13/11/10

To δαχτυλάκι του ζααμπίτ Καμίνη

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
«Αντιδρά ο τοπικός πληθυσμός.. Δεν μπορούμε να ζούμε όμως συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών…!!!» («Lifo» στις 13-10-2010 ).
Αυτό διάβασα ότι είπε ο ζααμπίτ  Καμίνης, με σηκωμένο το αριστερό φρύδι, σε συνέντευξη για τις αναμενόμενες αντιδράσεις των Ελλήνων κατοίκων στα «φευγάτα» μέτρα του, ξύδι στις πληγές της εξαθλίωσης των γειτονιών τους από το πολυπολιτισμικό μοντέλο – «μπορντέλο», που τόσο
πολύ αρέσει στο μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ και τους σιτιζόμενους στο πρυτανείο του.
Ζααμπίτ στα ουρντού, την γλώσσα των αγαπημένων του Πακιστανών, σημαίνει αφέντης.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε, ότι ο ζααμπίτ Καμίνης το είπε με σηκωμένο και το μικρό δαχτυλάκι του δεξιού χεριού, που κρατούσε το φλυντζάνι του καπουτσίνο. Ξέρετε, αυτό το άσπιλο κι αμόλυντο χέρι, που δεν αγγίζει τα μιαρά άκρα των ιθαγενών του «τοπικού πληθυσμού» στις περιοδείες του σε προεκλογικές χειραψίες.
Ο ζααμπίτ Καμίνης δε, έβλεπα σήμερα σε εφημερίδα (ΑΥΡΙΑΝΗ), ότι είχε στείλει κι έγγραφα στα αρμόδια Υπουργεία, προτείνοντας τ’ αδέρφια μας από την Λαχώρη, το Μογκαντίσου και την Ισλαμαμπάντ, να εισέρχονται ελευθέρως στο ήδη ξέφραγο αμπέλι μας. Ζητάει στην ουσία την κατάργηση των μηχανισμών ελέγχου και την νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών, ακόμη κι αν δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις (!!), ενώ κατηγορεί το Λιμενικό, την Αστυνομία και τον Στρατό για «παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων» κι ότι έχουν «νοοτροπία πολεμικής αναμέτρησης»… Ω, μον Ντιέ! Ο Στγατός και η Τζενταγμεγί είναι πολύ τγομαχτικοί και ο Αμπντουλχαλήμ φοβάται να μπει στο φτωχικό μας. Απαράδεκτον!
Η δε εφημερίδα δημοσιεύει και τα τρία σχετικά έγγραφα της Ανεξάρτητης (λέμε, τώρα) Αρχής του δεύτερου καλύτερου φίλου του Πακιστανού, Αφγανού κλπ (ο πρώτος είναι ο Γιώργος), όπου τρίβεις τα μάτια σου.
Έχει δε διακηρύξει ως θέση του ότι θα τους εγκαταστήσει σε παλαιά, αναξιοποίητα κτίρια του Δήμου Αθηναίων.
Προφανώς δεν υπάρχουν Έλληνες που να έχουν ανάγκη στέγης κι έτσι μας περισσεύουν σπίτια.
Φαίνεται ότι σε ένα χρόνο ο νεοφιλεύθερος «σοσιαλισμός» του ΓΑΠ έλυσε το στεγαστικό των Ελλήνων και τώρα ο ζααμπίτ Καμίνης θα λύσει και το στεγαστικό των μπαγκλαντέζων πωλητών χαρτομάντηλων. Οραματίζεται δε και προσωρινή άδεια παραμονής, πρόνοια και λοιπά καλούδια. Το ελληνικό κοινωνικό κράτος συρρικνώνεται για τους Έλληνες λόγω ελλείμματος αλλά λόγω καραπροοδευτικού πλεονάσματος απλώνει προς την Ασία και την Αφρική.
Άμα βγει ο Καμίνης, αδέρφια, θα το βάζουν ως κίνητρο στις διαφημίσεις τους (ναι, υπάρχουν τέτοιες!) οι δουλέμποροι στο Καράτσι, την Ισλαμαμπάντ και την Τόρα Μπόρα. «Αντέρφια πάμι Γιουνανιστάν, Αντίνα, Γκαμίνις καλό άντροπο, φουλ σέρβις». Κι άμα ακούσατε σήμερα ποιοι κάνανε δήλωση ότι τον υποστηρίζουν, ε, τότε θ’ αφήσετε τα ψηφοδέλτια και θα πάρετε τις πέτρες. Ένα σας λέω μόνο: …Κύρκος.
Λοιπόν «τοπικέ πληθυσμέ» μου, Έλληνα μου δουλοπάροικε της Ομόνοιας, του Αγίου Παντελεήμονα, της Αχαρνών, των Πατησίων, την Κυριακή δώσε στον ζααμπίτ Καμίνη βαθύ μαύρισμα, κάνε του ένα γερό εκλογικό σολάριουμ, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει νέα καριέρα στο Μπόλλυγουντ.
Την Κυριακή το βράδυ “agar hum late tum aata Aour khata hoonzaabit Kaminisάμα αργήσουμε, φάτεεφέντη Καμίνη.
Όλα εδώ πληρώνονται, από τους «τοπικούς πληθυσμούς». Πέρνα τώρα από το ταμείο…
Υ.Γ. Για τον Νικήτα ξέρω τι θα πείτε πολλοί από σας. Τα λέω πρώτος. Ας στείλουμε γι’ αγρανάπαυση τον Καμίνη στα πολυπολιτισμικά λειβάδια του κι ύστερα θα τα πούμε με τον Δήμαρχο. Έξω απ’ τα δόντια.
Αντινιούζ

