25/1/11

Η Τουρκία καταγγέλλει την ισραηλινή έκθεση για την επίθεση ενάντια στο στολίσκο της Γάζας.


Ισραηλινοί στρατιώτες σταματούν τον «στολίσκο για τη Γάζα» την 31 Μαΐου 2010
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Recep Tayyip Erdogan απέρριψε την έκθεση της ερευνητικής ισραηλινής επιτροπής που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και που αθωώνει το Ισραήλ για την μοιραία επίθεση σε ανθρωπιστικό τουρκικό πλοίο το Μάιο στα ανοικτά της Γάζας. «Ποια αξία μπορεί να έχει μια έκθεση που ετοιμάστηκε και που διοικείται από την ίδια χώρα; (...), αναρωτήθηκε ο κ. Erdogan ενώπιον δημοσιογράφων στην Άγκυρα. Αυτή η έκθεση δεν έχει καμία αξιοπιστία.»
Η έκθεση της ισραηλινής Επιτροπής για την δολοφονική επίθεση της 31ης Μαΐου 2010 στα διεθνή ύδατα ενάντια σε μια φιλική προς τους Παλαιστίνιους πορεία,  όπου εννέα Τούρκοι υπήκοοι σκοτώθηκαν, αποφαίνεται ότι ο θαλάσσιος αποκλεισμός του παλαιστινιακού εδάφους και η  επίθεση των ισραηλινών καταδρομέων ήταν «σύμφωνοι με στο διεθνές δίκαιο».
Η Επιτροπή που ορίστηκε από τη Τουρκία σε απάντηση της  ισραηλινής κατήγγειλε την ισραηλινή έκθεση, και δηλώνει να είναι «έκπληκτη και τρομαγμένη» με το πόρισμα  που αθωώνουν τον ισραηλινό στρατό, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολία. «Η επίθεση που διεξάχθηκε από το Ισραήλ παραβίασε όλες τις αρχές και όλους τους διεθνείς κανόνες σε καιρό ειρήνης ή πολέμου δήλωσε η επιτροπή, η οποία συνεδρίασε στην Άγκυρα.
Η έκθεση της τουρκικής επιτροπής, της οποίας ένα αντίγραφο παραδόθηκε και στο γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΓΠΕ) κατηγορεί το Ισραήλ για την "υπερβολική" και "δυσανάλογη" χρήση της δύναμης. Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά πορίσματα της παρούσας έκθεσης, "η δύναμη που χρησιμοποιήθηκε για να σταματήσει το Marmara Mavi ξεπερνά τα όρια του τι είναι κατάλληλο και αναγκαίο." (...) "Η χρήση της βίας μπορεί να εφαρμοστεί μόνο ως ύστατο μέσο".
 Ο ΟΗΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΊΛΙΟ
 Σύμφωνα με τους επιβάτες που κατάθεσαν, οι Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ αμέσως μετά τη εναέρια έλευση τους από τα ελικόπτερα στο κατάστρωμα του οχηματαγωγού. Η επιτροπή έρευνας, στη οποία κατάθεσαν Τούρκοι και αλλοδαποί ακτιβιστές από τη νηοπομπή, πιστεύει ότι το εβραϊκό κράτος θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων, "σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο". Αλλά σύμφωνα με την εκδοχή των Ισραηλινών αρχών, οι στρατιώτες έκαναν χρήση των όπλων τους μετά από την επίθεση με μαχαίρια που δέχτηκαν από τους ακτιβιστές του Mavi Marmara.
Το Ισραηλινό κομάντος είχε σταματήσει συνολικά έξι πλοία που προσπαθούσαν να σπάσουν τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Η επίθεση είχε δημιουργήσει ένα κύμα Διεθνούς κατακραυγής και προκάλεσε μια σοβαρή κρίση στις ισραηλινοτουρκικές σχέσεις. Ο Πρόεδρος Abdullah Gul δήλωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, “μία φορά και έναν καιρό” σύμμαχες, δεν θα είναι " ποτέ πια οι ίδιες".
 Οι δύο εκθέσεις πρέπει να αποσταλούν στο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Ban Ki-moon, που όρισε μια τετραμελή επιτροπή, ανάμεσα τους ένας Τούρκος και ένας Ισραηλινός αντιπρόσωπος,για να διερευνήσει την θανατηφόρα επίθεση. Διάφορες συνεδριάσεις της επιτροπής αυτής με προεδρεύοντα τον πρώην πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας Geoffrey Palmer προγραμματίζονται για να εξετάσουν αυτές τις εκθέσεις, μέχρι τον Απρίλιο και στη συνέχεια θα γνωμοδοτήσουν τα Ηνωμένα Έθνη.
LEMONDE.FR  με AFP και Reuters | 23.01.11 |


