28/1/11

Στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ 16χρονος Έλληνας μαθητής



Έχει ήδη κερδίσει οκτώ μετάλια στα μαθηματικά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό
Τις βαλίτσες του για το πανεπιστήμιο ΜΙΤ (Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ετοιμάζει ο 16χρονος Χάρης Τσαμπασίδης, από το Λιτόχωρο της Πιερίας. Ο μαθητής προσκλήθηκε για το επόμενο καλοκαίρι από τη διοίκηση του αμερικανικού πανεπιστημίου, καθώς έχει διαπρέψει σε διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (ΕΜΕ), σε διαγωνισμούς των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Παγκόσμιας Μαθηματικής Ολυμπιάδας.
Ο 16χρονος, μαθητής της Β' τάξης του λυκείου Λιτοχώρου, έχοντας συμμετάσχει σε όλους τους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (ΕΜΕ), αλλά και σε διεθνείς διαγωνισμούς, έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής οκτώ μετάλλια, μεταξύ των οποίων δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα και εύφημο μνεία από την Παγκόσμια Μαθηματική Ολυμπιάδα.


Η Μαθηματική Εταιρία προτείνει κάθε χρόνο ένα παιδί από τη Β' λυκείου, το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις γνώσεις του στα μαθηματικά. "Φέτος, επιλέχτηκα εγώ να μεταβώ στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ των ΗΠΑ και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί επιβραβεύτηκαν οι κόποι μου. Σαφώς και ήταν απρόσμενο, αφού δεν έρχεται καθημερινά μία τέτοια πρόσκληση", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Χάρης Τσαμπασίδης.


Στα όνειρα του νεαρού είναι να κάνει καλή εντύπωση και να μπορέσει στο μέλλον να σπουδάσει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. "Όταν τελειώσω το σχολείο θέλω να φύγω για το εξωτερικό. Μακάρι να κάνω καλή εντύπωση στην Αμερική και να με επιλέξουν να συνεχίσω τις σπουδές μου. Θα ήταν δύσκολο να καλυφθούν τα όνειρά μου στην Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχει σωστή υποδομή", πρόσθεσε ο 16χρονος.


Οι μαθηματικοί διαγωνισμοί της ΕΜΕ ξεκινούν από τις τάξεις Ε' και ΣΤ' του δημοτικού και ονομάζονται "Μικρός Ευκλείδης". Για το Γυμνάσιο και το Λύκειο γίνονται σε τρεις διαφορετικές φάσεις. Ο πρώτος διαγωνισμός λέγεται "Θαλής", στον οποίο συμμετέχουν από 15.000-18.000 μαθητές, ο δεύτερος "Ευκλείδης" και ο τρίτος "Αρχιμήδης". Σε κάθε φάση συμμετέχουν μόνο όσοι προκρίθηκαν από την προηγούμενη.


Μετά το διαγωνισμό "Αρχιμήδης", επιλέγονται οι 25 καλύτεροι από το Γυμνάσιο και οι 25 καλύτεροι από το Λύκειο, από τους οποίους, ύστερα από μία ακόμη δοκιμασία, ξεχωρίζουν οι 12 μαθητές, που αποτελούν την εθνική ομάδα μαθηματικών, για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς.


"Στόχος μου και φιλοδοξία μου είναι να ασχοληθώ με τα μαθηματικά σε ερευνητικό πλαίσιο", τονίζει ο Χάρης Τσαμπασίδης, ενώ στέλνει ένα μήνυμα σ' όλους τους νέους που έχουν φιλοδοξίες: "Οι νέοι θα πρέπει να προσπαθούν σκληρά. Δεν μπορεί κάτι σημαντικό να επιτευχθεί χωρίς προσπάθεια. Και όταν τους δοθεί η ευκαιρία, θα τα καταφέρουν".
enet

Χάρη,  θα χάσεις το Project MASA !!!!!

33 σχόλια:

  1. Ποιες μαθηματικές ολυμπιάδες και κουραφέξαλα, αφού δεν γράφτηκε στο ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να πετύχει ποτέ τίποτα στη ζωή του στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 28 Ιανουαρίου 2011 12:31 μ.μ.

