31/12/10

Πογκρόμ κατά των χριστιανών σε Μ. Ανατολή και Αφρική

Της Ελένας Μπέλλη
Αιφνίδιες συγκρούσεις στην Ινδονησία, ανελέητες διώξεις στην Ερυθραία, σφαγές στο Ιράκ, μάχες στη Νιγηρία, θάνατοι στην Αίγυπτο, απελάσεις στο Μαρόκο, διαμάχες στο Σουδάν: Ο χάρτης των οργανωμένων εγκλημάτων εναντίον των Χριστιανών διευρύνεται με την πάροδο των χρόνων σε μία εξέλιξη που θυμίζει έντονα την ισλαμική απάντηση στον ιερό πόλεμο κατά των μουσουλμάνων που κήρυξε κάποτε ο Τζορτζ Μπους.
Πλέον, η σύγκρουση πολιτισμών παίρνει διαστάσεις μαζικού διωγμού, διαστάσεις εκκαθάρισης - κάθαρσης των ισλαμικών εδαφών από το «μίασμα του χριστιανισμού». Αυτό τουλάχιστον είναι το άτυπο σύνθημα της αλ - Κάιντα στο Ιράκ, που ήδη οδηγεί στην έξοδο χιλιάδων χριστιανών από τη χώρα. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, τουλάχιστον 6.000 χριστιανοί έχουν βρει καταφύγιο στις κουρδικές περιοχές του Ιράκ, ενώ χιλιάδες άλλοι έχουν μετακινηθεί προς τη Συρία, τον Λίβανο και την Ιορδανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία του ΟΗΕ δόθηκαν στη δημοσιότητα λίγες μέρες μετά τη σφαγή 44 χριστιανών στην εκκλησία τους στη Βαγδάτη την 31η Οκτωβρίου και άρα δεν περιλαμβάνουν εκείνους που τράπηκαν σε φυγή μετά τα αιματηρά γεγονότα.
Η απειλή της αλ-Κάιντα ότι θα στρέψει «σπαθιά στο λαιμό των χριστιανών» αρκεί για να σβήσει τον χριστιανισμό από τον ιρακινό θρησκευτικό χάρτη. Σε άλλες περιοχές, όμως, ο ιερός πόλεμος του Μπους είναι απλώς αφορμή για αιματοχυσία και η αιτία των σκληρών αναμετρήσεων μεταξύ των δύο θρησκειών χάνεται στα βάθη του χρόνου. Στη Νιγηρία και το Σουδάν, για παράδειγμα, το μίσος μεταξύ του χριστιανικού νότου και του ισλαμικού βορά σχεδόν «κληροδοτείται» από γενιά σε γενιά, ως αποικιοκρατικό κατάλοιπο που εσχάτως προσλαμβάνει έντονη οικονομική χροιά. Στην Αίγυπτο η βία κατά των χριστιανών είχε σαφή πολιτική -προεκλογική- χροιά, ενώ στο Μαρόκο, οι «πολιτισμένες διώξεις» κατά των χριστιανών, μέσω του νόμιμου μέτρου της απέλασης, φαίνεται να υποκινούνται από μία ανεπίσημη πολιτική «εκκαθάρισης».


Ασίγαστο μίσος
Εθνικός διχασμός σε Νιγηρία και Σουδάν
Παραμονή Χριστουγέννων: Στην πόλη Τζος της Νιγηρίας ένα μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων σε δύο χριστιανικές εκκλησίες προκαλεί τον θάνατο σχεδόν τριάντα ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 74. Την επόμενη μέρα, οι ένοπλες ομάδες των χριστιανών και των μουσουλμάνων στην πόλη εμπλέκονται σε μία θανατηφόρα αντιπαράθεση, σε ακόμη μία έκρηξη του ασίγαστου μίσους μεταξύ των δύο πλευρών.
Το μίσος στην πόλη Τζος αντικατοπτρίζει τον εθνικό διχασμό μεταξύ του ισλαμικού βορά και του χριστιανικού νότου και της παράδοσης που θέλει από τη μία πλευρά, τους γηγενείς χριστιανούς να μάχονται για να διατηρήσουν τα οικονομικά οφέλη και τα πολιτικά αξιώματα που τους κληροδοτήθηκαν και από την άλλη τους μουσουλμάνους εποίκους του νότου να διεκδικούν ισονομία, πρόσβαση δηλαδή στα δημόσια αξιώματα, το δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν παιδεία, πρόσβαση στα εύφορα εδάφη? Το κυβερνών Λαϊκό Δημοκρατικό Κόμμα, του προέδρου της Νιγηρίας, Γκουντλάκ Τζόναθαν, έχει κάνει βήματα εξομάλυνσης. Εχει για παράδειγμα θεσπίσει την εναλλαγή της προεδρίας του κόμματος μεταξύ βόρειου και νότιου υποψήφιου ανά δύο τετραετίες. Αλλά ενώ το λαϊκό αίσθημα διχασμού δεν έχει μειωθεί, η πολυπληθέστερη χώρα της Αφρικής, πλούσια σε πετρέλαιο, δεν αντιμετωπίζει -ακόμα- πρόβλημα εδαφικής ακεραιότητας. Προς το παρόν, τουλάχιστον, διότι οι εξελίξεις στο Σουδάν ίσως ανοίξουν και στη Νιγηρία τον ασκό του Αιόλου.
Ο ίδιος εθνικός διχασμός μεταξύ του ισλαμικού βορά και του χριστιανικού νότου που συγκλονίζει τη Νιγηρία σπαράζει και το Σουδάν, το οποίο σύρεται σε δημοψήφισμα για τη διχοτόμηση της χώρας. Το Νότιο Σουδάν, το νέο κράτος που θα προκύψει από το δημοψήφισμα, θα δομηθεί με βάση τα δυτικά πρότυπα, με έμφαση στην ανεξιθρησκία.
Στην περιοχή διαμένουν περίπου οκτώ με δέκα εκατομμύρια χριστιανοί, που φυσικά αποτελούν την πλειοψηφία στον νότο. Οι χριστιανοί ωστόσο αποτελούν τη μειοψηφία στη χώρα καθώς ο βοράς κατοικείται από διπλάσιο αριθμό μουσουλμάνων. Ο χριστιανικός πληθυσμός του απορρίπτει τη διακυβέρνηση του προέδρου Ομάρ αλ Μπασίρ, προβάλλοντας αίτημα αυτονομίας που στηρίζεται ενεργά από τη Δύση. Φυσικά, το γεγονός ότι το νότιο Σουδάν παράγει το 80% του πετρελαίου της χώρας ουδεμία σχέση έχει με την αυτοδιάθεση των χριστιανών του νότου και το κίνημα για τη δημιουργία ανεξάρτητης χώρας...

