27/12/10

Πανηγυρική υποδοχή στην Τουρκία του πλοίου που δέχθηκε ισραηλινή επίθεση τον Μάιο

Χιλιάδες ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη για να υποδεχθούν το τουρκικό πλοίο που δέχθηκε επίθεση από Ισραηλινούς κομάντο τον Μάιο, επειδή μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Η επίθεση είχε στοιχίσει τη ζωή σε εννέα άτομα. «Δεν πρόκειται να ζητήσουμε συγγνώμη» λέει ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ.

Εκατοντάδες μπαλόνια πέταξαν στον ουρανό την ώρα που το πλοίο Mavi Marmara έφτανε στο λιμάνι Σαραϊμπούρνου στην Κωνσταντινούπολη.

Ακτιβιστές -οι περισσότεροι μέλη ισλαμιστικών οργανώσεων- κρατούσαν παλαιστινιακές και τουρκικές σημαίες και φώναζαν «Κάτω το Ισραήλ» και «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

«Υποσχόμαστε ότι θα πάμε ξανά και ξανά στη Γάζα, μέχρι η Γάζα και η Παλαιστίνη να απελευθερωθούν» είπε ο Σουηδο-ισραηλινός ακτιβιστής Ντρορ Ελιμελέχ Φέιλερ.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Άβιγκντορ Λίμπερμαν, τόνισε την Κυριακή ότι, «το Ισραήλ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη στην Τουρκία» για την επίθεση στο πλοίο.

Από την επιδρομή των Ισραηλινών καταδρομέων στις 31 Μαΐου στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara είχαν σκοτωθεί εννέα Τούρκοι, ενώ το πλοίο βρισκόταν σε διεθνή ύδατα.
http://www.tovima.gr

35 σχόλια:

  1. Ακόμα κι αν υιοθετήσουμε την εκδοχή των ακτιβιστών του ΙΗΗ και της τουρκικής κυβέρνησης για τα γεγονότα του Μαΐου (δηλαδή λιγότερο από ένας χρόνος μέχρι σήμερα), παραμένει ένα βασικό ερώτημα: Πού ήταν όλοι αυτοί οι ισλαμιστές - ανθρωπιστές όλα τα προηγούμενα χρόνια; Οέο; Γιατί βάσει αυτής της εκδοχής ένα από τα δύο μπορεί να συνέβαινε: Ή όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε καταπίεση των Παλαιστινίων ή κατά σατανική σύμπτωση τους συγκεκριμένους ακτιβιστές τους έπιασε η ανθρωπιστική ευαισθησία τους μετά το άνοιγμα του Ερντογάν στο μουσουλμανικό κόσμο...

    Όμως, ανθρωπιστικές αποστολές στη Γάζα γίνονταν εδώ και πολλά χρόνια και το ΙΗΗ ήταν άφαντο σε όλη αυτή την ιστορία (σε αντίθεση με τους Έλληνες ακτιβιστές που πήγαιναν συνεχώς). Άσχετα λοιπόν με τα γεγονότα του Μαβί Μαρμαρά (ή και εξ αιτίας αυτών), τους συγκεκριμένους τύπους μόνο σαν προσωπικό δημοσίων σχέσεων του Ερντογάν (και φορείς του στρατηγικού βάθους του Νταβούτογλου) μπορεί να τους δει κανείς και τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πίγκε, το ποιά είναι η οργάνωση αυτή και το τι θέλει να πετύχει ο Ερντογανονταβούτογλου τα έχουμε πει.
    Το να ταυτίζουμε όμως αυτή την οργάνωση με τον γνήσιο διεθνή ακτιβισμό που υπάρχει για βοήθεια στην Παλαιστίνη, είναι και λάθος και ύποπτο αφού με αυτό τον τρόπο κάνουμε την χάρη στους Τούρκους.

    Το δε Ισραήλ τι περιμένει; Από την μιά να σφάζει και από την άλλη να μη θέλει να φτάσει βοήθεια στη Γάζα;

    Μήπως και το καθ' όλα νόμιμο ελληνικό πλοίο με τους Έλληνες ακτιβιστές και το νομιμότατο φορτίο που είχε ελεγχθεί και εγκριθεί από ελληνικές αρχές, επί του οποίου έγινε ισραηλινό πειρατικό ρεσάλτο και το φορτίο του κατασχέθηκε ενώ το πλήρωμα του αφού ληστεύθηκε(χρήματα, κάρτες, διαβατήρια πορτοφόλια, κάμερες, τιμαλφή κλπ) οδηγήθηκε προπιλακιζόμενο στις ισραηλινές φυλακές, ήταν κι αυτό όργανο των Τούρκων;

    Αλλά και το ιρλανδικό πλοίο με καθολικούς μέσα που ξεκίνησε για την Γάζα 10 ημέρες μετά, ήταν κι αυτό υπό την καθοδήγηση και χρηματοδότηση των Τούρκων και γι΄αυτό είχε την ίδια τύχη με το ελληνικό;

    Ή επειδή ο Ερντογάν παίζει το παιχνίδι του στον ισλαμικό κόσμο, θα πρέπει να σταματήσει η διεθνής βοήθεια προς την Γάζα;

    Αλλά μήπως τελικά και ο ΟΗΕ ή ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός δρούν υπό τουρκική καθοδήγηση, αφού και αυτοί στέλνουν βοήθεια στην Παλαιστίνη;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λεγόμενες ανθρωπιστικές οργανώσεις της Τουρκίας είναι οργανώσεις με ισλαμοφασιστικό προσανατολισμό και ιδεολογία.Διακρίνονται για την ρατσιστική τους επιλεκτικότητα και συνδράμουν σε υποτιθέμενη βοήθεια μόνο άτομα ή ομάδες που έχουν συγκεκριμένη θρησκευτική ταυτότητα...Συμμετέχουν σε εμπόριο όπλων και χρηματοδοτούν ένοπλες επιθέσεις κάτι που ουδόλως συνάδει με ιδιότητες ανθρωπιστικών οργανώσεων.

    Έχουν άμεση σχέση με το βαθύ τουρκικό κράτος και δεσμούς με κομματικούς μηχανισμούς όπως το κυβερνών ισλαμικό κόμμα.

