29/10/10

Ελληνίδα κατάσκοπο αναζητούν οι τουρκικές αρχές

Πολεμικά σχέδια για ενδεχόμενο ελληνοτουρκικού πολέμου βρίσκονται, μεταξύ των σχεδίων που εκλάπησαν από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Star»,(http://www.aksam.com.tr/2010/10/29/haber/guncel/17287/askeri_sirlar_atina_ya_sizmis.html) αναφερόμενη στην υπόθεση «στρατιωτικής κατασκοπίας», για την οποία έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 49 άτομα, μεταξύ των οποίων οι 45 είναι εν ενεργεία στρατιωτικοί.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η τουρκική αστυνομία αναζητεί τα ίχνη «Ελληνίδας κατασκόπου», η οποία υποτίθεται πως «μετέφερε τα εν λόγω στοιχεία στην Ελλάδα».
Πρόκειται για στοιχεία που εκλάπησαν από τη ναυτική βάση στη Μαρμαρίδα και το Γενικό επιτελείο πολεμικού ναυτικού.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα στοιχεία αφορούν στρατιωτικές ασκήσεις, σχέδια πολέμου και σχέδια που εμφανίζουν τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Τουρκίας.

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη εδώ και μερικές μέρες

Κατά τις έρευνες που έγιναν σε διάφορα σημεία σε εννιά πόλεις της Τουρκίας, βρέθηκε υλικό το οποίο περιλαμβάνει και διάφορα βίντεο, η εγγραφή των οποίων έγινε με κρυφές κάμερες.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

34 σχόλια:

  1. καταφεραμε τετοιο πληγμα? απιστευτο φαινεται εκτος αν τα μογγολια μπλοφαρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. emeis kai na kaname kati tetoio? den nomizo!!! kati propaganda tis geitonos tha eina pali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emeis kai na kaname kati tetoio? den nomizo!!! kati propaganda tis geitonos tha eina pali!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την παρούσα κυβέρνηση μάλλον περί μπλόφας πρόκειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Too nice to be true,που θα έλεγε και ο πρωθυπουργός μας στη μητρική του γλώσσα.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή, ... "κοπελιά" τους την έκανε;

    Τσίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Διαχειριστές

    Με το που μπαίνει κανείς στο ιστολόγιο, αρχίζει να παίζει το video αυτό. Αν είναι ηθελημένο, έχει καλώς. Αν όχι, πρέπει να το διορθώσετε, διότι είναι ενοχλητικό να το ακούει κανείς συνέχεια. Όχι ότι το βίντεο είναι κακό, κάθε άλλο. Απλώς το έχουμε ακούσει και δεν υπάρχει λόγος να παίζει ανεξέλεγκτα.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aκομα κ ψεμμα να ειναι η εμπλοκη Ελληνιδας κατασκοπου, γεγονος ειναι οτι επικρατει μπαχαλο στον Τουρκικο στρατο κ τις υπηρεσιες πληροφοριων του. Πως ειναι δυνατον να χανουμε τους πολεμους απο τους αιμοδιψεις, αλλα κ μπητι αχρηστους, Μογγουλους???? Αφηστε, ξερω.... Απο προδοσια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο το Νιου Λουκ του Ινφογνωμωνα, αλλα δεν μου βγαζει τα σχολια.
    Τι φταιει αραγε;
    Το Νιου Λουκ ή ο Καυκασιος;

    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    σκλαβωμενη απο εβραιους γενοκτονους/εθνοκτονους
    Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχει τεχνικό θέμα που δεν λύνεται.
    Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε, είναι να πάτε κάτω αριστερά από το συγκεκριμένο βίντεο και να το σταματήσετε.

    ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AYTO TO NEO.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΜΕΤΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ......... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ>.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας μην αποκλείουμε τίποτα ακόμη,δεν ξέρεις τι γίνεται,πιθανότατα πάντως θα αποδειχθεί αποκλειστικά εσωτερικό θέμα της Τουρκίας,αν δείξει πως έχει διάθεση να το εξωτερικεύσει τότε βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ... ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Η ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για όλους τους φίλους που αμφιβάλλουν οτι θα μπορούσε η "κοπελιά" να τους την κάνει λυπάμαι... μυρίζουν ηττοπάθεια. Όπως έχει εγκύρως γραφτεί (ναι skal;) οι επιτυχίες συνήθως δεν αναφέρονται! Τώρα γιατί βγήκε η παραπάνω είδηση στην Μιλιέτ (αλλού είδα στην Σταρ και τον πανταχού παρόντα Αλί Μπιράντ) δεν μπορούμε να ξέρουμε - όμως αποκλείεται να είναι ένα ακόμη επεισόδιο στην τρομερή εσωτερική πάλη που γίνεται στην γείτονα; Ίσως να πρέπει να σκεφτούμε το δικονομικό ερώτημα "ποιός ωφελείται" και να λάβουμε υπ'όψη μας τις 49 (45 στρατιωτικοί!) συλλήψεις. Δεν δείχνει και τόσο μπλόφα ...
    Και επί τέλους μία σωστή υπηρεσία μπορεί να λειτουργεί ακόμη και επί κυβέρνησης "παιδαρελιών". Δυσκολώτερα αλλά μπορεί εάν απαρτίζεται από πατριώτες!
    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκαλ, το κάνεις για να ...τσαντίσεις τον Νίκο Κωνσταντόπουλο να βλέπει συνεχώς στο βίντεο την πρώην σύζυγό του;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΥΠ δουλεύει ανεξάρτητα από το ποιός είναι κάθε φορά στην κυβέρνηση.
    Ο διορισμένος διευθυντής της, ελάχιστα μπορεί να επιρρεάσει την λειτουργία της...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάλι καλά που υπάρχουν αυτοί που δουλεύουν αθόρυβα και αποτελεσματικά
    για τα συμφερόντα της Ελλάδος.

    Δεν θα είναι η πρώτη φόρα άλλωστε.
    ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φυσικά ούτε και η τελευταία!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 6:18 μ.μ.

    Δηλαδή, η ΕΥΠ είναι κράτος εν κράτει. Παρακράτος, εν άλλοις λόγοις. Δεν ελέγχεται από την κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Πως ειναι δυνατον να χανουμε τους πολεμους"

    29 Οκτωβρίου 2010 4:57 μ.μ.
    -----------------------------------
    Έχουμε νικήσει και πολλές φορές


    -----------------------------------
    Τι φταιει αραγε;
    Το Νιου Λουκ ή ο Καυκασιος;

    Όμαδεον
    -----------------------------------

    Και εμένα μου έχουν χαθεί σχόλια Όμαδεον. Ίσως φταίει το Νιου Λουκ...
    -----------------------------------

    Και επί τέλους μία σωστή υπηρεσία μπορεί να λειτουργεί ακόμη και επί κυβέρνησης "παιδαρελιών". Δυσκολώτερα αλλά μπορεί εάν απαρτίζεται από πατριώτες!
    Ν.
    29 Οκτωβρίου 2010 6:13 μ.μ.

    Η ΕΥΠ δουλεύει ανεξάρτητα από το ποιός είναι κάθε φορά στην κυβέρνηση.
    Ο διορισμένος διευθυντής της, ελάχιστα μπορεί να επιρρεάσει την λειτουργία της...
    τζιμης
    29 Οκτωβρίου 2010 6:18 μ.μ.
    ----------------------------------

    Συμφωνώ και με τους δυο σας!
    Ακόμη και αν οι κυβερνήσεις ζουν στον κόσμο τους ή έχουν τα σχέδια τους, οι "φύλακες" καλού-κακού, έχουν πάντα γνώση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @29 Οκτωβρίου 2010 6:45 μ.μ.

    Don't be afraid. They don't bother with nothings.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 6:45 μ.μ.
    H λειτουργία και ο χαρακτήρας της ΕΥΠ προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους σχετικούς νόμους και όχι από το τι άσχετο μπορεί να πει -εάν πει- ο οιοσδήποτε πρωθυπουργός.

    Ο οποίος πάντως εάν θέλει να αλλάξει το πλαίσιο, θα πρέπει να αλλάξει τα σχετικά άρθρα στο Σύνταγμα και τους υπάρχοντες Νόμους.

