την έννοια της αποβλάκωσης...όλα με μέτρο). Η υπομονή είναι από τις μεγαλύτερες αρετές όταν όμως δεν συνδυάζεται με φοβικά σύνδρομα. Κάπου στη μέση λοιπόν.

    2) Αν μαζευτούν ποτέ υπογραφές γι αυτό το θέμα από τις πρώτες που θα μπουν θα ναι η δική μου. Αν πχ μαζέψει ποτέ ο skal υπογραφές για το θέμα, πάω σταθμό, κατεβαίνω με το νυχτερινό τρένο Αθήνα και περιμένω πότε θα ανοίξουν τον Infognomon το πρωί για να βάλω την υπογραφή μου. Μετα αεροπλάνο και πίσω Θεσσαλονίκη. "Καταδρομική επιχείρηση". Είμαι τρελάρας εγώ :).

    "Παρεπιντωντως με ολο το σεβασμο στον αξιοτιμο Γεωργιο θα μπορουσε να`στειλει καννα βιντεο στο "εξυπνακια"- (ψευτο)-"ναυτικο' μπας και ηρεμησει γιατι το εχει αναγκη απο οτι φαινεται?"

    Έφτασεεεννν. Τώρα είμαι στη δουλειά αλλά υπόσχομαι μέχρι το βράδυ να ναι έτοιμο. Ένα περιποιημλενο βίντεάκι για τον Τζίμη περικαλώ.

    Φιλικά,
    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ρε παιδιά θα με τρελλάνετε!

    @ Βούλγαρη:

    1. "(Εσυ αποφασισες να χαλασεις το κλιμα αν και συμφωνουμε για το θεμα Δραγωνα)"

    Εμείς, από ότι έχω καταλάβει συμφωνούμε σε πολλά εκτός από ένα: τον Σιωνισμό! Δες τα σχόλια μου και θα καταλάβεις τις θέσεις μου. Τώρα, γιατί έχει επέλθει αυτή η όξυνση μεταξύ μας και αν οφείλεται σε παρεξηγήσεις δεν ξέρω, πάντως ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας! όσο συνεχίζεις με το ΑΠΕ(Ι)ΛΗ, εσύ τι λες ότι θα κάνω;

    2. Το κλίμα χάλασε ΜΟΝΟ από τον πλαστογράφο "Ξανθιώτη" στον οποίον όφειλα να απαντήσω και νομίζω ότι το καταλαβαίνεις αυτό.

    3. Αν δεν είσαι εσύ ο "Ξανθιώτης" πλαστογράφος και το αρνείσαι, τότε εγώ να το δεχθώ καλόπιστα. Όμως δε πιστεύω να επικροτείς την πλαστογραφία εναντίον οποιουδήποτε;

    4. Ο Τζίμης, για να σου πω την αλήθεια μου φάνηκε από την αρχή ότι εννοούσε άλλο πρόσωπο θηλυκού γένους. Αν κατάλαβα λάθος ας με διορθώσει. Όμως ξαφνικά εμφανίστηκες εσύ διαμαρτυρόμενος σαν να είχες την μυιγα που λέμε. Οπότε, μάλλον από δική σου παρανόηση εκτέθηκες, αφού όπως λες καμία σχέση δεν είχες. Δεδομένης όμως της εχθρικής σου στάσης απέναντι μου, δεν ήταν και τόσο δύσκολο να σε υποψιαστώ!

    5. "οπως ειπε ο αξιτιμος γιωργος απο την Θεσσαλονικη "με τζιμηδες θα ασολουμαστε τωρα!"

