13/12/11

Το ελληνοτουρκικό λεξικό Παπανδρέου-Ερντογάν!!!


5 σχόλια:

  1. [ Επειδη δεν βρηκα αλλο χωρο που να ταιριαζει με το παρακατω σχολιο αναγκαστηκα να το απευθυνω εδω και ζητω την κατανοηση.Το παρακατω μου το εστειλε πριν απο λιγο ο Anaconda και με δικη μου πρωτοβουλια το μεταφερω εδω αναρωτουμενος αν αξιζουν αυτοι οι κατοικοι του χωρου της μιζεριας να ασχολεισαι μαζι τους και να συμπασχεις στα προσωπικα τους προβληματα αντι να τους στειλεις στο διαολο και ακομα παραπερα και να κοιταξεις την δικη σου ζωη μακρυα απο ολους αυτους τους τυπους της κτηνωδιας.

    >Στο ακόμα ''άγριο'' και απολίτιστο Κορωπί, όπου συνεχίζουν να υπάρχουν κοτέτσια και...κοπάδια ζώων, συνεχίζουν οι φόλες, σε αδέσποτα σκυλιά, πλάσματα που ''ενοχλούν''.
    Ο αρσενικός λυκοσκυλάκος της φωτό βρέθηκε ζωντανός μα ''χαμένος''. Στα μάτια του η θλίψη τα λέει όλα.
    Σκότωσαν την φίλη του..Την είδε να ξεψυχά, γεμάτη πόνο...Δεν κατάλαβε το γιατί. Γιατί το ανθρώπινο χέρι προκάλεσε τόσο πόνο στην φίλη του...
    Φοβήθηκε που τον έπιασαν για να τον σώσουν, μα ήταν ο μόνος τρόπος, να σωθεί, να φύγει από κει, να μεταφερθεί σε καταφύγιο.
    Για ακόμα μία φορά, αυτοί είναι οι άνθρωποι...και αυτά τα ζώα. Έμεινε πιστός, δίπλα στη φίλη του, παρέα στο τελευταίο της ταξίδι.

    ΠΗΓΗ: www.adespoto.gr

    http://107.20.137.49/?h=610&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/13-12-2011/lykoskyla2.jpg

    http://www.newsit.gr/files/Image/13-12-2011/resized/lykoskyla3_473_355.jpg<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sterg, δεν θα φύγουν τα ήμερα για να μείνουν τα άγρια. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα έρθει κάποια στιγμή στη ζωή τους που θα αναρωτιούνται τί αμαρτίες πληρώνουν,τότε είμαι σίγουρος ότι θα θυμηθούν...

    Όλα εδώ πληρώνονται,εγώ πιστεύω στη Θεία Δίκη,θα το βρεί μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο αυτά τα ''χρέη'' είναι που δεν γλυτώνεις ποτέ,όπου και να κρυφτείς,όποιος και αν είσαι,ισχυρός ή ανίσχυρος η κτηνωδία θα γυρίσει πίσω και θα σου χτυπήσει την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα μάτια ενός σκύλου αποτυπωμένος ο πόνος που προκαλεί η ατελείωτη μοχθηρία της νεο-ελληνικής κοινωνίας.

    Μετά μας φταίει η Τριμερής, και η Bilderberg… Είναι τόσα τα ζιζάνια στον δικό μας κήπο, και τόσο δηλητηριώδη, που μας σκοτώνουν.

    Μία η λύση : ΞΕΡΙΖΩΜΑ.

    Ειδικά δε για αυτούς που κακοποιούν τα ζώα, να γίνουν οι ποινές ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ, που θα βλέπουν ζώο και θα φεύγουν τρέχοντας, τα καθίκια.

    Η Αγάπη προς τα ζώα δεν μπορεί να είναι υποχρεωτική. Ο σεβασμός όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι, και θα γίνει. Αυστηρότατες ποινές και τιμωρία στα σκουπίδια που ασελγούν πάνω στα πλάσματα της φύσης, αυτά που μας δίνουν τα πάντα και σε αντάλλαγμα παίρνουν θάνατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.