28/10/11

Να φύγουν οι προδότες του Έθνους και της Πατρίδος όσο είναι νωρίς!

Αποχώρησε από την παρέλαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας

Υπό το βάρος της κατακραυγής χιλιάδων πολιτών που διαμαρτύρονταν εναντίον των επισήμων, στο χώρο της παρέλασης, στη Θεσσαλονίκη, απεχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Αμύνης. Να σημειωθεί ότι ο κ. Μπεγλίτης έχει προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με τη στάση που τήρησε απέναντι σε αποδοκιμασίες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στις 26 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Παπούλιας αποχωρώντας από το χώρο της παρέλασης δήλωσε:
«Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται. Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση. Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα. Δεν μπορούν να με λένε προδότη».
Στην Αθήνα ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα, παρουσία της υπουργού Παιδείας, Αννας Διαμαντοπούλου, αφού προηγουμένως είχε αποκλειστεί η πρόσβαση στους πολίτες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την εξέδρα των επισήμων.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ματαιώθηκε η παρέλαση στην Πάτρα, αφού εκατοντάδες πολιτών καταφέρθηκαν εναντίον του υφυπουργού Αμύνης και των λοιπών αξιωματούχων, που βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων.

56 σχόλια:

  1. Δεν εγενοντο παρελάσεις κατά την διαρκειαν της κατοχής!!!!

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα."

    Και περίπου 50 χρόνια μετά Κάρολε, βοηθούσες ένα λαδιάρη να γλυτώσει από τη διαπόμπευση της εφορίας. Το είπες "βρώμικο 89", θυμάσαι;
    Αλήθεια τα πήρες πισω τα λεφτά σου;

    Οι άνθρωποι που σπείρανε τα κόκκαλά τους στην Αλβανία θα μας φτύνουν τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, λέει ο λαός μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από αποδοκιμασίες μαθητών χαρακτηρίστηκε η σημερινή μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Σύνταγμα.
    Οι μαθητές δύο σχολείων έστρεψαν το κεφάλι τους αρνούμενοι να χαιρετίσουν συμβολικά την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου και τους υπόλοιπους επίσημους, ενώ οι μαθητές ενός σχολείου σήκωσαν το χέρι τους σε σχήμα γροθιάς τυλιγμένη σε μαύρο περιβραχιόνιο.
    Επίσης με μαύρα περιβραχιόνια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, συνόδευσε μουσικά την παρέλαση και η φιλαρμονική του δήμου Αθηναίων.
    Η φιλαρμονική επέλεξε να δημοσιοποιήσει τη διαμαρτυρία της με τις μαύρες κορδέλες σε όλα τα μουσικά όργανα, παρ`ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, τους είχε προειδοποιήσει προφορικά ότι αν κατέβαιναν στην παρέλαση με μαύρες κορδέλες θα τους παραπέμψει τη Δευτέρα στο πειθαρχικό, με το ερώτημα της απόλυσης.

    Καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης διαδηλωτές φώναζαν τα συνθήματα «Ψωμί Παιδεία Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το '73» και «Προδότες, Προδότες, Προδότες», ενώ σε ένα από τα πανό είχε γραφεί το ναζιστικό σύνθημα που βρισκόταν στην είσοδο στρατοπέδων συγκέντρωσης «Η δουλειά φέρνει ελευθερία» ("Αrbeid macht frei Dachau 1933").
    Η παρέλαση έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
    Ναυτεμπορική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παπούλια ένας πραγματικός πολεμιστής είναι πάντα πολεμιστής καί όχι γλάστρα βολεμένη.....
    αι σιχτιρ πολιτικαντηδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ. Παπούλιας αποχωρώντας από το χώρο της παρέλασης δήλωσε:
    «Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται. Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση. Εγώ στα 15 μου πολέμησα για την πατρίδα. Δεν μπορούν να με λένε προδότη».
    --------------------

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ, για λογαριασμό ΣΑΣ, για λογαριασμό του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ του οποίου είστε στυλοβάτης, ή ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ θα έπρεπε να είστε, ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ. ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ;;;;;;

    Κι εμείς ντρεπόμαστε, δεν φαντάζεστε πόσο πολύ, όχι μόνο για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΦΑΓΗ που βιώνουμε ένεκα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ αυτής της χώρας από το σύστημα του οποίου είστε στυλοβάτης και στο οποίο ΠΑΝΤΑ συμμετείχατε, ΑΛΛΆ και για τον ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΜΑΣ στα διεθνή φόρα και ΜΜΕ, για τον οποίο ουδέποτε αντιδράσατε.

    Για τον ηθικό εκμαυλισμό αυτής της κοινωνίας από το σύστημα στο οποίο ανέκαθεν συμμετείχατε, για τον οποίο ΠΟΤΕ δεν αντιδράσατε! Για την παρουσία σας σε συναυλία μέσα σε Ιερό Ναό υπέρ ανθρώπων που ΠΑΡΑΝΟΜΑ εισήλθαν βρίσκονται στην χώρα και απολαμβάνουν μόνο δικαιώματα, όσο κι αν εγκληματούν, όσο κι αν προκαλούν.

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ για τα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ που έχουμε δεχτεί, για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της Κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος, για τα οποία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ !!!

    Κύριε Πρόεδρε, κι άλλοι ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ, άλλοι ΠΕΘΑΝΑΝ, αλλά δεν το εξαργύρωσαν με πολυτελείς θέσεις στο πολιτικό σύστημα και στο Προεδρικό Μέγαρο. Αναφέρομαι σε εκείνους που θα είχαν αντιδράσει ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ή θα είχαν ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αν παρουσία τους, μέσα στον Οίκο της Δημοκρατίας, ΤΟΛΜΟΥΣΕ ο οποιοσδήποτε να μιλήσει για ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !!!

    Τέλος, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ;;; Είχατε μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξετε ότι είστε άξιος του αξιώματος που φέρετε, ότι ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΤΕ για το ότι ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ! με επιμονή και πίστη στο ΑΞΙΩΜΑ ΣΑΣ. Λάθος η αποχώρηση σας κε Πρόεδρε, μεγάλο λάθος. Όσο ακόμα έχετε ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ να κατέχετε αυτό το ΑΞΙΩΜΑ, οφείλετε έστω και τυπικά να ΤΟ ΤΙΜΑΤΕ ! Ακόμα κι αν μέσα σας ξέρετε καλά ότι αυτή δεν είναι η αλήθεια σας.