Ιράκ - Αίγυπτος
Φανατικός ισλαμισμός εν δράσει
Σε μία από τις δεκάδες διαμαρτυρίες των φανατικών ισλαμιστών στην Αίγυπτο κατά του ηγέτη των χριστιανών Κοπτών της χώρας, υψώθηκε ένα πανό ίδιο με αυτό της αλ-Κάιντα. Το σύνθημα είχε δοθεί: Δύο ημέρες αργότερα, η αλ-Κάιντα στο Ιράκ εξαπέλυε την αιματηρότερη επίθεση εναντίον των χριστιανών στη χώρα και μάλιστα μέσα στην εκκλησία τους. Στα μέσα Νοεμβρίου, η αλ-Κάιντα προχώρησε σε νέα επίθεση εναντίον των χριστιανών, φθάνοντας μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Και στα μέσα Δεκεμβρίου, ακολούθησαν τα αιματηρά επεισόδια εναντίον των χριστιανών στην Αίγυπτο.
Η διασύνδεση δεν είναι τυχαία. Ομάδες φανατικών ισλαμιστών -τρομοκρατικών και μη- δρουν εξίσου ενεργά σε Αίγυπτο και Ιράκ, αν και για διαφορετικούς λόγους. Στην Αίγυπτο, αφορμές υπάρχουν πολλές αλλά οι διώξεις των χριστιανών αποδίδονται κυρίως στις βουλευτικές εκλογές του Νοεμβρίου και τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Στο Ιράκ, αντίθετα, το κλίμα είναι καθαρά «πολεμικό». Για τους φανατικούς ισλαμιστές, η δράση τους είναι τα αντίποινα κατά του πογκρόμ που εξαπέλυσε η διεθνής κοινότητα εναντίον των μουσουλμάνων μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Συρία
Ο «παράδεισος» της Δαμασκού

«Η ζωή στη Συρία είναι παραπάνω από τέλεια», βεβαιώνει ο πατέρας Γκάμπριελ Ντάγκγουντ, επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας στη χώρα. Αντίθετα από την κατάσταση σε άλλες αραβικές χώρες, όπου οι χριστιανοί υπόκεινται διωγμούς σε βαθμό εξολόθρευσης, η Δαμασκός παρέχει στους χριστιανούς ασφαλές καταφύγιο. Ανάλογο «παράδεισο» παρέχουν βεβαίως ο Λίβανος και η Ιορδανία, αλλά το γεγονός ότι η Συρία του Ασαντ αποτελεί υπόδειγμα ανεξιθρησκίας στη Μέση Ανατολή συνιστά από μόνο του δείγμα πολιτισμού. «Η Δύση συγκρούεται με τους πολιτισμούς, ενώ η Ανατολή τους χτίζει», συμφωνεί και ο μουφτής της Συρίας, της χώρας που φιλοξενεί δύο εκατομμύρια Σύρους χριστιανούς και τώρα δέχεται πρόσφυγες χριστιανούς από γειτονικά κράτη.
www.imerisia.gr

28 σχόλια:

  1. Πάλι κάποιοι φανατικοί βρήκαν σήμερα την ευκαιρία να ξεσπάσουν χωρίς λόγο στους Χριστιανούς του Ιράκ και αλλού...
    Τα θύματα είναι πολλά ...

    Αυτό όμως που κάνει εντύπωση, είναι ότι ενώ σε Ιράν, Ιράκ και Αφγανιστάν υπάρχουν εβραϊκές συναγωγές, ουδέποτε αυτές έχουν δεχθεί φονική επίθεση...
    Περίεργα πράγματα συμβαίνουν !!!

    Αυτοί που οφελούνται από όλες αυτές τις βαρβαρότητες, είναι αυτοί που τις υποκινούν !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατσε να τα βρε με τους εβραιους και μετα τα λεμε αν θα εχουν οι χριστιανοι την ιδια μοιρα με αυτους της αιγυπτου,ιρακ και παει λεγοντας .τυχαιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκουπίδια και κουφάρια πλοίων στον αρχαιολογικό χώρο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας...