26 σχόλια:

  1. γιατι νομίζω ότι εδω ο ένας κτυπάει τον άλλον με τη σκούφια του;
    Ωστοσο, όσο άδικο και να έχουν οι Ισαηλινοί, να κάνουν πορεία οι Τούρκοι για να δηλώσουν συμπαράσταση σε άλλο λαό που είναι υπόδουλος, είναι η χειρότερη ειρωνία. Είναι ύβρις!
    Και παρότι σέβομαι και αγαπώ τους Ελληνες που πήγαν εκεί κάτω, εγω θα αποχωρούσα απο την νηοπομπή αν έρχονταν οι Τούρκοι! Θα άλλαζα πορεία και θα πήγαινα στην Κύπρο, να ζητησω την αποχώρηση των Τούρκων. Αλλά τι να λέμε. Εμεις οι Ελληνες είμαστε γενικώς αλτρουϊστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα κειμενο σχολιαστη του ιστολογιου που παρακαλω να ξαναδημοσιευτει γιατι λεει ΜΕΓΑΛΕΣ
    ΑΛΗΘΕΙΕΣ και πρεπει να αναλυθει απο οσους γνωριζουν περισσοτερα απο εμενα.Προκειται για φοβερο κειμενο που δεν ειχα προσεξει.
    ------------------
    Ο/Η ΕΠΑΛΞΙΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ είπε...
    "Ο HARDING ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΝΟΙ...ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ...ΓΙΩΡΓΟ ΓΡΙΒΑ...ΔΙΓΕΝΝΗ!!!
    ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΑ..."ΙΕΡΑ"...ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΙ ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ...ΚΙ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ "ΕΟΚΑ"...ΑΝΑΨΑΝΕ...ΑΝΑΨΑΝΕ...ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΓΙΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ!!!"

    Α-Μ-Ε-Σ-Α!!!...ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΦΟΝ.

    "ΛΑΛΩ ΣΑΣ ΤΟ!!!"...ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΕΛΛΗΝΑ..."ΡΑΓΙΑ"..."ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΣΕΡΝΙΚΕ...ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ..."ΜΟΝΟ"...ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ!!!
    ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΔΑΥΙΔ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝ...ΕΠΙΝΕ ΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.
    Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΑΥΙΔ...ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ..."ΓΥΜΝΟΣ"... ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ...ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!
    ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η...ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΞΥΙΛΗ!!!ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΟΥ ΗΣΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ "ΣΚΥΡΙΤΗ ΛΟΧΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ".
    ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..."ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΡΑΓΙΑ!!!" ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΑΟΖ...ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    21 Ιανουαρίου 2011 11:28 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Έλληνες με ελληνικά πλοιάρια έχουν περάσει στο λιμάνι της Γάζας. Χωρίς να τους ενοχλήσει το Ισραήλ.
    Οπότε οι Τούρκοι είναι αναξιόπιστοι. Εξάλλου υπάρχουν τα βίντεο.

    Όσο για τους τυπικά "Έλληνες" που λέει ότι αγαπάει ο 2.53, συμφωνώ και εγώ. Αυτοί όμως είναι προφανές ότι δε μας αγαπάνε.
    Οι μεν στο τουρκικό πλοίο και οι υπόλοιποι επέλεξαν το κατεχόμενο λιμάνι της Κύπρου. Για να λέγεται διεθνώς ότι ο Στολίσκος ξεκινά από λιμάνι με εμπάργκο και κατευθύνεται σε άλλο λιμάνι με εμπάργκο.
    Οπότε όσο και να τους αγαπάμε, η καρδιά τους και οι πράξεις τους είναι αφοσιωμένες στην Τουρκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. //...Οι Έλληνες με ελληνικά πλοιάρια έχουν περάσει στο λιμάνι της Γάζας. Χωρίς να τους ενοχλήσει το Ισραήλ. 10:40 π.μ.//
    -------------
    ΚΑΝΕΝΑ ελληνικό πλοίο και ΟΥΔΕΙΣ Έλληνας πήγε στην Γάζα αφού ΟΛΟΙ συνελήφθησαν, ληστεύθηκαν και φυλακίστηκαν στις ισραηλινές φυλακές!!!

    Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα είναι νόμιμη πράξη και συνάδει με τις αποφάσεις του ΟΗΕ με τις οποίες καταδικάζεται το Ισραήλ για ανθρωπιστική καταστροφή και γενοκτονία των Παλαιστινίων.

    Και δεν γίνεται κοπελιά μου (2:53 π.μ.) να μη στέλνουμε βοήθεια στην Γάζα επειδή κάθε φορά μαζί θα στέλνουν βοήθεια -για τους δικούς τους λόγους σκοπιμότητας- και οι Τούρκοι.

    Μήπως και ο Ερυθρός Σταυρός ή η Εκκλησία της Ελλάδας να μη στέλνουν βοήθεια σε αφρικανικές χώρες, επειδή εκεί στέλνουν και οι Τούρκοι;;;
    Τι λογική είναι αυτή;

    Εσύ που λες ότι:
    "εγω θα αποχωρούσα απο την νηοπομπή αν έρχονταν οι Τούρκοι! Θα άλλαζα πορεία και θα πήγαινα στην Κύπρο, να ζητησω την αποχώρηση των Τούρκων."
    ΓΙΑΤΙ δεν το κάνεις τώρα; Πρέπει να έχεις και παρέα;

    Γιατί δεν συμμετέχεις ή γιατί δεν οργανώνεις μια τέτοια αποστολή;
    Από λόγια, για να δείξετε ότι δεν σας ενδιαφέρουν τα ανθρωπιστικά ζητήματα, παρά μόνο η υπεράσπιση των σιωνιστών, είσαστε πρώτες μερικές !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου σε stergalia.
    Εεεεε, Αρχελαε ηθελα να πω.



    Δις ΕΠΑΛΞΗ
    (της ισραηλοελεεινης καψουρας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Ερυθρός Σταυρός και η εκκλησια Τζιμάκο δεν πάει με Τουρκικες Νηοπομπές
    την βοήθεια αλλα την στέλνουν μονοι τους.Και για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους,αυτός ο παλαιστινιακός λαός θα διαδήλωνε για την Ελλάδα ποτε!
    Το να θέλουν να βοηθήσουν κάποιοι κανένα πρόβλημα.Όχι όμως με τους Τούρκους.Είναι σαν να λέμε,
    ο βιαστής που βίασε την κόρη μου,κάνει διαδήλωση εναντίον κάποιων βιαστών,και εγώ διαδηλώνω μαζί του.Δεν είναι λίγο ειρωνεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και δεν γίνεται κοπελιά μου (2:53 π.μ.)
    τζιμης

    25 Ιανουαρίου 2011 3:43 μ.μ.

    Στο εχω ξαναγραψει τζιμη να γινεις πιο σοβαρος.Δεν μπορεις να αποκαλεις τον σχολιαστη που δεν σου αρεσει κατι που γραφει σαν ..."κοπελια".Τι εννοεις με αυτο
    ειναι χαιδευτικο,ειναι μειωτικο, ειναι κρυφοομοφιλοφιλικο για λογαριασμο σου,ειναι το γλυψιμο του αυτιου ενος αρσενικου σκυλου απο αλλο αρσενικο σκυλο ισα για να του δειξει ποιος απο τους δυο ειναι ο αρχηγος.Εξηγα το και συνεχισε η βαλε το σκασμος και γινε πιο ευγενης γιατι υπαρχουν και αντιδοτα για καθε νοσο και καθε
    μ.....α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. //...O Ερυθρός Σταυρός και η εκκλησια Τζιμάκο δεν πάει με Τουρκικες Νηοπομπές
    την βοήθεια αλλα την στέλνουν μονοι τους...// 5:21 μ.μ.
    -------------
    Κοπελιά (βάζε όνομα), ένα μήνα μετά το "Μαβί Μαρμαρά" υπήρχε άλλο πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια για την Γάζα, από την Ιρλανδία ...
    Χωρίς συμμετοχή Τούρκων (δεν υπήρχε ούτε γάτα ...Αγκύρας.