    Γιατί οι καιροί είναι πονηροί, οι άνθρωποι παρασύρονται, ποδηγετούνται, και αυτήν την στιγμή ΑΚΌΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ και με δική σας ευθύνη, υπάρχουν πολιτικά κόμματα που ζητούν και απαιτούν και ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ, και του Έθνους, και της Πατρίδας, και όλων όσων μας έδωσαν το δικαίωμα να ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

    Εκείνων που μας έδωσαν με την ΘΥΣΙΑ τους ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και να ελπίζουμε για την μεγάλη αλλαγή και ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, που όσο και να σκοτεινιάσει, θα έρθει μια μέρα, την ημέρα που το πολιτικό σας ΣΥΣΤΗΜΑ κε Πρόεδρε, θα αποτελεί την πλεόν θλιβερή και οδυνηρή ΑΝΑΜΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι οι ανθρωποι πριν γινουν προδοτες ηταν πατριωτες τα ξερουμε αυτα ταχουμε ξαναπει μην το παιζεις οσιος προεδρε της υποτιθεμενης δημοκρατιας καθε αλλο παρα ο Δημος κρατει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ήθελε να τον σέβονται και να μην τον φτύνουν, θα μπορούσε να είχε παραιτηθεί της χορηγίας του, αντί να καταδέχεται να παίρνει € 373.000/χρόνο, χωρίς να κάνει τίποτε. (Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παίρνει περίπου € 276.681/χρόνο!). Είναι ο πρώτος αργόμισθος του κράτους, αντί να είναι ο πρώτος πολίτης. Δεν θα μπορούσε να ζητήσει να κάθεται σε κοινό διαμέρισμα, όπως οι περισσότεροι πρόεδροι άλλων χωρών και να έχει στο Προεδρικό Μέγαρο μόνο τα γραφεία του; Αν αυτός δεν σέβεται το εαυτό του, μην περιμένει να τον σεβαστούν οι άλλοι.

    >Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, λέει ο λαός μας!<

    Ποια πρώτα; Το ότι δέχτηκε να υπογράψει την μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία, ως ΥπΕξ του αλήστου μνήμης Παπανδρέου, χαρίζοντάς ουσιαστικά την Β. Ήπειρο, καίτοι Ηπειρώτης; Το ότι δάνειζε τον διεφθαρμένο πρωθυπουργό άτοκα (έτσι τουλάχιστον είπαν και οι δύο), για να κτίσει το κατά Γιαννόπουλο "κωλόσπιτο" της Εκάλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι «προοδευτικοί και δημοκρατικοί» πολιτικοί που κατέστρεψαν τα εθνικά χαρακτηριστικά και αποδόμησαν την οικονομική και ιδεολογική ισχύ της χώρας, παραδίδοντας τον Ελληνικό λαό στα κρεματόρια του διεθνισμού, των αγορών και της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, δεν θα μείνουν για πολύ ακόμα ατιμώρητοι... Η ώρα της αλήθειας και της νέμεσης για τους προδότες των Ιμίων, των γκρίζων ζωνών, της Μαδρίτης και του εγκλήματος της μετατροπής της χώρας σε πολυπολιτισμική (μουσουλμανική) κοινωνία πλησιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΜΠΟΤΑΡ ΠΑΣΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ "ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ"!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ 45000 ΨΗΦΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ 1000.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ!

    Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ; ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντα υπήρξα Δημοκρατικός πολίτης, αλλα το ... εχω μετανοιώσει, καλύτερος και δικαιότερος υπήρξε ο Γ.Παπαδόπουλος, ο οποίος "βρήκε" τοτε "χώρο" και βγήκε στο προσκήνιο, το λάθος του είναι οτι δεν καθάρισε με αίμα την σαπίλα των πολιτικών που ακόμα οι ίδιες οικογένειες μας καταδυναστεύουν. Λεω να περάσω απο το σπίτι του Στρατηγού(τον επαναφέρω στον βαθμο του) Παττακου του ζει ακόμα να του ζητήσω συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για την τάξη:

    >(Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παίρνει περίπου € 276.681/χρόνο!).<

    Μάλλον η πληροφορία αυτή είναι λάθος, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Την είχα δει εδώ και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχω την εντυπωση ,και παρα απο αυτο που λεγεται οτι δεν ηθελαν να μειωσουν τον προεδρο της Δημοκρατιας,οτι ο κοσμος με την σταση του ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και να δωσει λυση στο κοινωνικο πλεον Ελληνικο προβλημα πριν ειναι πολυ αργα και απο οικονομικης αποψης και απο πλευρας κινδυνου να αιματοκυλιστουμε σε ενα εμφυλιο καταστρεπτικο για την Πατριδα μας.Ποιες πρωτοβουλιες? Να καλεσει τον κ.Παπανδρεου να ζητησει λογω της κρισιμοτητας της καταστασης ψηφο εμπιστοσυνης απο την Βουλη με βαση τις 180 ψηφους.Μετα απο αυτο και την παραιτηση του παπανδρεου στο ΠΑΣΟΚ αλλαζουν ραγδαια πολλα πραγματα με αλλο προσωπο που αν δεν παρει ψηφο εμπιστοσυνης ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ παραιτειται και ο Προεδρος της Δημοκρατιας ξεκινα διερευνητικη με αλλα προσωπα και ειμαι σιγουρος οτι στο τελος θα βρεθει αυτος που θα δωσει καποια λυση και θα ψηφιστει.
    Ποια λυση? Υπαρχουν πολλες που περιμενουν.Υπαρχει χωρα που πληρωνει ολο το χρεος της ελλαδας (370 δις με 3ετη χαρη,1% επιτοκιο και 12ετη εξωφληση και σε ανταποδωση ελληνικη αιολικα παρκα για 6 χρονια χρηση με 25% ελληνικο μεριδιο και στον 7ο χρονο ολα ελληνικα .Και λιμανια απο κοινου με ελλαδα για εισοδο στην ευρωπη και ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ,οπως και εχει ξαναγινει).Υπαρχουν και αλλες προτασεις.Ποιος θα τα εκφρασει? Θα το δουμε το προγραμμα του καθενα στις διερευνητικες εντολες που θα παρει απο τον Προεδρο της Ελληνικης Δημοκρατιας.
    Λοιπον για να τελειωνω=ο κοσμος χωρις να πολυκαταλαβαινει τι ζητα απο τον προεδρο της Δημοκρατιας ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,αναιμακτα και με πολυ υπομονη για αυτα που του φορτωσαν.ΥΠΟΜΟΝΗ.Κατι θα βγει στο τελος.
    Στεργιος Τριανταφυλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μικρέ ανύπαρκτε υβριστή Μπεγλίτη, τελικά αυγό του φιδιού έχει και στον Πειραιά; Έχει και στην Πάτρα; Και στο Ηράκλειο; Και στο Σύνταγμα στο κέντρο της πρωτεύουσας; Ή μόνο στη Θεσσαλονίκη; ΆΪΣΙΧΤΊΡ ΝΑ ΠΑς ΝΑ ΠΝΙΓΕΊς πολιτικαντάκι, ναι σε όλα, υποστηρικτή αυτού που κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και μας πάει προς το 2009. Και μετά προς το 1960. Και μηνύσεις δέχομαι, γελοίε... 1.500.000 κόσμος σε φτύνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρωτοφανείς αποδοκιμασίες με αυγά σε βάρος των επισήμων στο Ηράκλειο!