    Από τον Περιβαλλοντικό Όμιλο
    Σαλαμίνας "ΠΕΡΙΒΟΣ"
    http://www.go.to/perivos
    Συνεχίζετε η συλλογή υπογραφών για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου και του φυσικού περιβάλλοντος της Κυνόσουρας Σαλαμίνας (όπου έγινε η Ναυμαχία της Σαλαμίνας), ενός μικρού κομματιού γης με παγκόσμια ιστορία. (στο site http://sites.google.com/site/perivos/sylloge-ypographon-giaten-kynosoura).
    Ο αγώνας μας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο μετά την συμπλήρωση 8000 υπογραφών, τη δημοσίευση 8 άρθρων σε εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας (Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Αδέσμευτος Τύπος), την επερώτηση στη βουλή τεσσάρων βουλευτών, την κινητοποίηση των αρμόδιων υπουργείων αλλά και την επέμβαση εισαγγελέα για το θέμα.
    Μπές κι εσύ στην...
    παραπάνω διεύθυνση και υπέγραψε, αρκεί να είσαι ...πάνω από 16 ετών!
    Η υπογραφή σου έχει δύναμη.T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βίντεο αυτό μπορεί να μας λύσει και μερικές απορίες Τζίμη!

    http://www.youtube.com/watch?v=c4k4RGpP7-E&feature=player_embedded


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη


    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ στους φιλους Πατριωτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήσιμο βίντεο για να καταλάβουμε και για ποιό λόγο έχει δήθεν πιάσει ξαφνικά ο πόνος το Ισραήλ για τους Κούρδους.
    Ο σκοπός τους είναι να ενισχύσουν ομάδες Κούρδων του Ιράκ εναντίον των Ιρανών και όχι εναντίον της Τουρκίας, παραμύθι που μας έλεγαν και διάφοροι εδώ μέσα πριν λίγο καιρό και που τώρα, μετά το κράξιμο, έχουν αλλάξει ονόματα...

    Όμως Σαμουήλ, η ερώτηση που εξηγεί και τα χθεσινά αιματηρά γεγονότα με την σφαγή των Χριστιανών στο Ιράκ, τέθηκε στον Αμερικανό αναλυτή από το Λος Άντζελες, ακριβώς στο 5ο λεπτό του βίντεο !!!

    Οι Ισραηλινοί (Μοσάντ) βρίσκονται πίσω από όλες τις προβοκάτσιες που συμβαίνουν στο Ιράκ, για να προκαλέσουν την αντίδραση των χωρών της Δύσης (ΗΠΑ, Ευρώπη κλπ) ώστε να στείλουν πιο πολύ στρατό στη χώρα εκεί και όχι να αποχωρήσουν σιγά-σιγά όπως αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να κάνουν.
    Μέχρι και Αμερικανούς στρατιώτες έχουν σκοτώσει στο παρελθόν...
    Θα κώλωναν να σκοτώσουν τώρα και Χριστιανούς;;;

    Πάνω από 70 είναι οι Ισραηλινές εταιρείες που συμμετέχουν στο πλιάτσικο στο Ιράκ και όλες χρησιμοποιούν ως κάλυψη αραβικές, ευρωπαϊκές και τούρκικες φίρμες. Πραγματικά χρήσιμο βίντεο!!!

    Να είσαι καλά, εσύ και όλοι οι Έλληνες πατριώτες που ανθίστανται στην λαίλαπα !!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Σουδάν και η Νιγηρία θα διασπαστούν σε δύο κράτη. Τον Ισλαμικό Βορρά και τον Χριστιανικό Νότο. Αν δεν κάνω λάθος το δημοψήφισμα στο Νότιο Σουδάν για την ανεξαρτησία τους είναι στις 11/1/2011.

    Αλλά είναι καιρός να απελάσει μαζικά μουσουλμάνους μετανάστες και η Ευρώπη. Δεν πάει άλλο η κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Yπάρχει και το λίγο μεγαλύτερο (11':31") βίντεο στο οποίο -εκτός του James Morris που παρακολουθεί το εβραϊκό λόμπι, μιλά από τις ΗΠΑ και ο συγγραφέας/πολιτικός αναλυτής Mark Glenn.
    Οι οποίοι είναι Εβραίοι, αλλά όχι σιωνιστές και λένε τα πράγματα με το όνομά τους, σταράτα και καθαρά.

    Επίσης αναφέρεται ότι τελωνειακοί της Συρίας, ανακάλυψαν σε φορτηγό ισραηλινά εφόδια με προορισμό το Ιράκ, τα οποία θα παραλάμβαναν ισραηλινές "εταιρείες" για να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις της Μοσάντ...

    http://www.youtube.com/watch?v=KWyi8zHmj_E&feature=related

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αιφνίδιες συγκρούσεις στην Ινδονησία, ανελέητες διώξεις στην Ερυθραία, σφαγές στο Ιράκ, μάχες στη Νιγηρία, θάνατοι στην Αίγυπτο, απελάσεις στο Μαρόκο, διαμάχες στο Σουδάν..."

    Αντί να προβληματιστούμε με την συνεχώς αυξανόμενη βία των φανατικών του Ισλάμ, οι συνήθεις γραφικοί προτίμησαν να βρουν ευκαιρία να κατηγορήσουν τους ... Εβραίους!! Η ηλιθιότητα, ως γνωστόν, δεν έχει όρια.

    @ 4:04 μ.μ.

