26/11/11

Χουντικός πυρήνας στη Σχολή Ευελπίδων


Σταγονίδια της Χούντας εμφανίστηκαν, όχι ξαφνικά, όπως φαίνεται, στη Σχολή Ευελπίδων την ημέρα της Επετείου της 17ης  Νοέμβρη.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» και μετά την ανάγνωση της ημερησίας διάταξης που εξέδωσε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κι αφού αποχώρησαν οι αξιωματικοί, ο αρχηγός των σπουδαστών της Σχολής διέταξε συναδέλφους του να προσέλθουν στο βήμα και να τραγουδήσουν τον ύμνο της Απριλιακής Χούντας. Όπερ κι εγένετο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος εύελπις πρωτοστατεί σε παρόμοιου τύπου περιστατικό. Κατά την εφημερίδα, ο νεαρός αυτός ήταν εκείνος που παράκουσε τις διαταγές και παρέλασε με ομάδα συμφοιτητών του την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, τραγουδώντας το γνωστό άσμα «Μακεδονία Ξακουστή».

Κατόπιν όλων αυτών, ο υπουργός Άμυνας διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και κάλεσε τα πειθαρχικά όργανα του στρατού ξηράς να συνεδριάσουν με αντικείμενο εξέτασης την απόταξη του συγκεκριμένου εύελπι.

Χουντικά συνθήματα στην Ευελπίδων!

ΑΘΗΝΑ 26/11/2011

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στους χώρους του στρατού ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, όπου ο αρχηγός των τεταρτοετών της Σχολής Ευελπίδων έβγαλε λόγο υπέρ της χούντας και έβαλε τους συναδέλφους του να τραγουδήσουν τον ύμνο της χούντας.

Ο αρχηγός των τεταρτοετών κάλεσε πρώτα τους αλλοδαπούς και τους Κύπριους να αποχωρήσουν από το αμφιθέατρο, να κλείσουν οι πόρτες και να κατέβει η αφίσα του Πολυτεχνείου και στη συνέχεια ξεκίνησε το απαράδεκτο λογύδριο κατά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και υπέρ της χούντας. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι η "επανάσταση" της 21ης Απριλίου ήταν παρεξηγημένη...

Σύμφωνα με το «Κυριακάτικο Βήμα», ο υπεύθυνος για το περιστατικό έχει απαλλαχθεί από τα διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της αποπομπής.

Ο υπ.Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε εντολή να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για την περίεργη αυτή υπόθεση, ενώ σύμφωνα με το υπουργείο ο κ.Αβραμόπουλος διεμήνυσε προς το στράτευμα ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές.
http://www.nooz.gr/

26 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ,
    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.

    Λυπάμαι που το λέω αλλά τα καλά στελέχη στις Ελληνικές Ε.Δ είναι υπερβολικά άξια και σοβαρά για να υπηρετούν αστείους. Σε άλλες χώρες θα είχαν καλύτερη τύχη.

    αυτοεξοριστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ᾿ ἀρχήν, τί δουλειὰ ἔχει ἡ «ἀφίσσα τοῦ Πολυτεχνείου» στὴν Σχολὴ Εὐελπίδων; Μήπως ἀναρτοῦν καὶ τὴν ἀφίσσα τοῦ Τσὲ Γκεβάρα στὶς στρατιωτικὲς σχολές; (Τὸ ἐρώτημα τὶ δουλειὰ ἔχουν οἱ ἀλλοδαποὶ στὴν Σχολὴ Εὐελπίδων, τὸ ἀφήνω γιὰ ἄλλη φορά.)

    Πάντως, ναί· μετὰ ἀπὸ αὐτὸ, οἱ Εὐέλπιδες ἔπρεπε νὰ τιμωρηθοῦν καὶ νὰ ταπεινωθοῦν· δὲν ἄντεχε τὸ χρεωκοπημένο κομματοπολιτικάντικο σκυλολόι τὴν σύγκρισι...