    Ακριβώς,στην Ελλάδα η κοματική ταυτότητα άξιζε περισότερο απο οποιοδήποτε πτυχίο του κόσμου.

    Σκεφτείτε μόνο πόσες δεκάδες χιλιάδες Έλληνες υπάρχουν στο εξωτερικό με απίστευτες δυνατότητες και προσφέρουν στις χώρες που ζούνε και εργάζοντε τη στιγμή που στην Ελλάδα θα ήταν χρήσιμοι μόνο ως πιτσαδόροι,άντε το πολύ συμβασιούχοι στον τομέα καθαριότητας κάποιου Δήμου,με πολύ γλύψιμο.

    Μπράβο πάντως στο παιδί αυτό και τους γονείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον τσακωσε τον πιτσιρικά η CIA.
    Σιγά μην τον άφηνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοί είναι κάτι τέτοιοι αλλά θα καταντήσει τεχνοκράτης, ελπίζω σε δέκα χρόνια , είκοσι από τώρα να θυμάται ότι είναι έλληνας.

    Και κάτι ανάλαφρο:
    Φυσικά δεν έχει παίξει μπάλα, δεν έχει βγεί από το δωμάτιό του.
    Ααα, ξέχασα, έβγαινε για να δίνει τον κουβά με τα σκατά στη μάνα του να τον αδιάζει και αμέσως γυρνούσε στη μελέτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλο ένα Ελληνόπουλο χαμένο για την πατρίδα. Ένας νέος Αμερικανός γεννιέται που θα προσφέρει το μυαλό εκεί που του δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης των προσόντων και τα μέσα να το αναδείξει. Η Ελλάδα κάνει χρόνια εξαγωγή μυαλών και είναι αυτά που αν τους έδινε μια ευκαιρία θα έκαναν την διαφορά. Έτσι διαιωνίζεται η κατάσταση στην χώρα μας, χωρίς προοπτική και μέλλον. Εύγε στο παιδί αυτό για την προσπαθειά του και μπράβο στους γονείς του. Δεν μπορούμε να πούμε όμως μπράβο στην πολιτεία, που δεν "εκμεταλλεύεται" αυτά τα παιδιά για να τα κρατήσει εδώ. Η μιζέρια καλά κρατεί. Κάντε ησυχία μην ξυπνήσετε την πολιτεία. Το ροχαλητό της συνεχίζεται αδιάκοπα.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στο παιδι αυτο και του δινω και μια συμβουλη να μη ξαναγυρισει πισω γιατι θα βρει μπροστα του τα παιδια των Ροταρυ με τις υποτροφιες
    σκοπιμοτητας.Τουλαχιστον οι ...κουτοφραγγοι εχουν αξιοκρατια
    και εκτιμουνε τους "εγκεφαλους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ απλά λέω, να άλλο ένα φυτό που δεν έχει τίποτα άλλο στη ζωή του εκτός από τα βιβλία και το pc του. Τελιωμένο άτομο, μάλλον ηγέτης των τελειωμένων ατόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 28 Ιανουαρίου 2011 2:45 μ.μ.