    >Αλλά είναι καιρός να απελάσει μαζικά μουσουλμάνους μετανάστες και η Ευρώπη.<

    Δυστυχώς, πολύ αργά πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καποτε υποκινουσαν τους ειδωλολατρες να σφαζουν χριστιανους, μετα τους χριστιανους να σφαζουν ειδωλολατρες, αργοτερα τους χριστιανους της δυσης να σφαζουν χριστιανους της ανατολης και μουσουλμανους, μετα απο λιγο μουσουλμανους να σφαζουν χριστιανους.
    πιο προσφατα αθεους να σφαζουν χριστιανους, ινδουιστες να σφαζουν μουσουλμανους και τουμπαλιν, σουνιτες να σφαζουν σιιτες και τουμπαλιν και μουσουλμανους να σφαζουν ανιμιστες και χριστιανους.
    και ο διεθνης σιωνισμος πανω σε μια πετρα να γελα, ξυπνατε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Χριστιανοί σήμερα διώκονται στις ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Θέλετε να στρουθοκαμηλίζουμε όλοι μαζί; Θέλετε να τα ρίξουμε στον Μπους; Την Αγιά Σοφιά τότε γιατί την κάνανε τζαμί; Οι "ιμπεριαλιστές" Βυζαντινοί τους έφταιγαν;
    Ο Πόντος τί τους έφταιξε; Ιμπεριαλιστές και οι Πόντιοι;
    Όσο για τους Εβραίους σε Ιράκ, Ιορδανία (Υπεριορδανία), Ιράν, Λίβανο, Λιβύη, Συρία, Υεμένη, Μαρόκο, Αλγερία και Τυνισία
    έχουν ήδη διωχθεί εδώ και πολύ καιρό. Μόνο τα τελευταία 55 χρόνια έχουν διωχθεί από τα παραπάνω απολυταρχικά καθεστώτα 850.000 Εβραίοι.
    Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα σοβαρό ιστολόγιο αφήνει να δημοσιεύονται ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΥΔΗ. Εντάξει με την ελευθερία λόγου, αλλά σε ότι έχει να κάνει με ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
    Δε μπορεί ο κάθε τουρκοπληρωμένος να γράφει το μακρύ του και το κοντό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 4:24
    “Η ηλιθιότητα, ως γνωστόν, δεν έχει όρια.”
    για θύμισε μου ποίος το είπε αυτό; ένας Εβραίος δεν ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζίμης και Σαμουήλ σε έντονη προσπάθεια κατά των Εβραίων :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. //Αντί να προβληματιστούμε με την συνεχώς αυξανόμενη βία των φανατικών του Ισλάμ, οι συνήθεις γραφικοί προτίμησαν να βρουν ευκαιρία να κατηγορήσουν τους ... Εβραίους!! Η ηλιθιότητα, ως γνωστόν, δεν έχει όρια.//
    ---------------------
    Κοπελιά, αυτά τα λένε Εβραίοι των ΗΠΑ και όχι ο γραφικός ...τζιμης!!!
    Δεν είμαι ούτε ο James Morris ούτε ο Mark Glenn !!!
    Τα οποία βλέπουμε να επιβεβαιώνονται καθημερινά...
    χοχοχοχο!!!

    Καλή Χρονιά στους πατριώτες !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ φίλε και πατριώτη
    31 Δεκεμβρίου 2010 3:34 μ.μ.

    Όπως με πληροφορούν, υπάρχουν πολλές διασταυρωμένες πληροφορίες και έγκυρες μαρτυρίες στρατιωτών που επέστρεψαν στην Αμερική από το εμπόλεμο Ιράκ οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι η προβοκάτσια και η διαφθορά εκ μέρους των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ δεν έχει προηγούμενο.
    Είναι γνωστό ότι η αμερικανίδα ταξίαρχος ε.α. Τζανις Καρπινσκι (Janis Karpinski) πρώην διοικητής των φυλακών στο Ιράκ παρεδέχθη ότι στις φυλακές του Αμπου Γκραϊμπ (Abu Ghraib) αλλά και αλλού αυτοί που έκαναν τους βασανισμούς και τις ανακρίσεις συμπεριλαμβανόμενων και των σεξουαλικών εξευτιλισμών των αράβων διοργανώνωντο και κατευθύνοντο επί το πλείστον απ' τις μυστικές υπηρεσίες (ιδίως οι αραβόφωνοι της Shin Bet) του Ισραήλ. (Δες την φωτογραφία διαβασε και το άρθρο)
    http://www.whatreallyhappened.org/content/israeli-torture-template

    Επίσης γνωστό και επικυρωμένο είναι ότι οι ισραηλινοί έχουν ακροβολίσει ελεύθερους σκοπευτές σε όλο το Ιράκ οι οποίοι δολοφονούν πισώπλατα Αμερικανούς στρατιώτες για να εντείνουν το χάος στο Ιράκ και το κομφούζιο στον Αμερικανικό λαό (μέσω των ΜΜΕ που ορίζουν αποκλειστικά στην Αμερική) ότι πρέπει να παραμείνει ο στρατός τους εκεί μέχρι να εδραιωθεί η δήθεν "δημοκρατία τους".
    Έχει λεχθεί επίσης από τις ίδιες πήγες που τα ΜΜΕ επιμελώς κρύβουν, ότι στο Ιράκ συλλαμβάνουν έναν ανυποψίαστο ταξιτζή η έναν φορτηγατζή ας πούμε και δήθεν τον ανακρίνουν για μια ψευτο-υπόθεση.
    Κατά την διάρκεια της "ανάκρισης" στο αστυνομικό τμήμα και αφού πληροφορούνται το "προς τα που πήγαινε" ο ανακρινόμενος πριν το συλλάβουν (σε αγορά η σε περιοχές με πολύ κόσμο), οι ισραηλινοί τοποθετούν βόμβες στα οχήματα τους τις οποίες βόμβες πυροδοτούν με κινητά από ελικόπτερα όταν τα οχήματα φτάσουν στον προορισμό τους, με τις εκατόμβες τους νεκρούς.
    Έτσι ακούμε για την "βαρβαρότητα" των μουσουλμάνων από τα δυτικά ΜΜΕ και από ντόπιους ψυθιριστές ενώ η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
    Όσοι στην πατρίδα μας δεν τα βλέπουν αυτά είναι οι προβοκάτορες εναντίον του Ελληνικού Έθνους η χαλβάδες Φαρσάλλων.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Αιφνίδιες συγκρούσεις στην Ινδονησία, ανελέητες διώξεις στην Ερυθραία, σφαγές στο Ιράκ, μάχες στη Νιγηρία, θάνατοι στην Αίγυπτο, απελάσεις στο Μαρόκο, διαμάχες στο Σουδάν..."