    Συγνώμη, αλλά αυτό είναι από άλλη ανάρτηση; Γιατί εδώ δεν υπάρχει τέτοιο σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 6. "Δεδομενου οτι δεν ειμαι Δοκτωρ Τζεκυλ και Μιστερ Χαιντ δεν θα μπορουσα να εγραφα αλλα τη μια και με αλλο ονομα`αλλα λογια`μετα"

    Βούλγαρη, μην είσαι αφελής! Εσύ, μπορεί να μην το κάνεις, αλλά άλλοι που τους υποστηρίζεις το κάνουν! Οι καιροί είναι πονηροί και η εμπιστοσύνη ανάμεσα μας ανύπαρκτη. (δυστυχώς, αυτό είναι το αποτέλεσμα της δράσης των όποιοων λογής εγκάθετων)

    7. "Εξαλλου εγω ΠΑΝΤΑ γραφω με το ονοματεπωνυμο μου και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ με ψευδωνυμο¨αντιθετα με καποιους αλλους εδω περα...εσυ ας πουμε!"

    Ωραία! Εσύ επέλεξες να βάλεις το ονοματεπώνυμο σου. Σου ζήτησα ταυτότητα για να δω αν είναι αληθινό; Ακόμη και αν είναι, τι σε πειράζει αν εγώ υπογράφω για δικούς μου λόγους ως ΑΠΕΛΛΗΣ και όχι ας πούμε ως Παπαδημητρίου; Να σε πείραζε αν θα ήμουν ανώνυμος και έτσι δε θα μπορούσες να με βρίσεις, ούτε να παρατηρήσεις διαχρονικά τις θέσεις μου. Το νικ είναι ένα όνομα και αυτό!

    -----------------------------------

    @ ΓΙΩΡΓΟΣ

    "ΥΓ 2: Ρε παιδιά τι έχει πάλι ο Τζίμης? Μήπως θέλει να του κάνω ένα πολύ σούπερ βιντεάκι όπως τη προηγούμενη φορά για να ηρεμήσει?"

    Φίλε Γιώργο:

    Με συγχωρείς, αλλά δεν είδα πουθενά σε αυτή την ανάρτηση να έχει πει κάτι εναντίον σου ο Τζίμης! Οπότε δεν καταλαβαίνω τη στάση σου.
    Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω.
    Αντίθετα, θυμάμαι πως στην ανάρτηση με τους μασόνους στη Θεσσαλονίκη ήταν ο μόνος που σε υποστήριξε όταν οι άλλοι σε χλεύαζαν για το καπάκι!

    -----------------------------------
    @ Α.Λ

    "Αντε πάλι!!!! Η φαγωμάρα για το αν το τζαμί γίνει στην Αθήνα ή την Ξάνθη !!!! Τι γίνεται ρε παιδιά ,το έχουμε χάσει;;;; Ολα τα σχόλια είναι ομόφωνα"

    Φίλε Α.Λ το σχόλιο του τζαμιού ήταν πλαστό και εγκάθετο και μάλιστα μέσα σε μια απόλυτη ομοφωνία, όπως είπες!
    Εγώ απλώς υπερασπίστηκα τον εαυτό μου απέναντι σε μια κακεντρέχεια, όπως και εσύ θα έκανες φαντάζομαι.
    Να είσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. " Φίλε Γιώργο:
    Με συγχωρείς, αλλά δεν είδα πουθενά σε αυτή την ανάρτηση να έχει πει κάτι εναντίον σου ο Τζίμης! Οπότε δεν καταλαβαίνω τη στάση σου.
    Εκτός αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω.
    Αντίθετα, θυμάμαι πως στην ανάρτηση με τους μασόνους στη Θεσσαλονίκη ήταν ο μόνος που σε υποστήριξε όταν οι άλλοι σε χλεύαζαν για το καπάκι!"