    Νομιζω οτι το αδικεις αυτο το παιδι. Αν η Ελλαδα δεν μπορει να κρατησει ενα αξιο τεκνο της που διαπρεπει σε ενα τομεα,και δεν ειναι δυνατον ενα ατομο να διαπρεπει σε ολα,τοτε δεν φταει το παιδι αυτο ουτε οι γονεις του αλλα
    η Πατριδα που δεν μπορει να το κρατησει διοτι αν αυτο το παιδι μεινει εδω στο τελος θα ειναι και ανεργο και απαξιωμενο.Αν παλι προχωρησει αρχικα στην Ελλαδα στο δρομο καποιοι αλλοι ανικανοι θα του παρουν το κεφαλι για να μη τους παρει καμμια θεσουλα σε κανενα πανεπιστημιο.Αυτο το παιδι ειναι παιδι ολων μας και οχι μονο των γονεων του,εγω ετσι το βλεπω.
    Καλη του τυχη οπου και να παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα αυτος ειδη εχει αμερικανοποιηθει τωρα.
    αντε βαλαμε κι εμεις ενα μυαλο στο μιτς να δουλευει για αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας φεύγει 10 έρχονται.
    Εξάλλου και στην Αμερική οι καλύτεροι επιστήμονες είναι Ινδοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Εγώ απλά λέω, να άλλο ένα φυτό που δεν έχει τίποτα άλλο στη ζωή του εκτός από τα βιβλία και το pc του. Τελιωμένο άτομο, μάλλον ηγέτης των τελειωμένων ατόμων."
    ταδε εφη ανωνωυμο κομπλεξικο το οποιο τα μονα πραγματα που`εχει κανει στην ζωη του ειναι μπαλα, μπυρες, μοτοαυκλετες και ποδογυρο (το τελευταιο στην φαντασια του μαλλον)
    @Η αιμοραγια της χωρας μας σε ΜΥΑΛΑ συνεχιζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...ενω αν ητανε γιος του;Συγχαρητηρια στο παιδι και μπραβο στους γονεις του.Να ριξει μαυρη πετρα πισω του γιατι αν πηγαινε σε 'Ελληνικο' ΑΕΙ,το πολυ πολυ να γινοτανε ΜΚΟρχεις του ξυριζα και εξπερ στις μολοτωφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Εγώ απλά λέω, να άλλο ένα φυτό που δεν έχει τίποτα άλλο στη ζωή του εκτός από τα βιβλία και το pc του. Τελιωμένο άτομο, μάλλον ηγέτης των τελειωμένων ατόμων."

    Έλεος...δυστυχώς υπάρχει και η άλλη πλευρά, των πιο ηλίθιων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή σταδιοδρομία στο πατριωτάκι.

    Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι ΚΑΙ τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια είναι μολυσμένα από τους σιωνιστές.
    Η ελευθερία του λόγου και της σκέψης είναι πολύ περιορισμένη και εκεί.
    Μην νομίζετε ότι η Αμερική είναι πια η χώρα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.
    Άξιοι καθηγητές και ερευνητές έχουν αποπεμφθεί απ' Αμερικανικά πανεπιστήμια επειδή καταδίκασαν και καταδικάζουν τα εγκλήματα των σιωνιστών.
    Οι Αμερικανοί είναι "ελεύθεροι" να πληρώνουν φόρους, να ψωνίζουν χωρίς κανένα περιορισμό πλαστικά σκουπίδια από τα εβραιομάγαζα που είναι ζήτημα αν θα τα χρησιμοποιήσουν μια φορά στην ζωή τους και να παρακολουθούν τα εβραιοτσοντοκάναλα με την αισχρή προπαγάνδα τους για να στέλνουν τα παιδιά τους να πολεμούν για τους εβραίους και μετά να ξαναψωνίζουν πίσω στα εβραιομάγαζα για να απαλύνουν τον πόνο τους όταν ο γιός τους "γυρνάει" κρυφά και μεσάνυχτα μέσα σ' ένα ξύλινο κουτί.
    Φαύλος κύκλος.

    Αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε τον καθηγητή Νόρμαν Φιλκενστάϊν.
    http://www.normanfinkelstein.com/


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε μερικοί. Το παιδί καλά έκανε και είναι εκεί που είναι και μπράβο του. Το αν έχει παίξει μπάλα η έχει πιει μπύρες είναι κάτι που ούτε εσείς ούτε εγώ το ξέρουμε. Κάποιοι έχουν μεγάλη φαντασία για CIA κλπ… Το ότι πάει κάποιος στην Αμερική δεν σημάνει ότι γίνεται αμερικάνος όπως και το ότι ο πακιστανός έρχεται στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι γίνεται Έλληνας. Ας μην είμαστε κακοπροαίρετοι . Τρία πράγματα μας φάγανε σε αυτή τη χώρα
    • Ωχ αδελφέ
    • Κόμματα
    • Να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σαμουήλη, για την επιστημονοσύνη τον Φινκελστάιν έβγαλε ...πόρισμα κάποιος τζουμπές εδώ που έκρινε ότι δεν είναι καλός καθηγητής...
    Πρέπει να ντρέπεται !!!
    ΟΥΣΤ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 28 Ιανουαρίου 2011 7:24 μ.μ.