    Πιστεύω ότι λίγο-πολύ τα ίδια έγιναν παντού. Θλιβερό μεν, διότι αμαυρώνεται η Επέτειος του "ΟΧΙ", αλλά αναμενόμενο, αφού πάνε να την τιμήσουν αυτοί που ατίμασαν το "ΟΧΙ" με τα "ΝΑΙ". Οι προσκηνυμένοι Ναιναίκοι, δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάρολε, αν δεν το κατάλαβες, σήμερα σε καθαίρεσε ο κόσμος. Δεν είσαι πια ο "πρώτος πολίτης". Μη στενοχωριέσαι όμως, παραμένεις ο "πρώτος δανειστής" (παρεμπιπτόντως, σού έδωσε τίποτα πίσω η νταρντάνα όταν πούλησε το κωλόσπιτο;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στα 1909 ο ελληνικός στρατός παρενέβη στα δρώμενα και ανανέωσε τη χώρα καλώντας τον ΕΛ. Βενιζέλο. Σήμερα έχει ήδη αργήσει. Πρέπει τάχυστα να παρέμβει και να δημιουργήσει εκείνος συνθήκες αδιάβλητων εκλογών. Φαντάζεσθε να προσέλθουν σε εκλογές που θα διοργανώσει το ΠΑΣΟΚ Πακιστανοί και Αφγανοί στρατευμένοι του Καμίνη, του Μπουτάρη, του Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η νεο-κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "λούζεται" τώρα τις δεκαετίες του άκρατου λαϊκισμού, της απόδόμησης των θεσμών, της εξαχρείωσης και εκμαυλισμού του λαού με την εξαγορά των ψήφων του, της διάλυσης του εκπαιδευτικού συστήματος με την υιοθέτηση των καταλήψεων και των υπόλοιπων γελοιοτήτων, το χάϊδεμα των εργατοπατέρων και των λαμόγιων ψευτοσυνδικαλιστών, της συστηματικής συκοφάντησης και υποβάθμισης της αστυνομίας και αμέτρητων άλλων πρακτικών σε ΚΑΘΕ τομέα της κοινωνίας και του κρατικού μηχανισμού. Τώρα που δεν υπάρχει κουτάλα ανακαλύπτουν κάποιοι "αγανακτισμένοι" τα αυτονόητα και τρέχουν να στοιχηθούν με τους μπαχαλάκηδες του Τσίπρα! Και είναι μάλιστα οι βολεμένοι του συστήματος που κραυγάζουν περισσότερο, πιστεύοντας ότι με αυτά τα καραγκιοζιλίκια θα ξανάρθουν οι παλιές καλές μέρες των διακοποδανείων, των επιδομάτων, των παροχών και του αρμέγματος από τους κομματικούς εγκάθετους της κρατικής αγελάδας! Και όπως γίνεται πάντα ο κοσμάκης πληρώνει την νύφη! Οι Μαυράκηδες με τα δωράκια των 500 εκατομ. οι συνδικαλ(η)στάδες τύπου Μπάκουλη και φωτόπουλου που κατεβάζανε τους διακόπτες δεν είχανε ανάγκη, αλλά ο μεροκαματιάρης που γύριζε σπίτι και έβρισκε τα φαγητά του χαλασμένα από την διακοπή του ρεύματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΟΠΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ..

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΤΟ ΕΝΙΩΘΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ.
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ.
    ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΟΥΣ.

    Η ΕΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΚΑΠΙΤΑΛΕΣ.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!



    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Παπούλιας είχε την ιστορική ευκαιρία να κάνει τους Ελληνες, εμάς τους Ελληνες, να ξεχάσουμε τις συναλλαγές του και εκτροπές του, ιδεολογικές και οικονομικές του παρελθόντος.

    Σήμερα, τα λούστηκε όλα. Λούστηκε και τις πράξεις του παρεθόντος του και την απαραξία του παρόντος. Απέδειξε πόσο μικρός είναι.
    Και αν σήμερα μέχρι το βράδυ δεν υποβάλλει την παραίτηση του τότε θα επιβεβαιώσει ακόμα πιο πολύ την μικρότητα του.

    Οσο για τα υπόλοιπα κυβέρνητικά στελέχη.......

    πέρα βρέχει, για όλες αυτές τις βδέλες που έχουν πέσει πάνω στον ελληνικό λαό και που όχι μόνο του πείνουν το αίμα, αλλά τον έχουν ξεφτυλίσει όσο κανένας άλλος .

    Η λύση είναι να κλειστούμε στο σπίτι μας και να μην ξανβγούμε απο κεί μέχρι να φύγουν οι προδότες!!!!