    Συμπεράσματα: α) Ἐν ἔτει 2011, στὴν Σχολὴ Εὐελπίδων διοργανώνονται ἑορταὶ καὶ ἐκδηλώσεις τῆς χρεωκοπημένης κομματο-«δημοκρατίας» γιὰ τὸ «Πολυτεχνεῖο», καὶ ὅποιος εὔελπις δὲν τραγουδᾷ τὰ λαϊκὰ ἐπαναστατικὰ τραγουδάκια, ἀβάντι πόπολο παντιέρα ρόσα..., σὰν καλὸ παιδάκι, ἀποτάσσεται αὐτοστιγμεὶ καὶ δρακοντίως ἀπὸ τὸν προστάτη τῆς Δημοκρατίας στρατάρχη Ἀβραμόπουλο καὶ τοὺς λοιποὺς μεγαλόσχημους κουραμπιέδες. β) Ἡ καρατόμησις γιὰ λόγους πολιτικῶν φρονημάτων εἶναι τὸ ἀπαύγασμα τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων καὶ τῆς ἐλευθερίας τῶν ἰδεῶν στὴν «δημοκρατικὴ» Ἑλλάδα. (Κανένας Δημητρᾶς δὲν θὰ προσφύγῃ βεβαίως στὰ εὐρωπαϊκὰ δικαστήρια γιὰ τὸ παλληκάρι αὐτό...) γ) Ἡ «δημοκρατικὴ» Ἑλλάδα δὲν θέλει γιὰ ἀξιωματικὸ τὸν πρῶτο ἀξιοκρατικῶς καὶ μὲ σκληρὲς δοκιμασίες, τὸν ἀρχηγὸ τῆς Σχολῆς, τὰ παλληκάρια μὲ αὐτὸ τὸ φρόνημα· θέλει τοὺς ὀσφυοκάμπτες καὶ χαμερπεῖς, ποὺ δὲν ἔχουν τὴν παρρησία νὰ ἐκφρασθοῦν σὰν ἄνδρες, ἀλλὰ καρφώνουν δειλὰ καὶ ὕπουλα (ἀδιανόητο γιὰ ἀξιωματικό). δ) Ἡ ἐντύπωσις γιὰ τὴν βρώμικη καὶ ὕποπτη συμπεριφορὰ αὐτοῦ τοῦ Μπεγλίτη, δὲν προκύπτει ἀπὸ τὸ συγκεκριμένο περιστατικό, ἀλλὰ ἀπὸ ὅλη τὴν δράσι του ἐδῶ καὶ καιρό.

    Ἡ μεταπολίτευσις κλείνει τὸν κύκλο της, χρεωκοπημένη οἰκονομικῶς, διεφθαρμένη ἠθικῶς, γελοιοποιημένη ἰδεολογικῶς, σεσηπώσα καὶ ὄζουσα αἰσθητικῶς. Στὸν ἀγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τιμωρία θα πρέπει να είναι αυστηρή και δίκαιη.Δεν επιτρέπονται κουτοπονηριές και κουκουλώματα που περνούν απο κοματικο-στρατιωτικά φίλτρα όπως γινόταν παλαιώτερα.
    Τελικά σ΄αυτή τη χώρα η κατά κεφαλήν καλιέργεια βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο και δεν είναι τυχαίο ότι βρισκόμαστε στη σημερινή κατάσταση.
    Με τέτοιες ''υπερπατριωτικές'' προδοτικές νοοτροπίες χάσαμε τη μισή Κύπρο και πολλούς ήρωες όπως ο
    ΤΧΗΣ ΚΑΤΣΑΝΗΣ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ , που καταντήσαμε! Έχετε καταλάβει ποια παιδιά είναι οι νέοι ευέλπιδες ? Δεν είναι τα παιδιά μας, τα παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας? Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι έχουμε γεμίσει από αριστερούς προδότες. Αναρωτήθηκε κανείς πως θα είναι το ηθικό των αυριανών αξιωματικών που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Τουρκία σε ένα μελλοντικό πόλεμο? Εγώ δεν είμαι χουντικός, όμως από τώρα, θα τραγουδώ κάθε ημέρα το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα, που έδιωξες τους βάρβαρους και ελεύθερη είσαι τώρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο ...χουντικος Ευελπις (γεννηθηκε μαλλον το 1990) ητανε ο ...ανταρτης που πρωτοστατησε και ουρλιαζε σαν λυκος τραυματισμενος ,το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" ,και μιλησε για Αυτον ,ποιος? Ο σημερινος ΥΠΕΘΑ.Μονο και λιαν επιοικως,λογω των ημερων,μονο ενα σφυριχτο και σιγανο "χαχα" η "χμ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλα σχολια μπορει να κανει καποιος για το ανοητο επιπεδο τετοιων δημοσιευσεων - ελλειψη κρισης και πληρης αφελεια η επικινδυνη σκοπιμοτητα στην χειροτερη περιπτωση.

