15/1/11

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ

Αναμενόμενη η προσβλητική επίθεση Ερντογάν στον ισραηλινό ΥΠΕΞ Λίμπερμαν, καταδεικνύει αφ' ενός τον εκνευρισμό της Άγκυρας από την πολιτική συνεννόησης Τελ Αβίβ-Λευκωσίας-Αθηνών(;), αλλά και το χρόνιο νεο-οθωμανικό σύνδρομο που επιτρέπει στον εκάστοτε Τούρκο πρωθυπουργό να απευθύνεται σε αρχηγούς άλλων κρατών ως να επρόκειτο για την γραμματέα του. Τί δήλωσε λοιπόν χθες ο Ταγίπ Ερντογάν; Πως ο Άβιγκντορ Λίμπερμαν αποτελεί πρόβλημα για το Ισραήλ, το οποίο πρέπει να απαλλαγεί από την παρουσία ενός τέτοιου υπερεθνικιστή, ο οποίος προίσταται σήμερα της ισραηλινής διπλωματίας.


Οι δηλώσεις Ερντογάν έγιναν στα πλαίσια συνέντευξής του, που μεταδόθηκε χθες από το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο ''Αλ Τζαζίρα''.

Οι ακριβείς δηλώσεις Ερντογάν: ''Η ισραηλινή κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει επιτέλους συγγνώμη από την Τουρκία για την ισραηλινή επίθεση στο τουρκικό πλοίο το Μάιο του 2010, και μόνο μετά θα μπορούν να εξομαλυνθούν οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών....Ο υπουργός εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν συνιστά ένα πρόβλημα για το Ισραήλ και οι Ισραηλινοί πρέπει να απαλλαγούν από αυτόν. Είναι καθήκον τους να το πράξουν, ειδάλλως ο ισραηλινός λαός θα αντιμετωπίσει μείζονα προβλήματα στο μέλλον”.

Συνεχίζοντας απτόητος ο Ερντογάν δήλωσε πως ''...αν η κυβέρνηση Νετανιάχου δεν αλλάξει πολιτική, δεν θα πρέπει να αναμένει αλλαγή στις θέσεις μας και αυτή η κυβέρνηση είναι μάλλον η πιο κακή στην ιστορία του Ισραήλ, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, η πιο άτυχη''. Ο Ερντογάν ολοκλήρωσε το αντι-ισραηλινό του μπαράζ επαναλαμβάνοντας στη συνέντευξή του στο Αλ Τζαζίρα ότι το Ισραήλ πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την Τουρκία, να αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων της επιδρομής και να άρει τον αποκλεισμό που έχει επιβάλει στη Γάζα.

Το ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. επισημαίνει την παγίωση ψευδο-αυτοκρατορικών συνδρόμων στην ρητορική του Τούρκου πρωθυπουργού, ο οποίος φθάνει στη θέση να κάνει υποδείξεις σε ξένη χώρα για το ποιούς επιθυμεί η Τουρκία ως υπουργούς της χώρας αυτής και ποιοί πρέπει να ξηλωθούν. Προσπερνώνται δε ως εκτός λογικής πολιτικής συμπεριφοράς τα περί της ''χειρότερης ως τώρα στην ιστορία του Ισραήλ κυβέρνησης''.

Στην Άγκυρα έχουν μπερδευτεί λίγο. Δεν απευθύνονται στην συνηθισμένη από τέτοιες ''σφαλιάρες'' τωρινή ή προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση. Το Ισραήλ (δυστυχώς και τραγικώς για εμάς) δεν είναι Ελλάδα. Είναι κυρίαρχο κράτος και προασπίζεται μέχρι κεραίας τα δικαιώματά του. Ούτε αναλογικά ο κάθε Λίμπερμαν είναι Δρούτσας ή Μπακογιάννη.

Το μόνο που, δυστυχώς στην παρούσα συγκυρία μας απομένει να κάνουμε, ως κοινωνία ενεργών πολιτών, είναι (άσχετα με την ό,ποια συμπάθεια διατηρούμε στο δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού σε ανεξάρτητο κράτος) να ζηλεύουμε κράτη όπως το Ισραήλ, κράτη που παλεύουν κυριολεκτικά με λύσσα αλλά και πραγματισμό για την εθνική τους επιβίωση και κυριαρχία.
ΕΛΚΕΔΑ


..

