2/2/12

Ο Geffry Παπανδρέου και η Gauleiter Μέρκελ


Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα
www.damonpontos.gr
Ήδη έχει γίνει συνείδηση στον κάθε Έλληνα πολίτη που έχει «σώας τα φρένας» και συγχρόνως δεν διαπνέεται από ιδιοτέλεια, (αυτά πάνε αδιαχώριστα μαζί) ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και το επιτελείο του, εφάρμοσε συνειδητά, όσο απίστευτο κι’ αν φαίνεται φαινομενικά, ένα καλά μεθοδευμένο σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας.
Στρατηγικός στόχος του σχεδίου αυτού είναι το ακόλουθο:

Αφού η καταστροφή της Ελλάδας δεν ήταν δυνατό να γίνει με τα όπλα, όπως ακριβώς έγινε με τη Γιουγκοσλαβία, όπου πρωτοστάτησε η Γερμανία και ακολούθησαν απαξάπαντες οι αριστοδεξιές δυνάμεις της Δύσης και του ΝΑΤΟ, μάλλον μηδενός εξαιρουμένου, επιλέχτηκε ένας πιο αποτελεσματικός τρόπος για την Ελλάδα, μιας και οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τη χρήση  στρατιωτικής επέμβασης, όπως κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε), που έχει αιχμή του δόρατος της οικονομική χρεοκοπία και μέσω αυτής την μετατροπή της Ελλάδας σε Νεο - Αποικία της Γερμανίας και των λοιπών «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας».
Το διατύπωσα και το ανέλυσα επανειλημμένως σε βιβλία και άρθρα μου και το διατυπώνω και τώρα: Η οικογένεια Παπανδρέου και όσοι συμπράττουν μ’ αυτήν, είναι σε διατεταγμένη αμερικανική υπηρεσία:
Πρώτον, να μετατρέψει προγραμματισμένα την Ελλάδα σε μια πολυπολιτισμική, πολυφυλετική και πολυεθνική χώρα, με ανοιχτά σύνορα.
Σ’ αυτό έχει την συμπαράσταση όλων των «λεγόμενων» εκσυγχρονιστών και ανανεωτών από την άκρα Αριστερά έως την άκρα δεξιά, πέρα από τα φραστικά λεγόμενα περί του αντιθέτου, που δεν έχουν καμία αντικειμενική αξία.
Δεύτερον, να παραδώσει τις επαρχίες της Ελλάδας, (μήπως το σχέδιο Καλλικράτης αποσκοπούσε και σ’ αυτό) που συνορεύουν με τους γείτονές μας, σ’ αυτούς, μέσω της λεγόμενης διολίσθησης, δηλαδή της υποχωρητικότητας και ενδοτικότητας στις διεκδικήσεις των γειτόνων μας, ώστε βήμα βήμα και ντε φάκτο να κατοχυρώνουν τις απαιτήσεις τους; Μήπως το σχέδιο Καλλικράτης αποσκοπούσε και σ’ αυτό;
Στο σχέδιο αυτό υπάγεται και το Αιγαίο και η Κύπρος με τις μονομερείς παραχωρήσεις του Χριστόφια στους Τούρκους.
Τρίτον, να υπαγάγει την Ελλάδα ως προτεκτοράτο στον έλεγχο της Τουρκίας (αρχικό σχέδιο) και πρόσφατα πιθανόν στο Ισραήλ (νέο σχέδιο), λόγω αλλαγής της στάσης της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής στην περιοχή, με την αντίθεση Τουρκίας - Ισραήλ και τις εντολές συμμόρφωσης της ελληνικής κυβέρνησης στη νέα πραγματικότητα της αμερικανοεβραϊκής στρατηγικής;
Τέταρτον, να καταστρέψει κάθε προοπτική αντίστασης του ελληνικού λαού στα σχέδια αυτά, αφαιρώντας κάθε μορφή εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής κυριαρχίας, μετατρέποντας τους Έλληνες σε Νεο - Ραγιάδες και μεταβάλλοντας την Ελλάδα σε αποικία, όπως τόνισε στην Ευρωβουλή ο Βρετανός  ευρωβουλευτής Νάϊτζελ Φάρατζ (τον κοιτούσαν οι Έλληνες ευρω - βολευτές με απορία, ίσως και αγανάκτηση!).
Το παράξενο στην περίπτωση αυτή είναι ότι έχει την συμπαράσταση όλων των «λεγόμενων» εκσυγχρονιστών και ανανεωτών από την άκρα Αριστερά έως την άκρα δεξιά, πέρα από τα φραστικά λεγόμενα περί του αντιθέτου, που δεν έχουν καμία αντικειμενική αξία.
Πρέπει το γρηγορότερο δυνατό να εξεγερθούμε, για να ελευθερώσου την Ελλάδα. Είμαστε σαφώς υπό κατοχή. Ο αγώνας είναι εθνικοαπελευθερωτικός ενάντια στους μοντέρνους κατακτητές που θέλουν το αφανισμό μας.
Για την ταξική πάλη υπάρχει περιθώριο, εφόσον υπάρξει Ελλάδα, γιατί με την ανέχεια, την ανεργία, την υπογεννητικότητα, την γήρανση του πληθυσμού και την φυγή της νεολαίας, με ποιον θα κάνει κανείς ταξικό αγώνα. Με το λούμπεν προλεταριάτο, που δεν έχει ταξική συνείδηση;
Ο Άγγελος Σικελιανός μας το βροντοφωνάζει πάλι με τους φλογερούς του στίχους, δίπλα στο φέρετρο του εθνικού ποιητή μας Κωστή Παλαμά στις 28 Φεβρουαρίου 1943, σε μια Ελλάδα υπό κατοχή: Ο Χίτλερ ήθελε να μας διαλύσει τότε με τα όπλα, τώρα η Μέρκελ με το χρήμα! Τότε όμως υπήρχαν πατριώτες μπορούσαν να διεκδικήσουν και τις γερμανικές αποζημιώσεις, τώρα ...;
«...Ηχείστε οι σάλπιγγες,,, Καμπάνες βροντερές, δονείστε σύγκορμη τη χώρα, πέρα πέρα...
Βόγγα Παιάνα! Οι σημαίες οι φοβερές της  Λευτεριάς, ξεδιπλωθείτε στον αέρα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.