27/2/12

Η τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εμπλέκονται στο σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν;

Ένας από τους συλληφθέντες, ομολόγησε ότι η ομάδα των ισλαμιστών επίδοξων δολοφόνων έφθασε στην Ουκρανία μέσω Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων και Τουρκίας!
Ποιος ο ρόλος του ισλαμιστή διοικητή της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών Χακάν Φιντάν;
Διαβάζουμε σχετικά: Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν Απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία θα σημειωνόταν μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου απέτρεψαν οι ρωσικές και ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα η ρωσική, κρατική τηλεόραση.
Απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν
Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν τη συνωμοσία αυτή ύστερα από έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό της νότιας Ουκρανίας κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.

Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν και βεβαίωσαν, σύμφωνα με το Pervyi Kanal, το Πρώτο Κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.
Ένας από τους ύποπτους που συνελήφθησαν, ο Ιλβι Πιανζίν, ο οποίος κατά τα φαινόμενα ανακρίνεται στα γραφεία της ουκρανικής αστυνομίας, είπε ότι η οργάνωση είχε φθάσει στην Ουκρανία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω Τουρκίας.
Σύμφωνα με αυτόν, η οργάνωση θα εκπαιδευόταν στην Ουκρανία στην παρασκευή βομβιστικών μηχανισμών πριν πραγματοποιήσει επιθέσεις στη Ρωσία και τελειώσει η αποστολή της με μια απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν.
Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, ο Ντίμτρι Πεσκόφ, επιβεβαίωσε την πληροφορία αλλά αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

2 σχόλια:

  1. Ελάτε όλοι μαζί νά ξαναφέρουμε τον Έλληνα Πούτιν, ελάτε όλοι μαζί νά κάνουμε την Ελλάδα πρώτη δύναμή στον κόσμο. Για τους αντιδραστικούς προτείνω νά δούνε τά βίντεο και νά διαβάσουν τά έγγραφα, ή πατρίδα χρειάζεται Ηγέτη, ή πατρίδα χρειάζεται ενότητα, όλοι μαζί αδέλφια για το καλό το δικό μας αλλά και των παιδιών μας χρειαζόμαστε ένα Έλληνα πού νά το λέει ή ψυχή του. Διώξτε τις κομματικές σας πεποιθήσεις και δείτε ποιος μπορεί νά ξανακάνει την Ελλάδα δυνατή και ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
    http://www.facebook.com/groups/351098021579707/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν αυτό που έγραψα πρίν δύο ώρες ήταν παράνομο καλά κάνατε καί δέν τό δημοσιοποιήσατε, εάν όμως δέν ήτανε πιά Δημοκρατία επικαλείστε. Σας πληροφορώ ότι άλλες σελίδες ενημέρωσης το δημοσιοποίησαν. Είχα την εντύπωση και από προσωπικό φίλο ότι ενδιαφέρεστε και προβάλετε όλες τις απόψεις.
    Δέν επιθυμώ τήν δημοσιοποίηση αυτού τού κειμένου, γιατί ακόμα πιστεύω ότι νοιάζεστε γιά τό καλό τής Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.