15/3/11

Video που μιλά το πλήρωμα της μηχανότρατας που δέχθηκε πυρά από τουρκικό αλιευτικό


melianos video from NewsKosmos.com on Vimeo.
Επίθεση με πυρά (όπλο και φωτοβολίδες) από τουρκικό αλιευτικό σκάφος δέχθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου, το απόγευμα της Παρασκευής, η ελληνική μηχανότρατα, ΛΕΥΚΑΔΑ, που ψάρευε στα ελληνικά ύδατα.
Στο video φαίνονται καθαρά τα σημάδια από τις σφαίρες στο ελληνικό σκάφος
Το τουρκικό αλιευτικό που συνοδευόταν από τουρκική ακταιωρό, άγνωστο γιατί, επιτέθηκε στην ελληνική μηχανότρατα, σύμφωνα με τον Έλληνα καπετάνιο ο οποίος ζήτησε βοήθεια από το λιμεναρχείο Σάμου.

Η λιμενική αρχή απέστειλε σκάφος του λιμενικού στο σημείο του επεισοδίου αλλά όταν έφθασε, τα δύο τουρκικά σκάφη είχαν αποχωρήσει.
http://www.newskosmos.com

9 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΕΣ,ΒΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ YAKHONT-BRAHMOS, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟ@ΣΤ@ΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΠΥΥΥΡ!!!
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΑ, ΞΥΛΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ. Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο κουρσαροι γιναμε κλαψουριαριδες μπεμπεδες -αντι να τους κοπαναν οι δικοι μας στους μεμετηδες την τρων αυτοι.Φιλαρακια ετσι ειναι ο κοσμος εχει ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ .αφου επελεξαν το δογμα ΕΙΡΗΝΗ τωρα φατε φατε φατε την και ΣΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στους παπανδρεοροζακηδες να τα πειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημαδευαν το πιλοτήριο για να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά ή να τους κάψουν. Αυτοί δεν ήταν ψαράδες αλλά στρατιωτικοί που ντηθηκαν ψαράδες. Τα πράγματα σοβαρεύουν και αν δεν το πάρουν χαμπάρι από νωρίς για να λάβουν τα μέτρα τους σε λίγο τα πράγματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημαδευαν το πιλοτήριο για να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά ή να τους κάψουν. Αυτοί δεν ήταν ψαράδες αλλά στρατιωτικοί που ντηθηκαν ψαράδες. Τα πράγματα σοβαρεύουν και αν δεν το πάρουν χαμπάρι από νωρίς για να λάβουν τα μέτρα τους σε λίγο τα πράγματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο τοτε που βαφτησαν την δειλια σοβαροτητα μας εφαγε η.. ευγενεια.ΡΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙ.ΟΥΤΕ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τέτοια τραγικά βίντεο αυτογελοιοποιούμαστε.Ελληνικό ψαράδικο με Αιγύπτιους ως πλήρωμα!!Και μετά αναρωτιώμαστε ποιος φυλάει τα σύνορα αυτού του τόπου, πως μπαίνουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, πως γίνεται όλο το αλισφερίσι, και στο τέλος μας φταίνε οι τούρκοι, οι οποίοι τίποτα άλλο δεν κάνουν παρά να φυλάττουν τα εθνικά συμφέροντά τους.Αλήθεια γιατί ο ρεπόρτερ δεν πήγε στο παρακείμενο καφενείο να αποθανατίσει τους Έλληνες "ψαράδες" που έπαιζαν πρέφα ? Αλλά ξέχασα, τα αλλοδαπά πληρώματα έχουν βάρδια την ημέρα, ενώ τα δικά μας αλάνια "δουλεύουν" τις νύχτες.....Περαστικά μας συνέλληνες, από ότι βλέπω ΚΑΙ οι Ακρίτες κρατάνε πολύ ψηλά τα λάβαρα του Έθνους μας.(σιγά μην χτυπήσουν και στο ταβάνι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζήτω η ελληνοτουρκική φιλία!!!


    Ενα ακόμα δείγμα της πολιτικής του Νταβούτογλου - πασά πού προσκύνησαν άπαντες οι γενίτσαροι.

    Στό μεταξύ συνεχίζει νά στέλνει εποίκους όπως έκαναν οι πρόγονοί του:

    "... Ο γιός του σουλτάνου Ορχάν, Σουλεϊμάν, λεηλατούσε τίς πόλεις της Θράκης, παίρνοντας μαζί του αιχμαλώτους καί γυναίκες γιά τά χαρέμια του, ενώ τό 1360 κατέλαβε τό Διδυμότειχο, τό 1362 τήν Αδριανούπολη, καί τό 1363 τή Φιλιππούπολη. Είχε προηγηθεί η Καλλίπολη τό 1354, όταν επωφελούμενος από ένα ισχυρό σεισμό πού κατέστρεψε τά τείχη της, επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, τήν κατέλαβε καί εγκαταστάθηκε φέρνοντας μαζί του πολλούς Τούρκους εποίκους. Η επίκοιση συνηθίζονταν από τους Οθωμανούς ώστε νά οικοιοποιούνται ευκολότερα τίς περιοχές πού κυρίευαν..."


    Ο τελευταίος αιώνας (1354-1453)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aφηστε τις χοντραδες με τα ρωσικα ''εξοσετ''.2 καλασνικοφ και 1''μπαζουκας'' αρκουν.Αυτα τα καινουργια που ειναι και ελαφρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.