    Οπότε θα γλυτωσουμε και απο τους προβοκάτορες του συντάγματος και απο τους καταπατητές του Συντάγματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμπληρωνω στο σχολιο μου "28 Οκτωβρίου 2011 1:53 μ.μ."

    Εκτος των αιολικων ζηταει και φωτοβολταικα.Και ειναι η Κινα.
    Το παραγομενο ηλεκτρικο ρευμα θα πωλειται στη ΔΕΗ και αυτη θα το εξαγει στην Ευρωπη και Βαλκανια με εισαγωγη πολυτιμου χρηματος.Επισης στο μελλον και σε συνεργασια με Ρωσσια θα αναλαβει την εξωρηξη αεριου που θα αποδωσει αμεσα (μεσα σε 3-4 μηνες) γιατι το κερδος απο εξωρησομενο πετρελαιο ερχεται μετα 10ετια.Οι δυο αυτες χωρες ειναι ιδανικες να συμμετασχουν στο παιχνιδι της ενεργειας συνεργαζομενες και με ΗΠΑ,Γαλλια κλπ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΗΔΗ.
    Λοιπον κ.Παπουλια,Προεδρε της Ελληνικησ Δημοκρατιας,στα χερια σου η πρωτοβουλια,ως γραφει και το Συνταγμα της Ελλαδος.Διαφορετικα............................????????.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Antonito El Camborio

    Πολυ αληθινη και κοφτερη η ματια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Antonito El Camborio

    Πολυ αληθινη και κοφτερη η ματια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπάρχει ακόμη χρόνος,λίγος,να αποφευχθεί το αιματοκύλισμα και το χάος,είμαι βέβαιος ότι ο Παπούλιας σήμερα βγήκε απότομα απο τη γυάλα και το περιστατικό θα οδηγήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις,πιστεύω όμως ότι οι εξελίξεις θα οδηγήσουν σε ακυβερνησία με τα κόμματα να αδυνατούν να καταλήξουν σε συμφωνία.

    Η κρισιμότερη περίοδος θα είναι αυτή,ταυτόχρονα θα υπάρξει έλειψη πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.

    Οι κίνδυνοι πολλοί,ο χρόνος ελάχιστος,σε τέτοιες περιπτώσεις οι Δημοκρατικές διαδικασίες παρακάμπτοντε λόγω του ότι είναι χρονοβόρες και αμφιβόλου αποτελέσματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πως είναι δυνατόν να παρελαύνουν τα στρατευμένα παιδιά της Ελλάδας και οι αντιπαραγωγικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και να τιμούν με τα όπλα και τις πολεμικές σημαίες όλους τους ΑΤΙΜΟΥΣ δοσίλογους της Ελληνικής πολιτικής??? ( Κε Παπούλια μπορεί να πολεμήσατε στα 15σας όμως τώρα αντιπροσωπεύετε το λάθος και έχετε κρυφτεί στο Προεδρικό μέγαρο και δεν αρθρώνετε κανένα Λόγο που θα βοηθούσε τον Ελληνικό Λαό!!!)
    Αν το σκεφτεί κανείς καλά...φτηνά την γλύτωσαν οι ανέντιμοι πολιτικοί μας χωρίς την παρέλαση και εξοικονόμησαν και καύσιμα!!!
    Άσε που φανταστείτε τώρα (υποθετικά πάντα...) το άλλο σενάριο με... κανέναν "βιδωμένο" αγανακτισμένο "πενταετή" που παίρνει 700 ευρώ μισθό το μήνα στον Έβρο να γύριζε (απλά να γύριζε μόνο!) καμιά κάννη του Λέοπαρντ(άδειο θά'ταν το πυροβόλο!) στην εξέδρα των επισήμων...και νά'χαμε γιορτή τώρα!!! (Οι επίσημοι "πατριώτες" πολιτικοί ταγοί μας... θα πέθαιναν από τον πανικό και την άτσαλη προσπάθεια τους να λακίσουν από την εξέδρα...)Αυτοί είναι οι άνθρωποι που τολμούν να πουν ότι βγήκαν να τιμήσουν τα παλικάρια του '40...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανεχόταν να εξευτελίζεται ο θεσμός του προέδρου της δημοκρατίας και ο ίδιος προσωπικά, τότε που το παιντί εκβίαζε (τον έβαζαν δλδ να εκβιάζει, μήπως και καταλάβαινε τι του γινόταν;) για εκλογές με την ευκαιρία της εκλογής προέδρου δημοκρατίας. Κιχ δεν έβγαλε ενώ έπρεπε να τον κράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τίποτα δεν αλλάζει χωρίς αγώνα και σήμερα ήταν μεγάλη μέρα!
    Όλοι κρίνονται για αυτά που κάνουν σήμερα, όχι για αυτά που έκαναν όταν ήταν 15 χρονών παιδάκια!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΛΑΣΤΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κυριε Παπουλια Προεδρε της Ελληνικης Δημοκρατιας
    Παρε πρωτοβουλια!!!!!!
    Δεν θα υπαρξει "αλλη" φορα!!!!
    Η "αλλη" φορα θα ειναι ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΕΝΗ.Και θα εχεις την ΕΥΘΥΝΗ ο ιδιος.
    ΥΓ
    Για αυτο ρε μπαστραδια κουβαλησατε τους 2200 μπατσους απο την Ευρωπη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργο,

    >Η ΕΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΚΑΠΙΤΑΛΕΣ.<

    Η ξύλινη κκεδίστικη γλώσσα δεν βγάζει πουθενά και απλώς είναι γραφική και ανούσια. Η Ελλάδα ανήκει σε όλους που αισθάνονται την χώρα αυτή σαν πατρίδα τους και την αγαπούν και αυτό δεν είναι προνόμιο καμμιάς τάξης. Αλλού, λοιπόν, τα ταξικά.