    Αλλα στην Παλαιστινη και ιδιως στην λωριδα της Γαζα ειναι ολα "ομορφα κι αγγελικα πλασμενα".
    Α-ρου-ραι-ε ακομα και μεσα απ την ανωνυμια σου μυριζεις ψοφιμι!
    Βρωμας μποχα.

    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοελεεινης καψουρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θ. Πάγκαλος: Ο κοπρίτης που μπαίνει στο Δημόσιο, μένει κοπρίτης

    Βρίζει "αντιπαραγωγικούς" τους αξιωματικούς, βρίζει τώρα τους ΔΥ (που αυτός και οι κυβερνήσεις που υπηρετούσε πενταπλασίασαν), τελικά όλους τους βρίζει. Αυτόν ποιος θα βρεθεί να τον "τακτοποιήσει" μια φορά έστω έτσι που του πρέπει; Μπορεί ένα τέτοιο γουρούνι να είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Hλιου φαεινοτερον" πλεον πως εννουν οι φανατικοι μουσουλμανοι πως εννοουν τον ορο "ανεξιθρησκεια" (οπως επισης και οτι οι συνηθεις υποστηρικτες τους, ταχα μου χριστιανοι προσπαθουν διακαως να αποσιωπησουν τα καμωματα τους και να αποπροσαντολισουν την συζητηση)"Μονο" που ματαιοπονουν! καθως το εργακι που παιζουν εχει παιοχτει και αλλου...στην Ακρα το 1291 π.χ. και πλεον το ξερουμε (ελπιζω)
    @Ευελπιστω οτι θα πρυτανευσει η λογικη και δεν θα οδηγηθουμε σε γενικευμενο παγκοσμιο θρησκευτικο πολεμο γιατι σε τετοια περιπτωση οι θηριωιδιες του Τριακονταετους Πολεμου στην Ευρωπη (1618-1648) η τα αντιστοιχα γεγονοτα του "Ανατολικου Μετωπου" στα πλαισια του Β! Παγκοσμιου θα μοιαζουν με καυγα σε παιδικη χαρα σε συγκριση με οτι θα γινει...Απο την αλλη ομως καθως εμεις οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ δεν θελουμε θρησκευτικο πολεμο αν η κατασταση φταση σε αυτο το σημειο τοτε οι μουσουλμανοι θα φερουν την υπαιτιοτητα αρα αυτοι θα πρεπει να πληρωσουν και το τιμημα η παραφραζοντας τον "πατερα της Ιστοριας" Ηροδοτο, αν διψασουν για αιμα θα χορτασουν με αιμα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα σοβαρό ιστολόγιο αφήνει να δημοσιεύονται ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΥΔΗ. Εντάξει με την ελευθερία λόγου, αλλά σε ότι έχει να κάνει με ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί."


    Και ο νοών νοείτω.
    Μας διατάσεις η μας παρενείς;
    Νομίζω ότι πάλι αρχίσανε τα πισινογλυψίματα και οι κλάψες στον διαχειριστή.
    Ρε τ' είσαστε σεις! Σκέψου να είχατε και την διαχείρηση της σελίδας! Ακόμα και για την ώρα θα μας λέγατε προσεχτικά ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

    @ 31 Δεκεμβρίου 2010 5:03 μ.μ.
    Ξέχασες τα ηρεμιστικά σου πάλι καλή μου φίλη. Πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί εμείς πάντα θέλουμε να μας διασκεδάζεις με τον "αντικειμενικό και εποικοδομητικό σου λόγο" και του ....χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν λέει ο Τζουμπές από την Κέρκυρα "εμεις οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ", βάζει και τον εαυτό του μέσα;;;

    Από πότε η μισσαλοδοξία αποτελεί Χριστιανική Αρχή;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "ΕΛΕΕΙΝΑ ΨΕΥΔΗ" είναι αυτά που μας βάζεις στο στόμα εσύ, ότι δήθεν οι Έλληνες είπαμε "Την Αγιά Σοφιά την κάνανε τζαμί οι ιμπεριαλιστές Βυζαντινοί"
    ή ότι "ο Πόντος έφταιξε. Ιμπεριαλιστές και οι Πόντιοι"...

    Μόνη σου τα γράφεις και μόνη σου τα σχολιάζεις !!!
    Παραμιλητό λόγω του σιωνιστικού πυρετού που σε διακατέχει...