    Μηπως τουλαχιστον λειπει ενα ερωτηματικο απο τον τιτλο του αρθρου; Η εχουμε ηδη καταληξει στο συμπερασμα περι 'χουντικου πυρηνα'; Και το τι σημαινει 'χουντικος πυρηνας' αναφερομενοι σε 22 χρονων ατομα, γεννημεννα 15 χρονια μετα την πτωση της χουντας, ειναι μαλλον ψιλα γραμματα για πολλους - δυστυχως.

    Αλλα ο ιστοτοπος που εχει γινει προσφιλης στοχος πολλων τωρα τελευταια, νομιζω οτι βαζει τα πραγματα στην θεση τους:
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=28335&Itemid=139

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμένα πάντως μου φαίνεται ύποπτη η είδηση. Πάλι εκκαθαρίσεις θέλουν να κάνουν. Κάποτε ήταν οι κομμουνιστές τώρα είναι οι χουντικοί.

    (σκέψου το γράφει μια κατ εξοχήν αριστερή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή το θέμα βγαίνει από τα παραδοσιακά ΜΜ"Ε" προβοκάτσια μου θυμίζει εμένα προκειμένου να σιγοντάρουν το "πραξικόπημα" του "Υπουργού" Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη.
    Άμα ήθελαν να κάνουν δουλειά με την εκκαθάριση του φοιτητή της Ευελπίδων θα την έκαναν στα μουγγά και γρήγορα μια και για ΕΔ πρόκειται.
    Δηλαδή τι να καταλάβω εγώ ο έρμος;
    Ότι το πολίτευμα κινδύνεψε από πραξικόπημα ενός Εύελπη που σημειωτέον δεν έχει ακόμη επαφή με το στράτευμα,
    ή
    ότι για να ελεγχθεί πειθαρχικά ένας φοιτητής της σχολής Εΰελπίδων χρειάζονται δύο υπουργοί, ένας αρχηγός, μια εφημερίδα και τρία κανάλια,
    ή
    ότι επειδή το σύστημα απέτυχε να τον εντοπίσει για 4 χρόνια θα πρέπει όλη η Ελλάδα να ασχολείται επί μήνες μαζί του;
    Διαλέγετε και παίρνεται.
    Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι μάλλον πληρώνει κάποιο παλικαράκι που τώρα ξεκινάει την ζωή του τα άθλια πολιτικά παιχνίδια των ξεφτιλισμένων πολιτικών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή οι καιροί για την Πατρίδα και το Έθνος είναι πονηροί, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δούμε πράγματα.
    Δεν το ξέρω το γεγονός και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.
    Θα πρέπει όμως να έχουμε υπ' όψιν μας ότι είναι δυνατόν να αποπειραθούν να εφαρμόσουν το εξής σχέδιο:
    Πρώτον, να υποχρεώσουν τις αστικές πολιτικές δυνάμεις να εφαρμόσουν ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, που θα περιορίσει τα δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων και θα οδηγήσει το λαό στην εξαθλίωση.
    Δεύτερον, θα οδηγήσουν τις μη αστικές πολιτικές δυνάμεις στους δρόμους, για να κάνουν καμία εξέγερση ή "εξέγερση", για να απορυθμίσουν τη χώρα και να την οδηγήσουν σε πλήρη εξαθλίωση.
    Τρίτον, για να ελέγξουν την κατάσταση στη συνέχεια, είναι πιθανόν να χρειαστούν τις ένοπλες δυνάμεις και την αστυνομία.
    Εν τω μεταξύ, όλο αυτό το διάστημα, θα έχουν κάνει τη "δουλειά" τους και θα έχουν πετύχει το στόχο τους.
    Το επεισόδιο ή "επεισόδιο" στη Σχολή Ευελπίδων, θα πρέπει να το δούμε και κάτω από αυτό το πρίσμα.
    Γι' αυτό, οι αξιωματικοί θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και παραμείνουν προσηλωμένοι στα καθήκοντά τους, που είναι η Πίστη, η Αφοσίωση και η τήρηση του Συντάγματος και τον Νόμων του Κράτους και η υποταγή στους ανωτέρους τους.
    Σε σχέση με το επεισόδειο ή "επεισόδιο", αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί όλους μας, είναι το πώς ένας εύελπις τεταρτοετής, και μάλιστα αρχηγός, δεν ήξερε ότι η Χούντα ήταν ξενοκίνητη και ότι επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ για να πάρουν οι κωλότουρκοι την Κύπρο.
    Όσο για το Πολυτεχνείο, τα είπαμε, να μην τα ξαναλέμε.
    Εν κατακλείδι, η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος, οι αρμόδιες αρχές πρέπει να ψάξουν αν η υπόθεση έχει "ουρά" σε καμία πρεσβεία, και ο πέλεκυς να είναι βαρύς.
    Η κατάσταση στην πατρίδα μας είναι τόσο σοβαρή, που δεν σηκώνει παιχνίδια και εκπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σχόλιο αυτό μετριάστηκε.