    Τελικά, δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε στην Πάτρα. Κύλησαν όλα ομαλά, χωρίς φωνές και διαμαρτυρίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. παρελασαν οι ξεβολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι (κανενας ποτε δεν νοιαστικε για τους ιδιωτικους) οι πεταμενοι συνδηκαλισταραδες , οι απατριδες του συριζα και του ανταρσια , οι χαβαλετζηδες και τα τεμπελοσκυλα. ουρλιαζαν ολοι τους για τα δανεια που δεν θα ξαναπαρουν και τα χαμενα κατοσταρικα . αποδεικνιοντας οτι στοχος παντα ειναι το χαος και το φρανγκο. φαληρισαμε ως γνωστο ως εθνος και ως κουλτουρα πολυ πριν φαληρισουμε οικονομικα. η μεγιστη αξια ειναι η καλοπεραση και το λουσο . τωρα θα το πληρωσουμε. το τεως κομουνιστικο κρατος της ελλαδας το βουλιαξαμε. και ξερει καλα ο καθενας μας πως. τωρα ηρθε η ωρα της κρισης και της καθαρσης. θα ζησουμε ως σπαρτιατες γιατι ζησαμε ως περσες.και θα βαλουμε τους τεμπελιδες που πληρωναμε να μαθαινουν γραμματα στα παιδια μας να τα μαθουν πρωτα αυτοι. οποιου δεν του αρεση η κολαση μας να την κοπανιση . εμεις θα ειμαστε εδω και μετα απο αυτο. αδειαστε μας την γωνια τεμπελοσκυλα . ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    Ω ξειν', αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αφιερωμένο στον απανταχου Ελληνισμό:

    http://www.youtube.com/watch?v=THPBUrjGWaA

    ΥΓ
    Το ''καλό'' αρχίζει μετά το 1:47

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δεν θυμαμαι να τον πειραξαν τον προεδρο τα λεγομενα της ψαρουδα-μπενακη, αφου πολεμησε στα 15 του για την ελευθερια..
    σημερα τον επιασε ο πονος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αχ κύριε πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κ.Παπούλια.
    εγώ λυπάμαι,που αναγκάζομαι να πω δημοσίως την γνώμη μου,σαν αναφορά στο πρόσωπο σας.
    Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι σαν δεκαπεντάχρονος ,πολεμήσατε για την πατρίδα.
    Όμως κύριε πρόεδρε.
    Επιμένετε να λέτε το σημερινό καθεστώς δημοκρατία!!!!!!!.
    Δηλαδή εμείς οι Έλληνες πολίτες, που βλέπουμε ότι υπάρχει συνωμοσία κατά της χώρας μας,έχουμε λάθος εκτίμηση.
    Εσείς κύριε πρόεδρε της Ελληνικής δημοκρατίας,δεν το βλέπετε, η είστε άμοιρος ευθυνών.
    Κύριε πρόεδρε είναι η δεν είναι αντισυνταγματικοί,πολλοί νόμοι που εσείς υπογράφετε και θέτετε σε ισχύ.
    Λυπάμαι πολύ κύριε πρόεδρε,είχατε την εκτίμηση του Ελληνικοί λαού.
    Όμως αυτή την δύσκολη ώρα που ζούμε όλοι,δεν την δημιούργησε ο Ελληνικός λαός,αλλά οι ομοτράπεζοι σας, κυβερνήτες αυτής της χώρας.
    άρα θεωρώ λάθος, την διατύπωση σας.
    >>>> Εγώ ήρθα για να τιμήσω τη Θεσσαλονίκη και κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει η παρέλαση.
    Αν θέλετε να τιμήσετε την Ελλάδα κύριε πρόεδρε.
    Θα έπρεπε να μην μετατρέψετε δια της υπογραφή σας,την κατάλυση του Συντάγματος,όπως όλοι Οφείλουμε να τηρούμαι.
    είστε και εσείς απόλυτα συνυπεύθυνος.
    Υπάρχει έγκλημα ναι η όχι.
    Αν ναι.
    Δεν υποχρεούστε σύμφωνα με το σύνταγμα, να πράξετε ότι απαιτείται.-ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ Πρώην αστυνομικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στρατιωτικό άγημα προστατεύει την εξέδρα των επισήμων,αν περνούσε ο κόσμος απο την αστυνομία τι θα έκαναν;

    http://www.youtube.com/watch?v=oDepk-H4Dps&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλα ρε Κιο.Θελεις να ζησεις σαν Σπαρτιατης.καλουτσικο αυτο.Αλλα τι θα κανεις με τους Περσες που πηρανε τα λαφυρα και τα βγαλανε εξω και θα τα ξαναβαλουν οταν ερθει η ωρα να σου αγορασουν το σπιτι σου με τιμη 30% της αρχικης.Για αυτους εχεις κανενα σχεδιο να μας προτεινεις?Η θα κατσεις και θα γιαλιζεις την ασπιδα σου μηπως και την χρειαστει το παιδι σου οταν ερθει η ωρα μετα απο 50 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δυστυχώς τα καθεστώτα και οι τύρανοι έχουν πάντα το ίδιο τέλος, αφού δεν έχουν καμία επαφή με το ΛΑΟ.
    Πρόσεξα τη δήλωση του προέδρου και διαπίστωσα ότι, ενώ προσπαθεί να εκθειάσει τον εαυτό του, ταυτόχρονα περιφρονεί το ΛΑΟ (αποκαλώντας τον ''εκείνοι'')
    Κάρολε, ο πραγματικος ΗΓΕΤΗΣ, εκτός των άλλων, προστατεύει τον θεσμό που αντιπροσωπεύει, ασκόντας άψογα και έγκαιρα τα καθήκοντά του, δεν γίνεται να τηρείς σιγή ιχθύος και ο ΛΑΟΣ να σφάζεται στο όνομα της σωτηρίας του, απο μια ανέντιμη κυβέρνηση (φιλικά προσκείμενή σου),
    η οποία άλλα είπε και άλλα έκανε.
    Στην πραγματική δημοκρατία Κάρολε δεν υπάρχουν πράγματι αδιέξοδα, θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχεις δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις, διαφορετικά να είχες πάει σπίτι σου, αφού δεν το πράτεις θα εισπράξεις το ανάλογο τίμημα από το ΛΑΟ, που ούτως ή άλλως είναι κυρίαρχος κατά το Σύνταγμα, που εσύ και ο ΓΑΠ παραβλέπετε για να μην χάσετε την καρέκλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η Ελαδα μπηκε στο ΔΝΤ οταν τα ομολογα της φτασανε να διεκδικουν δανειο με επιτοκιο πανω απο 6%.Σημερα τα 10ετη Ιταλικα ομολογα φτασανε στο 6%.Τι σημαινει αυτο? Μονο ενα= οτι τα δεινα της ευρωζωνης τωρα χοντραινουν μεχρι τελικης πτωσης της ...Γερμανιας!!!!!
    Ας αναμενωμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όσοι έχουν πρόσβαση στην Ομογένεια να ζητήσουν να υπάρξει ανάλογη διαμαρτυρία και στην Νέα Υόρκη.
    Να μην ταφεί η φωνή των Ελλήνων και να ακουστεί σε όλο τον κόσμο.
    Αρκετά μας λοιδώρησαν
    Η Ελλάδα δεν είναι η Ιφιγένεια που θα θυσιάσουν για να εξαγοράσουν όλο τον Κόσμο.
    Και εδώ στην Κοιτίδα και στην Ομογένεια όλοι μαζί ΟΧΙ στον εμφύλιο που θέλουν να μας επιβάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μερικοι αναγνωριζουν την μπαντα του Δημου η του ορφανοτροφιου σαν στρατιωτικο αγημα που προστατευει τους επισημους.εκτος και αν προκειται για αγγλικο αγημα που φορεσε στολη απικοιοκρατικη του 1800 και αποβιβαστηκε λαθρα στην ελλαδα.ε ρε εγγλεζοι,παμπονηροι ειστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όταν η αλητεία της γραβάτας συναντά το λίκνο του φασισμού.

