30/6/11

Απάντηση σε αλβανικές ανακρίβειες (2)

Ενα μικρό σχόλιο στο άρθροΑπάντηση σε αλβανικές ανακρίβειες του Κου. Δημήτρη Περδίκη-
Πρoέδρου της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου


Σε ότι αφορά τα θέματα του ΒορειοΗπειρωτικού Ελληνισμού χρησιμοποιούνται στις Αναρτήσεις στο Ιστολόγιο Infognomonpolitis.Blogspot.com οι κάτωθι πηγές:1)deropoli.com, 2)proinoslogos.gr 3)Νenanews.eu-Νorth Epirus News Agency 4)Borioipirotika.blogspot.com-Βορειοηπειρωτικά και μάλιστα συστηματικά

Σε ότι αφορά τον Ιστότοπο SETimes.com, δεν εμφανίζεται σαν βαλκανικός, απηχεί τις αμερικανικές θέσεις- και στα βαλκάνια- και όλως τυχαίως προπαγανδίζει τις θέσεις των Αλβανών Εθνικιστών.
Aναφέρει χαρακτηριστικά: Η  ιστοσελίδα της Southeast European Times είναι κεντρική πηγή ειδήσεων και πληροφοριών για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη σε δέκα γλώσσες: Αλβανικά, Βοσνιακά, Βουλγάρικα, Κροατικά, Αγγλικά, Ελληνικά,"Μακεδονικά", Ρουμάνικα, Σερβικά και Τούρκικα.
Στόχος της Southeast European Times είναι η παροχή ακριβούς, ισορροπημένης και διορατικής κάλυψης των εξελίξεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη...Οι Southeast European Times χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ, κοινή στρατιωτική διοίκηση, υπεύθυνη για επιχειρήσεις των ΗΠΑ σε 52 χώρες.Η EUCOM είναι επιφορτισμένη με την προώθηση της σταθερότητας, της συνεργασίας και της ευημερίας στην περιοχή.

 Ευχαριστώ τον Κο. Δημήτρη Περδίκη-Πρόεδρο της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου για την παρέμβαση του.Απαιτείται απέναντι στην προπαγάνδα αυτή να υπάρχει η μεστή φωνή του Ελληνισμού της Βόρειας Ηπείρου και όχι Νότιας Αλβανίας όπως βολεύει πολλούς
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.