27/2/12

''Τάιμς'': Εξοπλισμός για όπλα μεταφέρεται μέσω Τουρκίας στη Συρία

Η Συρία χρησιμοποιεί το τουρκικό έδαφος για να παρακάμπτει τις κυρώσεις που της έχουν επιβληθεί, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Τάιμς" του Λονδίνου επικαλούμενη πηγές μυστικών υπηρεσιών. Ενώ η ΕΕ αναμένεται να σκληρύνει σήμερα τις κυρώσεις εναντίον της κυβέρνησης Ασάντ, προσθέτει η εφημερίδα, υλικά και εξοπλισμός για τη κατασκευή όπλων από το Ιράν και τη Κίνα και από αλλού πιθανόν να μεταφέρονται μέσω Τουρκίας παρά τη σκληρή δημόσια στάση της Αγκυρας εναντίον της Δαμασκού.
«Δεν νομίζουμε ότι η τουρκική Κυβέρνηση ενθαρρύνει ανοικτά αυτές τις πράξεις αλλά ορισμένοι αξιωματούχοι είναι ενήμεροι" αποκάλυψε στην εφημερίδα πηγή μυστικών υπηρεσιών από τη Μέση Ανατολή. "Ας πούμε", πρόσθεσε η ίδια πηγή, "ότι κάνουν τα στραβά μάτια". Εξάλλου, έγγραφα στη κατοχή της εφημερίδας δείχνουν ότι τρείς τουρκικές εταιρείες πωλούν υλικά και εξοπλισμό σε συριακό ινστιτούτο έρευνας που κατασκευάζει όπλα και πυρομαχικά για το στρατό και την αστυνομία της Συρίας.
www.kathimerini.com.cy

15 σχόλια:

  1. Οτι δηλαδή έκανε και η Standard Oil του Rockefeller στον Β' Παγκόσμιο όταν πουλούσε "ειδικά πρόσθετα" για την Λουφτβάφε...με λίγα λόγια σου πουλάω όπλα για να πολεμήσουμε αναμεταξύ μας.Αν υπάρχει ακόμα άνθρωπος που πιστεύει ακόμα οτι απο όλους τους πολέμους κερδίζουν ΜΟΝΟ τα τραπεζικά καρτέλ(που δανείζουν με λεφτά τα εμπλεκόμενα στον πόλεμο μέρη) και οι οπλοβιομηχανίες,είναι για λύπηση.Α,ναι..και οι κατασκευαστικές επίσης που κάνουν την "ανοικοδόμηση" όταν σταματήσει το χαλάζι απο τις βόμβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπτυστο δημοσιευμα απο τους Times οι οποιοι ειναι ενα ελεεινο προπαγανδιστικο οργανο που σκοπος του ειναι να δημοσιευει συνεχως ψεμματα που θα δικαιολογουν συνεχη πολεμο και επεμβασεις απο τους Αμερικανους. Η Τουρκια μαχεται εναντια στον Ασαντ και εκπαιδευει τρομοκρατες στο εδαφος της τους οποιους μετα στελνει στη Συρια. Η αληθεια ειναι η εξης:

    Οι Δυτικοι-Σιωνιστες εχουν αναπτυξει δολοφονους-μισθοφορους της Αλ Καιντα (τους οποιους υποτιθενται οτι μαχονται ολα αυτα τα χρονια) και αλλων ακραιων στοιχειων ελεγχομενων απο CIA-Mossad-MI6 μεσω των συμμαχικων τους προτεκτορατων στην περιοχη (Σ. Αραβια, Καταρ, Τουρκια) τους οποιους εκπαιδευουν και προμηθευουν με χρηματα, οπλισμο και εχουν αμολησει να δολοφονουν αμαχο πληθυσμο και να ανατιναζουν κτιρια για να κατηγορησουν μετα την κυβερνηση Ασαντ ως υπευθυνη για το μακελειο, τη στιγμη που ο Ασαντ απλα αμυνεται - ως οφειλει - εναντια στους ενοπλους δολοφονους των ξενων μυστικων υπηρεσειων, και να δικαιολογησουν ετσι επεμβαση "για χαρη της ειρηνης" η οποια εχει στοχο την ανατροπη Ασαντ και αποτελει φυσικα απαραιτητη προυποθεση για οποιαδηποτε επεμβαση στο Ιραν.

