29/7/11

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ «Το Ισλάμ θα λύσει το Κουρδικό»!

Λιάνα Μυστακίδου
29/07/2011Ο θρησκευτικός φανατισμός είναι χειρότερος και πιο επικίνδυνος από όλους τους άλλους. Το είδαμε και το ζήσαμε  στην  πρόσφατη τραγωδία των Νορβηγών. Για αυτό πρέπει να εντοπίζουμε  και να αναδεικνύουμε κάποιες  τέτοιες κακόηχες φωνές που θέλουν να επιβάλουν το  σκοταδισμό στην ανθρωπότητα.Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας Μιλλί Γκαζέτε , κ. Μεχμέτ Σεφκέτ Εϊγκί υποστηρίζει ότι  μόνο μέσω του Ισλάμ μπορεί να επιλυθεί το Κουρδικό.
Επειδή το άρθρο του περιέχει ενδιαφέροντα στοιχεία παραθέτουμε αποσπάσματα του :

«Πρέπει πρώτα απ’ όλα να γνωρίζουμε πόσες κατηγορίες Κούρδων υπάρχουν. Εάν δηλαδή όλοι οι Κούρδοι συμπολίτες μας προέρχονται από το ίδιο καλούπι και έχουν την ίδια κουλτούρα.

Οι γνήσιοι Κούρδοι είναι στην πλειοψηφία τους θρησκευόμενοι Σουννίτες Μουσουλμάνοι.Υπάρχουν και άλλοι Κούρδοι.Κρύβουν την εβραϊκή τους καταγωγή, αλλά είναι Εβραίοι Κούρδοι.Οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι Κούρδοι κάνουν περιτομή.Υπάρχουν όμως και Κούρδοι που δεν έχουν περιτομή.

Οι Αρμένιοι Κούρδοι.

Τι είναι το ΡΚΚ; Είναι ένα τρομοκρατικό κουρδικό κίνημα, πίσω από το οποίο βρίσκονται Αρμένιοι.

Βρίσκονται Σιωνιστές.Τι ζητούν οι Αρμένιοι;Θέλουν πίσω τα εδάφη στα οποία ζούσαν οι πρόγονοι τους την περίοδο 1915-1918.

Ζητούν αποζημιώσεις από το τουρκικό κράτος.

Δεν μπορούν να τα διεκδικήσουν απευθείας ως Αρμένιοι. Για αυτό συνεργάζονται με τους Εβραίους και μη Μουσουλμάνους Κούρδους.Το κίνημα του ΡΚΚ είναι περίεργο, αλλόκοτο. Στη σκιά της τρομοκρατίας του πραγματοποιείται εμπόριο ναρκωτικών και λαθρεμπόριο εκατοντάδων δις $.



Τα ναρκωτικά μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα κάποια εποχή.Πολλοί άνθρωποι απέκτησαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια με αυτό τον τρόπο.Ο τουρκικός Στρατός που πολεμάει το ΡΚΚ χρησιμοποιεί σφαίρες που παράγει η βιομηχανία Makina Kimya. Το ΡΚΚ επίσης χρησιμοποιεί τις ίδιες σφαίρες. Ποιος τους τις δίνει;Η λήξη της τρομοκρατίας του ΡΚΚ θα σημάνει την καταστροφή ενός τομέα που θησαυρίζει.Κάποιοι δεν θέλουν να τελειώσει αυτός ο πόλεμος. Ποιοι είναι αυτοί; Είναι εκείνοι που έκαναν όλες τις διαβολιές, όλες τις βρωμιές για να ξεσηκώσουν τους Κούρδους και να τους ανεβάσουν στα βουνά.Ισοπέδωσαν πέντε χιλιάδες χωριά και εκτόπισαν τους κατοίκους τους. Τάισαν κόπρανα σε κατοίκους ενός χωριού. Έκαναν απάνθρωπα βασανιστήρια στις Φυλακές του Ντιγιαρμπακίρ. Ποδοπάτησαν τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες των  Κούρδων.


Γιατί έγιναν όλα αυτά;

Για να απαντήσει κανείς σε αυτό το ερώτημα πρέπει να γνωρίζει ότι στην Τουρκία ζουν 1,5 εκατ. κρυπτο-Εβραίοι και 1,5 εκατ. κρυπτο-Αρμένιοι.Δεν γνωρίζω αν όλοι αυτοί έχουν συναίσθηση της ιδιαιτερότητάς τους. Μπορεί ορισμένοι να έχουν αφομοιωθεί. Σίγουρα, όμως υπάρχουν και άλλοι που είναι συνειδητά στρατευμένοι στον αγώνα τουςΥπάρχει τρόπος να διαφυλαχτεί η ενότητα και η ακεραιότητα της Τουρκίας; Φυσικά.