    ...Η προσπάθεια εμπλοκής της Τουρκίας στο Παλαιστηνιακό με χρήση ισλαμοφασιστικών οργανώσεων που χρησιμοποιούν τον μανδύα δήθεν ανθρωπιστικών εντάσεται στον ευρήτερο ανταγωνισμό επιρροής που αναπτύσεται ανάμεσα σε Τουρκία και Ιράν στον χώρο της ΜΑ.
    Η Τουρκία ζήλευσε την επιρροή που ασκούσε και ακόμα ασκεί μέσω Χαμάς και Χεζμπολάχ το Ιράν, σε Συρία, Λίβανο, Παλαιστήνη τόσα χρόνια στην περιοχή, και διεκδικεί μερίδιο στην πίττα επιρροής ώστε να κατευθύνει τις εξτρεμιστικές οργανώσεις και τις συγκεκριμένες κυβερνήσεις σε πολιτικές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα και τις γεωπολιτικές τις επιδιώξεις στην ανατολική Μεσσόγειο.
    Το επεισόδιο του Μαβί Μαρμαρά έλαβε χώρα σε θαλάσσια περιοχή που είναι πολύ κοντά στα ενεργειακά κοιτάσματα του Ισραήλ στην περιοχή, και η εκμετάλλευση των οποίων ανατρέπει εξ ολοκλήρου το status quo που έχει επιβληθεί εδώ και δεκαετίες , ύπερ της Κύπρου και του Ισραήλ και σαφως κατά των συμφερόντων της Τουρκίας.
    Το ξαφνικό ενδιαφέρον της Τουρκίας για το δράμα των Παλαιστινίων κάθε άλλο παρά ανθρωπιστικά κίνητρα έχει. Η δυσανάλογα βίαιη και αιματηρή αντίδραση των Ισραηλινών οφείλεται και στο γεγονός ό,τι πίσω από την συγκεκριμένη ενέργεια δεν είδαν μόνο την στιμένη τούρκικη προβοκάτσια αλλά και την προσπάθεια της Τουρκίας να βάλει πόδι στα ενεργειακά κοιτάσματα αμφισβητόντας κυριαρχικά δικαιώματα τόσο της Κύπρου όσο εμμέσως και του Ισραήλ.
    Η Άγκυρα επίσης χρησιμοποιησε επιτυχημένα ελληνικές και άλλες διεθνείς ανθρωπιστικές οργανωσεις για να καλύψει, καμουφλάρει στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης τις ενορχηστρομένες προβοκάτσιες τις ενώ τα μέλη τέτοιων ανθρωπιστικών οργανώσεων μετατρέπονται άθελά τους σε ενεργούμενα των υπόγειων και αθέμητων επιδιώξεων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζίμης (11:58πμ): "Το να ταυτίζουμε όμως αυτή την οργάνωση με τον γνήσιο διεθνή ακτιβισμό..."

    Τζίμη, όχι μόνο δεν ταύτισα το ΙΗΗ με τον διεθνή ακτιβισμό ή τον ΟΗΕ, αλλά απεναντίας πιστεύω ότι έδειξα την υποκρισία τους και τα φύκια για μεταξωτές κορδέλλες που αποπειράθηκαν να πουλήσουν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο (και ιδίως στους μουσουλμάνους, που κάποιοι εξ αυτών μέσα στην απελπισία τους τα αγόρασαν αυτά τα φύκια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. //...Η Άγκυρα επίσης χρησιμοποιησε επιτυχημένα ελληνικές και άλλες διεθνείς ανθρωπιστικές οργανωσεις για να καλύψει, καμουφλάρει στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης τις ενορχηστρομένες προβοκάτσιες τις ενώ τα μέλη τέτοιων ανθρωπιστικών οργανώσεων μετατρέπονται άθελά τους σε ενεργούμενα των υπόγειων και αθέμητων επιδιώξεων της...//
    12:11 μ.μ.
    -------------------

    Ο ΟΗΕ(UNICEF) και ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός, έχουν κι αυτοί μετατραπεί άθελά τους σε ενεργούμενα της Τουρκίας;
    ΚΑΙ το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων;;;
    Όλοι αυτοί στέλνουν βοήθεια...

    Η λογική σου πάσχει διότι το μίσος σε κάνει να ξεχνάς ποιό είναι το ΜΕΙΖΟΝ, που είναι πάση θυσία να πάει βοήθεια στην Παλαιστίνη.
    Για την τουρκική ή άλλη σκοπιμότητα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκτός από το να καταργήσεις για πάντα το ανθρωπιστικό έργο ώστε να μη κατηγορηθείς ως φιλότουρκος.

    Με τον ανθρωπισμό και την ηθική οι (φιλο)σιωνιστές έχετε ...τσακωθεί !!!

    Το μόνο που σας ικανοποιεί είναι να μην πάει ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ βοήθεια σε Παλαιστίνιο και έχετε βρει τον εκβιαστικό τρόπο:
    Να χαρακτηρίζετε κάθε φιλανθρωπία ως τουρκική προπαγάνδα ή φιλοτουρκική πράξη.

    Καλύτερο σύμμαχο, πού να έβρισκε η Τουρκία εκτός από εσάς που παίζετε το παιχνίδι της;;;

    Τέτοια λογική από πού ...ψωνίζετε;;;
    Πάντως, ελληνική ΔΕΝ είναι !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @@@@Μήπως και το καθ' όλα νόμιμο ελληνικό πλοίο με τους Έλληνες ακτιβιστές ......... οδηγήθηκε προπιλακιζόμενο στις ισραηλινές φυλακές, ήταν κι αυτό όργανο των Τούρκων;@@@@

    Όχι δεν ήταν όργανο των Τούρκων η ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στην Γάζα αλλά έγινε υποχείριο , ενεργούμενο, άθελά της ,στα χέρια των Τούρκων που τους χρησίμευσε ώς αναγκαίο καμουφλάζ-κάλυψη στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης εφόσον οι ενέργειες των ελλήνων ακτιβιστών έγιναν από κοινού ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΌΗΣΗ και την ίδια χρονική περιοδο με αυτών των εγκάθετων τζιχαντιστών ισλαμοφασιστών της Αγκυρας.

    Η Άγκυρα με άλΛα λόγια χρησιμοποιήσε αποτελεσματικά και με δόλο τους ΄Ελληνες-Ιρλανδούς ακτιβιστές για κάλυψη δικών της επικοινωνιακών αναγκών με την χρήση ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων για να προκαλέσει μια ακόμα στημένη προβοκάτσια εις βάρους του Ισραήλ κάτι που έχει επανηλημένως κάνει εις βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου.

