28/2/12

.Ευρωκοινοβούλιο Εβραίων;ΨΗΦΙΣΑΝ 400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ 47 ΧΩΡΕΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Σαμπάχ, τετρακόσιες χιλιάδες Εβραίοι από 47 χώρες ψήφισαν μέσω διαδικτύου και εξέλεξαν 120 εκπροσώπους τους που θα μετέχουν στο εβραϊκό κοινοβούλιο της Ευρώπης.
Επικεφαλής του κοινοβουλίου που έχει σκοπό να καταπολεμήσει την εχθρότητα εναντίον των Εβραίων εξελέγησαν ο Joel Rubinfeld πρώην πρόεδρος των εβραϊκών οργανώσεων του Βελγίου  και ο Vadim Rabinovic πρόεδρος της Εβραϊκής Ένωσης Ευρώπης.Το κοινοβούλιο θα έχει την έδρα του στις Βρυξέλλες και θα είναι το μάτι των Εβραίων στην Ευρώπη.

Οι Εβραίοι της Τουρκίας θα εκπροσωπούνται από τους Cemi Kamhi και  Vital Denis Ojalvo Oner  που ψηφίστηκαν από 3.379 ομοθρήσκους τους.Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ψηφοφορία την είχαν οι Εβραίοι της Ρωσίας με 90.382 ψήφους και ακολουθούν οι Εβραίοι της Γερμανίας με 76.764 ψήφους.
http://www.elzoni.gr

1 σχόλιο:

  1. Για τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ της Παλαιστίνης και τα ΚΑΤΧΟΜΕΝΑ στη Κύπρο πήραν κάποια θέση? ή μήπως θα είναι (σπέσιαλ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ φόρσες) οι τοποτηρητές εξέλιξης καλής πορείας του ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.