13/11/10

Ντεφάκτο αναγνώριση του ψευδομουφτή από την κυβέρνηση. Ο Ξυνίδης συναντήθηκε μαζί του στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ

του Σάββα Καλεντερίδη
Πήραμε την πληροφορία πριν μια ώρα και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.
Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι για να κερδίσει το κυβερνόν κόμμα την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης, θα προχωρούσε σε ντεφάκτο αναγνώριση του ψευδομουφτή Ξάνθης, ο οποίος παραβιάζει με θράσος τη νομιμότητα, κάνοντας αντιποίηση αρχής, αφού
σε κανένα μέρος του κόσμου ο μουφτής δεν εκλέγεται, αλλά διορίζεται από το κράτος γιατί ασκεί εξουσία.
Σήμερα, ο κ. Ξυνίδης, που έχει αναλάβει εργολαβικά το ρόλο του ρυθμιστή των εξελίξεων στη Θράκη για το κυβερνόν κόμμα, παρότι υπουργός της κυβέρνησης, συναντήθηκε με τον ψευδομουφτή Ξάνθης και με τον κ. Μάντατζη, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη.
Η συνάντηση, που έγινε στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο (17:12), όπως μας ενημέρωσε αξιόπιστος φίλος του ιστολογίου και όπως δισταυρώσαμε και από άλλη πηγή την πληροφορία που είχαμε από τη στιγμή που άρχισε η συνάντηση.
Πρόκειται για πρωτοφανές ολίσθημα, που νομιμοποιεί τις άθλιες μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς της Άγκυρας, μετά την απαράδεκτη χάραξη των ορίων των Δήμων, που βάζει δυναμίτη στην ειρηνική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή.
Το λόγο πλέον έχει ο κυρίαρχος λαός, που καλείται να ακυρώσει με την ψήφο του τα άθλια παζάρια σκοτεινών κύκλων, που κατήντησαν ένα πατριωτικό κόμμα συνομιλητή των εγκάθετων της Άγκυρας και του τουρκικού ισλαμοκεμαλικού φασισμού.
Διαδώστε το, από σπίτι σε σπίτι και από στόμα σε στόμα στη Θράκη και σ' ολόκληρη την Ελλάδα.
Αντισταθείτε στην τουρκοποίηση της Θράκης.

19 σχόλια:

  1. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρω στις 1μμ σήμερα συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο “Νατάσα” της Ξάνθης ο αναπληρωτής υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, με τον ψευτομουφτή Αχμέτ Μέτε, τον βουλευτή Τσετίν Μάντατζη, τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Πούλιο και άλλους.

    Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συνάντησης. Όλοι όμως αντιλαμβάνονται τι μπορεί να συζήτησε ο κ. Ξυνίδης με τον ψευτομουφτή και τον κ. Μάντατζη λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

    Το θέμα είναι σοβαρότατο και αφορά άμεσα την κυβέρνηση. Την στιγμή που ακούγονται πολλά για μετακινήσεις πούλμαν με ψηφοφόρους από την Τουρκία και όταν Μέτε, ζητά να τεθεί επικεφαλής όλων των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα, περιλαμβανομένων και των μεταναστών – βλ. “Η ψήφος των Τούρκων για τους Τούρκους και όχι για τους γκιαούρηδες”.

    Υπενθυμίζουμε την πρόσφατη “Μυστική” επίσκεψη Παπανδρέου στην Κομοτηνή

    Όπου ζητήθηκε επί πίνακι το κεφάλι υπουργών αν χάσουν την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης Ποιος υπουργός θα … χάσει το κεφάλι του για την Θράκη;

    (στην φωτό, ο ψευτομουφτης με τον ανεξαρτητο μειονοτικο υποψηφιο για το Δημο Ξάνθης, Αχμέτογλου)
    http://www.antinews.gr/?p=71384

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστούμε κ. Σαββα για τις πληροφορίες που μας δίνετε. Να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Ομως, και που ξεσηκώνεται ο κόσμος (Πομάκοι, Ρομά, Σπάρτακος, Χρόνος, Προεξενίο ΣΤΟΠ) τον χαβά της η Άγκυρα και η "Ελληνόφωνη" κυβέρνηση. Εγώ νομίζω πως στην Ξάνθη κ τον Εβρο θα τα καταφερουμε. Στην Ροδοπη εχει χαθει προ πολλου το παιχνιδι. Δεν ξέρω ποια τι να πιστεψω και σε τι να ελπίζω. Πιστεύετε κ. Σαββα ότι η Θράκη σε τελική ανάλυση μπορεί να σωθεί? Σπυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γρεκίλικο κατάντιμα τα γιουσουφάκια στην Θράκη.