    Ο/Η r+w είπε...
    Και ένα τελευταίο από εμένα για το θέμα επειδή αναφέρθηκε και ο πατέρας του Εύελπη.

    Από πότε η ευθύνη στην Ελλάδα έγινε οικογενειακή ή συγγενική υπόθεση εάν θέλετε;

    Εάν είναι έτσι τότε κλέφτη είναι ο γιός του Κουτσόγιωργα, ---- και ---- ο πατέρας Μπότσης και ούτω καθεξής,
    για να μην αναφέρω το τελείως "τυχαίο" ότι ήταν ο ίδιος ο Εύελπης που αντέδρασε στην Θεσσαλονίκη την 28/10/2011 και το ΑΘΛΙΟ πολιτικό σύστημα θέλει τώρα να τον συντρίψει για παραδειγματισμό όλων μας.
    Κάποτε ο Λαζόπουλος φώναζε μέσα από τα κείμενα του Σημίτη κουφάλα έρχεται κρεμάλα.

    Μάλλον πρέπει να μεγαλώσουμε την λίστα του Λάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Skal
    "οι αρμόδιες αρχές πρέπει να ψάξουν αν η υπόθεση έχει "ουρά" σε καμία πρεσβεία "

    Τα ειπες ολα.
    Εγω ηδη εστειλα το κειμενο (εκει που νομιζω οτι μπορει να αντιδρασουν) για αφυπνηση και αντιδραση αν τολμησουν να πειραξουν το παλληκαρι αυτο=τον Πρωτο μεταξυ των Πρωτων=Ιεροσυλια+εσχατη προδοσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Skal,
    μερικές φορές μου θυμίζεις βαλβίδα ασφαλείας σε χύτρα ταχύτητας.

    Αποδεκτή και θεμιτή η αναπροσαρμογή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κουφιοκεφαλε- προδοτη και ρουφιανε στην ΣΣΕ.Θα μαθευτει το ονοματακι σου που απο μοχθηρια και ζηλεια εκανες τον ρουφιανο γιατι ησουνα και εισαι και θα εισαι εφ ορου ζωης ενα πηχυ κατω απο το παλληκαρι αυτο και τοτε ουτε στο χωριο σου θα μπορεσεις να κρυφτεις.ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ κολοβλαχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στεργκ
    κάποια στιγμή θα διηγηθώ στους φίλους του ιστολογίου ένα πραγματικό γεγονός, πολύ διδακτικό.
    Επί της ουσίας, η χώρα αυτή θα πρέπει να απαλλαγεί και να ελέγξει τη δράση των πρεσβειών.
    Οι εγκάθετοί τους κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατι ειμαστε "Σομαλια" η "Ουγκαντα" η,η...
    Αν αυτο γινοτανε στην Αγγλια,Ρωσσια,Γαλλια κλπ θα περνανε το μαθημα τους στον ορο=ο,τι μου κανεις θα σου κανω,σεβασου με να σε σεβαστω η (εστω) μη το παρακανεις γιατι και εγω θα το παρακανω και θα γινουμε και οι δυο εμεις οι..."πολιτισμενοι" λαοι κοινως ρεζιλι στην οικουμενη και το χειροτερο=θα μας φτυνουν και οι απο κατω μας τριτοκοσμικοι.Και αντε μετα να τους μαζεβεις αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν αντί για το χουντοτράγουδο τραγουδούσαν ''βροντάει ο όλυμπος, αστράφτει η γκιώνα, στ'αρματα στ'αρματα, εμπρός στον αγώνα'' θα μας πείραζε αλήθεια;
    Για το φίλο, που τον πείραξε που τραγούδησαν οι Ευέλπιδες στη θεσ/νίκη τη Μακεδονία, έχω να πώ πως έχει δίκιο, γιατί θα έπρεπε να τραγουδήσουν κανένα πιο σύγχρονο άσμα, όπως ας πούμε το ΄΄δεν περνάς κυρά μαρία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος μπορεί να γίνει και απο μή στρατιωτικούς ή και απο συνδιασμό,πολιτικοστρατιωτικό.