    Και σε αυτό έγινε πειρατία από τους ισραηλινούς κατσαπλιάδες, που συνέλαβαν και φυλάκισαν το πλήρωμα και τους συνοδούς (ανάμεσά τους και καθολικές καλόγριες), κατάσχεσαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους και το φορτίο με τα τρόφιμα και φάρμακα.

    Υ.Γ. Πες μας εάν ξέρεις ποτέ πλοίο να πήγε στην Γάζα ελεύθερα...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πότε μου το είχες γράψει αυτό κοπελιά μου 5:33 μ.μ. και δεν το θυμάμαι;;;
    Με ποιό όνομα;
    Είχα προσφωνήσει κάποτε ως "κοπελιά" σχολιάστρια με το όνομα Ναϊάς και μου είπε ότι είναι άνδρας που του αρέσουν τα γυναικεία ονόματα.
    Τι φταίω εγώ εάν μερικοί στο θέμα του ονόματος είσαστε...μπερδεμένοι;;;

    Δείτε πόσο κόσμιος ήμουν χθες με τον νέο μας διαχειριστή με το όνομα Κριστιάν που θα μπορούσα -εάν δεν μου το εξηγούσε- να το περάσω για γυναικείο.
    Πάλι εγώ θα έφταιγα ;;;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. //...Στο εχω ξαναγραψει τζιμη να γινεις πιο σοβαρος.Δεν μπορεις να αποκαλεις τον σχολιαστη που δεν σου αρεσει κατι που γραφει σαν ..."κοπελια".Τι εννοεις με αυτο
    ειναι χαιδευτικο,ειναι μειωτικο, ειναι κρυφοομοφιλοφιλικο για λογαριασμο σου,ειναι το γλυψιμο του αυτιου ενος αρσενικου σκυλου απο αλλο αρσενικο σκυλο ισα για να του δειξει ποιος απο τους δυο ειναι ο αρχηγος.Εξηγα το και συνεχισε η βαλε το σκασμος και γινε πιο ευγενης γιατι υπαρχουν και αντιδοτα για καθε νοσο και καθε
    μ.....α.
    25 Ιανουαρίου 2011 5:33 μ.μ.//
    -----------------
    Τίποτα απ' όλα αυτά που γράφεις.
    Ο τζιμης είναι στρέιτ κι όχι γκέτσης όπως θέλεις να εννοηθεί, αφού δεν μπορείς να μου βρεις άλλο κουσούρι...
    Το είπα και χθές:
    Επειδή είμαι υπέρμαχος της ισότητας ανδρών-γυναικών και το όνειρό μου είναι να δω τις γυναίκες να αποτελούν το 50% των σχολιαστών, κάθε φορά που βλέπω σχόλιο χωρίς όνομα ή με όνομα που δεν φαίνεται το φύλο, λέω "να και μια κοπελιά επιτέλους !!!".
    Μετά το δένω κόμπο και το τραβάω όσο κρατάει η ...φαντασίωση !!!
    Απλό;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 5.33 μ.μ.

    Ο τζίμι όπως οι περισσότεροι ακραίοι ισλαμιστές, έχουν θέμα με τη γυναικεία υπόσταση.
    Αυτή είναι η ρίζα και η ουσία του προβλήματός τους. Η τρομακτική επιθετικότητά τους, η βάρβαρη βία και τα φριχτά έθιμά τους.
    Προσπαθούν να ξεσκίσουν τη Φύση και κάθε τί Γυναικείο, κάθε τί που θεωρείται α δ υ ν α μ ί α. Μουσική, Τέχνη, κάθε έννοια απόλαυσης στη ζωή. Και για αυτό ο Ναζισμός μόνο στον Ισλαμισμό βρήκε έναν αφοσιωμένο συνοδοιπόρο εως σήμερα.

    Τζιμι, το 2008 πέρασαν δυο ελληνικά πλοιάρια ανενόχλητα.
    Φιλοξενήθηκαν στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Γάζας, φυλασσόντουσαν από ένοπλους της Χαμάς 24 το 24ωρο... Προφανώς για να μην τους λιντσάρουν οι απλοί κάτοικοι της Γάζας.
    Και τους απονεμήθηκαν από τον αρχι-Χαμάς Χανίγιε και διαβατήρια.
    Ακριβώς την ίδια περιποίηση είχε και η κουνιάδα του Τόνι Μπλερ που πρόσφατα άλλαξε το θρήσκευμά της και έγινε μουσουλμάνα. Και η οποία είναι αυτή που επινόησε τον όρο "Γάζα το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης"...