    Οι άνθρωποι ξεπουλάνε για λίγα ψύχια ψήφων κάθε έννοια εθνικής αξιοπρέπειας και εθνικού συμφέροντος. Μόνο αποστροφή και απέχθεια μπορούν να προκαλέσουν Έλληνες υποψήφιοι που προσκηνούν το τουρκικό φασιστοπαρακράτος των ψευτομουφτίδων. Το έχουμε πάρει το μύνημα εδώ και καιρό οτι πρόκειται για προδότες ξεπουλημένους
    Γι αυτό και τους αξίζει μαύρισμα στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ.....

    Να σημειολογήσω;

    Umberto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο τσετιν μανταντζη κα;ι ο μετε πλεον εχουν γινει οι νο 1 εχθροι τπυ ξυνιδη τουσ εχει ριξει πολυ βρισιμο ακου που σου λεω οι ωρεσ τουσ ειναι μετρημενεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μουσουλμάνοι της Θράκης βρήκαν στέγη στο τουρκικό προξενείο και στους ισλαμομασίστες της Άγκυρας λόγω ανυπαρξίας του ελληνικού κράτους.
    Αν το κράτος αποφασίσει να δείξει την ύπαρξή του, τότε θα γίνουν σκόνη όλα τα φασιστοειδή.
    Όμως, όταν αντί να στέιλουμε φυλακή, όπως επιβάλλει ο νόμος, τον ψευδομουφτή, τον συναντά ο Έλληνας υπουργός, τότε στην ουσία δίνουμε το μήνυμα και σε όσους μένουν πιστοί στην Ελλάδα.
    Τους λέμε να πάνε στο τουρκικό προξενείο, για να ανεβούν οι μετοχές τους και στη συνέχεια να γίνουν συνομιλητές των υπουργών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπομονή συνέλληνες. Έχουμε άλλα 350 χρόνια σκλαβιάς και καρπαζιάς πριν ξυπνήσουμε. υπομονή.

    Δρ Γ Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορει να μη παρει αλλη περιφερεια το πασοκ??Τα μετρα πίεσης δεν ειναι πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε γαμώτο δεν αντιστέκεται κανένας.τί περιμένουμε πια τη καταστροφή μας?Μέσα σε ένα χρόνο ζούμε γεγονότα τέτοια που δεν έχουμε ζήσει δεκαετίες ολόκληρες!!!!Αυτός ο Παπανδρέου τα έκανε θάλασσα,και εμείς καθόμαστε άπραγοι,παρακολουθούμε την ιλαροτραγωδία σα χάχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Σάββα έγιναν επικίνδυνοι καιρός να περάσουμε στο Plan B....

    Man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "τί περιμένουμε πια τη καταστροφή μας?Μέσα σε ένα χρόνο ζούμε γεγονότα τέτοια που δεν έχουμε ζήσει δεκαετίες ολόκληρες!!!!"



    έχεις δίκιο,ο ΓΑΠ έσπειρε την καταστροφή μέσα σ'ένα χρόνο.

    αλλά ο βλάκας λαός-δυστυχώς έτσι αναγκάζομαι να τον αποκαλέσω-

    πιστεύει τα μεγαλοκάναλα που πάντα ήταν πασοκο-συριζαίικα και συνεχίζει να κοιμάται "τον ύπνο του δικαίου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι ''άνθρωποι'' είναι αδίστακτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θέμα είναι πολύ πολύ σοβαρότερο. Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής αφού επέβαλε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. τον Αρη Γιαννακίδη από το ΠΑΣΟΚ, δεσμεύεται τώρα και να τον εκλέξει. Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν αυτό χωρίς καμιά αμφιβολία. Η πρώτη δόση δόθηκε στη Ροδόπη. Η δεύτερη αύριο στην Ξάνθη.
    Ως πότε η κατευθυνόμενη μουσουλμανική μειοψηφία θα καθορίζει με τη σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ τις τύχες μέχρι τώρα της Θράκης, τώρα και της Ανατολικής Μακεδονίας; Εμείς οι χριστιανοί ανεξαρτήτου κομματικής τοποθέτησης λέμε όχι στο ξεπούλημα και ψηφίζουμε ενάντια στον Αρη Γιαννακίδη που το εκφράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο αυριανός γύρος των εκλογών είναι πολύ κρίσιμος για τη χώρα. Να πάνε όλοι οι Ελληνες να ψηφίσουν, να μη χαθεί ούτε μια ψήφος αγανάκτησης και αποστροφής προς αυτούς που μας ξεπουλάνε.
    Οπως είπε σοφά και ο Μαρκεζίνης, "ο 13ος και 14ος μισθός μπορεί να ξαναγυρίσει, αλλά ό,τι χάσουμε εθνικό, αυτό δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει ποτέ".
    Τα δεδομένα και τα σημεία των καιρών μας λένε απερίφραστα ότι η Θράκη κινδυνεύει. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Σάββα έγιναν επικίνδυνοι καιρός να περάσουμε στο Plan B....