    Είσαι απόλυτα σωστός για τα 3 πράγματα που αναφέρεις, αλλά κράτα μικρό καλάθι για τη "μεγάλη φαντασία" κάποιων: υπάρχουν σοβαρές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, που δεν αφήνουν τους άξιους να πάνε χαμένοι (ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ) και υπάρχουν κάποιες άλλες χώρες, όπως η Ελλάδα, που σε κρίσιμα πόστα προσφοράς στην πατρίδα ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζίμη όπως ξέρεις δεν ασχολούμαι με αμελητέες ποσότητες.
    Παρά μόνο όταν είναι για να γελάσω μαζί τους.
    Πάντως ακόμα τον λυπάμαι σε κείνη την συναισθηματική του απογοήτευση σε κάποια αγροτική περιοχή έξω απ το Ποτάμι Λευκίμης.

    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μη στεναχωριέστε, για αυτόν τον Έλληνα που φεύγει έξω θα έρθουν 2.000 Ισλαμά. Ένας φεύγει 2.000 έρχονται. Άν δεν είναι αυτό κέρδος, τι είναι;
    Και, ειρήσθω εν παρόδω, ποιο είναι το ΟΥΦΟ δίπλα στον νεαρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. α)Σαμουήλη, για την επιστημονοσύνη τον Φινκελστάιν έβγαλε ...πόρισμα κάποιος τζουμπές εδώ που έκρινε ότι δεν είναι καλός καθηγητής...
    Πρέπει να ντρέπεται !!!
    ΟΥΣΤ !!!
    τζιμης
    Ενα απο καλα μας μου ghoulam "ξεχνα" το πορισμα`για τα "επιστημονικα προσοντα' του κ. "καθηγητη" το εβγαλε το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του και οχι εγω(απο οτι θυμαμαι δεν εχω καμια σχεση με τα Αμερικανικα Πανεπιστημια εκτος αν το ghoulam "ανακαλυψει" οτι εχω και δεν το ξερω!Πντως τον προκαλω να το κανει για να γελασω...)Επιλεον απο οσο γνωριζω ο "καθηγητης" δεν προσεφυγε σε δικαστηριο για να προσβαλει την αποφαση! Γιατι αραγε;Mηπως το ghulam θα μπορουσε να μας διαφωτισει για αυτο;Αλλα βεβαια το ghoulam δεν θα επρεπε να ντρεπεται για το γεγοονς οτι ενω ειναι πανασχετο επι παντος επιστητου περιππου τολμα να το παιζει "φωτεινος παντογνωστης".Θα του επιτε ποιος εχασε την ντροπη του για να την αποκτησει αυτο...!Ας το αφησουμε λιπον να αυτο-ξεφτιλιζεται γιατι οπως εγραωε και ο Μεγας Ναπολεων οταν ο αντιπαλος
    Β)Τζίμη όπως ξέρεις δεν ασχολούμαι με αμελητέες ποσότητες.
    Παρά μόνο όταν είναι για να γελάσω μαζί τους.
    Πάντως ακόμα τον λυπάμαι σε κείνη την συναισθηματική του απογοήτευση σε κάποια αγροτική περιοχή έξω απ το Ποτάμι Λευκίμης.
    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη"
    Μα ουτε καιεγω δεν ασχολουμαι με '"ουτιδανα" σαν το ghulam Δρακουμελ απο το Ισλαμπαντ του Πακλισταν...Ασ γωνριζει παντως οτι εχει τα θερμα μου συληπητηρια για τι αφοτου τον παραρησε η Ψιψινελ (βρομαζε πολυ βελεπετε) εχει φαει "χυλοπιτα" απο μια κατσικα στα Καρπαθια και απο μια γελαδα στο Δελτα του Νειλου...Αντε του ευχομαι και του χρονου να εχει καλυτερη τυχη με καμια καμηλα στην Μεκκα οταν θα παει για το προσκυημα του (υποπτευομαι οτι πηγαινει καθε χρονο)Παντως ας συστησει εκεινη την γελαδα στο "παρμενιδιο ον"μπορει να εχει αυτο καλυτερη τυχη καθοτι "ναυτικος με σπανια ειδικοτητα" (στον υπνο του φυσικα καθως στον ξυπνιο δεν μπορει να μας την πει και` ειναι κριμα γιατι θα ηθελα πολυ να την μαθω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το παιδομάζωμα στις μέρες μας έχει πάρει άλλη μορφή.
    Δεν χρησιμοποιούνται οι ίδιες μέθοδοι, αλλά αποβλέπουν στο ίδιο γι΄αυτούς αποτέλεσμα.
    Να αποστεγνώσουν τις υπό κατοχήν χώρες/δορυφόρους από ό,τι το καλύτερο έχουν: τους νέους...
    ο Νεογενιτσαρισμός με άλλα μέσα !!!

