31/12/10

Θερμές ευχές για το νέο έτος ως παρηγοριά και ξορκισμό νέου εφιάλτη!



του Δημ. Στεργίου
Καλύτερα θα ήταν να αρχίζαμε όλοι μιαν εκστρατεία για την κάλυψη του μείζονος ελλείμματος ενημέρωσης που κυριαρχεί στη χώρα μας κυρίως τα τελευταία τριάντα χρόνια με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα: συντριβή του συνετού από τον ξύλινο κομματικό λόγο, ισοπέδωση της χρησιμότητας από την πολιτική σκοπιμότητα, θεοποίηση της ήσσονος προσπάθειας από τους πάμπολλους εραστές της ραθυμίας και της μακαριότητας.
«Ελπίδα η βόσκουσα τοις βροτοίς», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και είναι ίσως η μοναδική φορά που τους «ακούμε» με τις ευχές για χρόνια πολλά, για ευτυχές, υγιές και δημιουργικό νέο έτος. Διότι, δίνουν ελπίδες ή, καλύτερα, προσποιούμεθα ότι ελπίζουμε! Και το παρακάνουμε. Γιατί οι ευχές για να υλοποιηθούν χρειάζονται δράση, προσπάθεια, σύνεση.
Κι έχουν ιδιαίτερη σημασία οι επισημάνσεις αυτές για δράση και ευχές για το 2011 για το οποίο οι προβλέψεις είναι εφιαλτικές. Όχι, δεν κάνουμε την «καρδιά περιβόλι» αυτές τις χρονιάρες μέρες. Παρουσιάζουμε την αλήθεια. Πολλοί ενστερνίσθηκαν την αλήθεια αυτή, λίγοι απέστρεψαν το πρόσωπό τους από τη σκληρή πραγματικότητα που παρουσιάζαμε με στοιχεία και ντοκουμέντα επί σαράντα χρόνια και λιγότεροι αδιαφορούσαν πλήρως, μέχρι που ήρθε το Μνημόνιο για να αντιδράσουν σπασμωδικά και αλλοπρόσαλλα ως «τυφλοί τα τ΄ώτα, τον τε νουν, τα τ΄όμματα», όπως έλεγαν πάλι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!
Ο Μακρυγιάννης είπε: «Πατρίδα, πατρίδα, ήσουνε άτυχη από ανθρώπους να σε κυβερνήσουν». Και δικαιώνεται συνεχώς και ιδιαίτερα από την τραγική χρεοκοπία και τις επιπτώσεις στα ελληνικά νοικοκυριά.
Γίνεται αυτό που ο Ισοκράτης χαρακτηρίζει ως «αυτοκαταστροφή», ο Σωκράτης ως «ανατροπή της πολιτείας από την ποδοπάτηση των θεσμών» και ο θυμόσοφος ελληνικός ως «πριόνισμα του κλαριού όπου στεκόμαστε».
Το «αμύνεσθαι περί πάτρης» του Ομήρου, στο οποίο ο ελληνικός λαός ανταποκρίθηκε με θυσίες σε όλους τους αγώνες για την Ανεξαρτησία και την απελευθέρωση ελληνικών εδαφών, έχει γίνει «αμύνεσθαι ή επιτίθεσθαι περί πάρτης». Πρώτα διδάξαντα είναι τα κόμματα, που βασικό μέλημά τους είναι η εξουσία για «να εσθίωσι χωρίς να σκάπτωσιν» οι «ημέτεροι», όπως, έλεγε ο Εμμανουήλ Ροϊδης! Τα τραγικά αποτελέσματα είναι γνωστά. Συνεχής δανεισμός, υψηλό δημόσιο χρέος (δεύτερη η χώρα μας στην ευρωζώνη), υψηλός πληθωρισμός, υψηλή ανεργία, υψηλό ποσοστό φτώχειας, υψηλό έλλειμμα στο ισοζύγιο, υψηλά δημόσια ελλείμματα, συνεχείς συστάσεις από μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, επιτηρήσεις και συστάσεις  κόλαφος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μόνιμη οικονομική κρίση τα τελευταία τριάντα χρόνια, επιδείνωση όλων των εθνικών θεμάτων.
Γιατί έγιναν και γίνονται όλα αυτά; Την απάντηση έχει δώσει πριν από δεκάδες χρόνια πάλι ο Εμμανουήλ Ροϊδης: «Η Ελλάς εδαπάνησεν άπαν το χρήμα του λαού αντί έργων χρησίμων εις συντήρησιν κοπαδίου κομματικών κηφήνων, χάριν των οποίων στέργει την πενίαν, την κακοπραγίαν, την ασημότητα και τους εμπαιγμούς το κόσμου όλου»! Και επιβεβαιώνεται για μιαν ακόμα φορά από την απίστευτης ειλικρίνειας ή πρόκλησης επισήμανση του αντιπροέδρου της σημερινής κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου στη συνέντευξή του στο «Βήμα» (31 Δεκεμβρίου 2010), στην οποία επανέλαβε τα ίδια που είχε πει και για «τα λεφτά που φάγαμε μαζί»!
«Η φράση, είπε ο κ. Πάγκαλος είναι “μαζί φάγαμε τα λεφτά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής πελατείας με αθρόους διορισμούς στο Δημόσιο”. Αυτή είναι. Τελεία. Αλλά ορισμένοι δημοσιογράφοι δεν είναι σε θέση ούτε ως την τελεία να πάνε. Στη φράση αυτή επιμένω, κατά λέξη βεβαίως. Ποιο νομίζετε ότι είναι το πρόβλημα σε αυτή τη φράση;». Και συνέχισε, τονίζοντας τα ακόλουθα για το θέμα αυτό:

«Έπεσε έξω το Δημόσιο. Το 75% των δαπανών του Δημοσίου είναι οι μισθοί και οι συντάξεις. Δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις σε υπαλλήλους που προσλαμβάναμε απλώς και μόνο για να πάρουμε την ψήφο τους. Τώρα μου λένε διάφοροι “και αυτός ο ανθρωπάκος ήθελε μια δουλειά γιατί πεινούσε”. Μα, καλά, ο άλλος ανθρωπάκος, που και αυτός πεινούσε και δεν είχε ξάδελφο ή δεν ήταν του κυβερνώντος κόμματος, αυτός δεν έπρεπε να μπορέσει ισότιμα να διεκδικήσει αυτή τη θεσούλα; Έτσι αυτή είναι η απάντησή μου. Τα άλλα όλα είναι εκ του πονηρού, αναβιώνουν ένα κλίμα φαυλότητας το οποίο υπερκαλύπτει τα πάντα. Αλλά μας τρομάζουν η αλήθεια, η αντικειμενικότητα, η αξιοκρατία. Να περάσουν οι αξιότεροι στο Δημόσιο, να γίνει και η ζωή όλων μας πιο εύκολη. 
Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί. Έχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι θα πει ας πούμε “απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου”; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος».
Πλήρης δικαίωση του Ροϊδη, ο οποίος τους αποκαλούσε «κομματικούς κηφήνες». Ο κ. Πάγκαλος τους αποκαλεί «κοπρίτες». Ας θυμηθούμε και τον Μάρξ που έλεγε ότι «ιδεολογία είναι το καταφύγιο των ανικάνων»!
Καλή χρονιά…

32 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε το 2011 να ακούσουμε καλύτερα νέα όσον αφορά τα εθνικά μας θέματα και ειδικότερα για τη Θράκη μας!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! "ΕΞΩ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....παράξενη διαφήμιση MMXL στο google
    http://www.MMXL.de/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά σε όλους και στην πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    Κ Α Λ Η
    Χ Ρ Ο Ν Ι Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΜΕ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ

    (ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα σε ολους με θαρρος και αντοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρονια πολλά και καλή χρονια.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8:37 μ.μ.