    Τις εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίων που έφυγαν από τις ΗΠΑ και πήγαν στο Ισραήλ, οι Αμερικάνοι τους έδιωξαν;;;
    Οι οποίοι στο κάτω κάτω της γραφής ζούσαν στο κράτος με την μεγαλύτερη οικονομία και όχι στις υποανάπτυκτες οικονομικά χώρες που λες, Ιράκ, Ιορδανία, Ιράν, Λίβανο, Λιβύη, Συρία, Υεμένη, Μαρόκο, Αλγερία και Τυνισία.
    Ή όσοι έφυγαν ακούγοντας τα κελεύσματα των σιωνιστών του Ισραήλ από τις πλούσιες ευρωπαϊκές χώρες;;;
    Ή αυτοί που έφυγαν από την Ελλάδα για το Ισραήλ, έφυγαν υπό το βάρος των ...διωγμών που τους υποβάλλαμε οι Έλληνες;
    Από εδώ το πας, από εκεί το φέρνεις, εσύ και ο Τζουμπές βοηθός σου, όλο για το πόσο κακοί ήσαν με τους Εβραίους οι Έλληνες, θέλετε να μας λέτε.

    Ευτυχώς το έχετε ρίξει εντελώς στην γραφικότητα και διασκεδάζουμε λιγάκι !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O φίλος μας ο Τζουμπές 5:41 μ.μ. κάπου στην Κέρκυρα σε μια στιγμή αδυναμίας:

    http://www.youtube.com/watch?v=2o3c0BQHkgU&translated=1

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όταν λέει ο Τζουμπές από την Κέρκυρα "εμεις οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ", βάζει και τον εαυτό του μέσα;;;
    Από πότε η μισσαλοδοξία αποτελεί Χριστιανική Αρχή;;;
    τζιμης
    αν ο τζαμαλ μπορουσε να διαβασει ελληνικα (μαλλον εχει δωσει αδεια στο μεταφραστη του) θα ειχε διαβασει οτι στην δευτερη παραγραφο οτι ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ το ενδεχομενο ενος θρησκευτικου πολεμου αρα τα περι μισαλοδοξιας ειναι οπως συνηθως "αερας κοπανιστος") για αυτο λοιπον του το ξαναβαζω μηπως και το προσεξει:" Ευελπιστω οτι θα πρυτανευσει η λογικη και δεν θα οδηγηθουμε σε γενικευμενο παγκοσμιο θρησκευτικο πολεμο γιατι σε τετοια περιπτωση οι θηριωιδιες του Τριακονταετους Πολεμου στην Ευρωπη (1618-1648) η τα αντιστοιχα γεγονοτα του "Ανατολικου Μετωπου" στα πλαισια του Β! Παγκοσμιου θα μοιαζουν με καυγα σε παιδικη χαρα σε συγκριση με οτι θα γινει"
    Δυστηχως ομως αν η Ιστορια της Ευρωπης την δεκαετια του 1930 διδασκει κατι ειναι οτι για να υπαρξει ειρηνη πρεπει να το επιθυμουν ολοι και οπως οι Ναζι την δεκαετια του 1930 ΔΕΝ επιθυμουσαν την ειρηνη παρα μονο αν κατακτουσαν την Ευρωπη αμαχητι ετσι και οι φανταικοι Ισλαμιστες εχοθν δειξει κατ΄επαναληψη οτι δεν θελουν ειρηνικη συνυπαρξη με τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, εβραιους , ζωραστητρες, ινδουιστες, βουδιστες κτλ (και τον προκαλω να μου αποδειξει το αντιθετο), και φυσικα και εμεις οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ εχουμε το νομιμο δικαιωμα της αντιστασης οπως ακριβως το ειχαν και τα θυματα της επιθετικοτητας των Ναζι
    Εξαλλου για ευνοητους λογους μαλλον δεν μπορει να μλα εκ μερους των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ οπως λ.χ. εγω δεν θα μπορουσα να μιλησω εκ μερους των βουδιστων.Οσο αφορα το βντεο να υποθεσω οτι δειχνει τον τζαμαλ ενω εξασκει την "σπανια ναυτικη του ειδικοτητα";ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. YΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ: Στην Κερκυρα δεν υπαρχουν τζουμπεδες αλλα στην Υδρα (εξαλλου η κερκυρα δεν γνωρισε τουρκοκρατια προς αιωνια λυπη του τζαμαλ) Φυσικα απο τουρκαλβανο με πακιστανικες "οικογενιακες σχεσεις" σαν τον τζαμαλ δεν περιμενα να το γνωριζει αυτο! Παντως ενα απο τα βιντεο στα οποια παραπεμπει η διευθνση που δινει ο τξαμαλ τον δειχνει να "χοραστατει" στην Μεκκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημερα σε ολους και καλη χρονια
    Εχθες εγινε βομβιστικη επιθεση σε μια εκκλησια στην Αλεξανδρια εχουν σκοτωθει τουλαχιστον 24 ατομα.Η κατασταση γενικα ειναι απελπιστικη για τους χριστιανους στην Αιγυπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένας θρησκευτικά μισαλλόδοξος Τζουμπές μπορεί να πηγαίνει σαν περιφερόμενο τσίρκο όπου θέλει και όχι μόνο στην Κέρκυρα.
    Ακόμα και να δηλώνει "χριστιανός" μπορεί...
    Την θρησκευτική του μισαλλοδοξία/ταλιμπανιστικού τύπου, την δείχνει εντατικά καθημερινά εδώ, αφού φαίνεται ότι αλλού δεν τον παίρνει να το κάνει.

    Ο ίδιος βέβαια ξέρει ότι μιλά εκ του ασφαλούς, σε ένα περιβάλλον όπως είναι αυτό των πολιτισμένων επισκεπτών του Ινφογνώμονα.
    Ξέρει δηλαδή ότι όλα όσα λέει εναντίον ημών των...αιμοσταγών/βαρβάρων, είναι μαλακίες.
    Διότι εάν πίστευε έστω και το 1% από αυτά που λέει, δεν θα αισθανόταν και τόσο ασφαλής, ως επώνυμος που είναι...
    Εύχομαι ο Γιαχβέ να του δίνει χρόνια για να γράφει και να μας διασκεδάζει.
    Διότι εκεί που έχει φτάσει το εισιτήριο στο σινεμά, είναι δύσκολο να δεις τέτοια κωμωδία !!!

