29/3/12

Μίζα 96.000,00 usd στο ΣΔΟΕ – εφοριακούς υπαλλήλους της Ελλάδος. Η ισχυρή Eλλάδα του Σημίτη που ανασταίνει ο Bενιζέλος!

Επιβεβαίωση με την βούλα αμερικανικού ομοσπονδιακού δικαστηρίου για ελληνική μιζα!
Γράφει ο αντι300
Οι κύριοι του ΣΔΟΕ – εφοριακοί της ελλαδος δεν ελέγχονται μόνο για την υπόθεση του «Αιολικού Πάρκου Ρόδου αε» απο τους Γερμανούς της ΑΒΒ προκειμένου να μην τους επιβληθούν τεράστια ποσά πρόστιμο για φοροαπάτη και φοροδιαφυγή.
Οι κύριοι του πράσινου ΣΔΟΕ τα έχουν αρπάξει και για πολλές άλλες υποθέσεις σαν αυτή που σε αποκλειστικότητα το δημοσιεύουμε σήμερα.
Το δικόγραφο του αμερικανικού δικαστηρίου για την υπόθεση της καταδικης της εταιρείας  DIMON GREECE   θυγατρική της αμερικανικής  ALLIANCE ONEINTERNATIONAL , INC  Με εξειδίκευση στο καπνεμπόριο, και τα στοιχεία όπως αυτά συμπεριέλαβε στην αποφαση του το αμερικανικό δικαστήριο της κολούμπια συγκεκριμένα τους καταδίκασε για την δωροδοκία των ελλήνων υπαλλήλων του ΣΔΟΕ – εφοριακων προκειμένου να τους μειωθεί το πρόστιμο που τους είχε επιβληθεί ποσού 2.500.000,00 ευρώ !
Μετά από την μιζα των 96.000,00 usd το ποσό του προστίμου μειώθηκε σε μόλις 600.000,00 ευρώ τα στοιχεία με βάση την δικαστική απόφαση του αμερικανικού ομοσπονδιακού δικαστηρίου  της κολούμπια με ημερ. 8/6/2010 στις σελίδες 2, 4, 9.
ΜΙΖΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ comp21618-alliance-one



olympia

1 σχόλιο:

  1. Να μου το θυμηθείτε,στο τέλος το συμπέρασμα θα είναι ότι πρέπει να πέσουν οι τιμές στις μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.