    Τίποτα δεν αποκλείει η Αγκυρα να χρησιμοποιήσει και πάλι τις ίδιες τακτικές με δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις σε Αιγαίο , ΚΏ, Ρόδο ελληνική θράκη και να πουλήσει το ίδιο παραμύθη της δήθεν ανθρωπιστικής βοήθειας σε μουσουλμάνους αδελφούς για να δημιουργήσει αρνητικά τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου.
    Ελληνικές ανθρωπιστικές οργανώσεις που συνεργάζονται με τους Τούρκους στο τέλος καταλήγουν να γίνονται χρήσιμα όργανα υποχείρια στους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και στις επιδιώξεις του Τουρκικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @@@@Για την τουρκική ή άλλη σκοπιμότητα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκτός από το να καταργήσεις για πάντα το ανθρωπιστικό έργο ώστε να μη κατηγορηθείς ως φιλότουρκος@@@@

    Συγνώμη αλλά από πότε η βοήθεια στους Παλαιστήνιους έχει γίνει εργολαβία και μονοπώλιο των Τούρκων?Δηλαδή άν κατηγορούμε τους
    Τούρκους για το επεισόδιο του Μαβί Μαρμαρά είμαστε κατά της βοήθειας στους Παλαιστήνιους?
    Η βοήθεια στην Παλαιστήνη είναι θεμιτή και δεν έχουμε αντίρρηση
    όλοι οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί και τα ελληνικά Πατριαρχεία να
    συνδράμουν στην απάληψη του ανθρωπιστικού δράματος του κάθε λαού στον κόσμο συμπεριλαμβανομένου των Παλαιστηνίων.
    Όμως εσείς ως μέλη ελληνικών
    ΜΚΟ τι δουλειά έχετε και συνεργάζεστε με ισλαμοφασιστικές
    τουρκικών συνφερόντων και επιδιώξεων δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις?Πηγαίνετε Μ-Ο-Ν-0-Ι
    και παραδόστε όση βοηθεια θέλετε στους Παλαιστήνιους !Με τους Τούρκους γιατί συμπορεύστε και συνεργάζεστε?....Τόσα χρόνια οι ελληνικές ανθρωπιστικές οργανώσεις από μόνες τους δεν δρούσαν στον χώρο της Παλαιστήνης?Είχαν ανάγκη από τουρκική κάλυψη και συνεργία?

    Γιατί σόνει και καλά θέλετε να μας πείσετε ότι τα κίνητρα των Τούρκων είναι φιλάνθρωπα και ειρηνιστικά?


    Μία οργάνωση όπως το ΙΗΗ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΎΕΤΑΙ ΌΠΛΑ τί θα την εμποδίσει αύριο να εμπορεύεται όπλα στα χέρια των μουσουλμάνων
    στόν χώρο της ελληνικής Θράκης δήθεν για φιλανθρωπικούς
    σκοπούς.?
    Σε τί διαφέρει στο κάτω κάτω η προβοκάτσια των Τουρκων στα Ίμια από το επεισόδιο στο Μαβί Μαρμαρά?και στις δύο περιπτώσεις τηλεοπτικά συνεργεία δεν εστάλισαν από τουρκικής πλευράς και στις δύο περιπτώσεις παρακαταθίκη δεν πήγαν να βάλουν οι τούρκοι,και καταπάτιση κυριαρχικών δικαιών άλλων κρατών?

    Γιατί όλοι εσεις που ανοίκετε σε
    ελληνικές ΜΚΟ
    δεν παραδέχεστε την απλή αλήθεια ότι η Τουρκία σας πέταξε μια μεγαλοπρεπή μπανανόφλουδα και σεις πήγατε και την πατήσατε ώς ευκολόπιστοι και αφελείς συνεργόντας στις πιό μύχιες επιδιώξεις τις να βάλει΄πόδι στα κοιτασματα πετρελαίου και αερίου της ανατολικής Μεσσογείου.
    Την φιλάθρωπη ευκολοπιστία και βλακεία σας εκμεταλλεύτικε η Τουρκία και σεις σαν χάνοι πήγατε και πέσατε μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος Γερασιμος;
    Ο πολυταλαντος φευγατος και κωλομενος εδω, ψυχακιας stergaliaς είναι που παντα θελει να αποπροσανατολιζει την κουβεντα.
    Γνωστος και ως κοπελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τζιμη
    για να τελειώνουμε πάλι με τα ψέματα:
    Η ελληνική ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ αποστολή πριν χρόνια όταν ήταν μόνη της, είχε φτάσει ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ στο λιμάνι της Γάζας.
    Την άλλη χρονιά είχε πάθει βλάβη το πλοίο και δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι τη Γάζα.

    Και φέτος το μοναδικό βίαιο συμβάν ήταν με το τουρκικό πλοίο Μαβί Μαρμαρά. Και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τα άλλα πλοία του στολίσκου.

    Οπότε ο μόνος που ταυτίζει την ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ με τα τουρκο-τζιχάντια της ΙΗΗ-που ήταν μια ΕΞΑΙΡΕΣΗ, είσαι ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και επειδή τζιμη
    βαρέθηκα με τα ψέματά σου,
    θα μιλήσω ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

    Από πού ως πού ήταν ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ οι Τούρκοι, ενώ το Μαβί Μαρμαρά:
    1) Δεν μετέφερε ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ανθρωπιστικής βοήθειας
    2) Μετέφερε εκατοντάδες ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ και μερικούς τζιχαντιστές που ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι σκοπεύουν ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΝ-ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!

    Αυτό τζιμη δεν είναι ανθρωπιστική βοήθεια αλλα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.
    Διότι:
    1) Οι τζιχαντιστές έμεναν στον πάνω όροφο του πλοίου, επικοινωνούσαν με ασυρμάτους μεταξύ τους και για τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΑΝΟΔΟΣ στο πάνω μέρος
    2) Στο πάνω μέρος ήταν και οι δημοσιογράφοι

    Θυμήσου τώρα πως βύθισαν το 1942 οι Τούρκοι το Struma και ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ περίπου 770 Εβραίους πρόσφυγες (ναι, τέτοιοι δολοφόνοι ήταν πάντα οι Τούρκοι)
    Και δεις πως κάποιοι Τούρκοι επιχείρησαν να συνδέσουν το Struma
    με το Mavi Marmara, από την αντίστροφη... όπως εδώ:

    http://www.nethaber.com/Haber/147807/Yoksa-Israil-Turklerden-Struma-gemisinin

    Οπότε καταλαβαίνουμε ποια μεγάλη "επιτυχία" περίμεναν να καλύψουν οι καλοί μας δημοσιογράφοι...

    Και εσύ δεν ήσουν, τζιμη, που τον Μάη φώναζες γιατί οι "κακοί" Ισραηλινοί δεν χάλασαν τις προπέλες του πλοίου και γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ; (κάπως έτσι είχε ακινητοποιηθεί και το Struma, ε;)
    Αλλά βέβαια, χάλασαν τα σχεδιάκια σου τζιμη! Το ίδιο είναι που σκοτώθηκαν 9 αποδεδειγμένοι τζιχαντιστές και το ίδιο θα ήταν να πνιγόντουσαν 500 γυναικόπαιδα αποκλεισμένα στους κάτω ορόφους; Με "υπαιτιότητα" του "κακού" Ισραήλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 27 Δεκεμβρίου 2010 4:54 μ.μ.

