28/11/11

O θάνατος του Τούρκου μηχανικού Hüseyin Başbilen, της Aselsan οφείλεται σε δολοφονία


Ο Hüseyin Başbilen Τούρκος μηχανικός- στέλεχος της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας της Aselsan, εργαζόταν στον τομέα της έρευνας και σε απόρρητα στρατιωτικά προγράμματα, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στις 7 Αυγούστου, 2006.O Θάνατος του στην αρχή αποδόθηκε σε αυτοκτονία , όμως στα πλαίσια της έρευνας σχετικά με την υπόθεση " Εργκενεκόν", τουρκικό δικαστήριο διόρισε ειδικό πραγματογνώμονα του οποίου η έκθεση σύμφωνα με την εφημερίδα Χουρριέτ αποδεικνύει ότι δεν αυτοκτόνησε αλλά έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.
Τον θάνατο του Başbilen ακολούθησαν άλλοι δύο θάνατοι μηχανικών της Aselsan του Halim Ünal ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι στις 17 Ιανουαρίου του 2007 και του Evrim Yançeken ο οποίος αυτοκτόνησε "πέφτοντας" απο το μπαλκόνι του έκτου ορόφου στο διαμέρισμά του, εννέα ημέρες αργότερα.Σύμφωνα με την εφημερίδα και οι τρείς μηχανικοί εργάζονταν σε πρόγραμμα για τα τουρκικά μαχητικα΄αεροσκάφη F-16

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ 2006 ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΑΝ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ 4ης - 5ης(;;;) ΓΕΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ... ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΝΑΤΟΙΚΗ ΧΩΡΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ή ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.