29/7/11

Αθλητές και ειδικές δυνάμεις στον Πόντο.Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Λιάνα Μυστακίδου
Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας Νέων που διεξάγεται στην Τραπεζούντα και αποτελεί φυτώριο για τους μετέπειτα γίγαντες του αθλητισμού.Στην Τραπεζούντα, οι νέοι της Κύπρου παρήλασαν όλοι μαζί ως μέλη της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Δηλαδή, ο κ. Ερντογάν, που ήταν παρών στη τελετή καμάρωσε τα νιάτα της αντιπροσωπείας της Κυπριακής Δημοκρατίας που… δεν την αναγνωρίζει!Τέτοια διάψευση των ισχυρισμών του δεν περίμενε κανείς να γίνει τόσο σύντομα και μάλιστα εντός της τουρκικής επικράτειας.
Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση  στους λεονταρισμούς του κ. Ερντογάν. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις αποκαλύφθηκαν  τα ψέματά του, προκαλώντας θυμηδία στους συμπολίτες του.Ευχόμαστε οι Κύπριοι να κερδίσουν μετάλλια για να ακούσει ο κ. Ερντογάν και τον εθνικό μας  ύμνο.

Αστυνομικοί ειδικών επιχειρήσεων στον Πόντο
Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Ιντρίς Ναϊμ Σαχίν παρέστη στην τελετή αποφοίτησης των τελειοφοίτων της μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, όπου συνομίλησε με δημοσιογράφους.Σε ερώτηση συναδέλφου για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την αποστολή μονάδας Αστυνομικών Ειδικών Επιχειρήσεων, εκτός από τους Νοτιοανατολικούς Νομούς και στον Πόντο είπε:«Εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Τώρα δεν μπορώ να κάνω καμία ανακοίνωση. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό το θέμα. Θα ενημερωθείτε, όταν ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας».


Από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι η Άγκυρα ανησυχεί μήπως ο αγώνας του ΡΚΚ μεταφερθεί και στον Πόντο.
http://www.elzoni.gr/html/ent/012/ent.12012.asp 

3 σχόλια:

  1. Μετά τις περιοχές των Αλεβίδων (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/07/blog-post_1053.html)
    τώρα ΚΑΙ στον Πόντο. Τα θρυλικά χώματα θα θυμηθούν ένδοξες μέρες αποδεκάτισης του Τουρκικού (τακτικού) ασκεριού.
    Τιμή και δόξα στα αδούλωτα πνεύματα που δεν κουρνιάζουν στη βολή τους και δίνουν μαθήματα ελευθερίας και ανυποταγής στη Νέα Τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα ματαφερθεί ο πόλεμος στόν πόντο απο τους κούρδους αλλά απο τους πόντιους.Αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Ερντογάν γιατί εκεί είδει έχει αρχίσει.Τελικά λιοντάρι χωρίς δόντια είναι ο Τούρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τούρκος είναι λιοντάρι χωρίς δόντια αλλά και εμείς (οι πολιτικοί) είναι χέστηδες χωρίς τάπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.