28/1/12

Η Ολλανδία απαγορεύει την μπούργκα

Η ολλανδική κυβέρνηση προέβλεψε ότι η απαγόρευση της μπούρκας και του νικάμπ θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές του 2013.«Ελπίζουμε ότι η απαγόρευση της χρήσης των ρούχων που καλύπτουν το πρόσωπο θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές του 2013» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Βέρα Χούγκεντουρν, εκπρόσωπος του ολλανδικού υπουργείου Εσωτερικών, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
«Όλα εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα το νομοσχέδιο θα περάσει από την Κάτω και την Άνω Βουλή» πρόσθεσε.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας Μαξίμ Βερχάγκεν δήλωσε ότι το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε την Παρασκευή να υποβάλει το νομοσχέδιο στους βουλευτές.
Η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Ολλανδίας είχε ανακοινώσει στις 16 Σεπτεμβρίου την απαγόρευση της μπούρκα στη χώρα.
http://www.real.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ήμουν της ιδέας ότι η μπούργκα πρέπει να απαγορευθεί σε όλες τις χώρες της ΕΕ!
    Αλλά το ξανασκέφθηκα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όχι μόνο δεν πρέπει να καταργηθεί, αλλά αντιθέτως πρέπει να φορεθεί υποχρεωτικά διά νόμου ,από όλες τις γυναίκες σε όλη την ΕΕ,τουλάχιστον για έναν χρόνο! Θα τις βοηθήσει να εξοικειωθούν με το αναπόφευκτο που έρχεται,καθώς και όλους τους Δυτικούς να καταλάβουν τι εστί Ισλάμ και Σαρία.
    Επίσης θα βοηθούσε μέλη ΜΚΟ καθώς και πολιτικούς που προωθούν την παγκοσμιοποίηση να συνειδητοποιήσουν τι πάνε να "σκαρώσουν".Ίσως κυνηγημένοι από τις Ερινύες να αυτοκτονήσουν και να γλυτώσει η ανθρωπότητα.

    FAQ (Frequently Asked Questions)
    1.Πριν φορεθεί η μπούργκα θα γίνεται κλειτοριδεκτομή ? Εεε ,όχι δεν θέλω να επιμείνω στην κλειτοριδεκτομή ,ούτε στο κόψιμο των δακτύλων εάν έχουν βαμμένα νύχια,ούτε στο κόψιμο μύτης και αυτιών εάν είναι λίγο ...παρδαλές ,ούτε στον λιθοβολισμό.
    2.Θα μπορούσε η μπούργκα να είναι διαφανής ? Πίστευα ότι αυτή θα ήταν η πρώτη ερώτηση που θα έκαναν οι Ευρωπαίες και και Ελληνίδες.Εάν θα μπορούσε η μπούργκα να ήταν διαφανής στο ύψος της λεκάνης ώστε να τονίζει και να δένει αρμονικά με το καινούριο τους string! Θα είμαι κατηγορηματικός.
    ΌΧΙ διαφανής μπούργκα όχι string!
    3.Μη συμμόρφωση με τον νόμο θα έχει συνέπειες? Ναί!Όσες θα παραβούν τον νόμο θα παραδίδονται σε λαϊκά δικαστήρια μουσουλμάνων πιστών που θα επαναφέρουν την διασαλευθείσα ηθική τάξη και θα αποδίδουν δικαιοσύνη μέσω του κατάλληλου ακρωτηριασμού .(Σε τυχόν ερώτηση τι θα μας κόψουν δεν θα απαντήσω ,γιατί ...ντρέπομαι)
    4.Θα υπάρχει ηθική επιβράβευση για όσες θα τιμήσουν την μπούργκα τους? Ναι!Όσες είναι σεμνές και καλές πιστές εάν δεν κατορθώσουν να κερδίσουν τον παράδεισο των χριστιανών, λόγω καλής διαγωγής και λόγω του ότι τίμησαν την μπούργκα τους , θα κερδίσουν τον παράδεισο των μουσουλμάνων που υπόσχεται πολλά!!! 72 ουρί του παραδείσου με διάπλαση σαν του Άρνολντ Σβαρτζενεϊγκερ ή του Συλβέστερ Σταλλόνε , που θα τους φορέσουν δια μιας 72 μπούργκες !!! για να είναι ζεστές και να τα περνάνε μια αιωνιότητα ,αυτές καλά και εμείς καλύτερα!
    5.Οι χριστιανοί πως θα αντιδράσουν στο θέαμα της μπούργκας?Θα βρίσκουν τις γυναίκες αρκούντως σέξυ μέσα στην μπούργκα τους? Ίσως με έναν πιο σοφιστικέ προφυλακτήρα /πλέγμα για τα μάτια μήπως θα γινόταν πιο σέξυ?
    Χμμμ!Κομματάκι δύσκολο το βλέπω ,κατά βάθος πιστεύω ότι οι χριστιανοί δεν θα θελήσουν να ξαναδούν γυναίκα στα μάτια τους.
    Οι τελευταίοι(οι άλλοι θα έχουν γίνει μουσουλμάνοι ) μάλλον θα κλειστούν σε μοναστήρια όπου θα προσεύχονται νυχθημερόν στον Κύριο να τους ελεήσει και να μην ξαναδούν τον "μπαμπούλα με τα μάτια τους".
    Τι φρίκη και αυτή Θεέ μου!
    6.Το πλέγμα μπροστά από τα μάτια θα λύσει το πρόβλημα του λάγνου βλέμματος που έχουν μερικές αισχρές πόρνες ,αλλά με την πρόστυχη φωνή που έχουν μερικές τι θα κάνουμε?
    Είναι απλό , μόλις με την βοήθεια του Αλλάχ θα εφαρμόσουμε την Σαρία ,θα κόβουμε τις γλώσσες όσων γυναικών έχουν πρόστυχη, προκλητική φωνή ,καθώς και τα αυτιά όσων επιχειρούν να τις ακούσουν. Για δύσκολες περιπτώσεις δηλαδή για όσους είναι ατίθασοι και επίμονοι και δεν θέλουν να συμμορφωθούν με τον νόμο , μαζί με τα αυτιά τους θα κόβονται και τα αυτά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.