20/12/10

Αποκλειστικό: Επείγουσα επιστολή του Ερντογάν στον Ομπάμα να σταματήσει την ψηφοφορία για τη Γενοκτονία

 
 Οι Τούρκοι, αντί να απολογούνται απέναντι στα θύματά τους και σ' ολόκληρη την ανθρωπότητα για τη βαρβαρότητα, τις γενοκτονίες και τις καταστροφές που προκάλεσαν σε λαούς και πολιτισμούς, έχουν το θράσος να επιτιμούν τους Έλληνες για ρατσισμό.

Ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, μιλώντας πριν από λίγο στο βήμα του τουρκικού κοινοβουλίου, ανέφερε ότι ο πρωθυπουργος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν, έστειλε κατεπείγουσα επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα,
με την οποία ζητεί από τον αμερικανό πρόεδρο να παρέμβει για να μην έλθει καν προς συζήτηση στη βουλή των Αντιπροσώπων το νομοσχέδιο που αφορά στην αναγνώριση της Γενοκτονίας που διέπραξαν οι Τούρκοι εναντίον των Αρμενίων, το 1915.
Να σημειωθεί ότι το 1915, οι Τούρκοι, με κεντρικό σχεδιασμό και με τον πιο βάρβαρο τρόπο, οδήγησαν στο θάνατο 1,5 εκατομμύρια Αρμενίους, ενώ η Κεντρικη΄Τράπεζα της Τουρκίας και η Τράπεζα Ζιραάτ δήμευσαν τις περιουσίες τους, που καταχρώνται μέχρι σήμερα.
Λεπτομέρειες για το θέμα της επιστολής και της απάντησης του Ομπάμα θα αναφέρουμε μόλις εξασφαλίσουμε τις σχετικές πληροφορίες.
Πηγή: www.internethaber.com

16 σχόλια:

  1. Και εσύ που το έμαθες ρε skal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόπηκαν στο ξύρισμα οι άτιμοι για να εκβιάζουν την Τουρκία για μια ζωή οι δολαρορουφήχτρες οι Αρμένιοι...
    Είχαν κοινωνικά προβλήματα και αυτοκτονούσαν ομαδικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε αφου το ζητάει ο νταούτογλου...προσοχή άπαντες!!!
    έχει ξεκινήσει η αντιστροφη μέτρηση σε λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, ζητώ συγνώμη για το άσχετο της είδησης αλλά είναι απίστευτο το πως μας δουλεύουν!!!!


    «Υπό διάλυση» έφτασε ο «Παπανικολής» - "Ξεφλούδισε" και έχασε το σόναρ του!

    Μείζονες αβαρίες σε σημείο που να δημιουργείται ευρύτερος προβληματισμός, παρουσίασε το υποβρύχιο Type 214, «Παπανικολής» (S120) του Π.Ν. κατά το παρθενικό του ταξίδι από το Κίελο μέχρι τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου κατέπλευσε τελικά εχθές το βράδυ, εκτός προγράμματος, προκειμένου να αποκατασταθούν τα σοβαραότατα τεχνικά προβλήματα που έχει παρουσιάσει. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του defencenet.gr από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το υποβρύχιο κατά τον πλου του προς την Ελλάδα ... κυριολεκτικά «ξεφλούδισε» και όχι μόνο «ξεφλούδισε» αλλά έχασε κάπου στον Ατλαντικό ή στη Μεσόγειο και το αντιναρκικό του σόναρ!

    http://greeknation.blogspot.com/2010/12/blog-post_4147.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είδηση, Σάββα.

    Και για την Τουρκία πρέπει να ισχύσει η αποδιδόμενη στον Lincoln ρήση:

    "You may deceive all the people part of the time, and part of the people all the time, but not all the people all the time."

    Ελληνικά την αποδίδουμε κάπως έτσι:

    "Μπορείς να κοροϊδεύεις όλους για λίγο, λίγους για πάντα, αλλά όχι όλους για πάντα".

    Μέχρι σήμερα η Τουρκία την έχει βγάλει καθαρή και αυτό είναι άδικο. Καιρός να πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ερντογάν μπορεί νά επιστρατεύσει τήν Ρεπούση, Δραγώνα, Μπουτάρη, Δαμανάκη, Σταύρο Θεοδωράκη, Τρεμόπουλο, Καφτζόπουλο, Κουτσίκου, Μπακογιάννη, Μπίστη καί όλους τούς προοδευτικούς γιά νά πείσει τόν Ομπάμα νά μήν κάνει τήν ψηφοφορία.