    Εύχομαι και ελπίζω -την κρίσιμη στιγμή- να ξυπνήσει μέσα τους το DNA και να μη στραφούν ενάντια στην πραγματική τους πατρίδα !!!

    Όπως όμως και να έχει, συγχαρητήρια στο παιδί αυτό, στους δασκάλους και στους γονείς του !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tα λέγαμε και παλιότερα ,οτι η Ελλάδα σαν χώρα υποτελής πουλάει τα μυαλά της (τους νέους μας δηλαδή), στους κηδεμόνες της.
    Έχοντας υποβαθμισμένα τα πανεπιστήμια της,συντελεί στο ξερίζωμα των προοδευτικών ανθρώπων της χώρας μας.
    Είναι τόσο δύσκολο και ακατανόητο να σταματήσει αυτό το φαινόμενο ή είναι ανήμπορο το Ελληνικό κράτος να αποτρέψει το φαινόμενο?
    Ο Έλληνας μπορεί να αναδειχτεί και στην χώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ 29 Ιανουαρίου 2011 9:40 π.μ.

    "Είναι τόσο δύσκολο και ακατανόητο να σταματήσει αυτό το φαινόμενο ή είναι ανήμπορο το Ελληνικό κράτος να αποτρέψει το φαινόμενο?"

    Μπορεί, αλλά δεν θέλει γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να εξυπηρετούνται οι κολλητοί των υπουργών.

    Άσε που άμα είσαι καλός στο αντικείμενό σου και μπορείς να προσφέρεις στην πατρίδα σου, σε βλέπουν και ως κίνδυνο της αργομισθίας τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το αρχιλαμόγιο που φωτογραφίζεται δίπλα στον νεαρό, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΩΘΕΙ - ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ - ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;; Γελάει ...
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γνωρίζουμε και άλλα μαθηματικά ταλέντα που σπούδασαν για το πρώτο πτυχίο στην Ελλάδα και μετά, πιό ώριμοι, συνέχισαν για μεταπτυχιακά έξω. Πρέπει όλοι, ακόμη και τα ταλέντα, να κάνουμε προσπάθεια για να ωφελείται και η πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας και στη χώρα του 9:40;;;;
    Το άλλο με τον Τοτό σίγουρα το ξέρεις.
    Στα στοιχειωδώς σοβαρά κράτη μετράει το ποιος είσαι ενώ στο κράτος/ακράτεια που τολμάει και να ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ... μετράει το ποιόν ξέρεις...
    Αν έμενε εδώ το παλληκάρι διότι ας πούμε τον έχαναν οι Αμερικάνοι για ένα κλίκ, δεν θα τον ήξερε ούτε ο... μπαρούφας ο Πετσάλνικος που ποζάρει δίπλα...
    Αυτός είναι το ΟΥΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τζίμη στην φωτό δεν μπορώ να διακρίνω καλά.
    Το κλαδί ή ο κορμός του δένδρου φοράει τα γυαλιά;
    Τέλος πάντων υπάρχει μια πιο καθαρή φωτογραφία να διακρίνουμε την μόνιμη και μεσόκοπη πια, φοιτήτρια (πρώτη μαυροφορούσα αριστερά με το βραχιόλι στο χέρι)