    Προσωπικά δεν θα ήμουν αντίθετος σε μια τέτοια περίπτωση,σίγουρα όχι υποκινούμενη προσπάθεια αλλά σίγουρα ναί υποβοηθούμενη.

    Υπάρχουν ισχυρά κράτη που θα ήταν πρός το συμφέρον τους να στηρίξουν ένα τέτοιο εγχείρημα.

    Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ υποκινούμενης και υποβοηθούμενης ανατροπής απο ξένο κράτος.

    Οι κινήσεις αυτές του εν Ελλάδι καθεστώτος μαρτυρούν σύγχυση λόγω απώλειας του ελέγχου.

    Σαφώς προτιμώ μια οργανωμένη ανατροπή απο μια άναρχη εξέγερση,θα ήταν πολύ προτιμότερο φυσικά να επέλθει η αλαγή με εκλογές αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί απο τους κυβερνώντες και φυσικά απο τους εντολοδόχους τους,κανένας θεσμός δεν στάθηκε ικανός να προστατεύσει τη Δημοκρατία,σε αρκετές περιπτώσεις είδαμε και ύποπτη έλειψη θέλησης να το πράξουν.

    Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με φτάσουν στο σημείο να εκφράσω τέτοιες απόψεις,ποτέ μη λές ποτέ τελικά,σοφή κουβέντα.

    Μας ανέβασαν στα κεραμίδια όπως είπε και μια ηθοποιός.

    ΥΓ
    Όποιος έχει πιο πολιτισμένη πρόταση παρακαλώ θερμά να μας την πεί,την έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και να μην ξεχνάμε ότι η εκτέλεση των έξι στου Γουδή,δίκαια ή άδικα,ακόμη λειτουργεί ώς φόβητρο,φανταστείτε να μην είχε γίνει πόσο πιο χυδαίοι θα ήταν σήμερα.

    ΥΓ
    Δεν είμαι υπέρ των εκτελέσεων,τα ισόβια για όσους είναι πραγματικά ένοχοι με καλύπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όποιος έχει πιο πολιτισμένη πρόταση παρακαλώ θερμά να μας την πεί,την έχουμε ανάγκη.


    Προτιμω να τους...τελειωνουμε με ...λειζερ αντι με super magnum απο χραπα χρουπα.Το βλεπω πιο πολιτισμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. skal (5:25πμ): "Σε σχέση με το επεισόδειο ή "επεισόδιο", αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί όλους μας, είναι το πώς ένας εύελπις τεταρτοετής, και μάλιστα αρχηγός, δεν ήξερε ότι η Χούντα ήταν ξενοκίνητη και ότι επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ για να πάρουν οι κωλότουρκοι την Κύπρο."

    Ακριβώς, τα είπες όλα. Το γιατί δεν το ήξερε εξαρτάται από πολλά, π.χ. χαρακτήρας, προσωπικές σχέσεις, οικογενειακό υπόβαθρο, ιδεολογία(-ληψία), κλπ. Άβυσσος η ψυχή τού ανθρώπου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειαζόμαστε έναν ακόμα Κορκονέα και ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο χώρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επρεπε να το περιμενατε, εχουν χρονια που τιμωρουν τους ευελπιδες με την αστεια προφαση οτι τραγουδουν το "Μακεδονια ξακουστη" στην παρελαση της 28ης στην Θεσσαλονικη. Τους χαλανε την "σουπα" οι νεοι α/ξκοι διοτι συνεχιζουν την παραδοση της σχολης !!!! Τωρα τιμωρώντας τον Α της σχολης πιστευουν οτι οι υπολοιποι θα ειναι στην "μουγκα" ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Σε σχέση με το επεισόδειο ή "επεισόδιο", αυτό που πρέπει να μας ανησυχεί όλους μας, είναι το πώς ένας εύελπις τεταρτοετής, και μάλιστα αρχηγός, δεν ήξερε ότι η Χούντα ήταν ξενοκίνητη και ότι επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ για να πάρουν οι κωλότουρκοι την Κύπρο."
    Να ηταν ο μοναδικος...να μιλησουμε για το ΠΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.