12/1/11

Αλβανικός Τύπος: Έλληνες γιατροί αφαιρούσαν σκωληκοειδίτιδα από υγιείς αλβανούς

Ιωάννινα. 


Μελέτη του πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποκαλύπτει καταχρήσεις Ελλήνων γιατρών σε ελληνικά νοσοκομεία σε βάρος Αλβανών μεταναστών.

Το σκάνδαλο αυτό, το δημοσιεύει το έγκριτο αμερικανικό περιοδικό «The Atlantic” στο οποίο σημειώνονται παράνομες ιατρικές επεμβάσεις με αφαιρέσεις σκωληκοειδίτιδας από υγιείς μετανάστες αλβανικής καταγωγής.
Σύμφωνα με το περιοδικό, το 2001 στα ελληνικά νοσοκομεία προκειμένου να αυξήσουν οι γιατροί τα χειρουργεία τους, έκαναν διάγνωση ανύπαρκτης σκωληκοειδίτιδας σε μετανάστες.
Μια νέα ιατρός, η Αθηνά Τατσιώνη αποφάσισε να διερευνήσει τις καταγγελίες αυτές με τη βοήθεια μερικών καθηγητών της ιατρικής και πραγματοποιήθηκε μια επίσημη μελέτη για να αποδειχθεί ότι πράγματι γίνονταν αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας από ασθενείς, μετανάστες αλβανούς, σε 6 ελληνικά νοσοκομεία ενώ έχαιραν άκρας υγείας.

Η Αθηνά Τατσιώνη (Λέκτορας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων) ανήκει στην ερευνητική ομάδα του γνωστού καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη (φωτό), ο οποίος παρότρυνε τη διεξαγωγή της έρευνας για τους ασθενείς Αλβανούς από τους οποίους αφαιρούσαν την σκωληκοειδή απόφυση προκειμένου να λάβουν χρήματα (φακελάκι) από τους μετανάστες.

(σ.σ. συντάκτη: Πράγματι, το αμερικανικό περιοδικό δημοσιεύει τη συνταρακτική αυτή υπόθεση που είναι ‘πρωτοσέλιδο’ σε όλον τον αλβανικό Τύπο.
 Η διεύθυνση του αμερικανικού περιοδικού, όπου το σχετικό δημοσίευμα βρίσκεται είναι : εδώ)


--

Τίτλος άρθρου: «Skandal në Greqi shqiptarëve u hiqet apandesiti i shëndoshë»
Δημοσίευση: BalkanWeb, 11.1.2011.

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

16 σχόλια:

  1. Καλύτερα μια σκωληκοειδεκτομή παραπάνω ,παρά μία λιγώτερη. Δεν το γνωρίζουν αυτό οι ιατροί-συγγραφείς του πονήματος;;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2.Αν ηταν απολύτως υγιείς, τι δουλειά είχαν στο νοσοκομείο.Μήπως ο κυριος καθηγητής δεν ξέρει που πατάει ;;;;;ή καλύτερα να μας πεί που στοχεύει;;;;Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιός είπε πως οι Έλληνες είναι λαός αγγέλων;
    Όμως πριν απο 70-80 χρόνια υπήρχε τέτοια διαφθορά;
    Με ανήθικους ηγέτες ανηθικεύει και ο λαός!
    γιώργος καλαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή, αποκλείεται να ισχύει το περιστατικό; Πρέπει σώνει και καλά να είναι στημένο από τους φονιάδες των λαών αμερικάνους ή τα αιμοβόρα κτήνη αλβανούς;
    Δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά οι έλληνες γιατροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Αλβανοί αφαιρούσαν ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΘΗΤΙΚΟ, αλλά με περισσή αναισθησία, όργανα από Σέρβους στο Κόσοβο!

    Μήπως τα μπερδεύουν;

    Έπειτα, ο 10:39 π.μ. έχει δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιοί ανθίστανται λυσσωδώς στο να γίνεται καταγραφή και στατιστικά στα χειρουργεία στα ελληνικά νοσοκομεία.
    Ποιός χειρούργησε τι, σε ποιά κλινική, το ποσοστό επιτυχίας (θνησιμότητες κτλ ).
    Αυτά τα νούμερα υπάρχουν σε άλλες χώρες. Ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος χειρούργος ( σε όποιον πέσεις) εχει στη συγκεκριμένη εγχείρηση θνησιμότητα 50% ή ότι έχει χειρουργήσει στη ζωή του άλλο 1 περιστατικό. Το σκέφτεσαι!!!!

    Το τι αργομισθίες πληρώνονται στο "Πανεπιστημιακό" Ιωαννίνων είναι απίστευτο( Χειρουργοί με 10 χειρουργεία το χρόνο, Νοσηλευτικό προσωπικό που γράφει στα παλιά του παπούτσια εντολές των ιατρών, Διοικητικό προσωπικό που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να εργαστεί!!). Ολα στο βωμό ισσοροπιών!!!

    Αποτέλεσμα είναι φυσικά 10 -15 άνθρωποι να ξεπατώνονται καθημερινά ....