    Αν χαρακτηρίσουν καί τόν Ομπάμα εθνικιστή καί ρατσιστή επειδή αναμοχλεύει μίση καί αγκυλώσεις του παρελθόντος ίσως καί πετύχουν τόν σκοπό τους. Εδώ πέρα πάντως έχουν πετύχει τόν "προοδευτικό" σκοπό τους, καί τό ελληνόπουλο δέν μαθαίνει στήν ιστορία του γιά τήν γενοκτονία των παπούδων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τωρα θα φανει αν το Ισραηλινο λομπυ εχει δυναμη στην Γερουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. //Και εσύ που το έμαθες ρε skal
    20 Δεκεμβρίου 2010 5:06 μ.μ.//
    -----------------
    Ρωτάνε τον ψαρά σε ποιά μεριά έπιασε τα ψάρια;;;
    Ή τον κυνηγό;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφηστε τη θεωρια για τον υποζηφιο μουφτη,ειναι μονο ενας και δεν αντιπροσωπευει την Τουρκια κι αν ακομα ειχανε ολοι τους μαζι την ιδια γνωμη!Η θεωρια και η πραξη ειναι δυο διαφορετικα παπουτσια που οι γειτονες μας δεν κατωρθωσαν να ξεχωρισουν ποιο ειναι αριστερο και ποιο δεξιο!Η πραξη δειχνει οτι κανανε Γεννοκτονια στους Αρμενιους και τους Ελληνες Ποντιους,και πραξη ειναι οτι το 1922 ηταν περιπου 17 εκατομυρια με τους Κουρδους μαζι,ενω το Ελληνικο Εθνος περιπου 7,5εκετομυρια!Σημερα αυτοι ειναι περιπου 80 εκατομυρια και εμεις μολις 12εκατ.Αυτοι ειναι κατοχοι ελληνικης γαιας και τουριστες( μογγολοι εμπρηστεςσεξενα γιαφτους μερη.
    Ποιος αδικηθηκε και ποιος εγκληματισε ποιον;
    Ειναι ιδια η ιστορια του Χοτζα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να δουμε! παντως δεν μπορω να φαντστω καλυτερο δωρο Χριστουγεννων απο μια καταδικη της Τουρκιας για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 9.22

    Φίλε μου τα λες σωστά αν και έχεις ένα αριθμητικό λάθος.Το 1923 η Ελλάδα είχε 6800000 και η Τουρκία 13200000 δηλαδή είχαμε συσχετισμό λιγότερο από 1 προς 2 και μάλιστα έχοντας χάσει η Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια σε διωγμούς και γενοκτονία από την Τουρκία πάνω από 2 εκ Έλληνες (μέσα σε αυτούς και πολλά παιδιά αλλά και νέους άντρες).Επίσης εκατοντάδες χιλιάδες ήταν οι Έλληνες που ζούσαν σε Αλβανία, Σκόπια (Σερβία τότε) αλλά και Βουλγαρία όπως και στην τότε ΕΣΣΔ και τα Ιταλικά δωδεκάνησα.Αν κάνεις ένα άθροισμα πάνω κάτω ήμαστε ίσοι αριθμοιτικά (χωρίς να λαμβάνουμε υπόψην τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μετανάστες).

    Από την άλλη, η διαμόρφωση αρνητικού αριθμητικού συσχετιμού έχει να κάνει καταρχήν με τις απώλειες που είχαμε την περίοδο 1940-1948 (2ος ΠΠ και εμφύλιος άφησαν πάνω από 750 χιλιάδες νεκρούς με πολλά νεκρά παιδιά και νέους άνδρες επίσης) καθώς και το πολύ μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα στο εξωτερικό.Τέλος το κερασάκι στην τούρτα ήταν η μείωση των γεννήσεων στην Ελλάδα.Μέχρι το 1960 οι Έλληνες έκαναν κατά μέσο όρο 4 παιδιά ανά οικογένεια.Το 1970 3 παιδιά ανά οικογένεια.Το 1980 2.5 παιδιά ανά οικογένεια.Το 1990 2- παιδιά ανά οικογένεια.Μετά το 2000 νομίζω ξέρετε την κατάσταση.

    Οπότε όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους στην σημερινή διαμόρφωση των αριθμητικών συσχετισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Ρωτάνε τον ψαρά σε ποιά μεριά έπιασε τα ψάρια;;;
    Ή τον κυνηγό;;;
    τζιμης"

    '''''''''''''''''''''''''''''''

    τζιμη ειναι γεματη ζοχαδες γιατι δεν τομαθε η πρεσβεια της πρωτα. Εξ ου και το μοβωρικο "ρε" στην ερωτηση.


    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοελεεινης καψας)

    υγ
    Μα καλα δεν ειπε οτι θα παρει τα μπογαλακια του/της και θα φυγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10,9.8,7,6,5,4,3,2,1...απλά μπούμ!!!!
    Ποσο ακόμα...ειναι πολλά τα κόλυβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως με το τουρκικό θράσος δεν είναι να εκπλήσσεται κανείς. Συνηθισμένα φαινόμενα-μόνο που τα ξεχνάνε οι άλλοι καμιά φορά. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από τη στιγμή που κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε τέτοια τρεχάματα για το Αρμενικό πάει να πει ότι δεν είναι αγαθές οι σχέσεις των εμπλεκομένων. Αλλά εμείς εκεί. Ακλόνητοι εις στάσιν πρηνηδόν τουρλοτηδόν στον Τούρκο επιβήτορα... Δεν είμαστε σε θέση να εκμεταλλευτούμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.