8/9/11

ΡΚΚ: Έτσι ανατινάξαμε τα τεθωρακισμένα οχήματα του τουρκικού στρατού. Βίντεο ντοκουμέντο!

Οι Κούρδοι έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από την ανατίναξη δυο ΤΟΜΠ του τουρκικού στρατού, στην κωμόπολη Τσουκούρτζα του Χακιάρι. Από την επίθεση, που έγινε στις 17 Αυγούστου 2011, έχασαν τη ζωή τους ένας ταγματάρχης και επτά υπαξιωματικοί και στρατιώτες.

21 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Καλεντερίδη,

    Αγριεύουνε τα πράγματα...

    Μα την αλήθεια, Τούρκος φίλτατος, μου 'λεγε την προηγούμενη βδομάδα ότι πήραν τον αδελφό του στο Ντιγιαρμπακιρ, και η μητέρα τους λιποθύμησε (το πού θα σε στείλουνε, το ξέρετε, είναι ρώσικη ρουλέτα).

    Οι απλοί Τούρκοι θεωρούν _δεδομένη_ την απόσχιση των Κούρδων (πιστεύω ότι το ξέρετε κι αυτό).

    Άγριο βιντεο, θυμίζει σοβιετικά τεθωρακισμένα στο Αφγανιστάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. skal Αν δεν κοιμηθώ απόψε από την χαρά μου να το ξέρεις είσαι υπεύθυνος.make my night!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριάκο, έχω εικόνα γι΄αυτά που γίνονται στο Κουρδιστάν.
    Άρη, ένας φίλος μου από τη Θεσσαλονίκη, μόλις είδε το βίντεο μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι του κόπηκε η όρεξη και δεν θα φάει απόψε από τη στενοχώρια του.
    Ζητώ συγνώμη από τους ομοιοπαθείς του φίλου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κυνηγοί ήταν που έριχναν σε λαγούς. Μην ανησυχείτε τα παιδιά μας είναι ασφαλή. Ο Τουρκικός στρατός είναι πανίσχυρος και αήττητος. Είμαστε απόγονοι των Οθωμανών μπρε, μην μασάτε. Η Κουρδική προπαγάνδα δεν θα περάσει!" δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από λίγο :)
    Άντε ο καθένας εκεί που έχει παράδοση.
    Οι Τούρκοι σακιά σε υψώματα σκυμμένοι παρέα με τον πρωθυπουργό τους για να μην φάνε καμιά σφαίρα ή οβίδα.
    Οι Κούρδοι ανατινάξεις των ΤΟΜΠ, επιθέσεις σε εχθρικά φυλάκια,στρατόπεδα, νάρκες, βόμβες κτλ.
    Οι Ισραηλινοί αεροπορική υπεροχή.
    Εμείς ναυμαχίες.
    Να μοιράζουμε τις δουλειές, να τελειώνουμε γρήγορα γιατί πολύ το καθυστερήσαμε :)

    ΥΓ: Λαός που μάχεται απέναντι σε ισχυρότερο αντίπαλο και μάλιστα βάρβαρο τύραννο δεν μπορεί παρά να κερδίζει τον θαυμασμό μου. Μου θυμίζουν (σε σύγχρονη εκδοχή) τους δικούς μας προγόνους μου αγωνίστηκαν ενάντια στον ίδιο εχθρό για τον ίδιο σκοπό: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Είναι λυπηρό που χύνεται αίμα και από τις δυο πλευρές αλλά οι Κούρδοι πρέπει να αποκτήσουν τη δική τους πατρίδα. Θα τα καταφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν έχω πλήρη εικόνα αλλά μου φαίνεται ότι οι Τούρκοι που πάνε στο σημείο ακόμη αγνοούν(?)ότι υπάρχουν παρατηρητές του ΠΚΚ

    κάποτε το OHD είχε την τακτική να αφήνει κομάντο σε απόσταση από τις επιθέσεις για να αποκόψει τους αντάρτες μετά την επίθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Ελλάδα έχουμε καλύτερες κάμερες στα Τόου και στα Μίλαν.Για φοβερά πλάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η όλη εικόνα πάντως, όπως καταγράφεται στο βιντεάκι, είναι άκρως απογοητευτική για τον τουρκικό στρατό. Ακόμα και η χαμηλή πτήση των ελικοπτέρων, θα μπορούσε να τα εκθέσει σε SAM κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρομερο βίντεο, ενα πραγματικό ντοκουμέντο για το αξιόμαχο του τουρκικού στρατού βλεποντας τις αντιδρασεις των Τουρκων αυτόματος μου ήρθαν στο μυαλό οι δηλώσεις του στρατηγού τους για την αξία του τουρκικού στρατού.
    Οι Κούρδοι έχουν το πάνω χέρι ξεκάθαρα , αν ήθελαν μάλιστα να εμπλακούν σήμερα θα μιλούσαμε για σφαγή με ανυπολόγιστο επικοινωνίακο αντίκτυπο.

    Ενεση ηθικού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρομερο βίντεο, ενα πραγματικό ντοκουμέντο για το αξιόμαχο του τουρκικού στρατού βλεποντας τις αντιδρασεις των Τουρκων αυτόματος μου ήρθαν στο μυαλό οι δηλώσεις του στρατηγού τους για την αξία του τουρκικού στρατού.
    Οι Κούρδοι έχουν το πάνω χέρι ξεκάθαρα , αν ήθελαν μάλιστα να εμπλακούν σήμερα θα μιλούσαμε για σφαγή με ανυπολόγιστο επικοινωνίακο αντίκτυπο.