    Η Τουρκια φυσικα, οπως και σε ολες τις προηγουμενες περιπτωσεις, εχει συνταχθει απολυτα με το Δυτικο-Σιωνιστικο μπλοκ, εν μερει λογω της παραδοσιακης της προσκολλησης στο μπλοκ αυτο και εν μερει λογω καθαρα καιροσκοπικων φιλοδοξιων να εκμεταλλευτει την κριση αυτη για δικο της οφελος. Γι'αυτο και ειναι για γελια οι διαφοροι - στην καλυτερη περιπτωση αφελεις "πατριωτες" στην χειροτερη "πρακτορες - που ουρλιαζουν για "συμμαχια" με το τρομκρατικο καθεστως του Ισραηλ πιστευοντας οτι υπαρχει ρηξη στις σχεσεις Ισραηλ-Τουρκιας.

    Η Ελλαδα χρειαζεται ηγεσια που θα συνταχθει αμεσα στο πλευρο Ασαντ-Ρωσιας-Κινας-Ιραν (το οποιο Ιραν ειναι ο πραγματικος εχθρος της Τουρκιας και με το οποιο οι σχεσεις της χειροτερευουν καθημερινα). Μονιμη εγκατασταση Ρωσικων δυναμεων - ακομη και πυρηνικων - στο Ελληνικο εδαφος για να μην διανοηθουν ΗΠΑ-ΝΑΤΟ οποιαδηποτε κινηση ανατροπης και δημιουργιας συνθηκων επεμβασης μεσω πχ της οργανωσης ξεσηκωμου της μουσουλμανικης μειονοτητας της Θρακης, της οποιας οι οποιες αποσχιστικες τασεις ειναι αποτελεσμα της Αμερικανικης πολιτικης (σε συνεργασια με την Τουρκια) και οχι της μειονοτητας καθε αυτης. Γιατι για οσους γνωριζουν πως εχουν τα πραγματα Το Ισλαμ απο μονο του δεν ειναι απειλη ουτε για την Ελλαδα ουτε για τη Δυση γενικοτερα. Η μονη απειλη που προερχεται απο το Ισλαμ ειναι αποτελεσμα της χρησιμοποιησης συγεκριμενων πυρηνων απο τη Δυση για την εξυπηρετηση των γεωπολιτικων τους συμφεροντων, οπως ειχε γινει με τον Μπιν Λαντεν κατα την εισβολη των Σοβιετικων στο Αφγανισταν και αργοτερα σε Βοσνια-Κοσοβο, και εσχατως σε Λιβυη-Συρια. Και ας μην ξεχναμε οτι οι εγχωριοι πολιτικοι και λοιποι "φορεις" που ενθαρρυνουν τον φανατισμο των Μουσουλμανων και τα "δικαιωματα" τους μεσα στη χωρα, ειναι οι πρωτοι που υποστηριζουν "ανθρωπιστικους" πολεμους και επεμβασεις εναντια στις χωρες προελευσης τους - γεγονος που δεν φαινεται να προβληματιζει τους διαφορους ανεγκεφαλους Ισραηλολαγνους "πατριωτες" (βλ πχ τον καταπτυστο Παγκαλο απο ενω υποστηριζει τζαμια και μαχεται την "Ισλαμοφοβια" στο εσωτερικο δηλωνει οτι το Ιραν δεν πρεπει αποκτησει πυρηνικα και υποστηριζει επεμβαση). Η ατζεντα τους ειναι χρησιμοποηση του Ισλαμ για υπονομευση του εθνικου χαρακτηρα του κρατους στο εσωτερικο, και καλλιεργια υστεριας εναντια σε Ισλαμικες χωρες προκειμενου τα Αμερικανο-Σιωνιστικα αφεντικα τους να αποκτησουν το απολυτο ελεγχο στη Μεση Ανατολη. Ειναι αποτελεσμα συγεκριμενης στρατηγικης που σκοπο εχει να δημιουργησει συνθηκες "Συγκρουσης των Πολιτισμων" η οποια συγκρουση ειναι ανυπαρκτη και υπαρχει μονο σε αρρωστα μυαλα νεοσυντηριτικων τυπου Χαντιγκτον. Απωτερος σκοπος ειναι φυσικα η αλληλοεξοντωση των δυο κυριων εχθρων των Εβραιων, δηλαδη Μουσουλμανων και Χριστιανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (συνεχεια)

