27/11/10

ΔΗΛΩΣΕΙΣ DAVUTOĞLU ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WIKILEAKS

Ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu σχετικά με τους ισχυρισμούς του δικτυακού τόπου Wikileaks που αφορούν την Τουρκία δήλωσε ότι οι ειδήσεις αυτές αποτελούν προβοκάτσια.


Ο Davutoğlu ο οποίος μίλησε σε ένα ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι έκανε νύξη στο ότι οι ισχυρισμοί έγιναν σε μια περίοδο που οι Τουρκο-Αμερικανικές σχέσεις είναι πολύ καλές.

Ο Τούρκος υπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά «αν κάποιοι δημοσιοποιούν αυτό στην τουρκική κοινή γνώμη ενώ δεν τίθεται θέμα καμίας έντασης και ενώ οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται σε ένα κλίμα σεβασμού και αλληλοκατανόησης, δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε σαν καλή πρόθεση».

Ο Davutoğlu διευκρίνισε επίσης ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να ανεχτεί τις τρομοκρατικές δραστηριότητες και ότι δεν τίθεται θέμα να γίνει κάτι τέτοιο κυρίως στην περίπτωση του Ιράκ.

Ο Τούρκος υπουργός σημείωσε επίσης ότι η Τουρκία πάντοτε λαμβάνει σοβαρά μέτρα στην καταπολέμησης της Αλ Κάιντα.http://www.trtgreek.com/

2 σχόλια:

  1. ΝΤΑΒΟΥ ΤΑ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΘΕΝΟΝΤΕ ΚΑΙΡOΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕΡΙΑ PUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο βορειο τμημα του αφγανισταν με το τουρκμενισταν , ταλιμπαν μελη της αλ καιντα μιλανε μια διαλεκτο τουρκικη.Γιατι να μην κρυβονται και να δρουν μεσα απο τουρκια η στην κατεχομενη Κυπρο?Η γλωσσα ειναι ιδια και το ψευδοκρατος ειναι η γη της επαγγελιας για τρομοκρατες και πασης φυσεως παρανομο στοιχειο της Ευρωπης και Μεσης Ανατολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.