    Άδικα ασχολείσαι και χάνεις τα λόγια σου. Δύο μέρες μετά, αυτός θα επαναλαμβάνει τα ίδια, σαν να μην είπες τίποτε. Δεν έχει επιχειρήματα, δεν κάνει διάλογο, απλώς θέλει να περάσει απόψεις.

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. //...Και φέτος το μοναδικό βίαιο συμβάν ήταν με το τουρκικό πλοίο Μαβί Μαρμαρά. Και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τα άλλα πλοία του στολίσκου. 4:37 μ.μ.//
    ---------------
    E βέβαια για σας έπρεπε να τους σκοτώσουν τους Έλληνες για να υπάρξει θέμα!
    Τέτοιο ανθελληνικό μίσος πιά;;;
    Το ότι τους πλάκωσαν στο ξύλο, τους έσπασαν τα χέρια, τους έκλεψαν όλα τα υπάρχοντα, τους φυλάκισαν και αφού άρπαξαν τα πλοία τους και λεηλάτησαν το φορτίο, έσπασαν σε αυτά τα πάντα έτσι που να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάλι.

    Ο σκοπός τους είναι να μη φτάσει ποτέ η οποιαδήποτε ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα και να μη πατήσουν εκεί ξένοι για να μη καταγράψουν τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στα θύματά τους...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά εσένα κοπελιά 4:54 μ.μ. να σε πάρει βοηθό ο Φώσκολος να του γράψεις τον "Νέο Ράμπο" με τον ...Στάθη Ψάλτη !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί οι Ισραηλινοί αφού ήξεραν όλα αυτά περί του "Μαβί Μαρμαρά" και των τζιχαντιστών που ήθελαν να πάνε ...οικογενειακώς στον πάτο της θάλασσας, που μάλιστα στα είπαν εσένα και μας τα περιγράφεις τώρα, ΔΕΝ άφησαν τα άλλα ειρηνικά πλοία που κουβαλούσαν την βοήθεια να πάνε στην Γάζα, σταματώντας μόνο το τούρκικο, ...σώζοντας και όλους τους επιβαίνοντες;
    Μήπως επειδή μέσα στο σκοτάδι δεν μπορούσαν να ...ξεχωρήσουν ποιό ήταν το "Μαβί Μαρμαρά" και ποιό το ελληνικό φορτηγό;;;

    Αν και αυτό το ενδεχόμενο παίζει πολύ, διότι τα κομάντα με τις πατσοκοιλιές και τα στριγκάκια τα είχε πιάσει ναυτία και ήσαν ζαλισμένα γι΄αυτό και φάγανε το ξύλο της αρκούδας και μιξοκλαίγανε σαν γκομενίτσες!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. //...Αλλά βέβαια, χάλασαν τα σχεδιάκια σου τζιμη!...//4:54 μ.μ.
    ---------------
    Πράγματι ρε κοπελιά μου ξέφυγαν κάποιες λεπτομέρειες στην οργάνωση της όλης επιχείρησης.
    Την επόμενη φορά θα το προσέξω !!!
    Όσο ζεις, μαθαίνεις !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταλαβαίνω την πίκρα σου τζιμη

    Οι Ισραηλινοί σας χάλασαν την ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
    Και εκεί που οι Τούρκοι φημίζονται για τις πετυχημένες και αιματοβαμένες προβοκάτσιες, να που υπήρξε και μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ! Ξιδάκι!

    Όσο για τα υπόλοιπα, ενημερώσου για την ανθρωπιστική βοήθεια που περνάει καθημερινά στη Γάζα, ενημερώσου για τις πρόσφατες αποστολές που δεν ήταν τόσο τουρκο-γκλαμουράτες για να τις δείξουν τα ελληνικά ΜΜΕ
    και κυρίως κάτω τα ξερά σου από τον παλαιστινιακό λαό. Αρκετά υποφέρει επειδή είναι έρμαιο αρχιλαμόγιων.

    Και φιλική συμβουλή: Αυτά περί κακής μεταχείρισης των "Ελλήνων"
    γίνονται πιστευτά μόνο όταν λέγονται από ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και ΣΟΒΑΡΑ άτομα.
    Όταν τα λέει π.χ. ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Τσιγαρίδας που επενέβαινε ως "ανθρωπιστής" σε ελληνικό πλοίο, συγγνώμη εάν σε πληγώνω, αλλά δεν τα πιστεύει κανείς. Ίσα-ίσα είναι προς ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

    Και επειδή δε μου είναι ευχάριστο να συναντώμαι έστω διαδικτυακά με θλιβερά υποκείμενα, υποστηρικτές ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, εγώ δε θα σε ενοχλήσω άλλο με την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μείνε μόνος σου να πουλάς τις τουρκο-μπαρούφες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. //τζιμη
    1)το να με λες και να με ξαναλες
    "εβραίο" και "κοπελιά"
    αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων σου.//
    ---------------------------
    1. Κοπελιά, βάλε ένα νικ για να σε λέω με αυτό... Αλλιώς πώς να σε λέω;
    Σκέτο "σιωνίστρια";;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. //2) Περί ληγμένων φαρμάκων, είναι σαφές το τί συνέβη: Κάποιοι ξεσαβούρωσαν τις αποθήκες των φαρμακευτικών και το έπαιξαν και ανθρωπιστές.//
    ---------------------
    2. Το ότι μπορεί και κάποιοι φαρμακοβιομήχανοι ή φαρμακοποιοί να έδωσαν παρτίδες φαρμάκων από στοκ κοντά στην λήξη του, γιατί νόμιζαν ότι η αποστολή τους θα γίνει σύντομα και η διανομή μέσα στον χρόνο ισχύος τους, ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Αλλά όχι την κακοήθεια που λέτε εσείς ότι αυτά παραδόθηκαν ληγμένα.
    Είχαν ανάγκη οι Γιαννακοπουλαίοι να κάνουν τέτοια γυφτιά;
    Εκτός και εάν η εβραϊκών συμφερόντων BRISTOL-MYERS SQUIBB, παρασκευάστρια του DEPON στην Ελλάδα, το έκανε -όπως λέτε- επίτηδες. Εσείς, το ξέρετε αυτό...
    Αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ την περίπτωση οι γιατροί, καθηγητές, δικηγόροι κλπ Έλληνες, μέλη των ανθρωπιστικών οργανώσεων, να παράγγειλαν ληγμένα φάρμακα για να δηλητηριάσουν αθώα παιδιά...
    Αυτό το πράγμα, μόνο άθλιοι μισέλληνες, ή ηλίθιοι ή εχθροί ή άσχετοι με τον Ελληνισμό και την Ελλάδα, θα τολμούσαν να το πουν.
    Διαλέξτε κατηγορία !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. //3) Ως "βόμβες διασποράς" εννοείς τα σράπνελ στις ισλαμικές βόμβες αυτοκτονίας;
    Γιατί βόμβες λευκού φωσφόρου, θα σε απογοητεύσω αλλά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ μόνο η Χαμάς έχει εκτοξεύσει εναντίον πολιτών του Ισραήλ.//
    -------------------------------
    3. Οι βόμβες διασποράς είναι υπερσύγχρονο/πολύπλοκο/ακριβό πυρομαχικό και οι Παλαιστίνιοι δεν έχουν ούτε τα αεροπλάνα ούτε τα σύγχρονα πυροβόλα ώστε να μπορούν να τα ρίχνουν.
    Αν και απαγορευμένα εδώ και πολλά χρόνια, τα διαθέτουν σε μεγάλους αριθμούς η Αμερική, το Ισραήλ και άλλοι.