    Η Ελλαδα οφειλει να στηριξει τις προσπαθεις της φιλειρινικης κυβερνησης του Ιραν για την κατασκευη πυρηνικου οπλου καθως τετοια εξελιξη αποτελει εγγυηση για την ειρηνη στην περιοχη αφου ποτε η Δυση δεν επιτιθεται σε καποιον που κατεχει Οπλα Μαζικης Καταστροφης (τα προβατα που ξερουν τον κοσμο μονο μεσα απο τα φασιστοκαναλα του Μνημονιου δεν χρειαζεται φυσικα να το ξερουν αυτο).

    Εφοσον λοιπον η Ελλαδα συνταχθει με το μπλοκ Κινας-Ρωσιας που πραγματικα εγγυαται ειρηνη, ασφαλεια και συνεργασια αμοιβαια ωφελιμη, και οχι εκμεταλλευση, εκδουλευση, πολεμο και την επιβολη πολιτικων εναντια στο εθνικο συμφερον οπως απαιτει το Μπλοκ Αμερικης-ΝΑΤΟ, και εξασφαλισει την οικονομικη και αμυντικη βοηθεια τους, τοτε η επομενη κινηση θα πρεπει να ειναι η εξοδος απο ΕΕ-Ευρω φτυνοντας καταμουτρα ενα διεφθαρμενο και χρεοκοπημενο συστημα νεο-σκλαβιας και εξαρτησης, προκαλωντας του ταυτοχρονα τεραστια ζημια λογω των αλυσιδωτων αντιδρασεων, και παιρνοντας ετσι μια εκδικηση για τον εμπαιγμο και το μισος και τη μανια με τα οποια το συστημα την κατεδιωξε. Μονο τοτε ομως διοτι το να φυγει τωρα, οπως φωναζουν διαφοροι - κυριως αριστεροι - μενοντας μονη μεσα σε ενα αβεβαιο παγκοσμιοποιημενο διεθνες περιβαλλον,το οποιο εχει πλεον τα οικονομικα οπλα να την κατασπαραξει, θα ισοδυναμει με γενοκτονια του πληθυσμου της και την απολυτη καταστροφη. Να φυγουμε απο ΕΕ-Ευρω εχοντας κανει πρωτα ομως τις απαραιτητες διεργασιες και συμμαχιες με διαφορετικους συνεταιρους, διοτι σε διαφορετικη περιπτωση θα μοιαζει με καποιον που τον κυνηγανε αγρια θηρια και για να "σωθει" πηδαει πανικοβλητος απο το γκρεμο.