    Την επόμενη φορά εύχομαι οι ισραηλινές αρχές να μην στείλουν πίσω τα παλικάρια του τζάμπα,
    αλλά να τα στείλουν στην Δυτική Όχθη με την ταμπέλα "πληρωμένοι της Χαμάς".
    Εκεί θα δεις ευγένεια και χάδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που λες για μένα
    "Αυτή είναι η ρίζα και η ουσία του προβλήματός τους. Η τρομακτική επιθετικότητά τους, η βάρβαρη βία και τα φριχτά έθιμά τους."
    μήπως ταιριάζει απόλυτα για τους σιωνιστές γι΄αυτά που κάνουν στις γυναίκες και στα παιδιά στην Παλαιστίνη;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 9:13 μ.μ. Το πόσο βάρβαρη είσαι φαίνεται από το σχόλιό σου που είναι άλλο ένα μνημείο μοχθηρίας εναντίον ανθρώπων.
    Από την στέρηση τόχεις πάθει...

    Καλά έκανε ο ΟΗΕ και σας χαρακτήρισε ρατσιστές(=φασίστες) με απόφαση της Ολομέλειας το 1975.
    Τι έχει αλλάξει έκτοτε;
    Μάλλον έχετε αναβαθμιστεί σε ναζιστές !
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. //...Ο τζίμι όπως οι περισσότεροι ακραίοι ισλαμιστές, έχουν θέμα με τη γυναικεία υπόσταση...//
    --------------
    Εγώ σας θέλω όλες ίσες με μας.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. //...Ακριβώς την ίδια περιποίηση είχε και η κουνιάδα του Τόνι Μπλερ που πρόσφατα άλλαξε το θρήσκευμά της και έγινε μουσουλμάνα...//
    -------------
    Κοπελιά, εάν είχα εγώ συγγενή τον Μπλέρ, όχι μουσουλμάνος θα γινόμουνα, αλλά "Μαύρος Χήρος" Τσετσένος, που αφού θα του έλεγα "όξω πούστη απ΄την παράγκα" που έμενε, θα του το έκανα οικόπεδο Ντάουνινγκ Στριτ Νο.zero !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζιμακο,

    >>Τίποτα απ' όλα αυτά που γράφεις.
    Ο τζιμης είναι στρέιτ κι όχι γκέτσης όπως θέλεις να εννοηθεί, αφού δεν μπορείς να μου βρεις άλλο κουσούρι...
    Το είπα και χθές:
    Επειδή είμαι υπέρμαχος της ισότητας ανδρών-γυναικών και το όνειρό μου είναι να δω τις γυναίκες να αποτελούν το 50% των σχολιαστών, κάθε φορά που βλέπω σχόλιο χωρίς όνομα ή με όνομα που δεν φαίνεται το φύλο, λέω "να και μια κοπελιά επιτέλους !!!".<<

    Για ξαναπροσπαθησε να δικαιολογηθεις, οπως εδω
    "...Εσένα που είσαι γυναίκα ναι και δεν νομίζω ότι είναι μειωτικό. Το έχω πει βέβαια και σε κάποιες περιπτώσεις όπου υπήρχε ανωνυμία ή από το ουδέτερο νικ δεν φαινόταν το φύλο και το πήγα με βάση τις πιθανότητες αφού οι γυναίκες είναι πιό πολλές από τους άνδρες...
    τζιμης, 23 Οκτωβρίου 2010 5:45 μ.μ."

    και εδω !

    >>Μετά το δένω κόμπο και το τραβάω όσο κρατάει η ...φαντασίωση !!!
    Απλό;;;
    τζιμης 25 Ιανουαρίου 2011 8:03 μ.μ.<<

    "Απλα" - Ηλιθιος !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Επειδή είμαι υπέρμαχος της ισότητας ανδρών-γυναικών και το όνειρό μου είναι να δω..."

    @ Τζιμη.