    Προ ολίγων ημερών δημοσιεύθηκε στον διεθνή τύπο απόρρητο αμερικανικό έγγραφο (διαρροή του Wikileaks) περί αποθήκευσης αμερικανικών βομβών αυτού του τύπου στην Βρετανία.

    Η κυβέρνηση της Γεωργίας έχει αναγνωρίσει ότι αγόρασε βόμβες διασποράς από το Ισραήλ και ότι τις χρησιμοποίησε στον πόλεμο κατά της Νότιας Οσετίας, σύμφωνα και με δημοσίευμα των New York Times.

    Εάν το Ισραήλ το αρνείται δεν λέει τίποτα, αφού αρνείται και ότι διαθέτει πυρηνικά όπλα.
    Γιά τη χρήση εναντίον αμάχων, βομβών φωσφόρου από το Ισραήλ, εκτενές δημοσίευμα των «Τimes» του Λονδίνου/"ΤΟ ΒΗΜΑ" εδώ:
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=249650&ct=2&dt=09/01/2009

    Αρχίζει έτσι:
    "ΛΟΝΔΙΝΟ O ισραηλινός στρατός χρησιμοποιεί πράγματι βόμβες λευκού φωσφόρου κατά τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Λωρίδας της Γάζας σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των «Τimes» του Λονδίνου το οποίο επιβεβαιώνει την πληροφορία που είχε δημοσιεύσει από την αρχή της εβδομάδας η εφημερίδα. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι εμπειρογνώμονες αναγνώρισαν βόμβες λευκού φωσφόρου που φέρουν την εγγραφή Μ825Α1 σε αποθέματα πυρομαχικών του ισραηλινού στρατού από φωτογραφίες οι οποίες ελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα...κλπ"

    ...Αυτά που φτιάχνουν μόνοι τους οι Παλαιστίνιοι, είναι κάτι αηβασιλιάτικες στρακαστρούκες στον γάμο του καραγκιόζη με ελάχιστες φορές να έχουν κάνει σοβαρή ζημιά (τραυματισμό, θάνατο κλπ).
    Μια περίπτωση που ξέρω είναι όταν, αντί να πάει προς τον εβραϊκό εποικισμό, μια από αυτές έσκασε επάνω σε ένα ταξί στην ...Ιορδανία και τραυμάτισε τον Άραβα οδηγό. Στη Χίο έχουν σκοτωθεί περισσότεροι βράδια Ανάστασης.

    Εκτός και εάν εννοείς "παλαιστινιακή βόμβα φωσφόρου" το κατασκεύασμα που περιέχει φωσφορούχο ...λίπασμα για γλάστρες!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. //4) Οι δημοσιογράφοι με την ελληνική υπηκοότητα, που τόσα χρόνια σιωπούν και ανέχονται τη σήψη και τη διαφθορά του ελληνικού κράτους -χειρότερη από Μποτσουάνα-
    αποφάσισαν ξαφνικά να ενδιαφερθούν για την Αντικειμενική Ενημέρωση;//
    -------------------------
    4. Ο Έλληνας δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου (ένας από τους τρεις του "Μαβί Μαρμαρά") τιμά την ελληνική μάχιμη δημοσιογραφία αφού είναι γνωστός τοις πάσι στην Ελλάδα για τα πολύ δυνατά/αντικειμενικά ρεπορτάζ του από όλο τον Κόσμο.
    Αλλά και γι΄αυτά στην Ελλάδα (διαφθορά, κλπ).
    Μη διαβάζεις/ακούς μόνο τα ποδοσφαιρικά !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. //5) Γιατί δε λες την αλήθεια για το τί ετοιμαζόταν στο Μαβί Μαρμαρά; Και γιατί χρειαζόντουσαν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι;
    27 Δεκεμβρίου 2010 12:16 μ.μ.//
    --------------------------
    5. Το τι ετοιμαζόταν με το "Μαβί Μαρμαρά" δεν το γνωρίζω.
    Μένω σε αυτά τα γνωστά που είδαμε/μάθαμε όλοι να συμβαίνουν.
    Εάν εσύ έχεις ιδιαίτερη ενημέρωση, πές μας ποιές είναι οι πηγές σου και τι λένε...
    τζιμης

    Υ.Γ. Λάθος τόπο διάλεξες να ζήσεις τον ισλαμο/σιωνιστικό σου μύθο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε φαντάζομαι (6:41 μ.μ.)
    μπροστά στον καθρέφτη να έχεις βγάλει την κουκούλα και να μονολογείς απευθυνόμενη στον εαυτό σου:
    "Και επειδή δεν μου είναι ευχάριστο να συναντώμαι με θλιβερά υποκείμενα, υποστηρικτές σιωνιστών αρχιΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, εγώ δε θα σε ενοχλήσω άλλο με την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και σπάω τον καθρέπτη!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για τον Τσιγαρίδα λένε ότι είναι άνθρωπος των γνωστών μυστικών υπηρεσιών που εργάζονται κατά του Ελληνισμού και της Ελλάδας.
    Αυτό φάνηκε και από τις ενέργειές του και από το ότι έπεσε στα μαλακά.
    Το ότι έχετε και μεταξύ των Ελλήνων πολιτών κάποιους να τους χρησιμοποιείτε, δεν χωρά αμφιβολλία.
    Ή να γράφουν και στα πατριωτικά μπλογκ...
    Τον Τσιγαρίδα, σας τον έχουν χρεώσει, μ΄άλλα λόγια !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. //Αυτά περί κακής μεταχείρισης των "Ελλήνων"
    γίνονται πιστευτά μόνο όταν λέγονται από ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και ΣΟΒΑΡΑ άτομα.//
    -----------------
    Δηλαδή ο ακαδημαϊκός δάσκαλος Βαγγέλης Πισσίας που υπέστει τον ξυλοδαρμό και τον τραυμάτισαν στα πλευρά, σου πέφτει λίγος!!!
    Εσύ -ως περιούσια- παραδέχεσαι από μέλη της Ακαδημίας Αθηνών και πάνω !!!
    Για ποιον ...Τσιγαρίδα μας τσαμπουνάς ρε κοπελιά;;;