26 σχόλια:

  1. Γαυγιζει ο τουρκος γιατι μπερδευτηκε απο τις τεμεναδες των δικων μας ηγετησκων και ακολουθησε αναλογη πρακτικη αλλα του ηρθε αναποδη.Ελπιζω να μην αναλαβει η ελληνικη ηγεσια αγωνα για την αλλαγη του ισραηλινου υπεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποίοι είναι αυτοί οι σφογγοκολάριοι του Σιωνισμού και τους λένε ΕΛΚΕΔΑ ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα είναι κράτος φίλε μου....εχει Ikea, Lidl,Practiker, McDonalds...and many more...ναι αμέ...έχουμε και F-16 block 52 plusfuckmedeeper...ναι αμέ...έχουμε και ωραίο Φραπέ...και πολλά άλλα.
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To pesta xrysostome den einai gia ton Tzislamako(pou den faneronaite) alla gia to ΕΛΚΕΔΑ pou exei ta kakkala na ta pei opos einai.
    X
    Tsislamako dose xairetismata ston Hakan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά, μόνο που έφυγε το Aldi... Όμως έχουμε νταβατζή Οθωμανό, λίγο τό 'χεις; Αυτό είναι κράτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοφιλεστατος ο τουρκος σ'ολο το αραβομουσουλμανικο συνοθυλευμα γι'αυτο και πρεπει αφ'ενος μεν να κρατησει το προφιλ του και να πλειοδοτησει του Ιραν, αφ'ετερου δε να στειλει μηνυμα δυσφοριας εδω σ'οσους ραγιαδες του απεμειναν. Τωρα βεβαια ο Μπιμπι επειδη βρηκε χωρο, τους εχει γραψει ολους μαζι στ' αρ...α του!

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 15 Ιανουαρίου 2011 11:16 μ.μ.,ayta 8a mas fane emas....i xaraktisrismi(OLOI STHN ELLADA EINAI PRODOTES GIA KAPOION ALON)!egw lupon san aplos an8ropos me tis liges mou gnwseis,symfono oti to israil den einai ellada kai oi polites tou...den einai neoellhnes...i mipos zileyeis pou den mpouroun oi kefales mas na paizoun magkes kai 3espas opou mporeis...:) (ayta ean ontos to sxolio sou einai pragmatiko kai oxi apla mia prospa8eia sykofoantiseis tou ELKEDA )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. //...Το μόνο που, δυστυχώς στην παρούσα συγκυρία μας απομένει να κάνουμε, ως κοινωνία ενεργών πολιτών, είναι (άσχετα με την ό,ποια συμπάθεια διατηρούμε στο δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού σε ανεξάρτητο κράτος) να ζηλεύουμε κράτη όπως το Ισραήλ, κράτη που παλεύουν κυριολεκτικά με λύσσα αλλά και πραγματισμό για την εθνική τους επιβίωση και κυριαρχία.
    ΕΛΚΕΔΑ...//
    -----------------
    Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω!!!
    Η συμπεριφορά του σιωνιστικού Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους, υπερκαλύπτει τα πάντα σε σημείο που να μη μπορώ να δεχθώ τίποτα άλλο από αυτά που κάνει σαν κράτος, ως θετικό.
    Και ο Χίτλερ αγαπούσε με τον τρόπο του την πατρίδα του και ήταν και ...φιλόζωος που λάτρευε με πάθος τα σκυλιά του.
    Όπως και ο Στάλιν αντιτάχθηκε μεν στο ναζισμό αλλά από την άλλη νόμιζε ότι ήταν πατριώτης και όταν σκότωνε εκατομμύρια κόσμο στα γκούλαγκ...

    Τα θύματά τους ήσαν τόσα και με τέτοιο άδικο τρόπο θανατώθηκαν, ώστε να μη μου αφήνει περιθώριο να πω "τι καλοί άνθρωποι" !!!
    Και μάλιστα να τους υποδεικνύω ως το καλό παράδειγμα προς μίμηση, όπως κάνουν οι τύποι του ΕΛΚΕΔΑ.
    Άλλο ΕΛΙΑΜΕΠ δεν θέλουμε !!!

    Αλλά τότε γιατί δεν λέμε και για τον Ερντογάν το ίδιο; Που έστειλε βοήθεια στην Γάζα και χρησιμοποίησε κι αυτός -έχοντας σκοπιμότητα- τσαμπουκά που δεν έχει η Ελλάδα;
    Ή μήπως δεν είναι εκλεγμένος "δημοκρατικά", όπως ο Λίμπερμαν;;;
    (Μη σπεύσετε να μου πείτε ότι επειδή η ΙΗΙ είναι υποχείριο του Ερντογάν, τότε και όλοι οι άλλοι Τούρκοι δεν μπορούν να είναι αλληλέγγυοι με τους Παλαιστίνιους, διότι θα πείτε πάλι κοτσάνα...)