    ΥΓ Θεωρω οτι η προσφατη ανησυχιτικη εξελιξη με τη βομβα στο μετρο δεν εχει καμια σχεση με εγχωρια τρομοκρατια, γιατι τετοιο τυφλο χτυπημα με στοχο καθαρα αμαχο πληθυσμο θα μπορουσε να προερχεται μονο απο τους υπανθρωπους, υποτιθεται της Αλ Καιντα, που χρησιμοπουν οι δυτικες μυστικες μυστικες για την ανατροπη των κυβερνησεων σε Αιγυπτο, Συρια, Λιβυη κλπ. Το γεγονος οτι οι προδοτες του Πασοκ τους τελευταιους μηνες φιλοξενουν στην Ελλαδα τετοιους "μαχητες της ελευθεριας" μετα απο συμφωνια με το Καταρ (που ανεφερα πιο πανω το ρολο του) δειχνει οτι υπαρχει σχεδιο εισοδου και χρησιμοποισης τρομοκρατικων πυρηνων στη χωρα για αποσταθεροποιητικους σκοπους. Με λιγα λογια θεωρω οτι αυτοι που εβαλαν τη βομβα στο μετρο, προερχονται απο τους ιδιους πυρηνες ατομων που σοδομισαν και δολοφονησαν σαν σκυλι τον Κανταφι, και που τωρα ανατιναζουν κτιρια με αμαχους στη Συρια εξυπηρετωντας τα σχεδια των Δυτικων "συμμαχων" μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην περίπτωση της Συρίας πιστεύω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.Θα κριθούν πολλά εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη Συρια οντως θα κριθουν πολλα γιατι αποτελει το κομβικο σημειο της παγκοσμιας διαμαχης που εχει να κανει με την αλλαγη των ισορροπιων στην παγκοσμια εξουσια. Η Ρωσια κυριως αλλα και η Κινα ξερουν οτι αν επιτρεψουν στις ΗΠΑ να επαναλαβουν εκει το σεναριο της Λιβυης το παιχνιδι εχει χαθει για αυτους οριστικα και η διαδικασια για την επιβολη ενος μονοπολικου μοντελου παγκοσμιας κυριαρχιας απο τις ΗΠΑ θα ειναι πλεον μη αναστρεψιμη. Σε εναν τετοιο μονοπολικο, κυριαρχουμενο απο τις ΗΠΑ κοσμο, δεν υπαρχει θεση για μεγαλα ανεξαρτητα και κυριαρχα εθνη οπως η Ρωσια και για πολιτικη με βαση τα εθνικα συμφεροντα κανενος περα απο αυτο που επιβαλλουν οι ΗΠΑ σε ολους. Κατα την αποψη μου η Συρια ειναι το προοιμιο του Γ' Παγκοσμιου Πολεμου ο οποιος θα ειναι Κλαουζεβιτσικος και πυρηνικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Brodie είπε...:

    >Εφοσον λοιπον η Ελλαδα συνταχθει με το μπλοκ Κινας-Ρωσιας που πραγματικα εγγυαται ειρηνη, ασφαλεια και συνεργασια αμοιβαια ωφελιμη, και οχι εκμεταλλευση, εκδουλευση, πολεμο και την επιβολη πολιτικων εναντια στο εθνικο συμφερον οπως απαιτει το Μπλοκ Αμερικης-ΝΑΤΟ, και εξασφαλισει την οικονομικη και αμυντικη βοηθεια τους, τοτε η επομενη κινηση θα πρεπει να ειναι η εξοδος απο ΕΕ-Ευρω φτυνοντας καταμουτρα ενα διεφθαρμενο και χρεοκοπημενο συστημα νεο-σκλαβιας...<

    Ζητω ο προοδευτικος κρετινισμος του Αριστερο-ΚΚΕ ,
    και προπαντος ο ιμπεριαλισμος του Ισλαμοφασισμου!

    Καλα καρναβαλια και παλι!

    - Ν. Λυγερος, "Ισλαμικός επεκτατισμός, Σταυροφορίες και απλοϊκές προσεγγίσεις"
    http://www.lygeros.org/lygeros/8465-gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να πάει ή με τη Ρωσία ή με τις ΗΠΑ.

    Αυτό δεν είναι απαραίτητο.

    Μπορούμε να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ και να αναπτύξουμε παράλληλα και μια επωφελή σχέση και με τη Ρωσία,όπως και με την Κίνα,το Ισραήλ,όπως και με κάθε σοβαρή δύναμη του πλανήτη.

    Δεν είναι ανάγκη να είμαστε η αποκλειστική κανενός.

    Υπάρχουν ακαδημαϊκοί που το έχουν στηρίξει επαρκώς το θέμα αυτό,δεν είναι λόγια του αέρα.

    Και αν θέλετε να το πάω και λίγο παραπέρα,η Ελλάδα μπορεί και πρέπει κατά τη γνώμη μου να λειτουργήσει ως ''σύνδεσμος'' των μεγάλων δυνάμεων,και να διατηρήσει τις ισορροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημ-ουγκ-ριτε, προφανως ως γνησιος καρναβαλος αποφασισες να παρατεινεις λιγο την εορταστικη περιοδο, οταν για ολους τους αλλους εχει τελειωσει. Να υποθεσουμε οτι η ποινικοποιηση και η καταργηση της ατομικης ιδιοκτησιας που προωθουνται αποτελουν για σενα το θριαμβο της δημοκρατιας και της ελευθεριας εναντια στον κομμουνισμο? Και μην μπαινεις στο κοπο να βαζεις λινκς ουτε σε δικα σου ποστ ουτε σε προπαγανδιστες που πληρωνονται απο το Τελ Αβιβ. Σου φαινομαι για καποιος που ενδιαφερεται για το τι εχουν να πουν Ταλμουδικα υποζυγια? Αλλωστε η "περιληψη" που αποτυπωνεται στα πανομοιοτυπα και παντα μονοτονα ποστ σου ειναι αρκετη για να με πεισει οτι δεν αξιζει να χασω το χρονο μου με την πιο μακρα εκδοχη.