    G..MMΧ..le = G..oog..le 2011
    MMXI = 2011

    πού είναι το παράξενο;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος. Με Υγεία πρωτίστως.
    Με σεβασμό στους γονείς και τους συνανθρώπους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ .Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι,GMMXI=2011,και οπως αποδεικνύεται και τα λατινικά είναι ελληνική κρητική γραφή.Επειδή εμείς τα Βόδια φταίμε για όλα,εμείς τους ψηφίζουμε, ας κάνουμε την υπερβασή μας στο άμμεσο μέλλον,να τους μουντζώσουμε και ισως κάτι γίνει καλύτερο. Από την Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία (Ελληνική ακόμη ...)Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την καλύτερη ευχή έδωσες τζίμη: έρχονται πολλά, μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα για την πατρίδα και θα χρειαστεί γνώση, δύναμη και αυταπάρνηση για να τα αντιμετωπίσουμε.

    Πέρα και πάνω από τις προσπάθειες καθενός από εμάς, ας ελπίσουμε ότι ο Θεός θα είναι μαζί μας.

    Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Καλη χρονιά, ευχή για την απαραίτητη αισιοδοξια, να μη μας πάρει η κάτω βόλτα, όπως το επιδιώκουν ένα χρόνο τώρα. Για να το πετύχουμε όμως δεν πρέπει να μένουμε στις πομφόλυγες που εξαπολύουν κάποιοι σαν τον κ. Παγκαλο.
    Το πρόβλημα είναι διαχρονικό αφου το διαπιστώνει ο Μακρυγιάννης και ο Ροϊδης. Αρα ξεπερνάει τα κόμματα. Αρα αφορά τις κυρίαρχες ελιτ της χώρας που διαιωνίζονται με τη μορφή των εκάστοτε κομμάτων και διαιωνίζουν το ίδιο πελατειακό σύστημα που τις διατηρεί στην εξουσία.
    Ειναι ψέμα ότι αυτές οι ελιτ δανείστηκαν για να πληρώνουν τους υπαλλήλους που αυτές διόρισαν. Είναι αληθεια ότι μοίρασαν (εφαγαν)τα λεφτά σε ημέτερους "επιχιερηματίες" από την ΕΕ χωρις να φτια΄ξουν έργο (υποδομές κλπ)και, αχόρταγες, δανείστηκαν κι από πάνω για να φάνε κι άλλα. Εως ότου χρεκόπησαν τη χώρα. Και τώρα κατηγορούν τον κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Χρυσούς ορθούται στόν Ναόν εκείνον τής σιγής
    Ο τρίπους τής Π υ θ ί α ς,
    καί δέν εισέρχεται ποτέ χειρώναξ εναγής κι εχρός της
    α λ η θ ε ί α ς.
    Εκεί φωτίζει τήν πυκνήν του
    Μ η δ ε ν ό ς σκοτίαν
    φώς αληθών θαυμάτων,
    καί βλέπομεν αθάνατον τήν
    α ρ ι σ τ ο κ ρ α τ ί α ν
    των ευγενών πνευμάτων.

    Εγώ αυτόν τόν Βούδδα τόν εκτιμώ πολύ...
    τί άνθρωπος τωόντι καί ποία κεφαλή!

    Αλλ'όταν οι δυνάμεις
    δέν είναι αρκεταί
    τί διάβολο νά κάμεις,
    Ω,Βούδδ'αγαπητέ;
    ....
    Καί γάιδαρος παρέκει
    αποσταμένος στέκει
    μέ φόρτωμα στή ράχη...
    Θεέ μου,πώς γκαρίζει!
    ποιός τάχατε γνωρίζει
    τί βάσανα νά τάχει!