    Γιώργος Καρατζαφέρης,Πρόεδρος Λαικού;Ορθόδοξου;Συναγερμού!

    «Η λοιδορία προς το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας από τους γνωστούς αριστεριστές είναι μέρος του σχεδίου της ανατροπής του δημοκρατικού πολιτικού συστήματος. Ο ΛΑ.Ο.Σ. θα προστατεύσει με όλες του τις δυνάμεις τη χώρα από την προσπάθεια κάποιων να τη ρίξουν στο χάος».

    Ο πολιτικός κόσμος σήμερα απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βλέπει τον Ελληνικό Λαό ώς ΕΧΘΡΟ.

    Σήμερα,μας έβρισαν και μας μείωσαν,με θράσος που συναντά κανείς μόνο σε μαφίες τύπου Κόζα Νόστρα.

    Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν σε πολιτική και ''πολιτισμενη'' λύση; Εγώ σίγουρα ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παπούλια δεν σε θέλει ο λαός παρ'τον Γιώργο σου κι εμπρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. συνεχεια του σχολιου μου 28 Οκτωβρίου 2011 7:43 μ.μ.

    Ποτε δεν υπαρχει λυση του θεματος του χρεους δια της δημιουργιας νεου χρεους.Αυτη την στιγμη το χρεος των ελλαδα+πορτογαλια+ισπανια+ιταλια+ιρλανδια αυξανει συνεχεια και με τον εντεχνο τροπο της αυξησεως των επιτοκιων δανεισμου εχει φτασει σημερα τα 3(τρια) τρις ευρω.ποιος θα τα πληρωσει αυτα βοηθωντας τις χωρες αυτες? Μα...η Γερμανια.πολυ καλοστημενη κατασταση με μοχλο τις διεθνεις χρηματοοικονομικες εταιρειες αξιολογησης ασφαλιστρων.
    οι ελληνες πρεπει μα αυτονομηθουν γρηγορα απο αυτο το φονικο διχτυ που ομως δεν εχει στοχο την ελλαδα αλλα την γερμανια,ναι την γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στο 1:30 του βίντεο φαίνεται καθαρά το στρατιωτικό άγημα,όχι πιο πρίν,περιμένω διόρθωση απο προηγούμενο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Να θυμάστε ένα πράγμα,την 28η απο εδώ και πέρα θα τη γιορτάζουμε για δυο λόγους,ο δεύτερος θα είναι για τη σηματοδότηση του τέλους του καθεστώτος.

    Διπλή Γιορτή σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ Χρήστος Χατζησαββίδης
    κι εμενα μου εκανε εντυπωση η παρουσια τους, νομιζω ειναι αντρες του λιμενικου αν κρινω απο τις στολες και τα διακριτικα τους
    προφανως δεν επαρκουσαν τα ματ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΦΙΛΕ NATIVIST,

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

    ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 95%.

    Η ΧΩΡΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ.
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φτάνει ΠΙΑ!

    Απαιτούμε να πληρώνουμε στη ΔΕΗ το πραγματικό κρατικό κανάλι το MEGA και οχι την ΕΡΤ

    ΟΧΙ στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
    Θέλω να πληρώνω μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ για το πραγματικό κρατικό κανάλι και γι'αυτό ΑΠΑΙΤΩ να πληρώνω για το MEGA
    και οχι την ΕΡΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΣΤΕΡΓΚ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ . ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΔΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΛΤΑΝΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ . ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΚΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ. Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΙΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ. ΟΣΟΙ ΟΥΡΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΕΚΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ 25 ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΨΩΝΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΑΡΜΑΝΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΪΒΑΝΙ ΖΕΙ . ΛΟΥΣΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΛΑΪΦ ΣΤΑΙΛ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΟΡΙΖΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΧΟΖ ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΤΙ . ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ . ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΟΛΟΙ ΧΑΪΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ. ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ. ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΜΟΣ .ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΟΛΑΓΕ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τέρμα, ξύπνησε το θηρίο.
    ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    Χρόνια Πολλά στον Ελληνισμό

    Δημήτριος Καρατζίδης
    Ταξχος ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Συμφωνώ μέ τόν kio. Δίσταζα νά τά γράψω κι εγώ γιατί θά έτρωγα γιουχάρισμα αλλά τά είδα γραμμένα κι ευχαριστήθηκα.