    Εδώ κάνεις λάθος φίλε μου γι αυτό πιθανώς να σε μισεί τόσο πολύ και η κοπελιά.
    Για τι ισότητες και κουραφέξαλα μας λες αφού η κοπελιά, στο ράφι γαρ, ακόμα παίρνει την σύνταξη του μακαρίτη του μπαμπά μέχρι να πεθάνει. Τώρα θες να την εξισώσεις με μας τα κοροΐδα και να της κόψη ο Τζέφρι το μηνιάτικο στους χαλεπούς και τοκογλυφικούς καιρούς που ζούμε; Άστηνε ναχει, να αγοράζει και κάνα πακέτο τσιγάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρλαπιπα,

    >>Καλά έκανε ο ΟΗΕ και σας χαρακτήρισε ρατσιστές(=φασίστες) με απόφαση της Ολομέλειας το 1975.
    Τι έχει αλλάξει έκτοτε;
    Μάλλον έχετε αναβαθμιστεί σε ναζιστές !
    τζιμης
    25 Ιανουαρίου 2011 11:05 μ.μ.<<

    Συνεχιζε να ψευδεσαι ,

    και να ξευτιλιζεσαι !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημόκριτε,

    όσες φορές και να τον ξεσκεπάσεις,
    ο τζιμι θα πει ξανά το ίδιο ψέμα περί ΟΗΕ.
    Αφού δεν έχει επιχειρήματα.

    Τα ίδια έκανε και προχθές με το Μακελειό της Πάτρας. Ευθέως παραδέχτηκε ότι ξέρει πολλά από μέσα
    και μετά "εξαφανίστηκαν" τα σχετικά σχόλια από την ανάρτηση.

    Και ο ΑΠΕΛΛΗΣ παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον Χατζηδάκη. Ο τζιμι παραδέχτηκε ότι ξέρει πολύ καλά
    από πρώτο χέρι για το Μακελειό της Πάτρας...
    οπότε, αποδεικνύεται ότι δεν έχουμε ιδέα με ποιούς "συνομιλούμε" εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανωνυμε φιλε,

    συνομιλουμε σιγουρα με "χρησιμους ηλιθιους" !

    "...Παρατηρώντας την "ανθρώπινη κατάσταση" πάντα πίστευα, πάντως, ότι οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι υπόθεση ψυχιάτρων. Αν οι κοινωνίες έβρισκαν κάποιο τρόπο έγκαιρα να τους παράσχουν ψυχιατρική μέριμνα θα γλίτωναν από πολλές τριβές, κατατριβές και διενέξεις..."

    (Π. Ηφαιστος 10.10.2010, Κατατριβή τρίτων και διεθνείς σπουδές
, http://www.ifestos.edu.gr/)

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @1:01 μ.μ., τι σε κάνει να αποκλείεις να ήμουν τότε ένας από τους δεκάδες παράγοντες της δίκης;
    Μάρτυρας, εμπειρογνώμονας, ή κάτι άλλο; Και να ξέρω μερικά πράγματα παραπάνω;
    Σου είπα, δεν σε παίρνει να λες σαχλαμάρες !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τζιμη, δε βαρέθηκες τις υπεκφυγές;
    Ό,τι και να ήσουν σε εκείνη την "δίκη", ήσουν αυτό που λέμε:
    από όπου και να το πιάσεις, βρωμάει