    Βεβαια θα πρεπει να ευχαριστησουμε τους Εβραιοταλμουδιστες και Σιωνιστες τραπεζιτες που πολυ συντομα ατομα σαν κι εσενα δεν θα εχουν χρονο να γραφουν ουτε τη συντομη εκδοχη των ηδη περιορισμενων γνωσεων και αποψεων τους. Δουλεια σου θα ειναι μονο να σκαβεις.

    "Αυτον που οι θεοι θελησαν να καταστρεψουν, τον καταραστηκαν με αφθονες πλουτοπαραγωγικες πηγες", λεει το αποφθεγμα, και ετσι ειναι. Σε κανει τεμπελη και ηλιθιο το να εχεις κατι που οι αλλοι θελουν και περνεται ευκολα αφου το μονο που χρειαζεται ειναι σκλαβοι να σκαβουν και μια αντλια στην επιφανεια.

    Ειναι η μοιρα καθε εθνους στον κοσμο με αφθονες πλουτοπαραγωγικες πηγες να καταληγει μια τριτοκοσμικη χαβουζα γιατι εκανε τους ανθρωπους να βασιζονται μονο σε αυτο και οταν τελειωνε η εχανε την αξια του δεν ειχαν τιποτε αλλο στο οποιο θα μπορουσαν να βασιστουν αφου ειχαν παραμελησει καθε αλλη δραστηριοτητα. Προκαλει συγκεντρωτισμο ωστε να κατευθυνει ολες τις προσπαθειες σε ενα στενο καναλι διανομης προιοντων και υπηρεσιων. Και ολα οσα εχουν συμβει στην Ελλαδα τον τελευταιο καιρο ειναι η προετοιμασια του πληθυσμου της για ζωη σε ενα καθεστως συγκεντρωτικης και ολοκληρωτικης νεο-σκλαβιας οπου οι σκλαβοι της Σιωνιστικης αποικιας θα σκαβουν και θα στηνουν αντλιες υπο το μαστιγιο του τοποτηρητη της ZOG για να εξαγουν τις πλουτοπαραγωγικες πηγες τους στο Ισραηλ. Μεσω προσεκτικα υπολογισμενου social enginneering εδω και δεκαετιες ολα τα λαμπρα της Ελλαδας εκδιωχθηκαν, το κεφαλαιο πεταξε, και δεν προκεται να ξανεπιστρεψουν ποτε, και αντικαθιστανται απο εκατομμυρια λαθρομεταναστων χαμηλου IQ, που συναντωντας την εγχωρια χλεμπα χαμηλου ΙQ οπως εσυ που εχει απομεινει θα φτιαξουν, ειναι σιγουρο, μια φοβερη και ακρως αποτελεσματικη αποικια σκλαβων που παρομοια της εχει να δει κοσμος απο την Εποχη των Πυραμιδων. Μην ανησυχεις ομως, κατα καιρους θα σου δινεται η ευκαιρια στη διαρκεια των ελαχιστων στιγμων ξερκουρασης που θα σου προσφερονται, και μην εχοντας προλαβει καλα καλα να αφησεις το φτυαρι να εκφραζεις τις αποψεις σου εστω κι αν κανεις δεν ενδιαφερεται να τις ακουσει, οπως και τωρα αλλωστε:

    "Και θελω να καταγγειλω τον προοδευτικο κρετινισμο του Αριστερο-ΚΚΕ , αλλα προπαντος τον ιμπεριαλισμο του Ισλαμοφασισμου!" ΟΚ καταγραφηκε, σκαβε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Χρήστος Χατζησαββίδης