15 σχόλια:

  1. Δεν συμπαθώ τον Κακλαμάνη.
    Τον θεωρώ καιροσκόπο και υποκριτή.
    Έβλεπα με καλό μάτι τον Καμίνη, γιατί είναι χαμηλών τόνων και μορφωμένος.
    Η στάση του στο μεταναστευτικό και η δήλωσή του για τους τοπικούς πληθυσμούς, με εξέπληξε δυσάρεστα και λέω απερίφραστα ότι είναι υποκριτής και εξαιρετικά επικίνδυνος για τα συμφέροντα της χώρας αλλά και των ίδιων των μεταναστών.
    Πολύ απλά, αποτελεί μέρος του συρφετού που έχει βαλθεί να διαλύσει τη χώρα και το έθνος.
    Είναι μέρος της ομάδας που δρα εξ αντικειμένου προβοκατόρικα για να κάνει τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα στην Ελλάδα.
    Αυτός ο συρφετός δεν είναι αριστεροί πατριώτες, είναι απάτριδες, στρατιωτάκια σκοτεινών κέντρων που έχουν βάλει σαν στόχο να διαλύσουν την Ελλάδα.
    Μαύρο, κατάμαυρο στον Καμίνι, όπως είναι οι ιδέες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ύφος με το οποίο έγραφε στον Συνήγορο του Πολίτη, είχε εντυπωσιάσει πολλούς όμως.
    Ε αφού υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, ήταν δυνατόν να είναι αντίθετος με την εισροή μεταναστών; Αφού τους έδωσαν και ψήφο και την υπολογίζουν. Σκασίλα τους για τους τοπικούς πληθυσμούς, το είπαν καθαρά. Δεν τους ενδιαφέρουν οι Ελληνες, παρά΄μόνο όσοι ασπαστούν την δική τους γραμμή. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την μΕγάλη προδοσία την διέπραξε ο εθνάρχης Κ.Καραμανλής όταν το 1955 οι τούρκοι ξεπάστρεψαν τον ντόπιο πληθυσμό της Κωνσταντινούπολης και ο δικός μας σεβάστηκε τις συνθήκες..... Επρεπε να τους ξαποστείλει εκεί οπου θέλουν και οι ιδιοι βρίσκονται.Γνωρίζετε οτι οι ελληνες, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα, εισάγονται στα ΑΕΙ σε ποσοστο 2%,χωρίς εξετάσεις ;;; Υπάρχει ισοπολιτεία και ισότητα ;;; Τι γράφω και εγώ;;; εδώ ο κόσμος καίγεται και οι βολευτές αυξάνουν τις "αποζημειώσεις" τους.Χαμός.... ενώ ακόμη και στα bordes del eau υπάρχει καποια τάξη και ...αξιοκρατία.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος γύρος πέρασε, η αποχή κέρδισε, και πριν καταμετρηθεί καν η τελευταία ψήφος ήρθε η πρώτη τιμωρία!

    ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ!