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΙΣΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
    "...Οι Ισραηλινοί στρατιώτες ήξεραν ποιος ήταν, Τον ξεχώρισαν και έπεσαν κατά δεκάδες απάνω του. «Τόσο ξύλο και μόνο δύο παίδια μου έσπασαν», λέει τώρα γελώντας και πονώντας ο αιγυπτιώτης Καθηγητής και παράδειγμα οικουμενικού ‘Ελληνα που τείνει προς εξαφάνιση, ο Βαγγέλης Πισσίας, εκ των εμψυχωτών της διεθνούς κίνησης για μια ελεύθερη Γάζα. ‘Αλλωστε τον είχαν προειδοποιήσει από την Αθήνα, με απειλητικά τηλεφωνήματα και σπάζοντας το αυτοκίνητό του."
    Η συνέχεια εδώ:

    http://www.anixneuseis.gr/?p=6618

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά, ΣΤΕΡΓιανέ Γεράσιμε στο 3:55 μ.μ. έδωσες ρεσιτάλ ρε μπαγάσα μου !!!
    Αύριο θα το διαβάσω σε λογοτεχνικό απογευματινό ...τσάι, να πάθουν την πλάκα τους οι ποιητές !!!
    Νάσαι καλά ρε φίλε να μας κάνεις να γελάμε!!
    Καινούριο πνευμόνι έκανα!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τζιμη προσεξε με την στερgα-γιδα κοπελια γιατι στο τελος οταν τα βρει σκουρα και δεν θα ξερει τι να σου απαντησει θα σε στολισει καπως ετσι.


    Η Ανώνυμος είπε...
    Λόνι Σερφατή
    Washington DC
    26 Δεκεμβρίου 2010 10:32 μ.μ.
    Special Report
    “Kill A Jew –Go To Heaven"
    πιστευω να σε καλυπτει καλη μου φιλη ο τιτλος που μαζεψα απο δικο σου εβραικο ιστολογιο.Εξ αλλου ειναι χιλιοειπομενο οτι ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ
    ΠΟΥ ΕΞΕΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και αυτο χωρις να το γνωριζουν οι στρατιες των γιδιων-ανθρωπων του πλανητη Γη
    27 Δεκεμβρίου 2010 11:07 π.μ.



    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραελοελεεινης καψουρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από την συνέντευξη του καθηγητή Πισσία:

    //Ερ. Είχατε κάποιες προσωπικές απειλές πριν λίγο καιρό…

    Απ. Η αποστολή μας πέρασε από σαράντα κύματα, μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια. Το πολιτικό περιβάλλον δεν ήταν ευνοϊκό. Δεν ζητάμε κρατική εύνοια. Εμείς, σαν άνθρωποι που δημιουργούμε μια κίνηση, ένα κίνημα, παίρνουμε μια πρωτοβουλία, όλο κι όλο που ζητάμε είναι να μη μας εμποδίζουν. Το πλοίο «Σοφία» που βαφτίσαμε «Ελεύθερη Μεσόγειος», από τη στιγμή που πέρασε στα χέρια μας, πέρασε τις αυστηρότερες και τακτικότερες επιθεωρήσεις στην ελληνική ιστορία, γιατί βάφαμε τα κρεβάτια στις καμπίνες, γιατί χρησιμοποιούσαμε οξυγονοκόλληση να βάλουμε μια μάπα στο κατάστρωμα. Για αυτά ήρθε πέντε φορές το Λιμεναρχείο, ζήτησε σταμάτημα εργασιών, παύση απόπλου, καλούσαν διαρκώς τον πλοίαρχο. Βέβαια συναντήσαμε και πολύ σπουδαίους ανθρώπους που μας βοήθησαν. Δεν θα τους κατονομάσω γιατί δεν ξέρω αν το επιθυμούν. Η εντύπωσή μας ήταν πάντως ότι τα εμπόδια δεν τα έθετε το τοπικό Λιμεναρχείο.

    Ερ. Η κυβέρνηση ήταν;

    Απ. Κάποιοι με πολιτική ισχύ που χρησιμοποιούσαν τους κρατικούς μηχανισμούς έδιναν εντολές.

    Ερ. Μα τι λέτε; Είναι δυνατόν να υπάρχει ισραηλινή διείσδυση στο ελληνικό κράτος; Να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη χώρα μας;

    Απ. (γέλια). Εγώ θάλεγα ότι υπάρχει ισραηλινή επιρροή. Που τη νοιώθουμε και τώρα. Γίνεται προσπάθεια να παραμείνουμε για την ελληνική κοινή γνώμη συμπαθείς αγωνιστές καλών προθέσεων, ίσως και ολίγον αφελείς, ή παραπλανημένοι, ή με κάποια ερωτηματικά, που κάναμε ένα εγχείρημα, αλλά δεν έχουμε πολιτικό λόγο, σχέδιο, σκέψη.//
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε ακόμη βαθύτερη απελπισία βύθισε τους εξαθλιωμένους από τις στερήσεις κατοίκους της Γάζας η χθεσινή απόφαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών να διακόψει μέχρι νεωτέρας την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο εσωτερικό της Λωρίδας, μετά τον θάνατο δύο εργαζομένων του ΟΗΕ από ισραηλινά πυρά.

    Ηταν άλλη μία «παράπλευρη απώλεια» αμάχων, η οποία μάλιστα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συμφωνημένης τρίωρης μεσημβρινής κατάπαυσης του πυρός, ξεκαθαρίζοντας ότι, παρά τις διπλωματικές πρωτοβουλίες των τελευταίων εικοσιτετραώρων, στις οποίες δεν συμμετέχει κανείς εκπρόσωπος της Χαμάς, ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει την υλοποίηση των αρχικών σχεδίων του για εξόντωση της οργάνωσης ανεξαρτήτως πολιτικού και ανθρωπιστικού κόστους.

    Οι δύο νεκροί ήταν παλαιστίνιοι υπάλληλοι του οργανισμού, αμφότεροι χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων τα οποία έφεραν ευκρινώς τα διακριτικά του ΟΗΕ. Συμμετείχαν σε εφοδιοπομπή που κινούνταν προς το μεθοριακό πέρασμα Ερέζ για να φορτώσει τρόφιμα και φάρμακα, όταν επλήγη από ισραηλινό άρμα μάχης.

    «Η UΝWRΑ αποφάσισε να αναστείλει όλες τις επιχειρήσεις της στη Λωρίδα της Γάζας εξαιτίας των αυξανόμενων εχθρικών ενεργειών κατά των εγκαταστάσεων και του προσωπικού της» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΗΕ.

    Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε κατά την πάγια τακτική του ότι «διερευνά το ατυχές περιστατικό», το νέο «λάθος» μετά τον πολύνεκρο βομβαρδισμό δύο σχολείων-καταφυγίων του ΟΗΕ. Χ θες ακόμη και ο αυστηρά ουδέτερος Ερυθρός Σταυρός επιτέθηκε κατά του Ισραήλ, κατηγορώντας το ότι καταστρατηγεί το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο παρεμποδίζοντας επί τέσσερις ημέρες την πρόσβαση των διασωστών του σε τοποθεσίες που είχαν βομβαρδιστεί και όπου τελικά βρέθηκαν 15 νεκροί και 18 τραυματίες. Μέλη ιατρικής ομάδας της διεθνούς οργάνωσης περιέγραψαν σοκαρισμένοι στα ξένα ΜΜΕ τη συνάντησή τους με τέσσερα λιμοκτονούντα παιδιά, που περιφέρονταν αβοήθητα δίπλα στις νεκρές μητέρες τους σε βομβαρδισμένα σπίτια της συνοικίας Τζεϊτούν, μόλις 80 μέτρα μακριά από τις ισραηλινές προκεχωρημένες θέσεις.(συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (β' μέρος)
    «Ο ισραηλινός στρατός ήταν ενήμερος για την κατάσταση, αλλά δεν βοήθησε τους τραυματισμένους.Ούτε και κατέστησε δυνατόν για εμάς ή την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο να βοηθήσουμε τους τραυματίες» ανακοίνωσε ο Ερυθρός Σταυρός.

    Να σημειωθεί εδώ ότι η Ερυθρά Ημισέληνος θρηνεί ήδη έξι νεκρούς υπαλλήλους της, μέλη των πληρωμάτων των έξι συνολικά ασθενοφόρων του που έχουν πληγεί μέχρι στιγμής από ισραηλινά πυρά, ενώ και η Διεθνής Αμνηστία κατηγόρησε χθες τους Ισραηλινούς ότι χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες. «Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν εισβάλει και έχουν λάβει θέσεις σε σπίτια Παλαιστινίων,αναγκάζοντας τις οικογένειες να παραμείνουν στο ισόγειο,ενώ εκείνοι χρησιμοποιούν το υπόλοιπο σπίτι ως στρατιωτική βάση» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεθνής οργάνωση.

    Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, οι νεκροί αγγίζουν πλέον τους 715, μεταξύ των οποίων 219 παιδιά κάτω των 16 ετών και 89 γυναίκες, ενώ σε τουλάχιστον 3.000

    ανέρχονται οι τραυματίες. Από ισραηλινής πλευράς, άλλοι δύο επίλεκτοι στρατιώτες σκοτώθηκαν χθες σε οδομαχίες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των πεσόντων σε 11- ενώ πολύ μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των τραυματιών, πολλοί από τους οποίους πέφτουν θύματα εκρηκτικών παγίδων της Χαμάς και των άλλων οργανώσεων.

    Οι ρουκέτες Κασάμ και Γκραντ της Χαμάς συνέχισαν να πέφτουν στις πόλεις του Νότιου Ισραήλ, και ιδιαίτερα στη Σντερότ και στην Ασκελόν, οι κάτοικοι των οποίων παραμένουν συνεχώς στα καταφύγια.

    Χθες οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν αεροπορικώς παλαιστινιακά τούνελ στο συνοριακό πέρασμα της Ράφα, ισοπεδώνοντας δεκάδες παρακείμενα σπίτια και ξεσπιτώνοντας τουλάχιστον άλλους 5.000 κατοίκους. Δύο παιδιά, 6 και 13 ετών, σκοτώθηκαν από πύραυλο που στόχευε ομάδα μαχητών στη Νότια Γάζα, ενώ η ισραηλινή αστυνομία σκότωσε έναν νεαρό Παλαιστίνιο στη Δυτική Οχθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όσα περιγράφονται στις δύο αναρτήσεις (10:25 μ.μ. & 10:27 μ.μ.) συνέβησαν ένα χρόνο πριν και είναι μερικώς η απάντηση στα τόσα ψεύδη που μας λένε εδώ όσοι έχουν την εργολαβία της υπεράσπισης των εγκλημάτων των σιωνιστών.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τζίμη νομίζω ότι ξεχνάς εύκολα.
    Για να σου υπενθιμίσω διάβασε.
    (με υποσημειώσεις του μεταφραστού)

    Ο Λίμπερμαν ζητεί από τις πρεσβείες του Ισραήλ στην Ευρώπη να χρησιμοποιήσουν «βοηθούς-εθελοντές» στην καινούργια προσπάθεια εξυγίανσης της εικόνας του Ισραήλ Διεθνώς

    Αρχίζει νέα καμπάνια «ευαισθητοποίησης», (της διεθνούς κοινής γνώμης) στις αρχές του επόμενου έτους, στην οποία θα γίνει εκτεταμένη χρήση επαγγελματικής προπαγάνδας και δημοσίων σχέσεων απο τους «εμπειρογνωμόνες» των ισραηλινών πρεσβειών της Ευρώπης.