    Ρε λεβεντόπαιδα, να σας το πω κι αλλιώς: Εάν θέλουμε και πρέπει να μιμηθούμε κάποιους, έχουμε οι Έλληνες τόσους πολλούς σωστούς και άξιους προς μίμησιν προγόνους, ώστε να μη χρειάζεται να καταφεύγουμε σε έναν φασίστα σφαγέα σαν τον ...Λίμπερμαν ως το άτομο που πρέπει να εμπνεύσει τους πολιτικούς μας να δείξουν τα δόντια τους στους Τούρκους!!!
    Αλλά ακόμα και αν κάποιοι θέλουν να έχουν ως πρότυπο δυναμικού πολιτικού έναν μη Έλληνα, υπάρχουν πολλοί.
    Πούτιν, Τσάβες κλπ...
    Νομίζω;

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οση Οθωμανική αλαζονεία και αν έχουν οι Νεοθωμανοί της Αγκυρας θα το μετανιώσουν αν τα βάλουν με το Ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε μας παρατάς ρε φίλε με το σιωνισμό σου. Ναι είναι από τη μία ο σιωνισμός και από την άλλη ο οθωμανισμός και οι μουτζαχεντίν. Εσύ με ποιους είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που κάνει το ΕΛΚΕΔΑ μου μοιάζει με αυτό που έκανε ο Χρυσοχοΐδης, όταν κατηγόρησε την Ελλάδα και τις υπηρεσίες της στους αμερικναούς διπλωμάτες.
    Η ανάλυση είναι άστοχη και βλαπτική για τη χώρα, ενώ εξιδανικεύει το Ισραήλ, που έχει τόσα πολλά στην καμπούρα του. Θα έλεγα ευτυχώς που η Ελλάδα δεν είναι Ισραήλ.
    Τέλος Άγρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η σύγκριση ανάμεσα στην πολιτική και το κράτος του Ισραήλ με τους δικούς μας πολιτικούς και το δικό μας κράτος μόνο θλίψη μπορεί να μας προξενεί για την δική μας κατάντια. Το Ισραήλ είναι κράτος με έκταση όχι μεγαλύτερη από την Πελοπόνησσο αλλά έχει το σθένος και τα βάζει με ένα σωρό αραβικά κράτη και δεν δυστάζει να δόσει σκληρά μαθήματα σε όσους επιβουλεύονται τα κυριαρχικά του δικαιώματα και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του όταν αυτό χρειαστεί.
    Το Ισραήλ έκανε στην στημένη προβοκάτσια των Τούρκων στο Μαβί Μαρμαρά αυτό που εμείς εδώ και 2 δεκαετίες δυστάζουμε να κάνουμε με τους Τούρκους στο Αιγαίο.
    Ένα κράτος 6-7 εκ.κατοίκων τα βάζει με τα 70 εκ. της Τουρκίας και δεν δίνει λογαριασμό ούτε απολογείται σε κανένα.Δεν γνωρίζω αν ο Λιμπερμαν ή ο Νετανιάχου είναι φασίστες ξέρω όμως ότι οι ίδιοι διακινδύνευσαν την ίδια ζωή τους στο παρελθόν για να σώσουν τους συμπατριώτες τους και προασπίζονται τα δίκαια και τα συμφέροντα της χώρας τους όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα.
    Αντίθετα οι Έλληνες ΥΠΕΞ και Άμυνας ούτε καν έχουν πάει στρατό , και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν ο ατομικός πλουτισμός τους και οι μίζες από τα οπλικά συστήματα τα οποία αν και ο ελληνικός λαός τα πλήρωνε πανάκριβα ήταν ελαττωματικά ώς και άχρηστα.
    Αντί οι πρώην υπουργοί που καταχράστικαν δημοσιο χρήμα να πάνε φυλακή έχουν το θράσος και απειλούν με αποκαλύψεις ενώ στο Ισραήλ πρώην πρόεδρο τον καθίσαν στο σκαμνί και τον πήγαν κατευθείαν φυλακή και μόνο με κάποιες κατηγορίες εις βάρος του.
    Το Ισραήλ έχει τις καλύτερες μυστικές υπηρεσίες , διπλωματία και διασπορά που εργαζονται ανελειπώς για τα συμφέροντα τις χώρας τους ενώ εμείς έχουμε διαλυμένη διπλοματία που σέρνεται από τις εξελίξεις , διαλυμένη οικονομία διαλυμένη και ανοργάνωτη διασπορά.
    Είτε το θέλουμε είτε όχι το Ισραήλ είναι ισχυρή στρατιωτική δύναμη παρά το μικρό πλυθυσμό του και έχει την στήριξη όλων των κρατών της Δύσης και όχι μόνο των ΗΠΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικα καποιοι πρεπει να ξεκαθαρισουν ΠΡΩΤΑ με τους εαυτους τους,αν ειναι Ελληνες,Παλαιστινιοι,Κουδροι,Τουρκοι,Ισραηλινοι,Ευρωπαιοι,Αμερικανοι η εξωγηινοι.Πρωτα κυτταμε τα συμφεροντα της πατριδας,οπως κανουν ΟΛΟΙ οι αλλοι και μετα τα συναισθηματικα.Δυστυχως αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα και σαν λαος ποτε δεν διδαχτηκαμε απο τα παθηματα μας,οταν τρεχαμε απο Κορεες,Κουβες μεχρι Αφγανισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλος Άγρας

    16 Ιανουαρίου 2011 9:07 π.μ.