    Μήπως η αποχή δίνει τελικά το μήνυμα στους κυβερνώντες ότι δεν υπάρχει αντίδραση;

    Μήπως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα έστω και λίγο εναντίον τους;

    Εαν πραγματικά θέλεις, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ να αποφασίζουν για 'σένα (χωρίς εσένα) και να εφαρμόζουν επάνω σου τα «μέτρα τους», χωρίς ΠΟΤΕ να σε ρωτούν αν συμφωνείς ή εάν διαφωνείς.

    Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, πριν κλείσουν οι κάλπες του πρώτου γύρου, εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας χάνουν το αναφαίρετο δικαίωμα κατώτατου μισθού.

    Μήπως πρέπει να τους δείξουμε ότι είμαστε εδώ, αντιδρώντες και θέλουμε έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ακολουθείται;

    Πολύ πρόσφατα, η Ουγγαρία απέδειξε έμπρακτα, ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι αντιμετώπισης της κρίσης. Το ίδιο απέδειξαν η Ισλανδία καθώς επίσης η Τουρκία και η Αργεντινή παλαιότερα.

    Η γειτονική μας Τουρκία που κατά κόρον έχει κατηγορηθεί για σοβαρότατες παραβιάσεις των ατομικών δικαιωμάτων, διεξάγει Δημοψήφισμα για την αλλαγή του Συντάγματος κι εδώ, στην γενέτειρα της Δημοκρατίας, από την μεταπολίτευση και μετά, όλες οι κυβερνήσεις το αποφεύγουν συστηματικά, διότι γνωρίζουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

    Στις περιφερικές εκλογές μετρήθηκαν άκυρα και λευκά 540.588 9% (ή 5,5% από το σύνολο των εγγεγραμμένων)! Και 3.799.534 απείχαν (39%) !Στις βουλευτικές του 2009 το ποσοστό ήταν 2,6% και στις ευρωεκλογές του 2009 2,5% , δηλαδή σχεδόν 3 φορές επάνω έχουν πάει τα άκυρα και τα λευκά .Στις δημοτικές εκλογές μετρήθηκαν άκυρα και λευκά 327.529 5,4% (ή 3,3% από το σύνολο των εγγεγραμμένων) Και απείχαν 3.770.473 38,94% από το σύνολο των εγγεγραμμένων.Υπάρχει λοιπόν μία μεγάλη τάση του λευκού – άκυρου .Και η τεράστια τάση της αποχής .

    Την ώρα που όλοι μετράνε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου , εμείς μετράμε τις τάσεις και προσπαθούμε να υποθέσουμε τι μπορεί να σημαίνουν η αποχή και το άκυρο .Σύμφωνα με τα στοιχεία από την σελίδα της Ελευθεροτυπίας την Δευτέρα το βράδυ.

    πάμε 2ό γύρο !

    Στις περιφερικές εκλογές μετρήθηκαν άκυρα και λευκά 540.588 9% (ή 5,5% από το σύνολο των εγγεγραμμένων)! Και 3.799.534 απείχαν (39%) !Στις βουλευτικές του 2009 το ποσοστό ήταν 2,6% και στις ευρωεκλογές του 2009 2,5% , δηλαδή σχεδόν 3 φορές επάνω έχουν πάει τα άκυρα και τα λευκά .Στις δημοτικές εκλογές μετρήθηκαν άκυρα και λευκά 327.529 5,4% (ή 3,3% από το σύνολο των εγγεγραμμένων) Και απείχαν 3.770.473 38,94% από το σύνολο των εγγεγραμμένων.Υπάρχει λοιπόν μία μεγάλη τάση του λευκού – άκυρου .Και η τεράστια τάση της αποχής .

    λευκό - άκυρο

    Εδώ έχουμε μία καθαρή καταδίκη της κεντρικής εξουσίας από τα άκυρα και τα λευκά για τις περιφέρεις. Η τάση αυτή είναι λίγο μειωμένη για τους δήμους αλλά υπάρχει και εκεί εντονότερη από ποτέ .Υπάρχει σαφής διάκριση ανάμεσα στην απρόσιτη κεντρική εξουσία η οποία είναι εντελώς ξεκομμένη από τον πολίτη και στους δήμους όπου διατηρείτε ακόμα η αίσθηση ότι υπάρχει περισσότερη αμεσότητα και μία επαφή του πολίτη με τις δημοτικές αρχές. Άρα κατά βάση έχουμε να κάνουμε με πολίτες που πιθανός όλοι και ο κάθε ένας με τον τρόπο του χρειάζεται μία πιο προσιτή σε αυτούς λειτουργία της πολιτικής . Μια πολιτική στην οποία να έχει πρόσβαση . Όλοι αυτοί είναι σαν να λένε στις αποκομμένες ηγεσίες του σήμερα και του χθες , στις νομαρχίες , στα υπουργεία και γενικός στα ,απομακρυσμένα θα έλεγα, αξιώματα !