    ...τίς παρακάτω στροφές του αγαπητού Γ.ΣΟΥΡΗ,αφιερώνω σε όλους τούς πονηρούς (-ές) "πολιτικάντηδες Μαυρογιαλούρους"καί σε όλους τους Υπευθύνους που έφεραν τήν πατρίδα μας σε αυτό τό χάλι......

    "Ου ! νά χαθής κηφηναριό...στων μελισσών τό σμήνος,
    εσύ ζηλεύεις μοναχά τήν θέσιν τού κηφήνος,
    καί θέλεις πάντα χάρισμα νά τρώγεις στήν κυψέλην,
    οπόταν είσαι μάλιστα γιγαντομάχος ΄Ελλην.


    Ω!Μεσαλίνα,παστρικιά τού Νέρωνος κουμάσι,
    πού πείραζε τά νεύρα στου πάν απρεπές κι ανήθικον,
    τήν άσπιλόν σου αρετήν η Ρώμη άς θαυμάσει,
    όταν εις τρώγλας μαίνεσαι μαζι μέ κάθε πίθηκον...."


    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΥΠΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ!
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ!
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ!
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ!
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ!
    ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ!
    ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ!
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!
    ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ!
    Αραγε μήπως υπερβάλλω;
    Καί εξηγείται της Γερμανίας:
    "DEUTSCHLAND Uber alles!"
    uber=YΠΕΡ;(να καί μιά λέξη ελληνική στα γερμανικά!)

    ΥΠΕΡ ΥΓΕΙΑΣ!ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ!
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλή Χρονιά σ' όλη την ομάδα του “Ινφογνώμων Πολιτικά”, υγεία, αγάπη, ομόνοια, οικογενειακή γαλήνη και προκοπή.
    Να έχετε δύναμη να κρατήσετε ζωντανό και δυναμικό αυτό το εξαιρετικό ιστολόγιο, μια φωτεινή πηγή πληροφοριών για τα πραγματικά γινόμενα στη Πατρίδα και τον Ελληνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια Πολλά, Ευλογημένα και Δημιουργικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Andpik
    Θα σε στενοχωρησω Πρωτοχρονιατικα.
    Δεν προβλεπεται καθολου καλο το 2011 και δεν αναφερομαι στην χωρα μας.Οι πληροφοριες που ερχονται και σημερα ακομα δειχνουν οτι κατι ετοιμαζεται με συνεργασια Βορειου Κορεας με Ιραν με αντικτυπο σε ολη την ανθρωποτητα και ηδη αντιδρα με πολυ επικινδυνο τροπο η Σαουδικη Αραβια με την συνεργασια του Πακισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρεπει να χτυπηθει αλυπητα η Βορεια Κορεα και μαλιστα αμεσα.
    Η ανθρωποτητα θα πληρωσει βαρυτατο τιμημα απο το σχεδιο αυτου του αλητοβιου κεραμιδογατου που ακουει στο ονομα Πιον Γιανγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άλλο ένα άρθρο-απάτη για τους δημοσίους υπαλλήλους.

    Γιατί είναι απάτη:
    1. 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι * 4 μέλη οικογένειας = 3.200.000 ψήφοι, αν προσθέσουμε και τους συνταξιούχους φτάνουμε τα 4 εκ. ψήφους. Με τόσους ψήφους το ΠΑΣΟΚ θα ήταν αιώνια κυβέρνηση.
    2. Ποιοι είναι οι άχρηστοι υπάλληλοι; Δώσε αναλυτική κατάσταση.
    3. Ποια εργασία στο δημόσιο θέλει υψηλό πνευματικό επίπεδο και εξειδικευμένα πτυχία-προϋπηρεσίες; Ο σκουπιδιάρης; Ο πτυχιούχος δάσκαλος; Ο πτυχιούχος γιατρός; Η γραμματέας που εκτυπώνει πιστοποιητικά και βάζει σφραγίδες;
    4. Το 50% των δαπανών του κράτους πάει στα δάνεια, προσθέτουμε 75% μισθούς-συντάξεις του άρθρου = 125%!
    5. Τα υποβρύχια που γέρνουν η Ελλάδα τα πλήρωσε 600 εκ. ευρώ το ένα, η Τουρκία 400 εκ. ευρώ. Την 50% υπερκοστολόγιση στα υποβρύχια και σε όλα τα δημόσια έργα και προμήθειες(ΟΣΕ) εμείς την φάγαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. -1-
    1 Ιανουαρίου 2011 11:06 π.μ.
    1 Ιανουαρίου 2011 11:09 π.μ.

