29/7/11

Τουρκία-Νορβηγία:Ο τούρκος ΥΠΕΞ Νταβούτογλου θα επισκεφθεί το Όσλο για να εκφράσει "αλληλεγγύη"

Το πρακτορείο Ανατολή μεταδίδει σήμερα ότι ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Αχμέτ Νταβούτογλου ανήγγειλε ότι πρόκειται να μεταβεί στη Νορβηγία "εντός των προσεχών ημερών", θέλοντας να επιδείξει στη σκανδιναβική χώρα "την αλληλεγγύη της Τουρκίας, μετά τις φονικές επιθέσεις της Παρασκευής".

"Προβλέπουμε να μεταβούμε στη Νορβηγία εντός των προσεχών ημερών για να επιδείξουμε την αλληλεγγύη μας", μετά τις δολοφονίες 76 ανθρώπων --φονική έκρηξη κοντά στην έδρα της κυβέρνησης, αθρόοι πυροβολισμοί στο κοντινό νησί Οτόγια-- δήλωσε ο κ. Νταβούτογλου, αφού συναντήθηκε με τον νορβηγό πρεσβευτή στην 'Αγκυρα.

Ανάμεσα στα θύματα του 'Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ είναι βεβαιωμένο τώρα ότι συγκαταλέγεται μια νέα νορβηγή τουρκικής όμως καταγωγής, η Γκιζέμ Ντογάν.Θα κηδευτεί τη Δευτέρα, αναφέρεται στα ΜΜΕ."Στο μέτρο του δυνατού, θα φροντίσουμε η επίσκεψη μας να συμπέσει χρονικά με την κηδεία της Ντογάν", ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας.
Μ.Ι. © ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

1 σχόλιο:

  1. Ύδρωσε ο Νταβούτης και πήγε να μάθει τί ξέρουν οι Νορβηγοί για τα σχέδια σχετικά με την Τουρκία!
    Έχει και Κουρδική κοινότητα η Νορβηγία....χμμμ.....Τι να σχεδιάζουν άραγε εις βάρος της λαμπρής αυτοκρατορίας αυτοί οι άχρηστοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.