    Εξάλλου, εσύ μένεις (ή έμενες) στη Θεσσαλονίκη. Και όχι στην Πάτρα.
    Από πού το ξέρω;
    Το εικάζω και αυτό.
    Η Πάτρα έχει ντόπιους. Αλλά εσύ, είσαι αλλιώς.
    Εσύ μεγάλωσες στη Σαλονίκη. Αλλά δεν κατάγεσαι από εκεί. Ήσουν νεόφερτος στη Θεσσαλονίκη. Εγώ θα το έλεγα "πρόσφυγας". Εσύ θα το έλεγες "έποικος".
    Γιατί έτσι νιώθεις: Έποικος... Και αυτό που νιώθεις εσύ, το προβάλλεις σε άλλους. Και τους τους μισείς ως "έποικους". Ενώ ο μόνος που μισείς είναι ο εαυτός σου. Είσαι πόσων χρονών και ακόμα να λύσεις το υπαρξιακό σου. Δες τους φίλους σου τί ωραία συμβιβάστηκαν με την ηλιθιότητά τους; Εσύ "ανένταχτος" ακόμα.
    Λοιπόν, τί θα κάνεις τώρα;
    θα με αφήσεις να λέω "σαχλαμάρες";
    Ή θα μου λες ότι είμαι "μικρή";
    Ναι, είμαι "μικρή" για να με δουλεύεις. Επειδή κατάλαβες ότι
    ενδιαφερόμουν και ότι ήθελα να σε ακούσω. Ειλικρινά, ήθελα να σε ακούσω. Μήπως πρόκειται να βρεθεί άλλος ενδιαφερόμενος; Δε νομίζω.
    Η τελευταία σου ευκαιρία είμαι. Έχουν ήδη περάσει είκοσι χρόνια.
    Δε νομίζω να το έχεις συνειδητοποιήσει.
    Ενώ εγώ -αν και "μικρή"-
    μπορώ να σου πω ότι είκοσι χρόνια είναι είκοσι πρωτοχρονιές.
    Ίσως κάποιοι από εκείνους τους δολοφονημένους να ζούσαν. Κάποιοι πάλι, μέχρι σήμερα θα είχαν πεθάνει από άλλη αιτία.
    Και τελικά τί είναι βολικότερο; Είκοσι χρόνια θανάτου ή είκοσι χρόνια δειλίας και σιωπής;
    Και όσο το σκέφτομαι, τόσο αρχίζεις
    και με κάνεις να βαριέμαι, τζιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @9:48 π.μ.
    Όχι και "ψεύδομαι"...
    Ολόκληρη αποφασάρα πήρε η Ολομέλεια του ΟΗΕ το 1975...
    Μήπως θέλεις τον αριθμό της απόφασης;
    Τον ξέρεις καλά !!!
    Αλλά, το να σας λένε "ρατσιστές=φασίστες" γιατί σας πειράζει αφού δεν είναι ψέματα;;;
    Από την μιά θέλετε να κάνετε τις βρωμιές και τα εγκλήματα, από την άλλη δεν θέλετε να σας γίνεται κριτική; Τι είσαστε σεις ρε;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 3:25 π.μ.
    Γειά σου ρε ...ποιήτρια !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. //Γι' αυτο δες ξανα την "αποφασαρα" που εχει ανακληθει με την "46/86" το 1992 απο τον ΟΗΕ - και γραψε μας !//
    --------------
    Επομένως ΥΠΗΡΞΕ καταδικαστική απόφαση του ΟΗΕ για το Ισραήλ.
    Και τι είπανε στην ανάκληση;
    Ότι ήταν λάθος οι σφαγές και ότι τα θύματα πήγαν και έπεσαν μόνα τους επάνω στις σφαίρες των σιωνιστών που τελικά είναι φιλάνθρωποι και όχι ρατσιστές/φασίστες;
    Αποφάσισαν οι ίδιοι και ...αυτοαθωώθηκαν!!!
    Το ίδιο θα είχαν κάνει και οι ναζί εάν είχαν νικήσει...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. >>Επομένως ΥΠΗΡΞΕ καταδικαστική απόφαση του ΟΗΕ για το Ισραήλ.<<

    Του 1975 - Και λοιπον;

    >>Και τι είπανε στην ανάκληση;<<

    Του 1991 - Διαβασε και γραψε μας.

    >>Ότι ήταν λάθος οι σφαγές και ότι τα θύματα πήγαν και έπεσαν μόνα τους επάνω στις σφαίρες των σιωνιστών που τελικά είναι φιλάνθρωποι και όχι ρατσιστές/φασίστες;<<

    Αυτα λενε οι γνωστοι Γερμανοτσολιαδες και το συναφι τους;

    >>Αποφάσισαν οι ίδιοι και ...αυτοαθωώθηκαν!!!<<

    Εκτος στραβωμαρας και αμνησιας, εχεις και προβλημα να καταλαβεις τι διαβαζεις!

    - http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_46/86

    >>Το ίδιο θα είχαν κάνει και οι ναζί εάν είχαν νικήσει...
    τζιμης
    28 Ιανουαρίου 2011 6:49 π.μ.<<

    Δυστυχως για καποιους, ηττηθηκαν,
    Παρλαπιπα!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.