    Να γράφει μόνο πιό συχνά λατινικά ρητά, να τα μαθαίνουν οι νέοι της Κέρκυρας ώστε να κάνουν πιο αποδοτικό το καμάκι τους στις πουροαγγλίδες !!!
    Κάπου πρέπει να πηγαίνουν και αυτοί τον χειμώνα που δεν έχει δουλειά στα ...τουριστικά επαγγέλματα...

    Μια συμβουλή: Ο ίδιος να μη παιδεύεται με τα ιστορικά θέματα διότι δεν το κατέχει το σπόρ και αραδιάζει συνεχώς κοτσάνες του τύπου "5ος αι. μ.Χ., η απαρχή του Ελληνικού ...Πολιτισμού".

    Πώς λένε Βερέμης/Ρεπούση/Δραγώνα " 1821, η γέννηση του ελληνικού έθνους";;;
    Επειδή διαβάζουν και ...μικρά παιδιά, ας τα αφήσει αυτά γιά άλλους ειδικούς.
    Εάν θέλουμε να ενημερωθούμε, ανοίγουμε ένα σοβαρό βιβλίο και τα διαβάζουμε.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Ένας θρησκευτικά μισαλλόδοξος Τζουμπές μπορεί να πηγαίνει σαν περιφερόμενο τσίρκο όπου θέλει και όχι μόνο στην Κέρκυρα.
    Ακόμα και να δηλώνει "χριστιανός" μπορεί...
    Την θρησκευτική του μισαλλοδοξία/ταλιμπανιστικού τύπου, την δείχνει εντατικά καθημερινά εδώ, αφού φαίνεται ότι αλλού δεν τον παίρνει να το κάνει.
    Ο ίδιος βέβαια ξέρει ότι μιλά εκ του ασφαλούς, σε ένα περιβάλλον όπως είναι αυτό των πολιτισμένων επισκεπτών του Ινφογνώμονα.
    Ξέρει δηλαδή ότι όλα όσα λέει εναντίον ημών των...αιμοσταγών/βαρβάρων, είναι μαλακίες.
    Διότι εάν πίστευε έστω και το 1% από αυτά που λέει, δεν θα αισθανόταν και τόσο ασφαλής, ως επώνυμος που είναι...
    Εύχομαι ο Γιαχβέ να του δίνει χρόνια για να γράφει και να μας διασκεδάζει.
    Διότι εκεί που έχει φτάσει το εισιτήριο στο σινεμά, είναι δύσκολο να δεις τέτοια κωμωδία !!!
    Να γράφει μόνο πιό συχνά λατινικά ρητά, να τα μαθαίνουν οι νέοι της Κέρκυρας ώστε να κάνουν πιο αποδοτικό το καμάκι τους στις πουροαγγλίδες !!!
    Κάπου πρέπει να πηγαίνουν και αυτοί τον χειμώνα που δεν έχει δουλειά στα ...τουριστικά επαγγέλματα...
    Μια συμβουλή: Ο ίδιος να μη παιδεύεται με τα ιστορικά θέματα διότι δεν το κατέχει το σπόρ και αραδιάζει συνεχώς κοτσάνες του τύπου "5ος αι. μ.Χ., η απαρχή του Ελληνικού ...Πολιτισμού".