    αποχή

    Η άλλη τάση και ο μεγάλος νικητής των εκλογών , η αποχή δεν θα μπορούσε πιο ξεκάθαρα να υποδηλώσει την άρνηση συμμετοχής στην δημοκρατία των αποκλεισμένων , μία δημοκρατία που λόγω του ότι είναι απρόσιτη , τριάμισι και εκατομμύρια έλληνες θεωρούν μάταιη την συμμετοχή τους σε αυτή.

    οι δύο τάσεις μαζί

    Είμαστε μάρτυρες δύο τάσεων ενός μελλοντικού συνασπισμού που θα μετασχηματίσει το πολιτικό μας σύστημα , σε κάτι καλύτερο ελπίζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ (35),ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΠΑΤΕΡΟ" ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.
    Π Ο Λ Υ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Μ Ο Σ.
    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΔΥΟ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...
    SUCIUS SEPTIMIUS SEVERUS{ΣΕΠΤΙΜΙΟΣ ΣΕΒΗΡΟΣ,146-211 μ.χ.}.ΚΑΙ
    MARCUS AYRELIUS SEVERUS BASSIANUS CARACALA{ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ ΣΕΒΗΡΟΣ,
    {186-217 μ.χ.}.
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ..ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ...
    Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ(ΔΕΥΤΕΡΟΣ),Ο ΚΑΡΑΚΑΛΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ-ΕΥΠΟΡΗ ΤΑΞΗ.ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ(ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ)ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΛΗΤΙΚΟΥΣ.ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΓΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ...
    Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ-ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ(συμφωνα με την πολιτικη που ακολουθουσαν οι Σεβηροι ..ανατολιτες),ΤΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ?ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ 212 μ.χ.ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΑΝΤΩΝΙΑΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ",Η ΟΠΟΙΑ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ...,ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ "ΡΩΜΑΙΟΥ" ΠΟΛΙΤΗ ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΕΝΑ "ΜΠΑΧΑΛΟ"ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ε.Ε.?
    1.ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.
    2.ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
    ΣΕ "ΛΑΘΡΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ",ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...{ΕΜΑΣ ΕΚΤΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΚΑ}.4.Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ "ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ" ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΕΛΕΓΧΟ.
    5.ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΗΘΕΝ" ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ{ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...},ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΚΡΑΤΗ-ΕΘΝΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ,ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΚΡΙΜΑ.
    ΠΟΛΥΒΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;

    Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη πλατεία Συντάγματος. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (από την ημερομηνία της εφημερίδας) εκτός του ότι παραβιάζουν το νόμο περί διανομής φυλλαδίων παραβιάζουν και τις διατάξεις για οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα μια μέρα πριν τις εκλογές. Επίσης στο βίντεο φαίνεται η ανάμιξη αλλοδαπών στο προεκλογικό αγώνα Καμίνη (το έχει αρνηθεί πολλές φορές) μιας και οι δύο από τους τρεις είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αλλοδαπούς. Το τελευταίο επιβεβαιώνει και τις καταγγελίες που έχουν γίνει από πολίτες πως σε πολλές γειτονιές της Αθήνας τις τελευταίες μέρες διακινείται υλικό υπέρ Καμίνη από αλλοδαπούς.

    Δείτε το βίντεο


    http://egersis2.blogspot.com/2010/11/blog-post_5211.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Ελίνα και λοιπούς όψιμους πατριώτες,

    την φωτιά την σβήνεται με φωτιά . Ποιά ήταν η θέση του Κακλαμάνη για τους μετανάστες ακόμα και όταν στην κυβέρνηση η ΝΔ ;
    ΕΝΑΣ ΗΠΙΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΗΤΑΝ , που μας κράτησε στον λήθαργο της απραξίας . Ένα χάσιμο χρόνου που κατέστρεψε το κέντρο και παρέδωσε γειτονιές της Αθήνας στους λαθρομετανάστες . Παρέλαβε μια Αθήνα καθαρή και φρεσκοβαμμένη από τους Ολυμπιακούς αγώνες και κοιτάξτε τι παραδίδει ;
    Εχει κυκλοφορήσει ποτέ του πίσω απο το δημαρχείο στην Αθηνάς ;
    Ξέρει μόνο να διοργανώνει παρελάσεις με γκέυ σαν GAY PARADE και να βάζει υποψήφιους σαν τον Ψινάκη.