    Το ΕΛΚΕΔΑ ειναι ενα πατριωτικο Think Tank Ελληνο-Κυπριακο με ανθρωπους που ξερουνε τι λενε και ποτε το λενε.Οποιον δεν του αρεσει ουτε αυτο τοτε να το δηλωσει και αν μου το ζητησει θα του δωσω οσες διευθυνσεις θα ηθελε και οπου τα γραφομενα τους θα αντιστοιχουν με τα δικα του φτανει να με βοηθησει και να μου πει τις δικες του θεσεις και προτιμησεις.
    Περιμενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα,
    Τα σχόλια σας ρε παιδιά, μου θυμίζουν δυο «γαϊδάρους» που μάλωναν σε ξένο αχυρώνα. Προς Θεού δεν σας παρουσιάζω σαν τα συμπαθέστατα τετράποδα. Απλά μαλώνετε μεταξύ σας για το ποιος είναι ο κακός και ο κάκιστος. Εμείς οι ικανοί «ξερόλες» πρέπει να μάθουμε να κρίνουμε πάνω από όλα τον εαυτό μας την οικογένειά μας , που την ξεχάσαμε και την πατρίδα μας που την αφήσαμε στο έλεος των αρπαχτικών. Δεν θα ήθελα να μοιάζω με κανένα άλλο κράτος του κόσμου γιατί απλούστατα ΕΛΛΑΔΑ είναι μόνο μία και μοναδική και μπορούμε κάλλιστα να μιμηθούμε ΕΛΛΗΝΕΣ πρωτοστατούντες και όχι ξενόφερτους με διαφορετική κουλτούρα κλπ κλπ κλπ. Το ότι οι πολιτικοί –κυβερνώντες της μεταπολίτευσης και μετά καταστρέψανε αυτόν τον Ιερό Τόπο με άπειρα παραδείγματα και ενέργειες , με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να αφανιστούμε σαν έθνος , για να το αντιμετωπίσουμε
    πρέπει να γίνουμε ποιο «σκληρόπετσοι».
    Με νοιάζει το αύριο , με νοιάζει αυτή η μαυρίλα και το σκοτάδι που είναι μπροστά μου σήμερα, να φύγει και να δω φως. Εάν μας βοηθήσουν εμάς τους «ανίκανους» να δούμε το φως μας Αμερικανοί –Ρώσοι-Ισραηλινοί-Κινέζοι δεν με ενδιαφέρει. Μόνοι μας στον κόσμο δεν μπορεί να είμαστε. Ο οποιοσδήποτε μας δώσει αυτό το χέρι βοήθειας θα το κάνει με το αζημίωτο βέβαια. Σε αυτό το γεωπολιτικό παζάρι πρέπει να λάβουμε ενεργό ρόλο άμεσα σαν χώρα για να μπορούμε να μιλάμε για την επιβίωσή μας δίχως να ξεπουληθούμε βέβαια διότι θα φτάσουμε στο ίδιο αποτέλεσμα.
    Χαίρομαι που ο Έρντο τα έβαλε με τον Λίμπερμαν από την μια , αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι μήπως και αυτό είναι μέσα στο θέατρο του παραλόγου. Εάν όμως δεν είναι θέατρο με δυναμώνει σαν χώρα αν τείνω το χέρι μου σε μια καινούργια συνεργασία με πολλές δυνατότητες ανάκαμψης και ευημερίας σε πολλούς τομείς. Δεν είναι η στιγμή που πρέπει να μαδήσω την μαργαρίτα για να δω αν πράγματι με αγαπάει το Ισραήλ ή όχι. Αυτή την πολυτέλεια – βλακεία της μαργαρίτας πρέπει να την βάλω στην πάντα και να γίνω σκληρόπετσος δίχως να με αγγίζουν τα εσωτερικά προβλήματα του Ισραήλ σε πρώτη φάση , γιατί έχω τα δικά μου προβλήματα.

    Θα είναι όμορφα σου λέω όταν χαράζει στο Αιγαίο
    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωστός ο Γεράσιμος.

    Η Ελλάδα άγεται και φέρεται σαν να ήταν προτεκτοράτο όχι μόνο αν συγκριθεί με το Ισραήλ αλλά και με άλλες κυρίαρχες χώρες.