    Bρισκεσαι σε απολυτη αγνοια τοσο οσον αφορα τις γεωπολιτικες πραγματικοτητες αυτη της στιγμη, ουτε εχεις επιγνωση του ποσο επιβλαβης ειναι η οποιαδηποτε σχεση με τις ΗΠΑ και ποσο ωφελιμη ειναι μια σχεση με τη Ρωσια, ενω εχεις και παραισθησεις πιστευοντας οτι η Ελλαδα στην παρουσα φαση μπορει να παιξει οποιοδηποτε ρολο, ποσο μαλλον να διατηρησει τις ισορροπιες αναμεσα σε υπερδυναμεις. Η μια χωρα (ΗΠΑ) σε θελει μονιμως δουλο, σε καταστρεφει οκονομικα και κοινωνικα προκειμενου να εξυπηρετησει να σχεδια της στην περιοχη (δεν υπαρχει καμια "Μερκελ" και καμια "Γερμανια")μεσω του διεφθαρμενου πολιτικου συστηματος και των ΜΜΕ που ελεγχει, ενω η αλλη χωρα (Ρωσια) εχει δειξει εμπρακτα κατα τη θητεια Καραμανλη οτι ενδιαφερεται για συνεργατες και οχι υποτακτικους, και για την αναβαθμιση του γεωπολιτικου και στρατηγικου ρολου της Ελλαδας. Και φυσικα το πρωτο πραγμα που εκανε η Αμερικανοδουλη κυβερνηση ΓΑΠ ηταν να παγωσει την συνεργασια με τους Ρωσους ακριβως γιατι η Αμερικη, αντιθετα με τη Ρωσια, θελει την Ελλαδα αδυναμη, ασημαντη, χρεοκοπημενη και ερμαιο στις ορεξεις Ισραηλ και Τουρκιας.

    Και μου λες οτι εισαι υπερ ισων αποστασεων αναμεσα ασε αυτα τα δυο. Μαλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Brodie είπε...

    >>Δημ-ουγκ-ριτε, προφανως ως γνησιος καρναβαλος αποφασισες να παρατεινεις λιγο την εορταστικη περιοδο, οταν για ολους τους αλλους εχει τελειωσει. Να υποθεσουμε οτι η ποινικοποιηση και η καταργηση της ατομικης ιδιοκτησιας που προωθουνται αποτελουν για σενα το θριαμβο της δημοκρατιας και της ελευθεριας εναντια στον κομμουνισμο? Και μην μπαινεις στο κοπο να βαζεις λινκς ουτε σε δικα σου ποστ ουτε σε προπαγανδιστες που πληρωνονται απο το Τελ Αβιβ. Σου φαινομαι για καποιος που ενδιαφερεται για το τι εχουν να πουν Ταλμουδικα υποζυγια? Αλλωστε η "περιληψη" που αποτυπωνεται στα πανομοιοτυπα και παντα μονοτονα ποστ σου ειναι αρκετη για να με πεισει οτι δεν αξιζει να χασω το χρονο μου με την πιο μακρα εκδοχη... <<

    Δεν υπαρχει περιπτωση σωτηριας, οσο κραζουμε πως ευθυνονται αλλοι για την αθλια κατασταση μας.

    Για αυτο, αιωνια και τα καρναβαλια του προοδευτικου τζαμπα-μαγκα ("κοτα", κατα τον Ν. Λυγερο, 9:00).

    - Ν. Λυγερός, Θ.Καρυώτης, "Ημερίδα περί ΑΟΖ", Αθήνα 12/11/11
    http://www.youtube.com/watch?v=dOJt6r5NwYY

    - Σ. Ράμφος, "Οι Έλληνες ζουν σε συνθήκες παράνοιας και σχιζοφρένειας"
    http://www.directnews.gr/greece/9666-stelios-ramfos-oi-ellhnes-zoun-se-sunthhkes-paranoias-kai-sxizofreneias.html

    - Ianus, "An outpost against Turkish jihad"
    Reader comment on item: Kastelorizo - Mediterranean Flashpoint?
    http://www.danielpipes.org/comments/193560