    http://www.guardian.co.uk/world/2009/may/26/naughty-nuns-arrested-crete

    Όχι δεν νομίζω να είναι έγκυος η μεσόκοπη με το βραχιόλι (πρώτη αριστερά) αλλά όπως περιγράφει η Γκάρντιαν, η μεσόκοπη βρέθηκε σε ένα πολύ στενό κελί για μερικές ώρες με τις άλλες "καλογριές" και όπως καταλαβαίνουμε, τα πάντα είναι εφικτά.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τζίμη, σχετικά με αυτό που λές "παιδομάζωμα"΄, δεν διαφωνώ αλλά θα ήθελα να διευκρινίσουμε κάτι. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο αναγκαστικό παιδομάζωμα της τουρκοκρατίας, (το οποίο στερούσε τα παιδιά από τους Ελληνες χωρίς εκείνοι να ευθύνονται πουθενά) απ΄ότι το τωρινό. Εδώ υπάρχει κάποια ευθύνη από πλευράς μας. Δεν αξιοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, απογοητεύουμε τους νέους, τους αφήνουμε και μας φεύγουν. Οι ξένοι βέβαια ξέρουν να αρπάζουν τον καλό ανθό, αλλά τι τα θές; Το συμφέρον των κρατών τους κοιτάνε.
    Εμείς τι κάναμε για να το περιορίσουμε αυτό; Φτάνει που η παρούσα κυβέρνηση διαμήνυσε μόλις ήρθε "θέλουμε τους αρίστους, αλλά όχι τους αρεστούς..." Ρώτα πόσα λαμπρά βιογραφικά που στέλνονται μέσω open.gov πετιούνται στα σκουπίδια. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεσποινις, ή κυρια Γαληνου συμφωνω απολυτα μαζι σας.
    Γνωριζω παμπολλους φοιτητες οι οποιοι εφυγαν για σπουδες στο εξωτερικο και επιστρεφουν στην Ελλαδα μονο να επισκεφθουν τους δικους στους και να ξαναφυγουν.
    Στα Ελληνικα Πανεπιστημια δεν υπαρχει Ερευνα ουτε αλλες υποδομες για να συγκρατηθουν οι Ελληνες φοιτητες στην Ελλαδα.
    Υπαρχει μονο βρωμια και δυσωδια.
    Αν παρουμε σαν αρχη οτι "το ψαρι βρωμαει απ' το κεφαλι" αυτο πρεπει να μας τα εξηγη ολα.
    Εξ αλλου το ειχε επισημανει επισημα και ο Κισσιγκερ για το τι χρειαζονται οι "δυσκολοκυβερνητοι" Ελληνες για να "συμμορφωθουν".
    Δυστυχώς η αποδομηση της Πατριδας εχει ξεκινησει εδω και χρονια μεσα απο την σπονδυλικη της στηλη που δεν ειναι αλλο απο τους νεους της και η μορφωση τους.
    Εκκωφαντικο παραδειγμα των οσων λεω ειναι να δουμε, τι εκανε ο Γιωργακης μολις ανελαβε την πρωθυπουργια με το Υπουργειο Εθνικης Παιδειας και Θρησκευματων.
    Το αποτελειωσε με τις Αννες, τις Θαλειες, τις Φραγκιουδακισες, τις Καλερ κ.λ.π.
    Επισης ας σκεφθουμε τι ποιοτητας εκπαιδευσης μπορει να αφομοιωσουν οι νεοι μας σημερα απο καθηγητες τυπου Λιακου, Ηρακλειδη, Αλεβιζατου και αλλων τυπων του ιδιου διαμετρηματος.
    Πιθανως να μην ειδατε αυτο το φιλμακι που μαρτυρει πολλα.
    Παρακαλω δειτε το και καλο Σαββατοκυριακο.