    Εκανα ειδικότητα στα Γιάννενα και ξέρω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτο ειναι παγια τακτικη στηνΕλλαδα πολλα χρονια τωρα και δεν εχει σχεση μονο με Αλβανους "ασθενεις".Οι μισες τουλαχιστον σκωληκοειδεκτομες που γινονται στην Ελλαδα ιδιως σε ιδιωτικες κλινικες οπου ειναι "μιλημμενη" και η παθολογοανατομικη διαγνωση για να υπαρχει και νομικη καλυψη ειναι απλως σκωληκοειδεις αποφυσεις και οχι σκωληκοειδιτιδες.Μονο παλαια οπου τα καραβια ταξειδευαν για μηνες στο πελαγος επιτρεπονταν προληπτικη αφαιρεση σκωληκοειδους αποφυσης και με την παραμικρη υποψια φλεγμονης της σκωληκοειδους αποφυσης.
    Ενας γιατρος του ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “Doctor Frankenstein arrested”.
    One of the extractors of Serb organs arrested
    http://serbianna.com/news/?p=6838

    Νομίζω ότι η έιδηση αυτή για τους Ελληνες γιατρούς είναι πληρωμένη, σαν αντιστάθμισμα της σημερινής είδησης σε όλες τις εφημερίδες του εξωτερικού και στον ιστό που κάνει πάταγο για τον Τούρκο γιατρό Φρανκενσταϊν που έβγαζε και πουλούσε στον διεθνές εμπόριο όργανα Σέρβων στην Πριστίνα σε ιατρικό κέντρο ιδιωκτήτη Τουρκο-Αλβανού. Απήγαγαν Σέρβους, τους έβγαζαν τα εντός και τα πουλούσαν.

    Πέφτει πολύ χρήμα εντός Ελλάδας από Τουρκία μεριά για προπαγάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά γίνονται αδιακρίτως. Δεν νομίζω ότι στοχεύουν οι γιατροί τους αλβανούς. Πέρα από αυτό όμως ας μας πουν οι αλβανοί, οι βούλγαροι, οι σκοπιανοί και πόσοι άλλοι πόσα πραγματικά χειρουργία, γέννες, θεραπείες έχουν κάνει ΔΩΡΕΑΝ στα νοσοκομεία μας και μετά τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ta prwta 8ymata twn ellinwn giatrwn einai oi ellines as8eneis.
    Alla otan oi giatroi (opws kai dikigoroi) stin Ellada einai perissoteroi kai apo tous peripterades, ti na perimenoume?
    Me kati prepei na asxoli8oun ki aftoi...
    tzimis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Xrisohoidis einai to ntoperman pou fylaei to giorgaki.
    Xoris tous Papandreides,o xryso tha itan enas tritis katigorias ipallilos.
    tzimis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν ισχύουν αυτά και αρχίσουν τις αγωγές να τις πληρώσουν οι γιατροί από την τσέπη τους,εκτος αν ο ντόρος έχει να κάνει και με τα ελληνοτουρκικά.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Me kati prepei na asxoli8oun ki aftoi...
    tzimis

    12 Ιανουαρίου 2011 4:32 μ.μ.

    Προτεινω τζιμυ να γινουν σχολιαστες στον ινφογνομονα σαν και εσενα και ετσι να αποκτησουν μερος απο την αξια σου.Τι να τις κανεις τις σπουδες στην ελλαδα,μπαινεις στον ινφογνομονα και γρηγορα γινεσαι διασημος οπως εσυ απλως λεγοντας αρλουμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 4:38 μ.μ.

    Μάλλον χρειάζεσαι αποτοξίνωση από τον ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝΑ. Υπάρχουν ειδικά αποτοξινωτήρια και γι αυτού του είδους τον εθισμό.

    Από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθεσαι και γράφεις εδώ μέσα. Δεν έχεις τίποτε να κάνεις στην ζωή σου;

    Επιπλέον, θα συμφωνήσω με τον 12 Ιανουαρίου 2011 5:14 μ.μ. για τις αρλούμπες. Αναπόφευκτες είναι, όταν γράφει κανείς δύο και τρία σχόλια σε κάθε ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι αραγε αυτη βη δηλωση μου "μυριζει" ως "φυτευτη" για να φανατισει τους Αλβανους εναντιον των Ελληνων; (δηλαδη επιχειρηση ψυχολογικου πολεμου) Φυσικα αυτο δεν επεται οτι ολοι οι Ελληνες γιατροι ειναι αγγελουδια οπως ομως δεν ειναι ουτε ολοι οι Γαλλοι γιατροι, οι Πορτογαλοι κ.ο.κ.!Παντως εχει ενδιαφερον οτι κατηγουρουνται οι γιατροι μας για "πρακτικες" που μοιαζουν να ειναι "ειδικοτητα" των αλβανων βλεπε Κοσσοβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοπελιά, ξέρεις ποιό είναι το ποσοστό των τοκετών με καισαρική τομή στην Ελλάδα και ποιό είναι το ποσοστό στις σκανδιναβικές χώρες ή στον Καναδά και την Ιαπωνία;
    Η Υγεία στην Ελλάδα νοσεί σοβαρά !!!
    Πολύ σφάξιμο για ψύλου πήδημα στην Ελλάδα κοπελιά μου...
    Να μην πω και για τα υπόλοιπα (Παιδεία, Δικαιοσύνη, Πολιτισμός κλπ)...

    Και μπορεί εσύ να έχεις συμβιβαστεί και να νομίζεις ότι έτσι είναι παντού, αλλά όσοι ξέρουμε λέμε να αλλάξουμε την χώρα με τον μοναδικό τρόπο που μπορούμε:
    Πατριωτική Κυβέρνηση Σωτηρίας μέσα από εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.