27/1/12

Η αφαίμαξη δε φτάνει και τώρα μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ με μακελειό (σφαγή)!

του Στρατή Μαζίδη

Αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα σε αυτή τη χώρα είναι πρωτόγνωρο. Παραδοσιακοί πυλώνες της δημοκρατίας καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι ο ένας μετά τον άλλο.

Υποδούλωση και υποθήκευση της πατρίδας μας, διορισμένος πρωθυπουργός, αδιαφορία της λαϊκής απαίτησης για εκλογές (αλήθεια, τι γίνεται με αυτές;) ή προτάσεις για εκ νέου διορισμό του διορισμένου και μετά τις κάλπες.


Τώρα πλέον βλέπουμε και την κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών. Ο υπουργός δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαιωάννου για τους οικονομικούς εισαγγελείς Πεπόνη και Μουζακίτη δήλωσε πως “έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης με τις συγκεκριμένες πράξεις και συμπεριφορές τους” ενώ φαίνεται πως ζητά την αντικατάστασή τους. Υπάρχει μεγαλύτερη παρέμβαση στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη από το σύνολο των λεγομένων του υπουργού που σήμερα είναι και αύριο -το μόνο βέβαιο- θα είναι σπίτι του;

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Λοβέρδος προκλητικότατα απειλεί με μακελειό τον ελληνικό λαό δηλαδή με σφαγή (μακελειό εκ του ιταλικού macello) αν πειραχθεί ο Γιώργος Παπανδρέου. Και ακόμη δεν έχει παρέμβει κανείς. Κι αν όχι η δικαιοσύνη μιας και ισχύει καθεστώς ασυλίας, έστω ένας ψυχίατρος διότι κάτι δεν πάει καλά με τον υπουργό όταν εκτιμά ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προκαλέσουν μακελειό αν πειραχθεί ο τέως πρωθυπουργός.

Εκτός και αν…

…εννοεί μακελειό σε βάρος των πολιτικών οπότε εδώ ίσως έχει ένα δίκιο.

Αυτό όμως είναι δικό του πρόβλημα!

Η ουσία είναι μία.
Δε φτάνει που μας έκοψαν τους μισθούς μας,

Δε φτάνει που πληρώνουμε στην ουσία ενοίκιο στα σπίτια μας,

Δε φτάνει που μας διέλυσαν τα σχολεία και τα νοσοκομεία,

Δε φτάνει που δε σέβονται τους γονείς μας,

Δε φτάνει που σκότωσαν τα όνειρά μας,

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ και με σφαγή αν τυχόν διαπιστώσουν ότι ως κοινωνία προσπαθούμε να αντιδράσουμε δια μέσου της νόμιμης οδού.

Τελικά όμως, κάπως έτσι δεν προκαλούνται τα μακελειά;

πηγή: http://freepen.gr/epikairotita/2017

3 σχόλια:

  1. Κάπως έτσι είναι η αφορμή….
    Διότι φωνάζει ο κλέφτης το ξέρεις έτσι δεν είναι :
    Αν δεν το θυμάσαι σου αναρτώ αντίστοιχο πικρό βιντεάκι που από τότε έδειχνε την κατάντια της Ελλάδος.