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Δημ-ουγκ-ριτε

    Αν εισαι τοσο θηλυπρεπης και αριστεριζων στον ψυχισμο που θες να αποφυγεις τη συγκρουση με τους δυναστες σου και ψαχνεις αφορμη να κανεις τον εαυτο σου να νιωσει ενοχος διαβαζοντας εναγωνιως δημοσιευματα νεοραγιαδων που αβανταρουν τη θανατικη σου καταδικη αυτο ειναι δικο σου προβλημα, αλλα μην προσπαθεις να μεταδωσεις την αρρωστη ψυχικη σου κατασταση και τα φοβικα σου συνδρομα σε αλλους, και πολυ περισσοτερο σε μενα γιατι γνωριζω πολυ καλα οτι και οι Ελληνες δεν ειναι τελειοι αλλα και το ποιοι και γιατι θελουν τον αφανισμο μας. Αν και καταλαβαινω οτι πρεπει να βαζεις λινκς σε κειμενα αλλων σε καθε σου ποστ αφου εσυ ο ιδιος δεν εχεις να πεις τιποτα, και αφου εχεις και ο ιδιος καταλαβει,οπως και ολοι, οτι δεν μπορεις να παραβγεις μαζι μου στα λογια η σε οτιδηποτε αλλο. Bλεπω βεβαια οτι το ρεπερτοριο σου εξαντηληθηκε και ηδη αρχισες να ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια, γι'αυτο σου θυμιζω οτι δεν ειναι απαρατητο αφου, αντιθετα με σενα, εγω τα πιανω με την πρωτη.

    Αντε χασου τωρα και πηγαινε γλυψε αυτους που βομβαρδιζαν μεσαιωνικες εκκλησιες στο Κοσοβο για να σωσουν Ισλαμιστες εμπορους ανθρωπινων αοργανων και ναρκωτικων, να εθουν να σωσουν και σενα "Ισλαμοφαγε".

    Ευχομαι η Ελλαδα να παραμεινει η γκομενα ΗΠΑ-Ισραηλ ετσι ωστε στην περιπτωση που γινει πολεμος να καταταγω εθελοντης στην αντιθετη πλευρα και να κοψω τον κ*λο σε κατι τυπους σαν κι εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Brodie,το συμφέρον τους κοιτάνε οι Ρώσοι και καλά κάνουν. Στην Ελλάδα ασφαλώς έχουμε πρόβλημα σε αυτό.

    Αλλά αυτό δεν μου επιτρέπει να γίνω ξαφνικά Πουτινίτσα.

    Το πώς διαπραγματεύεται η Ρωσία τις φιλίες της το βλέπουμε καλά τελευταία.

    Αυτό θα είναι απο τα πιο ενδιαφέροντα που θα δούμε στη Συρία.

    Γιαυτό άσε τα περί άγνοιας σε εμένα,ίσως να μη συμφωνείς με αυτά που γράφω αλλά περιορίσου εκεί.

    Όσο για αυτά που έγραψα περί ισοροπιών,ναί τα πιστεύω,και όχι δεν προυποθέτουν ισχυρή οικονομία.

    Μη την υποτιμάτε την Ελλάδα,η αξία της δεν είναι στο ΥΠΟΙΚ.

    Αν καταφέρουμε και αποκτήσουμε ισχυρή διοίκηση,θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής ισχύος,εκεί είναι το μεγάλο στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. YΓ. Α και που εισαι, μετα το πρωτο χαστουκι που εφαγες απο το Ισραηλ το οποιο ηδη διαπραγματευεται Κυπρο και Ελλαδα πακετο με τους Τουρκους, παρε και αλλο ενα συμμαχικο χαστουκι απο τους φιλους σου Γαλλους:

    http://rt.com/news/french-court-punishing-denial-armenian-genocide-427/

    Κατι ελεγες για Γαλλια, Τουρκια και γενοκτονιες? Αχαχαχαχα. Εχεις χασει το μετρημα απο τις σφαλιαρες, κακομοιρη. Ισως βεβαια καποτε σε καμια διακοσιαρα χρονια αναγνωρισουν τη γενοκτονια που συνταλειται τωρα εναντιον της Ελλαδας, ξερεις αυτη για την οποια εσυ πανηγυριζεις και παρακαλας και κατηρορεις οποιον ειναι αντιθετος ως Ισλαμοκομμουνιστοφασιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Χρήστος Χατζησαββίδης

    Προφανως σου διαφευγει το νοημα της εννοιας "ΑΜΟΙΒΑΙΑ ωφελιμη σχεση" (κατι το οποιο δεν μπορεις να περιμενεις ποτε απο ΗΠΑ-Ισραηλ) αν νομιζεις οτι αυτο σε κανει "Πουτινιτσα". Φαινεται προτιμας η Ελλαδα να παραμεινει πουτ*να και σουργελο ολης της υφηλιου προκειμενου να μην γινει "Πουτινιτσα".