    Εϊναι κανένας από τούς γράφοντες πού έχει δώσει δανεικά καί δέν τά θέλει πίσω; Είχαμε μπεί σέ ένα όχημα πού είχε πάρει τήν κατηφόρα καί σφυρίζαμε αδιάφορα. Κάποτε θά χτυπάγαμε στό βράχο. Γιατί νά μήν τά πάρει πίσω τά δανεικά ο Ολλανδός πού δουλεύει μέχρι τά 65 του, μπορεί καί κατασκευάζει φρεγάτες καί κινητά, ενώ εμείς δέν παράγουμε ούτε κρεμμύδια πλέον; Γιατί νά μήν τά πάρει πίσω ο Γερμανός πού τρέχουμε καί αγοράζουμε τίς μερσεντες πού φτιάχνει καί δουλεύει σάν σκυλί καί έχει φτιάξει μία χώρα πού όταν πήγα ντρεπόμουν που ήμουν ΕΛληνας; Είμαστε όλο φιγούρα, ακριβά αυτοκίνητα, πανάκριβα ρούχα, καί παράγουμε τό τίποτα.

    Ξέρω καθηγήτριες οι οποίες στίς 11 είναι πίσω στό σπίτι τους ενώ η τσάντα πού κρατάνε κοστίζει 200 ευρό. Καί τήν άλλη μέρα έρχονται μέ άλλη τσάντα τών 200. Ο γερμανός καθηγητής γυρίζει στίς 4 στό σπίτι του.




    Τί νά πώ γιά τήν πατρίδα πού κτίσαμε; Μέ άπειρους κρατικούς οργανισμούς βουτηγμένους στήν βρώμα καί τή δυσωδιά. Καί μόνο οι λέξεις Ολυμπιακή, ΔΕΗ, ΕΡΤ, νοσοκομεία, ΙΚΑ, ΑΔΕΔΥ, ΓΕΣΕΕ, ΔΕΝΟΠ, ΟΣΕ, Πολεοδομία, Πανεπιστήμια, ΟΤΕ μυρίζουν βωθρύλα.

    Τό έχω ξαναγράψει καί τό ξαναγράφω. Είχα μπεί πρίν από αρκετά χρόνια στό Δήμο Πατρέων νά εγκαταστήσω κάτι γραμμές τηλεφώνου καί οι 5 υπάλλλοι πού ήταν μέσα κοιμόντουσαν. Καί ούτε ντράπηκαν πού μπήκε κάποιος ξένος μέσα γιά νά κάνουν ότι δουλεύουν. Ξύπνησαν, πήγαν γιά ψώνια καί καφέ καί μετά σχόλασαν. Αυτοί τώρα θά τρέχουν καί θά πετάνε μολότωφ καί θά κάνουν καταλήψεις. Μαζί μέ αυτούς είναι καί οι φακελάκηδες εφοριακοί, γιατροί, πολεοδόμοι, οι καλοπληρωμένοι της ΔΕΗ, ΟΤΕ, οι συνταξιούχοι σαραντάρηδες τής Ολυμπιακής, οι αργόσχολοι τών ΟΤΑ καί πολλοί άλλοι "αδικημένοι" πού τούς κτυπάνε άλλοι τήν κάρτα της δουλειάς τους.

    Είμαστε τό τελευταίο κομμουνιστικό κράτος τής Ευρώπης. Παράγουμε γραφειοκρατία, ιδεολογία τής μαγκιάς, τού πετροπόλεμου καί τής κατάληψης, φιγούρα καί υποκρισία. Ωρύονται οι συνδικαλιστές καί μετά γίνονται εκλογές καί ψηφίσουν τούς προστάτες τους, δηλαδή τά κόμματα πού ανήκουν. Στό κοινωνικό σύνολο προσφέρουμε όσο γίνεται πίο λίγο. Κλέβει ο βενζινάς, κλέβει ο ταξιτζής, ο υδραυλικός ή ο γιατρός δέν κόβει ποτέ απόδειξη, ο ταβερνιάρης θά δώσει τά χαλασμένα καί χωρίς απόδειξη, ο φοιτητής αντιγράφει καί βρωμίζει τό πανεπιστήμιο, ο αγρότης πίνει καφέ καί δουλεύει τό χωράφι του ο Αλβανός.

    Αυτοί είμαστε καί δέν είναι τυχαίο ότι μόνο η Ελλάδα έχει φτάσει σέ αυτό τό σημείο καί όχι η Δανία, η Σουηδία, η Ολλανδία, η Πολωνία, Σλοβακία, η ΤΣεχία, η Ελβετία, η Γαλλία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ουγγαρία κτλ. Έχει φτάσει όπου έφτασε γιατί κατοικείται από ελληνες, τό ε μέ μικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Κυριε Καρολε Παπουλια εγγυητη του Συνταγματος της Ελλαδος το παρακατω γεγονος το προβλεπει το Συνταγμα της Ελλαδος?? Και αν "οχι"
    Εσυ τι προκειται να κανεις???
    ================
    -------Διασκορπισμένη μια ολόκληρη Ταξιαρχία------
    >>>....Σε συνεργασία λοιπόν με διαχειριστές άλλων δύο γνωστών sites, όπου εμφανιζόταν κάποιοι αυτόκλητοι σχολιαστές που «ζουν τα γεγονότα από μέσα», αναλύσαμε τις IP τριών εξ αυτών, οι οποίοι ενώ υποτίθεται ότι είχαν άμεση σχέση με την 110ΠΜ, εν τούτοις,απαντούσαν από υπολογιστές που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στην … Αθήνα!!! Μάλιστα, ένας εξ αυτών, χρησιμοποιούσε ΕΝΑ ψευδώνυμο, και απαντούσε με IP που τον εμφάνιζαν ταυτόχρονα σε … Αθήνα και Πάτρα !!!
    Αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος του πανικού που έφερε σε κάποιους κύκλους η αποκάλυψή μας καθώς και η βεβαιότητά μας για την ύπαρξη Τσέχων στην 110 ΠΜ. Κατά γενική ομολογία, ήταν κάτι που δεν το περίμεναν!!
    Α) Εάν υπάρχει στρατιωτική δύναμη στην χώρα, και μάλιστα με μόνιμο χαρακτήρα εγκατάστασης, τότε έχουμε μπροστά μας την κατάλυση του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος και την ισοπέδωση της Εθνικής μας κυριαρχίας
    Β) Εάν πρόκειται για την Eurogendfor ή EuroForce, τότε σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναλάβει μέρος της φύλαξης της εθνικής μας Ασφάλειας, όχι με συμφωνίες όπως αυτή της Frontex, αλλά με ευθεία επιβολή έκτακτου στρατιωτικού νόμου, με απόφαση των Βρυξελλών! Γεγονός που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να το πιστεύουμε! Για την περίπτωση αυτή, υπάρχει καταγγελία-μαρτυρία του γνωστού οικονομολόγου κ. Καζάκη από τις 13/10/2011 στο Ράδιο 9 όπου λέει ξεκάθαρα ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατά την έλευσή τους!