    http://www.youtube.com/watch?v=gjFIKjvfLm0

    Μας απειλούν για το μακελειό και εμείς τι πρέπει να κάνουμε :
    Να λουφάξουμε
    Ε εγώ λέω να πούμε το Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα
    Ας κάνουν το μακελειό να δούμε ποιος θα ζήσει ποιος θα πεθάνει ποιος θα επιβιώσει και ποιος θα κυβερνήσει.
    Απλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο βρεμένος την βροχή δεν την φοβάται .
    Εμείς δεν έχουμε τι άλλο να χάσουμε τα χάσαμε αν όχι όλα προς τα εκεί πάμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα .Αυτοί θα χάσουν και μάλιστα τα πάντα …Το έχω πει κι άλλοτε ο φτωχός με ψωμί και ελιά θα ζήσει ας μου πει εμένα ''το λεβεντόπαιδο'' αν θυμάται τι είναι ψωμί και ελιά πόσο κάνει, και αν ποτέ τα τελευταία χρόνια πήγε σε φούρνο. Καλά για τώρα, δεν το πιστεύω, γιατί έχει να φάει αυγό και γιαούρτι στην καλύτερη που θα στρώσει επιδερμίδα.
    Κύριε ,
    Μας προκαλείτε ενώ εμείς ως λαός μέχρι τώρα αγανακτούμε με χαμηλούς τόνους.
    Επιλέγετε δια της πλαγίας οδού να μας θανατώσετε δίνοντάς μας αλεύρι για φάρμακα γιατί αυτό θα μπορούν να αγοράσουν πλέον οι κάτοικοι της κατεχόμενης περιοχής που λέγεται Ελλάδα
    Μας απειλείτε ότι θα χρεοκοπήσουμε , όταν ήδη είμαστε χρεοκοπημένοι και μας μιλάτε για πείνα. Κάτι που είναι όχι απλά ανήθικο αλλά και προδοτικό όταν βασίζεται τα λεγόμενα αυτά, στην μνήμη του Έλληνα, για την πείνα που έχει περάσει και θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τον έχετε υποτελή σε όλες του τις αντιδράσεις.
    Μας πνίγετε στους φόρους και στα χαράτσια όταν εσείς και οι όμοιοι σας δεν έχετε σταματήσει τις σπατάλες στο δημόσιο βίο σας ενώ ο λαός αναστενάζει.
    Μας αφαιρείτε κάθε αίσθημα αξιοπρέπειας, αυτοσεβασμού, αφήνοντας το όνομα ενός λαού πολύπαθου στο διάβα της ιστορίας να σέρνετε, όπως όλοι εσείς , από συνάντηση σε συνάντηση από Eurogroup σε ECOFIN και να μας λένε κλέφτες, τεμπέληδες, λαμόγια . Ποιους εμάς, όλους εμάς, χωρίς να διαχωρίζουν κανέναν και τίποτα.
    Μας φορτώνετε ενοχές δικές σας, που μέχρι σε ένα σημείο έχετε δίκιο, γιατί δεν σας μαυρίσαμε όταν έπρεπε με την ψήφο μας . Αλλά ενοχές στην αδιαφορία σας για την πατρίδα μας , όχι σας ΜΑΣ . Δεν είστε πατριώτες , γιατί δεν σας ενδιαφέρει ο Έλληνας.
    Θέλετε να σώσετε την Ελλάδα αλλά χωρίς του Έλληνες προφανώς προτιμάτε τους λαθρομετανάστες και αλλοδαπούς .Το αποδεικνύουν και οι τόσοι νόμοι (ιθαγένεια κλπ κλπ) ..
    ΕΜΕΙΣ Κύριε ούτε θα πεθάνουμε (όπως προσδοκάτε : σας θυμίζω κουβέντα σας : μα δεν πεθαίνουν και γρήγορα ζουν πολλά χρόνια μετά την σύνταξη).
    ΟΥΤΕ θα φύγουμε όλοι μετανάστες
    ΕΜΕΙΣ εδώ θα μείνουμε
    ΕΜΕΙΣ είμαστε Έλληνες
    ΕΜΕΙΣ θα πολεμήσουμε
    ΕΜΕΙΣ θα πεθάνουμε
    ΕΜΕΙΣ ενωνόμαστε
    ΕΙΜΑΣΤΕ λίγοι αλλά θα γίνουμε πολλοί και σύντομα γιατί μας ενώνουν
    1. Η πραγματική ιθαγένεια,
    2. Η αδικία που κατάφορα τώρα πλέον μας
    3. Η πείνα που επιβάλλεται στον λαό, επιβάλλεται και μάλιστα σε ευαίσθητες ομάδες (γέρους – παιδιά)
    4. Η αγάπη για την Ελλάδα που για λίγο την βάλαμε στην λήθη αλλά δεν την απωλέσαμε…..
    Όσοι και αν είμαστε δεν πειράζει

    Εμείς θα πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και εσείς θα πρέπει να αναζητήσετε πατρίδα αν δεν σας προλάβουν τα γεγονότα .Εχετε την επιλογή ακόμα.
    Το μακελειό εσείς θα το προκαλέσετε αλλά σίγουρα ο λαός θα το συνεχίσει , επεκτείνει και τελειώσει.
    Πάψτε να μας απειλείτε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα, οι μακελάρηδες είναι δυό ειδών. Αυτοί που φαίνονται και εκτίθενται εκτοξεύοντας απειλές και οι άλλοι, οι σιγανοπαπαδιές που χωρίς να φαίνονται,σπέρνουν παντού διαβόλους.
    Το θεμα είναι από ποιούς να αρχίσει κανείς ν΄αντιμετωπίζει και πώς..
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Ελίνα,

    Ο φίλος κοντά ο εχθρός κοντίτερα..
    Αυτόν που εκτίθεται μπορείς να μάθεις με απλές κινήσεις την αχίλλειο πτέρνα του ακόμα και αν έχει μάθει να την κρύβει...Οι σιγανοπαπαδιές είναι ακόμα πιο απλές ακολουθείς τους διαβόλους με επιμονή επιμονή και προσεκτικά και τις βρίσκεις.
    Το ψέμα έχει πολύ κοντά πόδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.