    Κυρίαρχος λαός είναι μόνο αυτός που υπερασπίζεται την κυριαρχία του ΑΦΟΥ σέβεται την Ιστορία του και τον ευατό του...Ακατανόητο για έναν λαό σαν τον Ελληνικό με τόση πνευματική κληρονομιά να μην μπορεί να αρθεί στο ανάλογο ύψος!

    ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ έτσι την θέλουν/ήθελαν την χώρα. ΑΠΟΥΣΑ απο την σύγχρονη Ιστορία.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ:
    ΌΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ...ο Κ*ΛΟΣ ΜΑΣ.

    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ 'ΕΛΛΑΣ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είναι κράτος η Ελλάδα; Πώς δεν είναι! Ειναι κράτος ... ακράτεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζιμακο,

    >>Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω!!!
    Η συμπεριφορά του σιωνιστικού Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους, υπερκαλύπτει τα πάντα σε σημείο που να μη μπορώ να δεχθώ τίποτα άλλο από αυτά που κάνει σαν κράτος, ως θετικό.
    Και ο Χίτλερ αγαπούσε με τον τρόπο του την πατρίδα του και ήταν και ...φιλόζωος που λάτρευε με πάθος τα σκυλιά του.
    Όπως και ο Στάλιν αντιτάχθηκε μεν στο ναζισμό αλλά από την άλλη νόμιζε ότι ήταν πατριώτης και όταν σκότωνε εκατομμύρια κόσμο στα γκούλαγκ...<<

    Ο Ναζισμος και Κομμουνισμος ηττηθηκαν ολοσχερως στην ιδεολογικη διαπαλη - το ιδιο τελος περιμενει και τον Ισλαμοφασισμο.

    >>Τα θύματά τους ήσαν τόσα και με τέτοιο άδικο τρόπο θανατώθηκαν, ώστε να μη μου αφήνει περιθώριο να πω "τι καλοί άνθρωποι" !!!
    Και μάλιστα να τους υποδεικνύω ως το καλό παράδειγμα προς μίμηση, όπως κάνουν οι τύποι του ΕΛΚΕΔΑ.
    Άλλο ΕΛΙΑΜΕΠ δεν θέλουμε !!!
    Αλλά τότε γιατί δεν λέμε και για τον Ερντογάν το ίδιο; Που έστειλε βοήθεια στην Γάζα και χρησιμοποίησε κι αυτός -έχοντας σκοπιμότητα- τσαμπουκά που δεν έχει η Ελλάδα;
    Ή μήπως δεν είναι εκλεγμένος "δημοκρατικά", όπως ο Λίμπερμαν;;;
    (Μη σπεύσετε να μου πείτε ότι επειδή η ΙΗΙ είναι υποχείριο του Ερντογάν, τότε και όλοι οι άλλοι Τούρκοι δεν μπορούν να είναι αλληλέγγυοι με τους Παλαιστίνιους, διότι θα πείτε πάλι κοτσάνα...)<<

    Κοτσανες με περικεφαλαια!

    Ο Ισλαμοφασισμος περναει μονο εκει που κοροιδευουν ηλιθιους και ημιμαθεις.

    "...Παρατηρώντας την "ανθρώπινη κατάσταση" πάντα πίστευα, πάντως, ότι οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι υπόθεση ψυχιάτρων. Αν οι κοινωνίες έβρισκαν κάποιο τρόπο έγκαιρα να τους παράσχουν ψυχιατρική μέριμνα θα γλίτωναν από πολλές τριβές, κατατριβές και διενέξεις..."
    (Π. Ηφαιστος 10.10.2010, Κατατριβή τρίτων και διεθνείς σπουδές
    http://www.ifestos.edu.gr/)

    - Amil Imani, "Islam's Useful Idiots"
    http://www.amilimani.com/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=2%20%20%20

    - 3:26, "An Alarming video every Westerner should see"
    http://www.tangle.com/view_video?viewkey=0861ff3eabea1ceb73e4

    >>Ρε λεβεντόπαιδα, να σας το πω κι αλλιώς: Εάν θέλουμε και πρέπει να μιμηθούμε κάποιους, έχουμε οι Έλληνες τόσους πολλούς σωστούς και άξιους προς μίμησιν προγόνους, ώστε να μη χρειάζεται να καταφεύγουμε σε έναν φασίστα σφαγέα σαν τον ...Λίμπερμαν ως το άτομο που πρέπει να εμπνεύσει τους πολιτικούς μας να δείξουν τα δόντια τους στους Τούρκους!!!<<

    Οι Ισραηλινοι - σε συγκριση με τους προοδευτικα Εθνομηδενιστες και αχρηστους πολιτικατζηδες μας - μια χαρα αποτρεπουν την επαναληψη της γενοκτονιας τους.