    Πήγαινε στην δεξιά στήλη "Διαβάστε και αυτά..."
    και κάνε κλικ στο:
    ● Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τους καναμε τετοια ζημια και αυτοι το εκαναν βούκινο ??? Μαλλον κατι τρεχει!! Ελπιζω αργοτερα να μην πουν ότι βαλαμε και βομβες στα τζαμια τους στην Πολη… Kαταλαβαίνετε που το παω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. η ευπ οποια κυβενηση και να ειναι τους αναφερει τα ¨οποια προβληματα εσω και εξω εχουμε ¨.τωρα το τι πραττουν οι πολιτικοι ειναι αλλο θεμα,συμβουλων-πιεσεων-γεοπολιτικα κ.α.οσο για εκεινο το θεμα με τους 2 σκληρους δισκους που χαθηκαν πριν κανα 2μηνο αν θυμαμαι καλα και οι οποιοι ειχαν αποθηκευμενα σχεδια για περιπτωση επιθεσης στην Ελλαδα τι εγινε.μηπως το θεμα σημερα ειναι η εξελιξη του?

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπορει απλα οι τουρκοι να ετοιμαζουν επισοδειο και να θελουν να φτιαξουν κλιμα

    makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. i eyp doulevi gia ti ekastote kivernisi kai kratai aytous pou theli i ipolipi petionte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ας υποθέσουμε πως πράγματι κλάπηκαν αυτά τα έγγραφα και παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχές. Θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος της Ελλάδας ή θα τα δώσουμε πίσω και θα ζητήσουμε και συγνώμη; Μάλλον το δεύτερο.

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ..τι ειναι παλι αυτα ??? παλι αρχεισαν τις μλκες τους! τα μογγολια!!!..οσες φορες και αν τους πλησιασαμε για καλητερες σχεσεις, παντα βρεισκουν κατι να πουν και να απομακρυνονται απο ευρωπη και τον πολιτισμο! πια σχεδια βρε αγραμματοι εχετε και σχεδια @@ρες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @29 Οκτωβρίου 2010 6:45 μ.μ.

    Βασικά, αυτό ονομάζεται συνέχεια του κράτους και όχι παρακράτος. Μάλλον πρέπει να αποκτήσεις καλύτερη γνώση της ελληνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπα, μάλλον κανένα νέο τουρκικό σήριαλ για την ελληνική τηλοψία ετοιμάζουν οι γείτονες... μετά τις 1001 νύχτες και το Γκουμους σε Αντ1 και ΤιΒι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το μάθημα τουρκικού πολιτισμού και γλώσσας θα συνεχιστεί με κατασκοπευτική περιπέτεια όπου η ελληνίδα κατάσκοπος ερωτεύεται τον τούρκο αντικατάσκοπο κλπ κλπ κλπ... α ρε κατακαημένη καραμήτραινα...π'ως μας καταντήσατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κρύβει σκοπιμότητες η ανακοίνωση.Ετοιμάζονται πάλι να μας κατηγορήσουν ότι δεν βοηθούμε στην ανάπτυξη καλής συνεργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ασφαλώς και είναι συνέχεια του κράτους (και όχι του παρακράτους) και παρουσιάζεται ως φαινόμενο στα ώριμα απο πλευράς Διοίκησης κράτη. Άλλωστε ακόμη και σε αυτά παρελαύνουν κατά καιρούς καραγκιόζηδες υπουργοί - ελάχιστη όμως είναι η επίδραση τους. Θυμηθείτε εκείνον τον απίστευτο τύπο (και τρομερό ανθέλληνα), τον ΥΠΕΞ της Ιταλίας Ντε Μικέλις: παρέμεινε ασήμαντος και αναποτελεσματικός σε ότι επεχείρησε (ακόμη και εναντίον μας)ενώ η κρατική μηχανή των εκ δυσμών γειτόνων διατηρεί ένα σοβαρό επίπεδο παρά τις συχνές - ιδίως παλιότερα αλλαγές κυβερνήσεων.
    Ο φόβος του παρακράτους είναι σε ένα βαθμό προϊόν της συνήθους αριστερής προπαγάνδας, αλλά στην πραγματικότητα του 2010 η αριστερογενής συνωμοσία με την μορφή της τρομοκρατίας υπερβαίνει κατά παρασάγγες την οποιαδήποτε άλλη. Πόσα χρόνια έχουμε να δούμε "δεξιογενή" τρομοκρατία στην χώρα μας; Ας αφήσουμε λοιπόν για λίγο τον "αντιχουντικό" αγώνα και ας δώσουμε τα εύσημα σ'αυτούς που νοιάζονται για την πατρίδα γνωρίζοντας ότι θα παραμείνουν ατραγούδιστοι ...
    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καθαρη προβοκατσια ειναι, ακομα να το καταλαβετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.