3/7/11

Αναταραχή από την επίθεση Τσετίν σε Γιαννακίδη

Φουρτούνες στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι δημιουργεί η επίθεση που εξαπέλυσε στο κόμματου και τον Περιφερειάρχη  Άρη Γιαννακίδη ο βουλευτής του κόμματος Μάντατζη Τσετίν, λίγες μέρες μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από τον ίδιο.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος φέρεται να έκανε τις δηλώσεις στο τζαμί του Σελέρου και δημοσιεύτηκαν σε τουρκόφωνη εφημερίδα. Αν και αρχικά υπήρξαν αμφιβολίες για τηνν ακρίβεια των λεγομένων του, λόγω της σκληρότητάς τους, ο Μάντατζη Τσετίν επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του για τον Περιφερειάρχη, με δήλωση στην εφημερίδα «Εμπρός».

Κυριότερο σημείο της επίθεσής του στον Άρη Γιαννακίδη, ήταν η έκφραση ότι ήταν το μεγαλύτερο πολιτικό λάθος του η υποστήριξή του τη Δεύτερη Κυριακή –έχει τη σημασία του το γεγονός ότι επικέντρωσε στη δεύτερη- καθώς υποστηρίζει ότι ο Περιφερειάρχης υποσχέθηκε πολλά αλλά δεν έχει πράξει τίποτε για τη μειονότητα. Παράλληλα επιτέθηκε και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «ο ίδιος έχει κάνει λάθη» και ότι «δεν είναι ανάγκη να ψηφίσουν το κόμμα του».

Διαψεύδει για μεταπήδηση στο μειονοτικό κόμμα
Μπορεί να επιβεβαιώνει την επίθεση στον Άρη Γιαννακίδη, όμως δεν κάνει το ίδιο για τις αναφορές του στο μειονοτικό κόμμα DEB, και τις φήμες περί μεταπήδησής του σε αυτό. Στις δηλώσεις του στο «Εμπρός» παραδέχηκε ότι ζήτησε την ενίσχυση του κόμματος από τα στελέχη της μειονότητας αλλά αρνήθηκε ότι για την ώρα σκέφεται τη μεταπήδησή του σε αυτό.

Που αποσκοπούσε ο Τσετίν.
Γεγονός είναι πάντως ότι με τις τοποθετήσεις του «άνοιξε» διάφορα θέματα τα οποία μέχρι σήμερα παρέμεναν στο επίπεδο των φημών, ενώ τώρα βρίσκονται επισήμως στην επικαιρότητα, όπως το ενδεχόμενο υπερψήφισης του μειονοτικού κόμματος στις επόμενες εκλογές και όχι των δύο μεγάλων. Πάντως, μιλώντας ενώπιον του ψευδομουφτή Αχμέτ Μετέ και ενώ στην ατμόσφαιρα άρχισαν να «μυρίζουν» εκλογές, θέλησε και να γίνει περισσότερο αρεστός σε όσους τον κατηγορούν για ενδοτισμό.
http://xanthipress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.