29/12/10

Καρατζαφέρης: "Casus belli η συζήτηση για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο"

Η οποιαδήποτε συζήτηση για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με την Τουρκία, αποτελεί casus belli για το Λα.Ο.Σ. Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε ότι «αιτία πολέμου» για το Λα.Ο.Σ. αποτελεί επίσης και η καθυστέρηση προσδιορισμού της ΑΟΖ, που - σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λα.Ο.Σ. - «αγγίζει τα όρια ενός προελαύνοντος ενδοτισμού». Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς εξέφρασε και την αποδοκιμασία του με το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού κ.Γιώργου Παπανδρέου στο Ερζερούμ, καλεί την κυβέρνηση να ακολουθήσει τον δρόμο της Κύπρου η οποία όπως υποστήριξε «έδειξε τον δρόμο» ενώ σύμφωνα με τον ίδιο «η Ελλάδα δείχνει να τον έχει χάσει».

Και ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. κατέληξε: «Πάντως, δεν θα τον βρει ο κ. Παπανδρέου τον δρόμο αυτόν στο Ερζερούμ».

Ο πρόεδρος του Λα.Ο.Σ. αναφέρθηκε και στις εξελίξεις που αφορούν τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις στο καθεστώς των λεγόμενων «κλειστών επαγγελμάτων», και εμμέσως κάλεσε την κυβέρνηση να μετριάσει τις στοχεύσεις της.

«Για τις φερόμενες ως διαρθρωτικές αλλαγές, ενέργειες και πράξεις της κυβέρνησης, όπως το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, είναι σαν να πατάει γκάζι, ενώ από πίσω της, το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού, άγχεται και σέρνεται» υποστήριξε ο κ.Καρατζαφέρης και κατέληξε: «Κάθε όχημα έχει γκάζι, αλλά έχει και φρένο. Προφανώς, το όχημα της κυβέρνησης δεν διαθέτει φρένο».

Πηγή: www.athina984.gr



Πηγή:www.capital.gr

7 σχόλια:

  1. Οι Εθνικιστές δεν εμπιστεύονται τον Καρατζαφέρη πλέον. Όλο κολοτούμπες είναι. Η πατρίδα χρειάζεται καθαρό αντικαθεστωτικό Εθνικιστικό φορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησε και ο κολοτούμπας που αφού υπέγραψε το μνημόνιο και είδε τα ψηφαλάκια να λιγοστεύουν τώρα μας το παίζει πατριώτης. Α να χαθούν όλοι οι προδότες. Ποτε επι τέλους θα ενωθούμε ολοι οι Ελληνες για να τους στείλουμε στον διάβολο; τι άλλο περιμένουμε δηλαδή;
    Στις 7 Γεννάρη λέγεται ότι θα ανακοινώσουν την συνεκμετάλευση. συμφέρον ολων των Ελλήνων, όλων των ψευδοκομματων/παρατάξεων που μας χωρίζουν, είναι ο καινούργιος χρόνος να μην μας βρει με αυτή την κυβέρνηση.
    έφτασε πλέον η ώρα και δεν σηκώνει άλλη καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. causus belli οι Τουρκοι causus belli και εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. //causus belli οι Τουρκοι causus belli και εμεις//
    Τζουμπές 9:58 π.μ.
    -----------------
    Εντάξει να κακοποιείς τα ελληνικά, αλλά να κάνεις λάθος και στα λατινικά μιμούμενος τις αγράμματες αγγλίδες, δεν ντρέπεσαι ;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @10:44 Συμφωνώ. Κουλουτούμπας και μάλιστα μεγάλος... Ενας Λεβέντης μας έμεινε σαν ελπίδα..... Τι να κάνουμε;;; Βέβαια η δασκάλα από την Καρπασία μας συμβούλεψε να "βρούμε καινούργιους ηγέτες" αλλά τα τζάκια έχουνε πιάσει όλα τα σταυροδρόμια και όλα τα γεφύρια.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. causus belli οι Τουρκοι causus belli και εμεις//
    Τζουμπές 9:58 π.μ.
    -----------------
    Εντάξει να κακοποιείς τα ελληνικά, αλλά να κάνεις λάθος και στα λατινικά μιμούμενος τις αγράμματες αγγλίδες, δεν ντρέπεσαι ;;;
    τζιμης
    μωαμεθανουλη τα δικα μου λαθη μπορουν να διορθωθουν ενω τα δικα σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! εκτος φυσκια αν ενοεις ως "ελληνικα" το "γκλαμουρ" και το "μπραντ νειμ" τα οποια δυστηχως δε μπορεσα να τα βρω στον Μπαμπινιωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στις 7 Ιανουαρίου του Άη Γιάννη θα ανακοινωθεί το νενικήκαμεν (από την ανάποδη, με την όπισθεν) του Γένους;
    Αγιε μου Γιάννη συνωνόματε κάνε το θαύμα σου, έναν σεισμό, λιμό, λοιμό, καταποντισμό, δεν ξέρω πού και πώς, να ξεραθούν τα χέρια πριν υπογράψουν... Μονο στα Θεία εχω πια ελπίδα να σωθεί ο τόπος. Οι κυβερνήτες και οι συγκυβερνήτες έχουν γίνει Φαναριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.