    συνεχεια
    A large group of Iranian nuclear scientists and technicians has been spotted in the last few days at North Korea's nuclear center at Yongbyon
    at first they were examining the new, extra-fast centrifuges for enriching uranium North Korea had showed off to America visitors in November. But they thought again when a small group broke away from the Iranian delegation for a secret side-trip to visit North Korea's Punggye-ri testing site near the Chinese border and appeared to be receiving detailed briefing on the next nuclear test planned soon by Pyongyang.

    US and South Korean intelligence experts now strongly suspect now that they were putting their heads together for making it a joint North Korea-Iranian test.
    One South Korean intelligence source reported that the Iranian visitors brought with them a large sum of money, estimated at least at $150 million, in all likelihood to cover Pyongyang's fee for staging a nuclear test on Tehran's behalf. French intelligence subscribes to this assumption in view of the dramatically heightened interchanges between North Korea and Iran in the last two months.
    French President Nicolas Sarkozy had strongly urged US President Barak Obama to get tough militarily with North Korea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. -2-
    With an eye on the nuclear arms race led by its neighbor Iran, Saudi Arabia has arranged to have available for its use two Pakistani nuclear bombs or guided missile warheads
    They are most probably held in Pakistan's nuclear air base at Kamra in the northern district of Attock. Pakistan has already sent the desert kingdom its latest version of the Ghauri-II missile after extending its range to 2,300 kilometers. Those missiles are tucked away in silos built in the underground city of Al-Sulaiyil, south of the capital Riyadh.

    At least two giant Saudi transport planes sporting civilian colors and no insignia are parked permanently at Pakistan's Kamra base with air crews on standby. They will fly the nuclear weapons home upon receipt of a double coded signal from King Abdullah and the Director of General Intelligence Prince Muqrin bin Abdel Aziz. A single signal would not be enough.
    Our military sources have found only sketchy information about the procedures for transferring the weapons from Pakistani storage to the air transports. It is not clear whether Riyadh must inform Pakistan's army chiefs that it is ready to take possession of its nuclear property, or whether a series of preset codes will provide access to the air base's nuclear stores. The only detail known to our Gulf sources is that the Saudi bombs are lodged in separate heavily-guarded stores apart from the rest of Pakistan's nuclear arsenal.
    This secret was partially blown by Riyadh itself. In recent weeks, Saudi officials close to their intelligence establishment have been going around security forums in the West and dropping word that the kingdom no longer needs to build its own nuclear arsenal because it has acquired a source of readymade arms to be available on demand. This broad hint was clearly put about under guidelines from the highest levels of the monarchy.

    Partial nuclear transparency was approved by Riyadh as part of a campaign to impress on the outside world that Saudi Arabia was in control of its affairs: The succession struggle had been brought under control; the Saudi regime had set its feet on a clearly defined political and military path; and the hawks of the royal house had gained the hand and were now setting the pace.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Ιανουαρίου 2011 11:39 π.μ.


    Σωστός!!

    ----------------------

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!
    τζιμης
    31 Δεκεμβρίου 2010 11:59 μ.μ.
    ---------------------------------

    Συμπληρώνω:

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ (ΜΟΝΟ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ" ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όσους, ακόμα και τέτοια μέρα που είναι σήμερα, μένουν πιστοί στο καθήκον και επιτελούν το έργο τους.