    http://www.youtube.com/watch?v=Bz2oQLgYedE&feature=player_embedded


    Όμαδεον
    Λωριδα της Γαζας
    Σκλαβωμενη απο εβραιους
    εθνοκτονους γενοκτονους
    Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Ανοιξτε και δειτε.
    http://www.ifamericansknew.org/
    Μιλαμε για εγκληματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπράβο Ελίνα... χαρά στο κουράγιο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Α)"Τζίμη στην φωτό δεν μπορώ να διακρίνω καλά.
    Το κλαδί ή ο κορμός του δένδρου φοράει τα γυαλιά;
    Τέλος πάντων υπάρχει μια πιο καθαρή φωτογραφία να διακρίνουμε την μόνιμη και μεσόκοπη πια, φοιτήτρια (πρώτη μαυροφορούσα αριστερά με το βραχιόλι στο χέρι)"
    Βλεπετε τι προκαλει η καταναλωση του γνωστου ισλαμικου χορτου (το οποιο δεν ειναι το χορταρακι που τρωνε τα προβατακια) σε συνδυασμο μρ την γνωστη καθημερινη ισλαμικη συνηθεια!Το προαναφερομενο ghulam λογω των αιτιων που αναφερθηκαν παραπανω (συν την καταθλιωεη βαριας μορφης απο την οποια πασχει λογω πολλαπλων ερωτικων αποριψεων απο κατσικες, γελαδες και αλλα ζωντανα προσεχως και απο καμηλες) προφσωνς δεν μπορει να δει την τυφλα του καθως "βλεπει" γυναικες και γυαλια εκει που δεν υπαρχουν! Παντως οταν θα "δει" σε μια φωτογραφια του Ινφογνωμονα διαφημηση της Ρευμπαν (καλιγραμμες γυναικες με γυαλια ηλιου) ας εισποησει τον οφλαμιατρο του γιατι η καταστσση του θα εχει γινει τραγικη... ΣΓια καλο`και για κακο`μαζι με τον οφθαλμιατρο ας επισκεφτει και εναν ψυχιατρο!Ειναι πλεον και ιατρικα βεβαιωμενο οτι το πολυ το ισλαμ κανει το "παιδι" ghoulam!(και μετα δρακουμελ χωρις ψιψινελ)Μαζι μου ασχολεισαι ποσο πια δρακουμελ εισαι;
    Β)"Όχι δεν νομίζω να είναι έγκυος η μεσόκοπη με το βραχιόλι (πρώτη αριστερά) αλλά όπως περιγράφει η Γκάρντιαν, η μεσόκοπη βρέθηκε σε ένα πολύ στενό κελί για μερικές ώρες με τις άλλες "καλογριές" και όπως καταλαβαίνουμε, τα πάντα είναι εφικτά. " To ghulam εδω μιλα απο προσωπικη πειρα ως κατα συρροην παθων (τουλαχιστον 6 φορες) εξαλλου τετοια φαινομενα ειναι συνηθη σε ισλαμικους "συνωστισμους"
    @ Για να πουμε και κατι στα σοβαρα δεν τρεφω και μεγαλη ετιμηση στα αμερικανικα πανεπιστημια ςεν γενει (εξ αλλου απο αυτα εχουν βγει αμφιβλου ποιοητητας '"πονηματα" σαν την "συγκρουση των πολιτισμων" και την "μαυρη Αθηνα") και δεν με ενθουσιαζει ιδιατερα η ιδεα οτι ενας ταλαντουχος συμπατριωτης μας θα σπουδασει εκει αλλα απο την αλλη ετσι θα αποφυγει ορισμενα απο τα προβληματα τα οποια ταλανιζουν τα Πανεπιστημια της γλυκιας μας πατριδας.Ευχομαι μονο να μην ξεχασει ποτε του που πραγματικα ανηκει καθως οπως λενε και οι Γαλλοι "bon sang ne mentit pas" σε ελευθερη αποδοση οι πραγματικοι ανθρωποι δεν ξεχνουν ποτε που ανηκουν..
    .Επιπλεον τα αμρικανικα πανεπιστημια ειναι σιγουρα καλυτερα απο κατι "εκπαιδευτηρια" του Σουδαν και του Πακισταν τα οποια "παραγουν" μονο αμορφωτα ghoulam. Για αυτο και το ζηλοφθονο και πιρκροχολο σχολιο του ghoulam 28 Ιανουαρίου 2011 7:07 μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χρήστο Ζείς!!!!!
    Εσύ μας οδηγείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.