9/2/11

Οργιάζουν στην Ευρώπη οι υποστηρικτές της Γενοκτονίας, της συνεχόμενης εθνοκάθαρσης και των σφαγών των Χριστιανών και των Κούρδων της Ανατολής

Οργιάζουν στην Ευρώπη οι…«Τούρκοι της Δυτικής Θράκης»!

   
Για την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF), που με πρόεδρο τον αξιότιμο κύριο Χαλίτ Χαμπίμπογλου κινείται συστηματικά στον δυτικοευρωπαϊκό χώρο (Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αγγλία) με στόχο την προβολή των δικαιωμάτων των … καταπιεσμένων «Τούρκων» της Ξάνθης και της Κομοτηνής και την επί τούτου διεθνή κατασυκοφάντηση της Ελλάδας ως αντιδημοκρατικής και αυταρχικής χώρας, σάς έχουμε πολλές φορές μιλήσει κατά το παρελθόν. Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, δεδομένης και της ολοένα μεγαλύτερης κλιμάκωσης της… ευγενούς δράσης της εν λόγω οργάνωσης.
Εκείνο που θα πρέπει να έχουμε βέβαια πάντα στο μυαλό μας είναι ότι δεν πρόκειται εδώ απλώς για μια γραφική παρέα που κάνει βόλτες στην Ευρώπη και καταθέτει τις παραληρηματικές της συκοφαντίες σε φόρα και διεθνείς οργανισμούς. Το όλο πράγμα είναι αδρά χρηματοδοτούμενο από τη…Μητέρα Πατρίδα (που, όπως είναι γνωστό, δεν φείδεται χρημάτων για τέτοιες προπαγανδιστικές δραστηριότητες) και πολύ καλά οργανωμένο, αλλά και … εκτεταμένο, όπως αποδεικνύει η ύπαρξη πλέον σε πολλές ευρωπαίκές πόλεις απειράριθμων Συλλόγων Αλληλεγγύης των εν ελληνική Θράκη «Τούρκων», που είναι ουσιαστικά παραρτήματα της Ευρωπαικης Ομοσπονδίας και κάνουν συνεχώς θόρυβο και σε τοπικά επίπεδα σε βάρος της χώρας μας. Ενδεικτικό το πρόσφατο ρεπορτάζ της «Μπιρλίκ» (σε μετάφραση Μ.Κ.) για επαφές που είχε η ΑΒΤΤF με πολλούς τέτοιους συλλόγους σε πόλεις της Γερμανίας:
    Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) συνεχίζει τις επισκέψεις με συλλόγους. Στις 5 Φεβρουαρίου, επισκέφτηκε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτ. Θράκης του Χάλβερ, τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θράκης του Λούντενσάιντ, και τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θράκης της πόλης Μεσχέντε.
    Επιτροπή της ΑΒΤΤF αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χαλίτ Χαμπίμπογλου, τον Γ.Γ. Οζκάν Ρεσίτ, τον υπεύθυνο εξωτερικών σχέσεων Μεχμέτ Χουσείν και τον αρμόδιο για θέματα νεολαίας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και αθλητισμού Αϊντίν Αχμέτ, συναντήθηκαν με διοικούντες και μέλη συλλόγων. Ο πρόεδρος της ΑΒΤΤF Χαμπίμπογλου τόνισε πως οι συναντήσεις γίνονται επ΄ευκαιρία της ημέρας εθνικής αντίστασης (29 Ιανουαρίου), και υπογράμμισε τη σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας. Ο Χαμπίμπογλου ανέφερε πως είναι ανάγκη να συνεχιστεί η επιτευχθείσα ενότητα και ομοψυχία που βιώθηκαν κατά τα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου του 1988 και 1990, και τόνισε τη σημασία που έχουν οι σύλλογοι για τη συνέχεια αυτής της ομοψυχίας. Σχολίασε επίσης τις εξελίξεις της επικαιρότητας στη Δυτική Θράκη και ενημέρωσε και για τις εκδηλώσεις της τελευταίας περιόδου της ΑΒΤΤF.
    Η ΑΒΤΤF που επισκέπτεται κάθε χρόνο τους συλλόγους – μέλη, επισκέφτηκε τον Ιανουάριο, τον Σύλλογο Οικογενείας Τούρκων Δυτικής Θράκης Ανοβέρου και γύρω περιοχής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτ. Θράκης του Έσπελκαμπ, και τον Πολιτιστικό Οικογενειακό Σύλλογο Τούρκων Δυτ. Θράκης του Γκούτερσλοχ και της γύρω περιοχής, και συναντήθηκε με διοικούντες και μέλη των συλλόγων αυτών.
    Χαρακτηριστικό είναι πράγματι το δημοσίευμα για το οργανωμένο παιχνίδι που παίζουν οι  … φιλειρηνικοί μας γείτονες σε βάρος της εθνικής ασφάλειας της Θράκης. Χαρακτηριστική είναι όμως και η φωτογραφία από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΑΒΤΤF και του Χαμπίμπογλου στη γερμανική πόλη Χάλβερ, που ποζάρουν με φόντο όχι μόνο την τουρκική, αλλά φυσικά και τη σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης. Εμείς τι άλλο να πούμε; Περαστικά μας…                                                                                                                                                                                                     Ν.Δ.
http://proxeneio-stop.org

2 σχόλια:

  1. ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!! ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ!!! Επισκεφτήτε το www.proxeneio-stop.org και υπογράψτε για την απομάκρυνση του προξενείου από τη Θράκη!!! Ας κάνουμε το ελάχιστο.... (Κάποιος να μας ξεσηκώσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα να τα λενε στην Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.