29/11/11

Μοναδική γραμμή άμυνας το Ισραήλ»

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗιστοσελίδα ΙsraelΝationalΝewsδημοσιεύει συνέντευξη του Μαρκ Λάνγκφαν, στρατιωτικού αναλυτή του Freeman Center For StrategicStudies, στην οποία υποστηρίζει ότι το Ισραήλ αποτελεί τη μοναδική γραμμή άμυνας απέναντι σε μία ισλαμική πολεμική επιχείρηση κατά της Αθήνας και της Λευκωσίας.
Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του Ισραηλινού αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Ντάνι Αγιαλόν, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα, βάσει των οποίων το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει κάθε στρατιωτική πρόκληση που δύναται να εγερθεί ως προς τις γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην Κύπρο, ο Λάνγκφαν υποστήριξε ότι «χωρίς τη διάταξη μάχης του Ισραήλ και χωρίς το ίδιο το Ισραήλ, θα ήταν αδύνατο για το ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί την Ελλάδα, πόσο μάλλον την Κύπρο, από ένα παλιρροϊκό κύμα Τουρκίας-Μουσουλμανικής Αδερφότητας που θα κατέστρεφε τα πάντα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Είτε αρέσει στο ΝΑΤΟ είτε όχι, το Ισραήλ αποτελεί τώρα την καρδιά και την ψυχή της νοτιοανατολικής του πτέρυγας».
http://www.philenews.com/digital/

1 σχόλιο:

  1. Μπααα! και πιους προβοκάτορες έχουν κατά νου, και υπό τον έλεγχό τους να τσιγλίσουν για να μας την πέσουν, ή μήπως θα μαστουριγιάσουν τους ναρκομένους που έχουν στη Ελλάδα βάζοντάς τους και μπούρκες, πάντως τους Τσετσένους τους λιγόστεψαν στη Τουρκία, λέτε να ντυθεί κανείς και Ραβίνος μιας και βρήκε τον αντισημίτη! και μιας και σημίτες είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι δεν θα ήταν και δύσκολο να ρίξουν στάχτη στα μάτια και μελάνη σουπιάς.

    Ή μήπως είναι παζαρέματα τρόμου για αεριτζίδικες συμφωνίες υπό την προτροπή του προστάτη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.