    ΚΑΜΙΝΗΣ

    τουλάχιστον με αυτόν ο αντίπαλος θα είναι ορατός και δεν θα είναι υποψήφιος που στηρίζει ο "πατριώτης" Σαμαράς και και να καμαρώνει ο Κακλαμάνης ότι κατεβαίνει και σαν ανεξάρτητος .

    Μακάρι να βγεί ο Καμίνης γιατί τον ρόλο του διεθνιστή τον παίζει πολύ καλύτερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται τον τελευταίο καιρό για μετανάστες , λαθρομετανάστες, για Πολιτικούς που τους υποστηρίζουν , για άλλους που ανησυχούν κλπ , θέλω να καταθέσω την μαρτυρία μου, η οποία είναι διαφωτιστική, και θα κάνει τον κάθε ένα από εμάς να καταλάβει τι συμβαίνει και να πάψει να απορεί .
    Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας . Αυτό που περιγράφω το είδα με τα μάτια μου.
    Κατοικώ στην Μυτιλήνη . Από εδώ περνάει , σχεδόν καθημερινά , ένας αριθμός λαθρομεταναστών που έρχονται από απέναντι , τα Μικρασιατικά παράλια.
    Τους βλέπεις στους δρόμους , τους ξεχωρίζεις .....
    απ το χρώμα τους , απ το περπάτημά τους , απ τα ρούχα τους . Κάνουν μπαμ από μακριά . Περπατάνε αργά και κάποια στιγμή κάθονται κάπου και περιμένουν , σαν κάποιον να περιμένουν ναρθη να τους συναντήσει . Είναι ψύχραιμοι ,ήρεμοι , με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Και δεν τους ξαναβλέπεις .
    Αυτό το Καλοκαίρι ένα μεσημεράκι ,είχα πάει για μπάνιο στον Άγιο Ερμογένη . Μέρα μεσημέρι λοιπόν , βλέπω μια βάρκα φουσκωτή , μαύρη ,με μικρή εξωλέμβια μηχανή ,γεμάτη λαθρομετανάστες , καμιά εικοσιπενταριά άτομα. Ερχόταν αργά έτσι βαρυφορτωμένη όπως ήταν και με μικρή μηχανή 10-15 άλογα .
    Τι να κάνω ; Τηλεφώνησα στο λιμεναρχείο και τους είπα τι βλέπω. "Ευχαριστούμε, θα επιληφθούμε της υπόθεσης ", μου απάντησαν.
    Περίμενα κι εγώ να δω κάποια κίνηση εκ μέρους του Λιμεναρχείου . Μάταια .
    Σιγά σιγά , πλησίασε η βάρκα με τους λαθρομετανάστες και κατευθύνθηκε πίσω απ τον κάβο για να τους αποβιβάσει .
    Μετά από ένα τέταρτο ξαναβλέπω την βάρκα , άδεια αυτή τη φορά , με την πλώρη σηκωμένη να κοιτάζει τον ουρανό αφού όλο το βάρος ήταν πίσω ( δηλ ο δουλέμπορος και η μηχανή ) , σιγά σιγά , με το πάσο της επέστρεφε στα Τούρκικα παράλια .
    'Τα πήρα ', που λένε . Παράτησα το μπάνιο μου πήρα το αυτοκίνητό μου και κατευθύνθηκα προς το μέρος που είχαν αποβιβαστεί οι λαθρομετανάστες . Και έμεινα με το στόμα ανοιχτό !
    Εκεί τους περίμενε ένα λεωφορείο και τους επιβίβαζε !!!
    Το βράδυ που το έλεγα στην παρέα και μου απάντησε ένας γιατρός που δουλεύει στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης , ότι το λεωφορείο τους πήγε κατ ευθείαν στο Νοσοκομείο για εξετάσεις , εμβόλια κλπ .Τους περίμενε εκεί και όταν τέλειωσαν επιβιβάστηκαν ξανά και αναχώρησαν σε άγνωστη κατεύθυνση. '' Ετσι γίνεται κάθε φορά '' πρόσθεσε .

