29/11/11

Συγχαρητήρια στο Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, που λέει όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας!

Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών: Καμία υποχώρηση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ
«Πράξη εθνικής προδοσίας» συνιστά για το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών οποιαδήποτε υποχώρηση εκ μέρους της ελληνικής διπλωματίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του με αφορμή την αναμενόμενη απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την προσφυγή των Σκοπίων κατά της Ελλάδας, «πάγια και αταλάντευτη» θέση του κόμματος είναι ότι «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική».
«Δεν δεχόμαστε, κανένα όνομα για τα Σκόπια που να περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του», ξεκαθαρίζει το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών, προσθέτοντας ότι «η επιστολή του Ν. Γκρούεφσκι στον Έλληνα Πρωθυπουργό για την ενίσχυση της υποψηφιότητας της ΠΓΔΜ, ως μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, πέφτει στο κενό κάθε φορά που ο ίδιος ξεπερνά τα όρια της εθνικιστικής του έπαρσης».

6 σχόλια:

  1. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ!

    Δ Ε Ν ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη επειδη ειπανε "οχι στο ξεπουλημα της μακεδονιας" εμεις τρελλαθηκαμε με το "Αρμα"????
    Δεν πρεπει να παρασυρομαστε απο μικρους που θελουνε να μεγαλωσουν αλλα και απο "μεγαλους" που μας "αγαπανε".Παντοτε χρειαζεται και δευτερη και τριτη και εικοστη σκεψη.Κανενας δεν μας αγαπαει.Την παρτη τους κοιτανε και μας φλερταρουνε οταν τους βολευει η παρουσια μας για να μας δειχνουν στο πληθος,σαν αρρενα,και να μαζευουν την ψηφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα τα παρακατω ειναι τα σοβαρα Σκαλ και οχι το αρμα του καθε ψωνισμενου που θελει να μπει στα κονδυλια για τα κομματα για να εχουν και τα εγγονια του να φανε=


    >Παγκόσμια καταστροφή βλέπει το 2012 η Citigroup!
    Τις πλέον ζοφερές εκτιμήσεις για την προοπτική όχι μόνο της ευρωπαϊκής, αλλά συνολικά της παγκόσμιας οικονομίας παρουσιάζει στην τελευταία της έκθεση για το 2012 η Citigroup. Σε ειδικό report με τίτλο “Global Economic Outlook and Strategy - Prospects For Economies And Financial Markets In 2012 And Beyond” ο επικεφαλής οικονομολόγος της Citi κ. Willem Buiter ούτε λίγο, ούτε πολύ υποστηρίζει πως μέσα στον επόμενο χρόνο θα χρεοκοπήσουν Ελλάδα και Πορτογαλία, θα υποβαθμιστεί η πιστοληπτική αξιολόγηση Αυστρίας, Βελγίου, Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας, ενώ θα ακολουθήσει, σε ορίζοντα 2 ετών, η υποβάθμιση των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας!Στην ίδια έκθεση που συναγωνίζεται σε … καταστροφολογικά σενάρια κι αυτούς ακόμα τους χρησμούς του διάσημου Νουριέλ Ρουμπινί, περιγράφονται «πολιτικοί κίνδυνοι που θα ενταθούν το 2012 και εκλογικές αναμετρήσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες οικονομίες», ενώ καταγράφονται και «γεωπολιτικές ανησυχίες για τις χώρες της Μέσης Ανατολής, της Βορείου Αφρικής και της Ασίας».
    Λουκάς Δ. Συμπεράς | Νοεμβρίου 29, 2011 at 20:47 | Κατηγορίες: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ | URL: http://wp.me/p1aYwg-8aR<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λουκάς Δ. Συμπεράς: "Στην ίδια έκθεση που συναγωνίζεται σε … καταστροφολογικά σενάρια κι αυτούς ακόμα τους χρησμούς του διάσημου Νουριέλ Ρουμπινί, περιγράφονται «πολιτικοί κίνδυνοι που θα ενταθούν το 2012..."

    Ατυχήσανε. Θα τούς περιλάβουν οι Μάγια με εκείνα τα ρόπαλα με τα δύο τετράγωνα δόντια και θα δουν παρδαλό Θεό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπαμαιπου θα σε στεναχωρησω αγαπητε Πιγκουυινε αλλα` το 2012 ο θεος-Ιαγουαρος δεν θα μας`τιμησει με την παρουσια του ουτε ο κοσμος θα τελειωσει στις 21 Δεκεμβριου του 2012 απλα αυτη ημερομηνια` ειναι το τελος ενος ηερολογιακου κυκλου για τους Μαγια και καθως οη κλασικη φαση του πολιτισμου τους τελειωσε γυρω στο 800 π.χ δεν ειχαν τον χρονο να καταγραωουν και αλλους ημερολογιακους κυκλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2 Δεκεμβρίου 2011 2:51 π.μ.

    Πολυ σωστα τα διατυπωνεις.Καποιοι βρηκανε τα θεματα αυτα καταλληλα σαν εργαλεια για να σπειρουν τον φοβο και να ελεγξουν τους λαους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.