    Τον τζίμη τον έχω στο κυνήγι. Έχεις χάσει επεισόδια. Έχω υποσχεθεί δημοσίως ότι ο Τζίμης είναι δικιά μου υπόθεση. Έχεις δει λυκόσκυλο που τα έχει πάρει άγρια και κυνηγάει τον άλλο? Ε τέτοιο πράγμα.
    Έχω πολλούς λογαριασμούς με τον Τζίμη. Πουθενά δεν με υποστήριξε, το αντίθετο. Στο θέμα με τους μασόνους δεν με υποστήριξε. Αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι που κάνει πονηριές με ειρωνίες κ.α. Ξέρει αυτός. Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ εκείνο το θέμα με τους μασόνους. Επίσης έχεις χάσει άλλα επεισόδια από άλλες αναρτήσεις. Που να τα λέμε τώρα. Η "Λάμψη" του Φώσκολου πιο μικρή είναι σε επεισόδια και πλοκή.
    Από παλιό μου σχόλιο αλλού προέρχεται η φράση μου "Με Τζίμηδες θα ασχολούμαστε τώρα" που ξαναειπώθηκε σήμερα.
    Δεν θα του βγει όμως. Τον έχω προειδοποιήσει τον Τζίμη σε άλλη ανάρτηση τι γονίδια έχω και μυαλό δεν βάζει. Είμαι από επίμονο σόι. Μυαλό δεν βάζει ο Τζίμης. Προχωράω λοιπόν σε "Σοβιετικές τακτικές κατάρριψης".
    Μέχρι και "κατάρες" μου ριξε αλλά και εκεί χαμένος είναι. Έχω τον δικό μου Άγιο και του το ανέλυσα ποιον, τι κτλ. Έχασες πολλά επεισόδια και εγώ πρέπει να "δαγκώσω" τον Τζίμη. Γαβ! Γκρρρ
    Α ρε Τζιμη...με 4 ώρες ύπνο είμαι σήμερα..πήγα δουλειά...τώρα θα ξαναπάω αλλά το βιντεάκι σου το φτιάχνω σιγά σιγά. Κούραση μεν αλλά ένας είναι ο Τζίμης μας! Ετοιμάσου Τζίμη γαβ! Γκρρ!

    Η κόντρα είχε αρχίσει από παλιά αλλά από το θέμα με τους Μασόνους άρχισε σταδιακά να αγριεύει. Υπήρχε μεν ηρεμία από τη πλευρά μου αλλά ήταν η ηρεμία ξέρεις πριν την καταιγίδα γιατί μυαλό δεν έβαλε.
    Δες τι είχε πει στο θέμα εκείνο με τα περίφημα καπάκια της "ΔΕΗ" κτλ κτλ:

    "Ρε Γιώργο, γιατί ανάμεσα στα άλλα σου προσόντα δεν λες ότι είσαι και ομορφόπαιδο για να καταλάβουμε και για ποιό λόγο σε έκανε ...καμάκι η γιαγιά ;;;!!!
    τζιμης

    (Οι άλλοι, αφήστε το παιδί ήσυχο να την ψάχνει! Εάν δεν το κάνει τώρα στα 20-22 του, πότε θα το κάνει; Δείτε και το Χρηστάκι από Κέρκυρα τι λέει σε αυτή την ηλικία.)"

    Μια που τα θυμήθηκα να του απαντήσω μετά από τόσο καιρό τα εξής:
    1) Σε ευχαριστώ που με είπες ομορφόπαιδο.
    2) Η γιαγιά ήταν απλώς περίεργη Τζίμη και φυσικάγια το ΚΑΠΗ.
    3) Φυσικά και "την ψάχνω" που λες. Γενικώς ψάχνω.
    4) Ειρωνίες κομμένες. Σ αρέσει να βάζεις φωτιές ε? Μου θυμίζεις τα διαβολάκια από τα κόμικ. Έχω όμως και γ..ω τα γονίδια Τζίμη. Στα χω πει και παλιά. Ετοιμάσου! Είναι να μην παθιαστώ μετά γίνομαι λυκόσκυλο για να μην σου πω και ντόπερμαν!