    Και τότε κατάλαβα ότι οι λαθρομετανάστες έρχονται στη χώρα μας εν γνώσει της Κυβέρνησης και με την έγκρισή της !!!

    Όλα τα άλλα που λέγονται και ακούγονται είναι στάχτη στα μάτια του λαού.

    ΕΝΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EINAI ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

    http://www.youtube.com/watch?v=EbwNW9e-5e0&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΑΠ εχει μαζεψει ολους τους εθνομηδενιστες κοντα του. Για αυτο πρεπει να μαυρισουμε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφιους του ΘΑΣΟΚ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι λαθρομετανάστες, φανατικοί μουσουλμάνοι πλέον οι περισσότεροι (τα θρησκευτικά δικαιώματά τους θίγονται από όλους όσους δεν προσκυνάνε το ισλάμ και το κοράνι) προερχόμενοι από χώρες όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει την παραμικρή αξία, έρχονται με ρυθμό 100.000 το χρόνο όπως είχε απειλήσει ο Αμερικανός πρέσβυς τον Καραμανλή το 2008 (οι Αλβανοί βλέπετε κοίταξαν την πάρτη τους και δεν έκαναν "δουλειά"). Οι δουλέμποροι σύμφωνα με διεθνείς εκθέσεις παίρνουν έως 5.000 δολάρια το κεφάλι για να τους περάσουν, δηλαδή 500.000.000 δολάρια το χρόνο - είναι φανερό ποιος τα δίνει. Πρόκειται για επιχείρηση άλωσης της Ελλάδας που στοιχίζει μάλιστα ακριβά.

    Δυστυχώς, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε πότε θα κάνει ξαστεριά, πότε θα φλεβαρίσει (για όσους ξέρουν τι λέει παρακάτω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΄Προς ανώνυμο 9.50 πμ

    Κατ΄αρχήν το "όψιμοι πατριώτες" δεν το δέχομαι ούτε για μένα ούτε για αρκετούς σχολιαστές και συνεργάτες του ιστολογίου.
    Η δική μου οικογένεια μετράει διακόσια χρόνια ιστορίας στην Αθήνα και στην Μυτιλήνη και οι πρόγονοί μου έμειναν εδώ, έφαγαν όλες τις μπόρες και είχαν λάβει μέρος σε όλους τους πολέμους. Δεν λάκιζαν στα ξένα, σαν μερικούς άλλους.
    Αν ανέλαβες υπηρεσία παπαγαλισμού υπέρ του Καμίνη, εγώ δεν ανέλαβα κάτι ανάλογο από τον Κακλαμάνη απλώς επειδή ο Κακλαμάνης δεν το ζήτησε από κανέναν. Μια όμως που ψάχνεις τα περί Κακλαμάνη για το θέμα που λές, νομίζω πρέπει να ενημερωθείς καλύτερα για τα διαβήματα που έχει κάνει. Φιλικά, Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει όμως να έχουμε υπ΄όψη μας και κάτι άλλο. Αν η Πολιτεία δεν συνεργαστεί αρμονικά με τις τοπικές αρχές για το θέμα αντιμετώπισης των μεταναστών, όποιος και να βγεί δήμαρχος οπουδήποτε, δεν θα μπορέσει να λύσει μόνος του το πρόβλημα.
    Αν είναι λοιπόν η κυβέρνηση να κωλυσιεργεί προς Δημάρχους και Περιφερειάρχες που΄θέλουν να λύσουν τέτοια προβλήματα, όταν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δεν "είναι δικοί της", απλά συντηρεί συνειδητά το πρόβλημα. Θυμίζουμε όμως κάτι που θα πρέπει να την ενδιαφέρει "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες" κατά την ρήση και του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου!!!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μόνο που δε ξέρω είναι ΠΌΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΒΡΟΧΗ...τα άλλα θα τα πόυμε κατ ιδίαν μπροστά σε τηγάνι και καμιά μαστίχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και κατά την ρήση του Παυλόπουλου :

    ευχαριστούμε τους μετανάστες που επιλέγουν να ζήσουν μαζί μας κτλ

    http://www.youtube.com/watch?v=USfAbtOmKqc

    ακόμη και τώρα στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις ο Παυλόπουλος εκπροσωπεί την ΝΔ

    λοιπόν ποιό είναι το δίλημμα ?

    αν θα υποστηρίξουμε Κακλαμάνη ή Καμίνη ;
    Κουτσίκου ή Δραγώνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.