    Εχουν βλεπεις τα κοτσια, που εσυ μονο ονειρευσαι και ποθεις ζηλευοντας.

    >>Αλλά ακόμα και αν κάποιοι θέλουν να έχουν ως πρότυπο δυναμικού πολιτικού έναν μη Έλληνα, υπάρχουν πολλοί.
    Πούτιν, Τσάβες κλπ...
    Νομίζω;
    τζιμης
    16 Ιανουαρίου 2011 7:19 π.μ.<<

    Συνεχιζε να αναρωτιεσαι !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν θέλουμε οι πολιτικοί της Ελλάδας να μοιάσουν σε κάποιους σύγχρονους Έλληνες, αφού οι Κολοκοτρωναίοι μας πέφτουν λίγο ...αρχαίοι, έχουμε και τους Κύπριους.
    Μακάρι να είχαμε κάποιον σαν τον Τάσσο ή τον Λυσσαρίδη.

    Τα σιωνιστικά πρότυπα σαν τον Λίμπερμαν ή τον συγχωρεμένο τον Σαρόν, παρακαλώ να μας λείπουν.
    Είμαστε οι Έλληνες λαός να σφάζουμε τώρα άμαχους, να μας βρίζει όλος ο κόσμος, να μας φτύνουν ακόμα και τα παιδιά μας και εμείς να λέμε "βρέχει";;;
    Την Τουρκία μπορούμε -αν το αποφασίσουμε και το προετοιμάσουμε- να την καθαρίσουμε εντός 24 ωρών και μόνοι μας, διαλύοντας τις υποδομές της (οικονομικές και πολιτικές) με αστραπιαίο χτύπημα.

    Το Ισραήλ δηλαδή τι θα κάνει; Θα στείλει τα αεροπλάνα του να βομβαρδίζουν μαζί μας την Τουρκία;
    Για ποιό λόγο; Επειδή τσακώθηκε (τάχα) ο Ερντογάν με τον Πέρες;
    Το πιό πιθανό (δηλαδή 100%) θα το πούν στην Αμερική και μαζί θα μας ρουφιανέψουν στους Τούρκους.
    Συμμαχία μαζί τους σημαίνει ότι θα έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες υπηρεσίες μας και άρα την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες όπως θέλουν.
    Τους ξέρουμε από το παραλθόν τι μούτρα είναι.

    Εάν υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα να έχει πει ο Κίσινγκερ αυτά που έχουν γραφεί ότι είπε, οι σιωνιστές έχουν κάθε λόγο να μας εξωθήσουν σε έναν πόλεμο με την Τουρκία με όρους να τον χάσουμε, παρά να τον κερδίσουμε.

    Και αφού θα έχουν ξεμπερδέψει με μας, θα δουν μετά τι θα κάνουν και με τους Τούρκους...

    Ο Λίμπερμαν ακόμα υπογράφει χαρτιά με τα οποία το Ισραήλ παραδίδει όπλα στους Τούρκους.
    Τα οποία δεν είναι ...κυνηγετικά για μπεκάτσες, αλλά UAV και άλλα (ηλεκτρονικά παρακολούθησης κλπ) που η Τουρκία στρέφει εναντίον μας.

    Αυτό που ενδιαφέρει τον Λίμπερμαν και το Ισραήλ είναι να μας το παίξουν φίλοι για να πουλήσουν όπλα και σε μας.
    Το γνωστό κόλπο να πουλάνε και στους δύο.
    Σιγά μην και θεωρεί αυτός ένας σιωνιστής, τους Έλληνες σαν φίλους του...

    Αν θέλουμε όπλα (θέλουμε!), υπάρχουν αλλού καλύτερα και φθηνότερα κύριοι εβραίοι!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι, το ισραηλ ειναι κρατος διεστραμενων.

    ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
    Οι Αρχές Ασφαλείας Του Ισραήλ, Απαίτησαν Από Έγγυο Δημοσιογράφο Του Αλ Τζαζίρα, Να Βγάλει Το Σουτιέν Της, Για Να Της Επιτρέψουν Να Συμμετάσχει Σε Συνέντευξη Του Πρωθυπουργού του Ισραήλ!!!

    Posted by ΜπαρμπαΝίκος στο Ιανουαρίου 16, 2011

    Από την Daily Mail Reporter
    Μια έγκυος παραγωγός (ειδήσεων), η οποία αψήφησε τις απαιτήσεις του προσωπικού ασφαλείας, που την διέταξε να βγάλει και σουτιέν της δεν είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε συνέντευξη τύπου, του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.
    Πρόκειται για τη Simri Diab, 31 χρονών, μια παραγωγό ειδήσεων του Αλ Τζαζίρα, που επρόκειτο να συμμετάσχει σε μια ετήσια εκδήλωση ξένων ανταποκριτών στην Ιερουσαλήμ, την Τρίτη, όταν το προσωπικό ασφαλείας του Ισραήλ, μετά τη προσγείωση, την υπέβαλε σε μια διεξοδική σωματική έρευνα και απαίτησαν να βγάλει και τα εσώρουχά της, για να της επιτραπεί να συμμετάσχει σε συνέντευξη στο Ισραήλ.