    Ενεση ηθικού......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με το Βίντεο αυτό απλά το PKK περνάει το μήνυμα ότι αν ήθελε θα μπορούσε η ενέδρα αυτή να καταλήξει σε μεγαλύτερη σφαγή.

    Επιβεβαιώνει ότι η ήττα του με στρατιωτικά μέσα είναι αδύνατη

    Απο εκεί και πέρα, για κάθε τέτοιο χτύπημα, ο Κουρδικός λαός πληρώνει με δεκάδες αθώα θύματα καθώς οι Τουρκοι και η Τουρκία δεν ξεχνά το παρελθόν της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Ανδρέα Θανασούλα

    προσπαθώ να καταλάβω σε ποίες κάμερες των Μίλαν αναφέρεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απορώ γιατί ενώ ήταν στο έλεος τους δεν τους καθάρισαν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νά σαι καλά Σάββα νά μάς φτιάχνεις. Άνοιξα ένα βαρελάκι μπύρα νά απολαύσω αυτό τό βίντεο. Είναι καλύτερο καί από τούς αγώνες τής εθνικής μας.

    Ζήτω τό ελεύθερο Κουρδιστάν!

    Kurdish Holocaust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βέβαια οι Κούρδοι άργησαν 100 χρόνια νά ξυπνήσουν. Αν κτυπούσαν τούς Τούρκους τό 1919 μαζί μέ τούς Έλληνες του Βενιζέλου δέν θά υπήρχε σήμερα Τουρκία. Υπήρχαν οι Αρμένιοι, υπήρχαν οι Πόντιοι αντάρτες καί η Οθωμανική αυτοκρατορία ήταν σέ θλιβερή κατάσταση. Όλοι μαζί θά τούς είχαμε λιώσει τούς τουρκαλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατεβάστε και κρατήστε το video στους δίσκους σας. Πολλοί δικτυακοί τόποι που το φιλοξενούν, το έχουν διαγράψει ήδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @mas, Απλά συμφωνώ με όσους λένε ότι οι Τούρκοι έδειξαν ακραίο ερασιταχνισμό κι ότι οι άντρες του PKK πιθανά δεν ήθελαν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Όταν είδα το βίντεο θεώρησα ότι δεν είχαν όπλα για να πλήξουν περισσότερο τους Τούρκους. Απλά μ' αυτό που έγραψα ήθελα να πω: "να σκεφτούν όποιονδήποτε τσαμπουκά προς την Ελλάδα γιατί με τέτοια ασχετοσύνη δε θα είχε μείνει ούτε ρουθούνι μ' ένα Τόου ή μ' ένα Μίλαν." Το PKK ήθελε πλάνα από την επιχείρηση. Οί Έλληνες στρατιώτες που θα υπερασπίζονται ελληνικό έδαφος θα θέλουν πτώματα όχι πλάνα και ο ΕΣ διαθέτει και Τόου και Μίλαν και ΠΑΟ και διάφορα άλλα που σε αντίστοιχη περίπτωση με αυτή του βίντεο θα φεύγαν μερικά πτώματα παραπάνω! Αν ψάχνεις την κυριολεξία λοιπόν εννοώ τα σκοπευτικά των Τοου και των Μίλαν που μοιάζουν με κάμερα παρεμπιπτόντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε παιδιά...

    Πότε ήταν καλός ο τουρκικός Στρατός; Η Μικρασιατική καταστροφή έγινε από λάθος τακτ των στατηγών μας, και από αλλαγή πλεύσης των τότε μεγάλων δυνάμεων. Ας μην ξεχνάμε και την βοήθεια του Λενιν προς τους Οθωμανούς.

    Στην Κύπρο πιστεύετε ότι "νίκησαν"; Οι απώλειές τους ήταν ασύλληπτα μεγάλες. Το πρόβλημα με την Κύπρο, όπως και με το μικρασιατικό μέτωπο, ήταν ότι οι μεγάλες δυνάμεις δεν περίμεναν τον στρατό μας τόσο νταη, και με τέτοιες επιτυχίες. Δεν έχω χρόνο τώρα ν' αναφέρω βιβλιογραφία, αλλά δείτε, όταν ευκαιρέσετε, μια από τις τελευταίες εκπομπές του Σαχίνη (Αντιθέσεις), του περασμένου καλοκαιριού, όπου παρουσιάζεται ένα βιβλίο για την Κύπρο, με πολλά ντοκουμέντα για τους λοκατζήδες που πέταξαν από το Μαλεμε για την Λευκωσία. Το αεροδρόμιο το κρατήσανε με νύχια και με δόντια, και οι Τούρκοι είχαν τρομακτικές απώλειες. Μόλις το είδαν αυτό οι "εγγυήτριες δυνάμεις", και ότι χαλάν τα προσυμφωνημένα σχέδια, απαίτησαν από τους δικούς μας να αποχωρήσουν.

    Μην το ψάχνετε στο πεδίο της μάχης. Εκεί που χάνουμε είναι στο διπλωματικό πεδίο, και αυτό πρέπει να το προσέξουμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην ξεχνάμε ότι στην Μικρασιατική καταστροφή οι Τσέτες ήταν Κούρδοι. Βέβαια, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου αλλά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μακαρι ο αγωνασ του κουρδικου λαου να δικαιωθει και να αποκτησουν το δικο τουσ κρατοσ με τη διαλυση τησ τουρκιασ απο τους λαους τησ ή ακομα απο το ισραηλ και τισ ηπα.Ομως δεν πρεπει να κανουν αδικα εγκληματα και δολοφονιες οπως εκαναν τοσα χρονια και επισης δεν εχει το πεκακααξιοπιστη ηγεσια ο οτζαλαν ειναι αφερεγγυοσ και δε στεκεται στο υψος των περιστασεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.