27/2/12

Τούρκος απόστρατος: ‘Βάζουν τα θεμέλια Εβραϊκού Κουρδικού Κράτους’…


Ο συνταγματάρχης Erdal Sarızeybek που ασχολείται με το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK), προέβη σε εντυπωσιακές αποκαλύψεις, αναφέρει, σήμερα, το τουρκικό κανάλι CNN και η είδηση αναδημοσιεύεται σε μεγάλη μερίδα των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

 Ο απόστρατος συνταγματάρχης, γράφει το δημοσίευμα, ισχυρίζεται ότι θα δημιουργηθεί με μαύρο χρήμα που υπάρχει στις τράπεζες της Ελβετίας  και είναι της τρομοκρατικής κουρδικής οργάνωσης PKK, «Αυτόνομη Διοίκηση στην Ανατολική Τουρκία».
Ο ερευνητής- συγγραφέας, Erdal Sarızeybek, συμμετείχε ως προσκεκλημένος της συνδικαλιστικής οργάνωσης των καθηγητών  «Egitim Sen».

Ο Sarızeybek υποστήριξε, στην ομιλία του,  ότι το PKK έχει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε λογαριασμούς στις ελβετικές τράπεζες, το οποίο είναι ‘μαύρο’ χρήμα και η κυβέρνηση παραμένει σιωπηλή στο θέμα αυτό.

Ο Τούρκος απόστρατος ισχυρίστηκε ότι οι Κούρδοι ενισχύονται από σιωνιστικό χρήμα και μετά τους δύο πολέμους στο Κόλπο οργανώθηκαν, κυρίως στο Βόρειο Ιράκ, και αποτέλεσαν  αυτόνομη κουρδική περιοχή. 

«Ο Μπαρζανί έβαλε τα θεμέλια της αυτόνομης κουρδικής κυβέρνησης με ομοσπονδιακό συμβούλιο και το 2011 έθεσε τα θεμέλια του κράτους του Ιράκ, που το αποτελούν οι Κούρδοι Εβραίοι, που «συγκροτούν τοπική αυτόνομη κυβέρνηση».


Ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι σε δεύτερο στάδιο,  θα προβούν σε πολιτική κυβέρνηση που θα  είναι κατά της συνθήκης των Σεβρών και θα οδηγήσει σε πόλεμο…»


  --

1 σχόλιο:

  1. K μετά ξύπνησε...Οι Τούρκοι παντού βλέπουν τους Εβραίους πίσω απ'ολα...Ας πάρουν αυτονομία λόγω εκλογικού βάρους (που οφείλεται με την σειρά του στην ραγδαία πληθυσμιακή τους αύξηση) οι Κούρδοι, γιατί με τα όπλα δεν βγαίνει τίποτα. Φίνεται πως δεν έχουν διαβάσει τίποτα από βιβλία counter-insurgency, insurgency, guerrilla warfare. Έτσι φτιάχνονται τα κράτη...Μακάρι οι Κούρδοι να ελευθερωθούν μετά από αιώνες σκλαβιάς!Πρέπει όμως να βοηθήσει κ η Ελλάδα για να ανοίξει το δυτικό μέτωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.