    Η δημοσιογράφος αρνήθηκε και δεν της επετράπη να εισέλθει στην αίθουσα, όπου ο πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου επρόκειτο να μιλήσει, δήλωσε την Τετάρτη στο Ynetnews.com. Η Diab, είπε σε τρεις δημοσιογράφους, ότι από στο αεροδρόμιο, αναγκάστηκε να περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ουρά και στη συνέχεια την ξεχώρισαν από τους άλλους Άραβες δημοσιογράφους.
    Δεν Επέτρεψε Την Είσοδο Ο Νετανιάχου: Η παραγωγός ειδήσεων (του Αλ Τζαζίρα) είπε, ότι δεν της επετράπη να συμμετάσχει σε συνέντευξη του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, που απεικονίζεται, επειδή δεν δέχθηκε να βγάλει το σουτιέν της!!!

    Ένας από τους φύλακες της επέτρεψε να καθίσει επειδή είναι έγκυος και αυτή στη συνέχεια συμφώνησε να της γίνει σωματική έρευνα κάτω, σε ιδιαίτερη αίθουσα, και είπε:
    “Με πήρε αργότερα κάτω, σε ένα κελί, για έλεγχο ασφαλείας. Μου ζήτησαν να βγάλω το παλτό μου και, στη συνέχεια, το γιλέκο μου. Το έκανα. Στη συνέχεια, μου ζήτησε να βγάλω και το πουκάμισό μου. Πήρα μια βαθιά ανάσα και το έκανα.
    Έμεινα ακριβώς, με το εσώρουχο και το παντελόνι μου, χωρίς τα παπούτσια μου και τον υπόλοιπο εξοπλισμό μου. Αισθάνθηκα τη γυναίκα αξιωματικό, να με πασπατεύει με τα χέρια της, για 15 λεπτά σε κάθε δυνατή θέση. Της είπα ότι είμαι έγκυος και της ζήτησα να μη χρησιμοποιήσει το χειροκίνητο σύστημα, αλλά αργότερα διέτρεξα κίνδυνο από αυτό, πάρα πολύ”.

    Όταν αργότερα της ζήτησε να αφαιρέσει και το σουτιέν της, η δημοσιογράφος είπε ότι αρνήθηκε και τότε της είπαν ότι δεν θα της επιτρεπόταν να παραστεί στη συνέντευξη.

    Η (δημοσιογράφος) Diab κατέθεσε αργότερα καταγγελία στον Oren Helman, τον εκπρόσωπο του φραφείου τύπου της κυβέρνησης του Ισραήλ, ο οποίος διοργάνωσε την εκδήλωση. Ο Helman είπε, ότι εκφράζει τη λύπη για το συμβάν, της υπεύθυνης του Οργανισμού ασφάλειας του Ισραήλ, Σιν Μπετ.

    Μεγάλος αριθμός γυναικών δημοσιογράφων από άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, διαμαρτυρήθηκαν για αυτό το γεγονός, που το περιέγρααν σαν μια ταπεινωτική απαιτήση των αρχών ασφαλείας, αλλά συμμετείχαν στη συνεδρίαση (συνέντευξη), δήλωσαν στο Ynetnews.com.

    Διαβάστε τη συνέχεια: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1346928/Israel-security-demands-pregnant-reporter-remove-bra-meet-Israels-Prime-Minister.html#ixzz1B8Xpga5l

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ καλό άρθρο, το οποίο λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Πικρή αλήθεια, αλλά αλήθεια, την οποία ζούμε καθημερινά.

    Αντί μερικοί να τα βάζουν με το Ισραήλ, καλύτερα θα ήταν να προβληματίζονται για το πώς μπορούμε κι εμείς να γίνουμε κράτος σοβαρό και κυρίαρχο όπως αυτό.

    Η Ελλάδα έδειξε ποια είναι το '40 και στην Κατοχή. Τι πάθαμε τώρα; Δεν είμαστε ο ίδιος λαός; Άλλαξε το DNA μας; Προφανώς όχι. Δεν έχουμε ηγεσία εδώ και πολλά χρόνια τώρα. Πάντα εκεί θα καταλήγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έτσι όπως το πάνε όλα τα ''σοβαρά'' και ''μεγάλα'' κράτη σύντομα θα υπάρξει σύγκρουση και μάλιστα τεράστια,όλη η περιοχή μοιάζει με καζάνι που βράζει και δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουν να ελέγξουν την κατάσταση,δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που το βλέπει έτσι αλλά αν παρατηρήσει κανείς συνολικά την περιοχή Αν.Ευρώπη μέχρι Ιράν,ίσως και κίνα ακόμη,τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα.