    Οσο για τα υπολοιπα οτι η οικονομια και λοιπα δεν παιζει ρολο ειναι αστεια και αναξια σχολιασμου. Προκειμενου να παραμεινεις σε αρνηση της ασημαντοτητας σου σαν χωρα, εισαι διατεθημενος να πιστεψεις οτι ακομα και αν στησεις μια παραγκα στη μεση μιας ερημιας θα μπορεις θα να ασκησεις πολιτικη επιρροη αρκει να εχεις κρεμασει απ'εξω την Ελληνικη σημαια. Οχι φυσικα οτι αυτη η εικονα εχει και μεγαλη διαφορα απο την εικονα της Ελλαδας στο αμεσο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γραφεις Brodie:

    >>@ Δημ-ουγκ-ριτε
    Αν εισαι τοσο θηλυπρεπης και αριστεριζων στον ψυχισμο που θες να αποφυγεις τη συγκρουση με τους δυναστες σου και ψαχνεις αφορμη να κανεις τον εαυτο σου να νιωσει ενοχος διαβαζοντας εναγωνιως δημοσιευματα νεοραγιαδων που αβανταρουν τη θανατικη σου καταδικη αυτο ειναι δικο σου προβλημα, αλλα μην προσπαθεις να μεταδωσεις την αρρωστη ψυχικη σου κατασταση και τα φοβικα σου συνδρομα σε αλλους, και πολυ περισσοτερο σε μενα γιατι γνωριζω πολυ καλα οτι και οι Ελληνες δεν ειναι τελειοι αλλα και το ποιοι και γιατι θελουν τον αφανισμο μας.<<

    Εαν και γνωστης,

    >>Αν και καταλαβαινω οτι πρεπει να βαζεις λινκς σε κειμενα αλλων σε καθε σου ποστ αφου εσυ ο ιδιος δεν εχεις να πεις τιποτα, και αφου εχεις και ο ιδιος καταλαβει,οπως και ολοι, οτι δεν μπορεις να παραβγεις μαζι μου στα λογια η σε οτιδηποτε αλλο. Bλεπω βεβαια οτι το ρεπερτοριο σου εξαντηληθηκε και ηδη αρχισες να ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια, γι'αυτο σου θυμιζω οτι δεν ειναι απαρατητο αφου, αντιθετα με σενα, εγω τα πιανω με την πρωτη.<<

    αλλα και αυτοδιορισμενος κωψοκολο ανοιχτοματης,

    >>Αντε χασου τωρα και πηγαινε γλυψε αυτους που βομβαρδιζαν μεσαιωνικες εκκλησιες στο Κοσοβο για να σωσουν Ισλαμιστες εμπορους ανθρωπινων αοργανων και ναρκωτικων, να εθουν να σωσουν και σενα "Ισλαμοφαγε".
    Ευχομαι η Ελλαδα να παραμεινει η γκομενα ΗΠΑ-Ισραηλ ετσι ωστε στην περιπτωση που γινει πολεμος να καταταγω εθελοντης στην αντιθετη πλευρα και να κοψω τον κ*λο σε κατι τυπους σαν κι εσενα.
    28 Φεβρουαρίου 2012 6:23 μ.μ.<<

    αφινουμε την ΕΕ-ΝΑΤΟ ("το ιδιο συνδικατο"), για να προσκυνησουμε την "μπομπα" του Ιραν.

    Κατα τα αλλα, μας φταινε ΑμερικανοΕβραιοι για την προοδευτικη μας νιρβανα.

    Καλα κρασια!

    - Ν. Λυγερός, "Η γη μέσα στη θάλασσα"
    http://www.lygeros.org/lygeros/8820-gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.