    Γράφει ο Ravid Μπαράκ

    Ο Υπουργός Εξωτερικών (του Ισραήλ) σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία δημοσίων σχέσεων σε μια σειρά ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στις αρχές του επόμενου έτους.
    Η εκστρατεία, η οποία θα γίνει από επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες σε θέματα δημόσιων σχέσεων από τις ισραηλινές πρεσβείες στην Ευρώπη, στοχεύει να χρησιμοποιηθούν μέχρι και χίλιοι άνθρωποι σε κάθε χώρα, οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να εργαστούν εθελοντικά για να διαδώσουν το «μήνυμα» του Ισραήλ. (σ.μ. Για τι μήνυμα μιλάνε και τι σχέση θα έχουν οι «άνθρωποι-εθελοντές» με το Ισραήλ;)
    Πριν από μία εβδομάδα, οι πρεσβείες του Ισραήλ στο Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Ρώμη, Μαδρίτη, Παρίσι, Χάγη, Όσλο, Κοπεγχάγη ενημερώθηκαν για τα βασικά σχέδια του νέου κοινού σχεδίου δημοσίων σχέσεων.
    "Αποφασίστηκε να δοθεί έμφαση δημοσίων σχέσεων στις χώρες που υπηρετείτε , έγραψε ο Naor Gilon, στους πρεσβευτές ο οποίος ηγείται του κλιμακίου Δυτική Ευρώπη του Υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ.,.
    «Ο Υπουργός Εξωτερικών ενδιαφέρεται πολύ για αυτή την καμπάνια και σκοπεύει να συναντηθεί με σας σχετικά με το θέμα σε συνεδρίαση των πρεσβευτών», αναφέρει το μήνυμα και τονίζει για μία συνάντηση (μεταξύ τους) που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα τον επόμενο μήνα.
    Το Υπουργείο Εξωτερικών επενδύει τα διπλά λεφτά στον προϋπολογισμό των προαναφερόμενων πρεσβειών της Ευρώπης για όλο αυτό το δημοσιοσχεσήτικο κόλπο τον ερχόμενο χρόνο. (σ. μ. Ας είναι καλά οι Αμερικανοί που πληρώνουν)
    Σε κάθε πρεσβευτή ανατέθηκε να καταρτίσει, μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, μια λίστα με τουλάχιστον 1.000 «βοηθούς-εθελοντές» οι οποίοι θα ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ Ισραήλ στις δημόσιες σχέσεις.
    (απορία μ. o/η Galia θα ενημερώνεται;)
    Αυτοί οι «σύμμαχοι-εθελοντές» θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να αναλάβουν δράση για λογαριασμό του Ισραήλ, με διαδηλώσεις υποστήριξης και συλλαλητήρια, αλλά και δημοσίευση άρθρων στον Τύπο κ.λπ. (σ. μ. Έχουμε τους κάθε λογής μαυριδερούς θα χουμε τώρα και τους «εθελοντές» του Ισραήλ να διαδηλώνουν στους δρόμους της Αθήνας. Ετοιμάστε αυγά και γιαούρτια)
    Μεταξύ των κατηγοριών ατόμων που θα επιδιώξουν να βοηθήσουν στην «εκστρατεία» θα είναι μέλη της τοπικών εβραϊκών κοινοτήτων, οι «ακτιβιστές» χριστιανικών οργανώσεων (σ.μ. Δεν κατάλαβα καλά;) δημοσιογράφοι, πολιτικοί, διανοούμενοι, πανεπιστημιακοί και «ακτιβιστές» σε φοιτητικές οργανώσεις.
    συεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. συνέχεια
    Η καινοτομία αυτής της εκστρατείας είναι ότι δεν θα στηριχθεί το έργο μόνο των ισραηλινών διπλωματών και «βοηθούς-εθελοντές, αλλά και θα εξασκηθή επαγγελματική πίεση από επιχειρήσεις δημοσίων σχέσεων που θα έχουν προσληφθεί από τις Ισραηλινές πρεσβείες.
    Οι οδηγίες από το Υπουργείο Εξωτερικών στις πρεσβείες είναι ότι δεν θα είναι «διαφημιστικές εταιρίες», αλλά οι εταιρείες που θα συνδράμουν τις πρεσβείες στο έργο τους και που τα μέλη τους ασκούν σημαντική επιρροή στις εν λόγω κοινωνίες
    Στους επαγγελματίες λομπίστες και πράκτορες δημοσίων σχέσεων θα διατεθούν «προπαγανδιστικά υλικά» από τις πρεσβείες, τα οποία (υλικά) θα «διαλεχτούν» από ειδική ομάδα του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών.
    Το Υπουργείο Εξωτερικών ομάδα θα παράγει τρεις τύπους προπαγάνδας : Πολιτικά μηνύματα, στα οποία θα ενσωματώνονται οι θέσεις του Ισραήλ για την «ειρηνευτική διαδικασία, τους οικισμούς, κλπ. (σ. μ. Εδώ γελάνε) "Δεδομένα" μηνύματα που θα είναι η θέση του Ισραήλ σε συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας, όπως η τεχνολογία, οικονομία, τουρισμός, κτλ.(σ. μ. Ότι δηλαδή κλέβουν απ την Αμερική αλλά απλώς δεν θα το διατυμπανίζουν) και τα μηνύματα σχετικά με προβληματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή οι οποίες δεν σχετίζονται άμεσα με το Ισραήλ, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν ή τη Συρία, την Χεζμπολάχ που κυριαρχεί στο Λίβανο, κλπ.
    (σ. μ. Εδώ σταματάει ο νους και σκέπτεται: Μα έχουν τόσο θράσος οι ελεεινοί;)
    Το υπουργείο ανέθεσε, επίσης, στους πρεσβευτές, στις εννέα αυτές πρωτεύουσες να επικεντρώσουν τις δραστηριότητές τους στην οργάνωση ομάδων με επιρροή προσώπων από τις χώρες αυτές να επισκεφθούν το Ισραήλ. (σ. μ. θέλουν να τους εξαγοράσουν κιόλας όπως κάνουν και με τους Αμερικανούς.)
    Οι πρεσβευτές επίσης πήραν εντολή για τη διεξαγωγή, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, μιας υψηλού προφίλ δημόσιας εκδήλωσης υπέρ του Ισραήλ.
    Η εκστρατεία αυτή των δημοσίων σχέσεων θα αξιολογηθεί με δύο έρευνες που θα κάνουν κατόπιν εντολής οι πρέσβεις το 2011, καθώς και εκθέσεις κάθε τρεις μήνες σχετικά με την πορεία της συμμετοχής στην «εκστρατεία» των «βοηθών-εθελοντών».

    (σ. μ. Καλές οι δημόσιες σχέσεις και τα άλλα ευτράπελα "Ισραήλ μου με τους βοηθούς σου" αλλά να σταματάγατε και την γενοκτονία του Παλαιστινιακού Λαού θα σας ερχότανε ακόμα καλύτερα και φτηνότερα σεις που υπολογίζετε τόσο τα σέκελς.)


    Ο έξ από δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κάπου τα έχουμε ξαναδιαβάσει αυτά, αλλά δεν θυμάμαι πού...
    Οι 1.000 θέσεις "βοηθών" θα είναι επιδοτούμενες από τον ...ΟΑΕΔ;;;
    Λες να δούμε φάτσα κάρτα στις εβραϊκές ...διαδηλώσεις την Περιούσια με τον σερ Στραγάλια και τον Τζουμπέ από την Κέρκυρα να φωνάζουν συνθήματα όπως
    "Έλληνες κι Εβραίοι/άσχημοι κι ωραίοι",
    "Έλληνες και Ασκενάζι/η τουρκιά αναστενάζει",
    "Σαλόμ-σαλόμ/έχω χάσει το μυαλό μ..." κλπ;;;!!!

    Τσάμπα θα πάνε τόσα λεφτά, αφού οι φωνές από την Παλαιστίνη δεν κρύβονται !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τζίμη
    Ξέχασες τον Σιδηρούντιο και το Δημόκριτο που κρύβεται στην ναφθαλίνη

    Ο έξ από δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τρολλ, αρεσεις να ξευτιλιζεσαι!
    Σωστα;

    >>Τζίμη
    Ξέχασες τον Σιδηρούντιο και το Δημόκριτο που κρύβεται στην ναφθαλίνη
    Ο έξ από δώ
    30 Δεκεμβρίου 2010 4:15 μ.μ.<<

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.