    Man

    13 Νοεμβρίου 2010 10:17 μ.μ.

    -Φίλε έχεις απόλυτο δίκαιο, αλλά για να περάσουμε στο σχέδιο ΄Β που λες, κάποιοι πρέπει να προσφαίρουν μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ πρόταση. Και όσο αυτη η πολιτικκή επιλογή ΔΕΝ υπάρχει, ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
    Να θυμήσω τον Γλύξμπούργκ ο οποίος παρέλασε εχθες απο τα δελτία ειδήσεων, γιατί λέει ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΡΑ ΔΡΑ. ΠΗΡΕ ΤΟ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ δεν κολώνουμε στην De facto αναγνώριση των σκοπιανών που απο το 1991 τους επιτρέπουμε να εισέρχονται στο Ελλαδιστάν με διαβατήρια που επιγραφή έχουν "Ρεπουμπλικα Ματσεδονιγια" .... στον ψευτομουφτή θα κολώσουμε ;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ

    (12)XII.ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ θυμιαμα,λιβανον


    ΗΡΑΚΛΗ ΟΡΜΗΤΙΚΕ,ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ,ΔΥΝΑΤΕ
    ΤΙΤΑΝΑ,
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΙΣΧΥΡΑ ΧΕΡΙΑ,
    ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΕ ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ,ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΕ,ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΙΣΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΜΙΑΝ,ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΕ,ΘΗΡΙΩΔΗ,ΠΟΥ ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ,ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΕ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΜΕΓΑΛΗΝ ΔΥΝΑΜΗΝ...ΤΡΩΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΩΡ,ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΕΞ ΟΛΩΝ,ΒΟΗΘΟΣ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ,ΣΥ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΕΙΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    Α Π Ο Δ Ι Ω Κ Ω Ν ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ...
    ΣΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙΣ,ΤΗΝ Α Υ Γ Η Ν ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΜΕΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ...
    ΕΛΑ ΜΑΚΑΡΙΕ,ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΚΛΑΔΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ{ΡΟΠΑΛΟ},
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΙΠΤΟΜΕΝΑ ΒΕΛΗ ΣΟΥ
    Α Π Ο Δ Ι Ω Ξ Ε ΤΙΣ ΒΑΡΕΙΕΣ
    Μ Ο Ι Ρ Ε Σ."

    Η ΠΡΑΞΗ ΜΕΤΡΑΕΙ,ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ.
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οποιος Ελληνας χριστιανος ψηφισει Ξυνιδη, καλα να παθει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπερα κε Σαββα και ευχαριστουμε για την ενημερωση που δυστυχως εχουμε μονο απο το διαδικτυο και απο μερικες διασπαρτες φωνες στο ραδιοφωνο (Αδιαβροχοι).ακουσα πριν απο 2 χρονια περιπου τον κο Αθηναιο σε εκπομπη του κου Χουντα που ελεγε οτι ειχε δει στο Λευκο Οικο χαρτη της Ελλαδος με αποκομμενες τις περιοχες της Θρακης και του Ανατολικου Αιγαιου.Οι περιοχες αυτες θεωρουνταν οτι θα γινονταν τουρκικες! και το παραδοξο ολων αυτων ηταν οτι υπηρχαν 3 υπογραφες: του τοτε προεδρου των ΗΠΑ, του τοτε πρωθυπουργου ή προεδρου της Τουρκιας και του τοτε πρωθυπουργου της Ελλαδας!Αυτα τα σχεδια τα τοποθετησε οτι εγιναν πριν απο τη περιοδο της Χουντας.Δε μπορουσε ο κος Αθηναιος βεβαιως να το αποδειξει διοτι δε μπορουσε να παρει καποιο χαρτι .αν ομως ισχυει κατι τετοιο τοτε εξηγουνται ολα αυτα που γινονται και στο Ανατολικο Αιγαιο και στη Θρακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.