    Τzimis, Biz savaş var!!!
    Torun Simonaion Halkidiki


    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Η χρήση της Ελληνικής Σημαίας ως ...τραπεζομάντηλο δεν είναι παράνομη συμφωνα με το Νόμο 851/21-12-1978 (ΦΕΚ 233 τ. Α΄) «Περί εθνικής Σημαίας, των Πολεμικών Σημαιών καί του Διακριτικού Σήματος τού Προέδρου τής Δημοκρατίας»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Αφιερωμένο στον Τζίμη.
    http://www.youtube.com/watch?v=bfRMfraCT4E
    Άργησα μια μέρα αλλά συγχώρα με Τζίμη. Χθες με πήραν τηλέφωνο και βγήκα με παρέα. Άλλη φορά θα μαι στην ώρα μου.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Το πρώτο βιντεάκι το είχα δει και σου είχα πει ότι ...ενθουσιάστηκα!!!
    Το τωρινό δεν μου βγαίνει ρε γκαρντάσι μου...
    Θα περιμένω μήπως και φταίει κάτι άλλο...
    ...Ευχαριστώ για τα ...καλά σου λόγια !!!
    Ά ρε νιάτο !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. "Το πρώτο βιντεάκι το είχα δει και σου είχα πει ότι ...ενθουσιάστηκα!!!"

    Ναι θυμάμαι είχες πραγματικά "ενθουσιαστεί" και έριχνες κατάρες αλλά, στο δεύτερο βίντεο σου απαντάω και γι αυτό.

    "Το τωρινό δεν μου βγαίνει ρε γκαρντάσι μου...
    Θα περιμένω μήπως και φταίει κάτι άλλο..."

    Μια χαρά βγαίνει. Ψάξτο λίγο. Έλα μπορείς. Εν ανάγκη να ζητήσεις αναβάθμιση του Pc σου. Δεν πιάνεις youtube? Ξέρω ότι υπάρχει ένα θέμα με το youtube εκεί αλλά είμαι σίγουρος ότι για σένα δεν είναι πρόβλημα. Άντε, μην βαριέσαι Τζίμη. Δεν πρέπει να κάθεσαι εσύ.

    "...Ευχαριστώ για τα ...καλά σου λόγια !!!"

    Δεν κάνει τίποτα. Άλλωστε εσύ τα ξεκίνησες τα καλά λόγια πριν καιρό και τηρούσα μετριοπαθή στάση.Αυτό όμως μας τελείωσε. Θα ήταν αδικία να μην απαντήσω και εγώ με καλά λόγια. Τώρα το επεκτείνω όχι μόνο όταν λες καλά λόγια για μένα αλλά και για άλλους.

    "Ά ρε νιάτο !!!"

    Ακριβώς. Τα νιάτα είναι θερμόαιμα και λίγο πιο επίμονα. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τα βλέπει αλλιώς. Κάνει αλλιώς ότι πρέπει.
    Έχω δει ότι έχεις μια εμμονή με τα νιάτα. Γιατί ρε Τζίμη τόση εμμονή με τα νιάτα? Δεν πιστεύω να σαι πάνω από 45 στη χειρότερη και πολύ λέω ;)

    "τζιμης"

    Είσαι σίγουρος για το όνομα? Μήπως η κατάληξη του ονόματος θα πρεπε να ναι διαφορετική?

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΥΓ 1: Δες το βίντεο ειδικά στην αρχή. Άσε που όλο είναι τέλειο. Θα σου αρέσει είμαι σίγουρος. Θα "ενθουσιαστείς" ξανά. Μόνο να προσέχεις τι θα εύχεσαι να ξεραθεί. Τα παμε και παλιά αυτά. Να μην τα ξαναλέμε.

    ΥΓ 2: Να σαι σίγουρος ότι στο τέλος θα βλέπεις καπάκια, γιαγιάδες και ανθυπίλαρχους(τώρα με τι εθνόσημο θα τους βλέπεις δεν ξέρω...) στον ύπνο σου.
    Τέλος over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.