    Πώς λένε Βερέμης/Ρεπούση/Δραγώνα " 1821, η γέννηση του ελληνικού έθνους";;;
    Επειδή διαβάζουν και ...μικρά παιδιά, ας τα αφήσει αυτά γιά άλλους ειδικούς.
    Εάν θέλουμε να ενημερωθούμε, ανοίγουμε ένα σοβαρό βιβλίο και τα διαβάζουμε.
    τζιμης"
    Kολλησε η βελονα του τζαμαλ φαινεται και παιζει συνεχως τα ιδια και τα ιδια κομματια! Ευτρηματικοτης μηδεν! Ειναι τουλαχιστο κωμικο ο "εκπροσωπος τυπου" των Ταλιμπαν να κατηγορει αλλους... για ταλιμπανισμπο!Ειναι σαν να κατηγορουσε ο Σναντωφ (το αντιστοιχο του Γκαιμπελς για το σταλινικο καθεστως) καποιον για κομμουνισμο! Τετοιο γελιο με τον τζαμαλ ουτε "στο ζητειται ψευτης" του Ψαθα δεν εχει.Παντως αυτο το εργο ταιριαζει απολυτα στρν τζαμαλ για ευνοητους λογους...
    Ειναι αποριας αφιο πως καταφερνει με αυτα που γραφει για μενα να περιγραφει επακριβως τον ευατο του! Μαλλον ο Αλλαχ του τον εμπνεει!
    Αν υπαρχει καποιος ο οποιος δεν πρεπει να σχοληθει με την ΙΣΤΟΡΙΑ ειναι αυτος γιατι δεν του φτανει που ειναι πανασχετος το μονο που ξερει ειναι το κορανιο του μαζι με λιγο Ροζεμπεργ και ολιγη απο Ρεπουση και Δραγωνα! Ειναι συγκινητικη η προσπαθεια του παντως να μην απαντησει στο θεμα του αρθρου (μαλλον προπασθει να δικαιωσει τον μισθο του)
    Παντως αν πιστευει οτι θα σταματησω να γραφω επειδη τον φοβαμαι μαλλον λαθος σουτρα του κορανιου διαβαζει και θα του συνιστουσα να παει μεχρι την γωνια να δει αν ερχομαι...(που ξερει μπορει να του ερχομαι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
    (όταν λέω ΟΛΟΥΣ, εννοώ τους Έλληνες πατριώτες και όχι τους ελληνόφωνους που υπηρετούν ανθελληνικά συμφέροντα, σιωνιστών, ισλαμοκεμαλιστών και λοιπών λαμογίων
    ΒΡΕ TZIMH ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΒΡΕ.!
    ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ. ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΖΑΝΟΚΕΦΑΛΕ- ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΕΦΑΛΕ ΙΣΛΑΜΟAΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΡΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΕΝΕ! ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΣΚΑΤΟΤΟΥΒΛΟ. MΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ" ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ)
    ΥΣ Η ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΤΗΝ "ΣΠΑΝΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ένας θρησκευτικά μισαλλόδοξος Τζουμπές μπορεί να πηγαίνει σαν περιφερόμενο τσίρκο όπου θέλει και όχι μόνο στην Κέρκυρα.
    Ακόμα και να δηλώνει "χριστιανός" μπορεί...
    Την θρησκευτική του μισαλλοδοξία/ταλιμπανιστικού τύπου, την δείχνει εντατικά καθημερινά εδώ, αφού φαίνεται ότι αλλού δεν τον παίρνει να το κάνει.
    Ο ίδιος βέβαια ξέρει ότι μιλά εκ του ασφαλούς, σε ένα περιβάλλον όπως είναι αυτό των πολιτισμένων επισκεπτών του Ινφογνώμονα.
    Ξέρει δηλαδή ότι όλα όσα λέει εναντίον ημών των...αιμοσταγών/βαρβάρων, είναι μαλακίες.
    Διότι εάν πίστευε έστω και το 1% από αυτά που λέει, δεν θα αισθανόταν και τόσο ασφαλής, ως επώνυμος που είναι...
    Εύχομαι ο Γιαχβέ να του δίνει χρόνια για να γράφει και να μας διασκεδάζει.
    Διότι εκεί που έχει φτάσει το εισιτήριο στο σινεμά, είναι δύσκολο να δεις τέτοια κωμωδία !!!
    Να γράφει μόνο πιό συχνά λατινικά ρητά, να τα μαθαίνουν οι νέοι της Κέρκυρας ώστε να κάνουν πιο αποδοτικό το καμάκι τους στις πουροαγγλίδες !!!
    Κάπου πρέπει να πηγαίνουν και αυτοί τον χειμώνα που δεν έχει δουλειά στα ...τουριστικά επαγγέλματα...
    Μια συμβουλή: Ο ίδιος να μη παιδεύεται με τα ιστορικά θέματα διότι δεν το κατέχει το σπόρ και αραδιάζει συνεχώς κοτσάνες του τύπου "5ος αι. μ.Χ., η απαρχή του Ελληνικού ...Πολιτισμού".
    Πώς λένε Βερέμης/Ρεπούση/Δραγώνα " 1821, η γέννηση του ελληνικού έθνους";;;
    Επειδή διαβάζουν και ...μικρά παιδιά, ας τα αφήσει αυτά γιά άλλους ειδικούς.
    Εάν θέλουμε να ενημερωθούμε, ανοίγουμε ένα σοβαρό βιβλίο και τα διαβάζουμε.
    τζιμης"
    Kολλησε η βελονα του τζαμαλ φαινεται και παιζει συνεχως τα ιδια και τα ιδια κομματια! Ευτρηματικοτης μηδεν! Ειναι τουλαχιστο κωμικο ο "εκπροσωπος τυπου" των Ταλιμπαν να κατηγορει αλλους... για ταλιμπανισμπο!Ειναι σαν να κατηγορουσε ο Σναντωφ (το αντιστοιχο του Γκαιμπελς για το σταλινικο καθεστως) καποιον για κομμουνισμο! Τετοιο γελιο με τον τζαμαλ ουτε "στο ζητειται ψευτης" του Ψαθα δεν εχει.Παντως αυτο το εργο ταιριαζει απολυτα στρν τζαμαλ για ευνοητους λογους...
    Ειναι αποριας αξιο πως καταφερνει με αυτα που γραφει για μενα να περιγραφει επακριβως τον ευατο του! Μαλλον ο Αλλαχ του τον εμπνεει!
    Αν υπαρχει καποιος ο οποιος δεν πρεπει να σχοληθει με την ΙΣΤΟΡΙΑ ειναι αυτος γιατι δεν του φτανει που ειναι πανασχετος το μονο που ξερει ειναι το κορανιο του μαζι με λιγο Ροζεμπεργκ και ολιγη απο Ρεπουση και Δραγωνα!Ας ασχοληθη λοιπον με τα αγγουρακια και τα λαχανακια που τα γνωριζει τοσο μα τοσο καλα! Ειναι συγκινητικη η προσπαθεια του παντως να μην απαντησει στο θεμα του αρθρου (μαλλον προσπασθει να δικαιωσει τον μισθο του)
    Παντως αν πιστευει οτι θα σταματησω να γραφω επειδη τον φοβαμαι μαλλον λαθος σουτρα του κορανιου διαβαζει και θα του συνιστουσα να παει μεχρι την γωνια να δει αν ερχομαι...(που ξερει μπορει να του ερχομαι!)και να φαει κανενα κιλο μπουλμεδακια μπορει να του χρειαστει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.