Πρέπει, πρώτα απ’ όλα να γνωρίζουμε ότι η επίσημη ιδεολογία του Κεμαλισμού δεν μπορεί να διασφαλίσει  την ενότητα. Για το λόγο αυτό πρέπει να απομακρυνθούμε από αυτήν και να στραφούμε στο καθεστώς της ιστορικής μας συνέχειας. Οι Μουσουλμάνοι Κούρδοι δεν δέχθηκαν τον Κεμαλισμό από την πρώτη κι όλας  στιγμή.Εξάλλου, ο Κεμαλισμός με τη σημερινή του μορφή είναι μια ιδεολογία μπαλωμένου μπόγου που φτιάχτηκε μετά το θάνατο του Κεμάλ.  Κανονικά δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται ούτε καν ιδεολογία.Η Τουρκία πρέπει να επιστρέψει στις κοινές αξίες των Τούρκων, των Κούρδων και των υπολοίπων 70-80 μουσουλμανικών εθνοτήτων.

Αυτό δεν το  θέλουν οι Σιωνιστές, οι κρυπτο-εβραίοι . Δεν το θέλουν οι Σταυροφόροι που θέλουν να κάνουν ξανά Χριστιανική την Μικρά Ασία. Δεν το θέλουν οι ΗΠΑ και η Ε.Ε

Η στροφή της Τουρκίας στη διαχρονική εθνική της ταυτότητα και κουλτούρα θα είναι προς όφελος των Τούρκων, των Κούρδων και των άλλων εθνικών ομάδων. Σε ένα τέτοιο καθεστώς δεν θα μπορέσει να επιβιώσει το ΡΚΚ.

Γνωρίζω ότι θα απορρίψουν την πρόταση μου, αλλά πρέπει να επιτρέψουν τη θρησκευτική ελευθερία στους ανατολικούς και νοτιοανατολικούς νομούς της Τουρκίας. Να ανοίξουν ιεροσπουδαστήρια και τεκέδες. Να καθιερωθεί η Παρασκευή ημέρα αργίας. Να υλοποιηθούν όλες οι επιταγές του Ισλάμ. Να ιδρυθεί ισλαμικό Πανεπιστήμιο. Στα σχολεία να εφαρμόζεται το  πρόγραμμα της θρησκευτικής διδασκαλίας .

Αυτή η χώρα ανήκει και στους Κούρδους. Αλλά και αυτοί δεν επιθυμούν ένα στρεβλό, κακό σύστημα διακυβέρνησης.  Κανένας Μουσουλμάνος είτε είναι Τούρκος, είτε είναι Κούρδος, Γεωργιανός ή Αλβανός δεν επιθυμεί δύσμορφα συστήματα διακυβέρνησης. Να καταργηθεί το ισχύον σύστημα και να αντικατασταθεί από ένα δίκαιο και ευνομούμενο καθεστώς.

Εάν θέλουμε να σώσουμε την Τουρκία πρέπει να πετάξουμε πάνω από την πλάτη μας αυτό το σαθρό σύστημα και τη χολή της επίσημης ιδεολογίας».

Δεν είναι τυχαίος ο συμβολισμός του σοφού Νασρεττίν Χότζα που κάθεται ανάποδα στο γάιδαρο του και βλέπει μόνιμα πίσω παρά εμπρός…
http://www.elzoni.gr/html/ent/022/ent.12022.asp

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή ο δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας Μιλλί Γκαζέτε, κ. Μεχμέτ Σεφκέτ Εϊγκί υποστηρίζει ουσιαστικά αυτά που έχει γράψει ο Ναβούτογλου στα δύο βιβλία του που κυκλοφόρησαν σε ελληνική έκδοση, και αυτά που κάνει πράξη ο κ. Ερντογάν. Άρα πλήρης εσωτερική σύμπνοια και συστράτευση με τον γνωστό Φετουλάχ Γκιουλέν που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Και αυτούς τους καλούμε επιμόνως και τους παρακαλούμε να μας "κάνουν την χάρη" να έρθουν στην Ευρώπη!!!
    (βλέπε την ομιλία του ΥΠΕΞ παραπάνω σε αυτόν τον ιστοχώρο!)
    Παύλος Γ. Φωτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα έλεγα ότι το καλάσνικοφ στα χέρια του Κούρδου θα λύσει το Κουρδικό και το ΤΟΥΡΚΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.