    Εύχομαι οι κόποι τους να αξιοποιούνται με τον καλύτερο εθνικά τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλοι εύχονται σαν άνθρωποι Πρωτοχρονιάτικα ο ένας στο άλλον αλλά ο ανθέλλην προβοκάτορας το βιολί του.
    Θαυμάστε τον.
    1 Ιανουαρίου 2011 11:06 π.μ. και
    1 Ιανουαρίου 2011 11:09 π.μ.

    Ευχές για πολλές κονόμες και κα(λ)ή σας χρονιά το 5769 σας, ωρέ οβραιοπροβοκάτορα.
    Θα είσαστε στην Μέση Ανατολή το 5770;


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο αισχρός Πάγκαλος ανακυκλώνει ένα ψέμα του Ανδριανοπουλου. Το 2011 θα πρεπει να πληρώσουμε 19 δις για μισθούς και συντάξεις του δημοσίου, αλλά 90 δις για τόκους και για το δάνειο της Τρόϊκας. Το μισθολογικό κόστος του δημοσίου, ο αριθμός των δημ.υπαλλήλων είναι στο μέσο όρο της Ε.Ε. Οι αμοιβές τους είναι κάτω από το μέσο όρο της ΕΕ. Ότι διόρισαν και "κοπρίτες" κομματόσκυλά τους ουδείς αμφιβάλλει, αλλά αυτοί τους διόρισαν, δεν μπήκαν μόνοι τους οι κοπρίτες. Ας απολύσει λοιπόν ο Πάγκαλος όσους διόρισε ο ίσιος πρώτα, και μετά βεβαίως ας απολύσει και τον εαυτό του ως συνυπεύθυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    1 Ιανουαρίου 2011 2:55 μ.μ.

    Εισαι βαρεια αρρωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γειά σου ρε stregalia η στραγάλια κατά το ελληνικότερον.
    Ξεκουμπίσου απο δώ μέσα. Πήγαινε σε καμιά χάβρα να ξερνάς το μίσος σου για την ανθρωπότητα.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    2 Ιανουαρίου 2011 8:00 μ.μ.

    Εχεις και αλλους που δεν σε πανε ψευτομαγκα και ελπιζω αυτοι που ανεφερες να μη σε ξαναπαρουν χαμπαρι και γινει το ελα να δεις.
    Φιλακια,μενεις και σε καλη περιοχη
    προσεξα,γραψε και την διευθυνση σου
    να σου στειλω λουλουδια η ο,τι αλλο μου ζητησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στραγάλια, κόφτο!!!
    Δεν σε παίρνει, από οποιαδήποτε πλευρά και να το δεις ...
    ντάξει;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στραγάλια, κόφτο!!!
    Δεν σε παίρνει, από οποιαδήποτε πλευρά και να το δεις ...
    ντάξει;;;
    τζιμης

    3 Ιανουαρίου 2011 1:14 π.μ.

    Καταληψια!!!!!κατα προσομοιωση καταληψια ετοιμοροπης κατοικιας των
    Εξαρχειων απο πρεζακιδες.
    Το "στραγαλια" που σε αρεσε καντο
    κομματια γιατι δεν θα ψωνισω ετσι
    και θα σου μεινουνε οι μπανανες απουλητες...."νταξει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τις μαγκιές γκαρντασίνα, στις μάθατε στο ιδιωτικό;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τις μαγκιές γκαρντασίνα, στις μάθατε στο ιδιωτικό;;;
    τζιμης

    4 Ιανουαρίου 2011 4:07 π.μ.

    Πολλες φορες σκεφτηκα οτι αδικα σε ειρωνευονται διοτι οτι και να πεις
    προσφερεις εκτος απο γελιο και χαρα
    και σε θεωρω αναγκαιο για να γελαει και λιγο η κατσουφα μας.η ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΒΕΙ και μολις σχολιασεις πεφτουν αραδα τα γελοια.προσφερεις με τον τροπο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.