30/3/11

"ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ"

Ο αρθρογράφος Αμίρ Ορέν της ισραηλινής εφημερίδας Χααρέτζ (http://www.haaretz.com) σχολιάζοντας την επιχείρηση που έγινε επειδή ο Καντάφι χτύπησε αμάχους, έγραψε πως και ο τουρκικός στρατός έχει δολοφονήσει αμάχους.
Ο Ορέν στο άρθρο του αναφέρει:
 Στην Λιβύη σκοτώθηκαν άμαχοι, οι απώλειες αυτές στην πλειοψηφία τους προήλθαν από επιθέσεις του στρατού, αλλά και οι επαναστάτες σκότωσαν αμάχους. Πρόκειται για μια απεχθή αλλά όχι ασυνήθιστη τακτική. Ο τουρκικός στρατός κατά τις επιχειρήσεις του ενάντια στους διαμελιστές σκότωσε πολύ περισσότερους αμάχους (και οι διαμελιστές δεν δίστασαν να σκοτώσουν αμάχους).
Η Τουρκία όμως είναι ένα σημαντικό μέλος του ΝΑΤΟ και κανένας Αμερικανός αξιωματούχος έχων σώας τας φρένας δεν τολμά να προτείνει απαγόρευση πτήσεων πάνω από το Ντιγιαρμπακίρ των Κούρδων.'
http://tourkikanea.gr

7 σχόλια:

  1. Ο Ισραηλινός "τύπος", ο αρθρογράφος εννοεί τους Κούρδους που σκότωναν οι Ισραηλινοί για λογαριασμό του Τούρκικου στρατού, κατά την περίοδο της στρατιωτική τους συνεργασία.

    Αυτά είναι γνωστά τους Κούρδους και ξέρουν που το έχουν το Ισραήλ, εκ δεξιόν του Ροτσιλδο-ναζιστο-τραπεζο- σιωνισμού.

    Δυστυχώς τώρα με το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι το Ισραήλ στο παιχνίδι του διχασμού, και το παίζουν όπως πάντα σε διπλό ταμπλό, αλλά που θα πάει έρχεται κι τρίτη ιντιφάδα, και τα στρατεύματα, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, δεν νομίζω να τα μαζέψανε στη Μεσόγειο μόνο για να κάνουν πλάκα στον Καντάφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωστά και σωστά είναι αυτά που γράφει ο αρθρογράφος, όπως και γνωστό είναι το "ουαί τοις ηττημένοις".

    @ Δικαιοπολης

    Φαίνεται ότι οι Κούρδοι "ξέχασαν" ότι τους σκότωναν Ισραηλινοί(!!), διαφορετικά δεν θα τους είχαν εκπαιδευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τουρκία έχει μακριά παράδοση σε σφαγές. Κάθε 20-30 χρόνια κάνει μία. Το περίεργο θα ήταν να μην είχε σκοτώσει άμαχους.
    Το Ισραήλ θέλει να φτάσει τα βόρεια σύνορα του, στον Ευφράτη. Το πως θα γίνει αυτό δεν το ενδιαφέρει.
    Το θέμα είναι γιατί εμείς δεν θέλουν να φτάσουν τα βόρεια σύνορα μας στην βόρειο ήπειρο και την κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Δικαιόπολης", δεν ήξερα ότι κάποιοι από εσάς που παραδώσατε τον Οτσαλάν, διαβάζετε Ινφογνώμονα. Ξιδάκι, λοιπόν... Προς μεγάλη σας λύπη το Κουρδικό είναι ζωντανό και πιεστικό όσο ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη λες τέτοια βρε Αμίρ και φέρνεις σε δύσκολη θέση το ΣΚΑΪ τον Βερεμή, τους ιμάμ-μπαϊλντήδες του μπλογκ κλπ... Πάντως δεν τους βλέπω τελευταία. Αν πήγαν πόλεμο, εύγε τους. Το με ποια πλευρά δεν το εξετάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ.ΒΕΡΕΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 30 Μαρτίου 2011 3:16 μ.μ.
    Πες του τα Γκαλιάξια.


    Χρύσανθος Κόεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.