4/11/10

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΤΕΞ…

3-11-2010 Iστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί
O Χουσείν Ζεϊμπέκ και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Νίκος Καλιαμπάκας επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης.


Στις 27 Οκτωβρίου ημέρα Τετάρτη, ο βοηθός του γραμματέα Ξάνθης και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Ξάνθη Χουσείν Ζεϊμπέκ και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Νίκος Καλιαμπάκας επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Οι επισκέπτες έγιναν δεχτοί από τον πρόεδρο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Χουσείν Ζεϊμπέκ τους ενημέρωσε για την Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας και ανέφερε πως αν εκλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντα του στην περιφέρεια κατά τον καλύτερο τρόπο και προς όφελος της περιοχής. Ο πρόεδρος Καρά τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές.

5 σχόλια:

  1. Η μάχη για την διεκδίκηση του δήμου στην Ικαρία για όσους τη ζούμε από κοντά αποτελεί μάθημα.

    Το τουρλουμπούκι που έχουν στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Αριστερά, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ προκειμένου να διώξουν το «κακό» ΚΚΕ και τον «σκληρό κομμουνιστή» δήμαρχο Στ. Σταμούλο έχει ξεφύγει από τα όρια της προεκλογικής εκστρατείας και έχει εξελιχθεί σε άνευ προηγουμένου παραλήρημα.
    Από τη μία άκρη (ΣΥΡΙΖΑ) ως την άλλη (ΛΑΟΣ) έχουν βάλει τις, όχι και πολλές τελικά, διαφορές τους στην άκρη και στις συνάξεις που οργανώνουν μήνες τώρα ψάχνοντας ''τη χρυσή φόρμουλα'' η πολιτική τους πρόταση για τον δήμο της Ικαρίας αρχίζει και τελειώνει στο να ''διώξουμε το ΚΚΕ''.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας επίδειξη τυχοδιωκτισμού συμμαχεί με την πρόσφατα αποχωρήσασα από τον ΣΥΝ λόγω «διαφορετικών πολιτικών απόψεων» «Δημοκρατική Αριστερά», με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ αγνοώντας τις κραυγές ακόμα και των ίδιων του των στελεχών για δήθεν ξεπούλημα των αρχών και της ιδεολογίας του. ΑΥΤΑ ΦΤΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΘΥΜΆΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ Ε ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H εικονα μιλαει απο μονη της.....

    οτιδηποτε ανθελληνικο στηριζεται απο το εκτρωμα που λεγεται τσυριζα, απιστευτοτο οτι υπαρχουν ανθρωποι που τους ψηφιζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ακόμη μια φορά ο ...αριστερός Συριζα ασπάζεται τους Τούρκους ακροδεξιούς.




    Αν βλέπω καλά τη φωτο,στην "τουρκική ένωση",
    πρώτη μούρη ο Μουσταφά Κεμάλ κι ο κολλητός του Βενιζέλος.(Στο τρίτο κάδρο δεν ξέρω ποιος είναι).

    Οι Τούρκοι δέχονται τον Βενιζέλο,

    γιατί ο Βενιζέλος προσκύνησε τον Μουσταφά Κεμάλ [με τη συνθ.Λωζάννης,με την πρόταση του για νόμπελ ειρήνης στον μεγάλο Τούρκο(;)ρατσιστή και γενοκτόνο].

    Μέχρι σήμερα οι Τούρκοι (λαός και κράτος) προβάλλουν ως παράδειγμα "ελληνοτουρκικής φιλίας" και ειρήνης, αυτούς τους δύο,μια πολιτική που ανανεώθηκε με το σετάκι ΓΑΠ-Τζεμ -η πολιτική του νεοραγιαδισμού της Ελλάδας.

    Και το πρόσφατο αεροδρόμιο Αθηνών, το είπαμε Βενιζέλο, ενώ (στην) Εις-ταν-μπούλ, έχουν αεροδρόμιο με τον άλλον...
    (θα μου πείς και στο Παρίσι έχουν τον Ντε Γκωλ,αλλά οι Έλληνες δεν ήταν ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε το όνομα ενός πολιτικού,έχουμε τόσους άλλους ανθρώπους να τιμήσουμε).

    Να προσέχουμε, πάντως, τους συμβολισμούς και τις σημειολογίες και την κάθε είδους "προώθηση προϊόντων"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.