    Γ) Εάν πρόκειται για δύναμη της Στρατοχωροφυλακής που εκπαιδεύει την υπό σύσταση μονάδα του Στρατού (71η Αερομεταφερόμενη ταξιαρχία) τότε επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί πολλών, ότι προετοιμάζουν το Στράτευμα για αντιμετώπιση πολιτικών στόχων! Ή , αναθέτουν στην Αστυνομία την Εθνική φύλαξη διότι δεν εμπιστεύονται τον Στρατό!! Αυτό το γεγονός είναι εξόχως σοβαρό και πλήττει άμεσα τις δημοκρατικές δομές της χώρας και τα κεκτημένα που αποκτήσαμε μετά την δίκη της Χούντας!
    Είναι γεγονός ότι στην έρευνά μας, δεν εντοπίσαμε μόνο τους 300 Τσέχους της 110 ΠΜ που ήρθαν απ ευθείας από την Βερόνα της Ιταλίας!

    Μεγάλη κινητικότητα εμφανίζεται τις τελευταίες 8 μέρες, σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στις Σέδες της Θεσσαλονίκης!
    Αυτό το αναφέρουμε για πρώτη φορά!

    Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για μονάδες στην ευρύτερη περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής!
    Το ποιο τραγικό όμως είναι ότι ακόμη και στην Πελοπόννησο έχουν αναφερθεί ή εντοπιστεί τις τελευταίες εβδομάδες, τέτοιες δυνάμεις!
    Τους ξένους ένστολους, τους συνόδευαν Έλληνες Αστυνομικοί και όλοι μαζί μετέβησαν σε ένα χώρο δίπλα στο Νέδοντα ποταμό στα βόρεια της πόλης της Καλαμάτας. Πολύ κοντά βρίσκεται το γήπεδο «Τάκης Λουκαρέας», και από το μεσημέρι της Δευτέρας, ακούγονταν σε όλη την περιοχή επαναλαμβανόμενες βολές όπλων. Πηγές των AegeanTimes αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη περιοχή στην Καλαμάτα, χρησιμοποιείται από την Αστυνομία σαν προσωρινό πεδίο βολής.
    οι καταγγελίες για ύπαρξη ξένων δυνάμεων στην Ελλάδα, που κατέφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα με την έλευση του «Υπερ-Πρωθυπουργού» Ράϊχενμπαχ
    Σύμφωνα πάντα με πηγές μας στις Βρυξέλλες, οι οποίες κατ’ εμάς έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αξιόπιστες τα τελευταία 14 χρόνια, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 2.200 (ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ) ξένοι ένστολοι, διασκορπισμένοι σε μονάδες της χερσαίας Ελλάδας και της Κρήτης, οι οποίοι αποτελούν εκπαιδευμένα στελέχη της Ευρωπαϊκής Στρατο-χωροφυλακής και επιχειρούν σε όλη τη χώρα!

    Ξεκαθαρίζουμε, ότι ΔΕΝ αποτελούν μέλη της Frontex <<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΞΙΕΡΧΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΑΒΑ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ . ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ? ΜΕ ΠΟΣΟ ΕΦΑΠΑΞ ? ΤΩΡΑ ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΕΡΝΕΤΕ ? ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? ΕΦΕΔΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΔΗ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΙΛΩ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΙΟ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ . ΣΤΗΝ ΕΔΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΦΤΑΙΧΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΔΗ ΛΕΕΙ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΗΡΑ ΕΠ ΩΜΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΑΝ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΙΣΟΥΝ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΠΑΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ. ΔΕΝ ΣΚΕΥΤΙΚΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ . ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. . ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΙΜΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ . Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝΕ . ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ . ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΠΑΑΑ!!! δε νομίζω να είναι Στρατοχωροφυλακή Eurogendfor ή EuroForce, λεγεωνάριοι είναι των αεριτζήδων δανειοδοτών της επανάστασης του 1821 για θα υπερασπιστούν τα ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ τους, της υποθηκευμένης Λευτεριάς των Ελλήνων!

    Θα ήταν ευχής έργον αν ΓΝΗΣΙΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ της Ε.Ε. μας υπεράσπιζαν, μιας κι ανίκανοι οι ίδιοι σαν λαός, για να απελευθερωθούμε από τους ιδιώτες τραπεζίτες της Τράπεζας της Ελλάδας και τους συνεργούς κοτζαμπάσηδες πολιτικούς και υποχείρια τους, από το να επεκτείνουν τα ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ τους σ΄ όλο τα Αιγαίο μεταποιώντας της ακάλυπτες επιταγές τους σε ενεργειακά αποθέματα αξίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. «Λυπάμαι πολύ. Πρέπει να ντρέπονται.»

    Στην παραπάνω φράση, απαντά ο Αλέκος Ανδρικάκης(*) με ένα εξαιρετικό ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην "Π": Κύριε Πρόεδρε ντραπήκατε για τους ανέργους, τους νέους χωρίς μέλλον;

    (*) Σ’ αυτόν τον εξαιρετικό δημοσιογράφο κάνει αγωγή η Βαγγελιώ Σχοιναράκη (δεν κατάφερε ποτέ να προαχθεί σε Ευαγγελία), .... «ειδική» σύμβουλος του Γιωργάκη! Να γιατί μας έχει πάρει ο διάολος. Διότι αυτού του αναστήματος «προσωπικότητες» εκλέγονται βουλευτές και νομάρχες και στην συνέχεια διορίζονται ειδικοί σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.