    Όσο για τα συμφέροντα της χώρας θεωρώ πως όλα είναι σχετικά,ο Μακρυγιάννης πιστεύω πως έβλεπε πιο ορθά τα πράγματα,συμφέρον δεν είναι μόνο το χρήμα.

    Λυπάμαι που το λέω,αλλά έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα καλύτερο είναι να μην περιμένουμε τίποτα απο κανέναν,μόνοι μας θα μείνουμε και σε αυτό και να το θυμάστε.

    Η κατάσταση που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός Λαός είναι πολύ σκληρή,είμαι όμως βέβαιος πως θα κερδίσουμε πολά απο αυτό,κατά τη γνώμη μου ο Λαός έχει αρχίσει σιγά σιγά και περνάει σε μια πιο υγιή κατάσταση,χρειαζόταν.

    Ο μεγαλύτερος στόχος μας αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είναι η Εθνική Ενότητα και η Ομοψυχία,μόνον έτσι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα αυτά δίχως ανεπανόρθωτες απώλειες,το νού σας συνέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 16 Ιανουαρίου 2011 5:16 μ.μ.

    Πάρ' το χαμπάρι, Χρήστο, οι Έλληνες έχουν εντελώς ευνουχισθεί. Ακόμη και οι Τυνήσιοι ξεσηκώθηκαν κι έδιωξαν τον διεφθαρμένο δικτάτορά τους. Οι Ιρλανδοί, Ισλανδοί, Ούγγροι, Αργεντινοί και τόσοι άλλοι, έχουν κατά καιρούς ξεσηκωθεί. ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕΥΔΟΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 2:23 μ.μ.

    Δηλαδή, οι Έλληνες περάσαμε δια πυρός και σιδήρου για να καταλήξουμε μετά από χιλιάδες χρόνια να μην έχουμε δικά μας πρότυπα να πορευθούμε και στο μέλλον, ώσπου βρήκατε ότι υπάρχει το τέλειο είδος, το άξιο προς μίμησιν.
    Ο Λίμπερμαν !!!

    Μπράβο μεγάλη...επιτυχία!!!

    Είδες να πέφτουν οι καρπαζιές η μια μετά την άλλη στον, όχι απλά εθνικιστή αλλά σούπερ αμόλυβδου σιωνιστή Λίμπε και κάτι ήθελες να πεις και συ τώρα...
    Φιλάκια στην περιούσια !!!
    Και μη ξεχνάς ότι όλοι οι φασισμοί έχουν κάποια στιγμή ηττηθεί.
    (Βέβαια η βλακεία σας μερικών είναι αήττητη).

    Του ψωμιά του σιωνισμού ως πρακτική είναι λίγα !!!
    Θα μπορείτε όμως να συζητάτε γι' αυτόν ως θεωρία σε σκοτεινά υπόγεια όπως οι ναζί.
    χαχαχαχα!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Καρπαζιες", "Βλακεια" και "Ναζι" ...

    >>@ 2:23 μ.μ.
    Δηλαδή, οι Έλληνες περάσαμε δια πυρός και σιδήρου για να καταλήξουμε μετά από χιλιάδες χρόνια να μην έχουμε δικά μας πρότυπα να πορευθούμε και στο μέλλον, ώσπου βρήκατε ότι υπάρχει το τέλειο είδος, το άξιο προς μίμησιν.
    Ο Λίμπερμαν !!!
    Μπράβο μεγάλη...επιτυχία!!!<<

    Δεν μας φτανουν τα χαλια μας ,

    >>Είδες να πέφτουν οι καρπαζιές η μια μετά την άλλη στον, όχι απλά εθνικιστή αλλά σούπερ αμόλυβδου σιωνιστή Λίμπε και κάτι ήθελες να πεις και συ τώρα...
    Φιλάκια στην περιούσια !!!
    Και μη ξεχνάς ότι όλοι οι φασισμοί έχουν κάποια στιγμή ηττηθεί.
    (Βέβαια η βλακεία σας μερικών είναι αήττητη)...<<

    αλλα μιλαμε και απο πανω ,

    >>Του ψωμιά του σιωνισμού ως πρακτική είναι λίγα !!!
    Θα μπορείτε όμως να συζητάτε γι' αυτόν ως θεωρία σε σκοτεινά υπόγεια όπως οι ναζί.
    χαχαχαχα!!!
    τζιμης
    16 Ιανουαρίου 2011 9:07 μ.μ.<<

    Παρλαπιπα ;

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.